Cum să-ți creezi propriul site web Cryptocurrency?

crea site-ul cryptocurrency


Încă de la apariția lor, criptomonedele au atras multă atenție. Monedele digitale au avut cu siguranță un impact asupra modului în care sunt schimbate activele digitale online și au împins către descentralizarea controlului, adăugând totuși transparență, verificabilitate și încredere la ecuație.

Dacă vă gândiți să lansați un site web despre criptomonede, fie că este vorba despre un site de calcul al criptocurrencyului, un site web de vânzare a echipamentelor miniere, un portofel sau un site de schimb de criptocurrency sau un blog profesionist dedicat monedelor digitale, vă vom arăta cum să vă creați propriul dvs. site-ul cryptocurrency despre cele mai noi metode de plată care au luat prin surprindere piețele financiare.

Dar mai întâi, să vedem care sunt criptomonedele:

Ce este Cryptocurrency?

Pe scurt, criptocurrency poate fi definit ca un activ digital, al cărui mediu de schimb folosește criptografia pentru a genera unități suplimentare, dar și pentru a asigura și verifica tranzacțiile. Sunt o metodă peer-to-peer pentru a transfera valoare, care exclude interferența unor terți (de exemplu, controlul unei bănci) eliminând astfel aspecte precum timpul de inactivitate, cenzura sau frauda.

Unele dintre conceptele cu care operează criptocurrențele includ:

 • Minerit: Minerirea se referă la procesul de generare a criptomonedelor noi. Minerii creează noi unități de cryptocurrency, de obicei dintr-o sumă finită și, în timp ce fac acest lucru, efectuează și facilitează tranzacțiile între adrese.
 • Ledger: Toate tranzacțiile de criptocurrency sunt înregistrate într-un registru public. Noi tranzacții sunt adăugate în registru și semnate de mineri pentru o taxă mică.
 • Portofel: În esență, un portofel cryptocurrency este un fișier, care constă dintr-o pereche de chei private și publice. Cheia publică este adresa dvs. de criptomonedă (echivalentul fiat este numărul contului dvs. bancar), în timp ce cheia privată vă permite să cheltuiți bani din acel cont. Este important să păstrați o copie de siguranță a portofelului, chiar dacă utilizați un furnizor de portofel de criptocurrency online, deoarece pierderea portofelului, adică eliminarea permanentă, vă face să nu puteți accesa fondurile dvs.
 • Blockchain: Un blockchain este tehnologia care alimentează criptomonedele precum Bitcoin, unde un bloc din lanț este un grup de tranzacții, care sunt securizate și semnate de criptografie. Este o înregistrare a tuturor tranzacțiilor din rețea și este accesibilă tuturor participanților.

criptocurrency de top

Deși există mii de criptomonede, în prezent, Bitcoin și Ethereum sunt cele mai populare. Bitcoin a fost prima criptocurrency care a ieșit la suprafață în 2009. În prezent, Bitcoin rămâne cea mai valoroasă criptocurrency, care se datorează și deficienței sale integrate – există un număr limitat de bitcoins, iar limita este stabilită la 21 de milioane. marca bitcoin.

Pe de altă parte, Ethereum a apărut în 2015. În contrast cu Bitcoin, Ether este deschis, ceea ce înseamnă că oferta sa este constantă și se extinde. Este, de asemenea, o platformă de aplicații blockchain și un limbaj de programare pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze aplicații distribuite.

Deși atât Bitcoin cât și Ethereum sunt alimentate de principiul înregistrărilor distribuite și a criptografiei, în final scopul lor este foarte diferit: În timp ce Bitcoin a fost creat ca o alternativă la banii fiat, Ethereum este platforma care facilitează contractele sociale și aplicațiile distribuite..

Văzând cum aceste noi monede câștigă teren și deschid calea către noi modalități de a muta valoarea, în timp ce se îndepărtează de sistemele tradiționale, este o nișă interesantă să aflați dacă sunteți un analist financiar sau un pasionat de criptomonedă..

Crearea propriului dvs. site web Cryptocurrency

Pentru platforma site-ului dvs. web, vă recomandăm să alegeți WordPress, care este un sistem de gestionare a conținutului potrivit pentru crearea practic a oricărui tip de site web, inclusiv un site web axat pe criptocurrențe.

Ca platformă flexibilă, WordPress vă permite să adăugați diverse funcționalități pe site-ul dvs. prin intermediul pluginurilor. De exemplu, Cryptocurrency All-in-One Pluginul WordPress prezintă afișarea prețurilor și a cursurilor de schimb, calculatorul de criptocurrency, acceptarea comenzilor și plăților, acceptarea donațiilor etc..

Alte plugin-uri premium, cum ar fi CoinCompare, afișează oferte în timp real, tranzacții și diagrame interactive pentru mai mult de 2000 de criptomonede. Acest plugin poate ajuta la identificarea monedelor în trend și la compararea performanțelor istorice ale criptomonedelor.

Pe lângă aspectele funcționale, gestionarea designului site-ului dvs. poate fi făcută pur și simplu prin teme, care vor determina cum arată site-ul dvs. vizitatorilor. Temele premium oferă de obicei șabloane de pagini gata de utilizare pe care le puteți edita și personaliza după bunul plac.

Chiar dacă nu utilizați WordPress ca platformă, dar doriți un site web HTML simplu, puteți utiliza în continuare șabloane HTML care pot fi personalizate și editate în continuare pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Dar înainte de a putea instala pluginuri necesare și personaliza designul site-ului dvs. de cryptocurrency, va trebui mai întâi un nume de domeniu și un web hosting.

Obține domeniu & Gazduire de la InMotion Hosting

Puteți achiziționa numele dvs. de domeniu de la registrele de domeniu cunoscute precum Namecheap sau puteți să vă înregistrați numele de domeniu direct cu gazda dvs. web, mai ales dacă oferă un nume de domeniu gratuit cu planurile de găzduire.

Companiile de găzduire web furnizează adesea servicii de înregistrare a domeniilor pe lângă gazduire web. Însă gazdele web precum InMotion Hosting vor oferi înregistrarea gratuită a domeniului cu găzduire comună de afaceri, găzduire WordPress și planuri VPS. Dacă ați achiziționat deja un domeniu în altă parte, veți primi credit de domeniu care poate fi utilizat ulterior.

Porniți site-ul dvs. Crypto cu InMotion Hosting

InMotion Hosting este popular pentru găzduirea sa SSD, care oferă o performanță și o fiabilitate mult mai bune în comparație cu hard disk-urile mecanice. Copii de rezervă gratuite, protecție împotriva malware, protecție împotriva spamului, o garanție de returnare a sumelor de 90 de zile, transferuri gratuite de site-uri, constructor gratuit de site-uri și asistență non-stop sunt doar câteva dintre celelalte funcții excelente oferite de InMotion.

Începe acum “

Tipul de site web de cryptocurrency pe care intenționați să îl lansați va determina tipul de găzduire pe care trebuie să îl alegeți. Dacă este un blog personal despre monede digitale, puteți începe cu un plan de găzduire partajat și puteți trece la alte planuri dacă cerințele dvs. se schimbă pe parcurs. Dacă este un site care se bazează pe resurse, este posibil să fi nevoie de mai mult decât de un simplu plan de găzduire partajat din start.

Pachetele de găzduire partajate ale InMotion încep de la 3,49 USD / lună. Fiecare plan partajat conține stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail gratuite și credit publicitar gratuit pentru a fi utilizate pe platformele de publicitate pentru motoarele de căutare precum Google AdWords, Bing sau Yahoo.

afaceri imobiliare care găzduiește monedă criptă

Dacă construiți site-ul dvs. cu moneda digitală cu WordPress, puteți opta, de asemenea, pentru un plan de găzduire ajustat pentru WordPress începând cu 6,99 USD / lună.

Platforma de găzduire WordPress administrată de InMotion oferă memorie avansată de cache a serverului, copii de rezervă automate gratuite, protecție împotriva hack-urilor și malware, actualizări automate și corecții de securitate, care se traduc în performanțe și securitate superioare pentru site-ul dvs..

Pe planurile WP-2000 și superioare, puteți obține, de asemenea, un abonament premium la sute de plugin-uri și teme premium, inclusiv un plugin SEO care vă poate ajuta să gestionați mai bine clasamentele motorului de căutare și un plugin pentru site-uri de plasare, care vă permite să testați modificările și actualizări ale site-ului dvs. înainte ca site-ul dvs. să fie transmis.

În mare parte, un plan de găzduire partajat sau un plan de găzduire WordPress gestionat va fi suficient dacă nu doriți să rulați diverse aplicații personalizate sau aplicații care consumă resurse. Dacă este cazul și doriți să instalați software personalizat, vă recomandăm să alegeți un plan VPS, care oferă mai multe resurse și acces root la serverul dvs..

La InMotion, planurile VPS autogestionate încep de la 19,99 USD / lună, în timp ce planurile VPS administrate încep de la 27,99 USD / lună. Doar opțiunile VPS gestionate sunt livrate cu cPanel și WHM, gestionarea gratuită a serverului, actualizări și corecții de securitate. Aceste planuri sunt, de asemenea, optimizate pentru comerț electronic, includ adrese IP dedicate gratuite și SSL gratuit activate în cPanel.

Având în vedere problemele de domeniu și găzduire, vă puteți concentra pe a face site-ul dvs. cryptocurrency să arate bine și acest lucru poate fi realizat rapid prin șabloane sau teme WordPress, ceea ce ne aduce la următorul pas în construirea site-ului dvs. web:

Alegeți un șablon de site web

Fie că construiți site-ul cu WordPress, fie că lansați un site HTML5, teme și șabloane gratuite sunt disponibile pentru ambele. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți acces la actualizări și patch-uri de securitate, atunci vă recomandăm cu tărie să mergeți cu o opțiune premium.

Puteți găsi teme și șabloane premium special concepute pentru criptocurrențe pe platforme precum Themeforest. Șablonul HashCoin este un șablon HTML creat pentru site-urile web ale calculatoarelor bitcoin, site-ul web al echipamentului minier bitcoin sau alte site-uri web de monedă digitală. Este un șablon bazat pe Bootstrap 3, care răspunde pe deplin și include peste 100 de pagini HTML (mai multe opțiuni ale paginii de pornire, machete de bloguri, tipuri de postări personalizate, 404 pagini etc.).

tema hashcoin html wordpress

HashCoin vine cu Visual Page Builder, care vă permite să vă creați paginile cu blocuri de construcție predefinite, biblioteca de animație CSS3, care vă permite să animați orice element, Secțiuni Parallax pentru un efect vizual elegant și modern și diverse widgeturi PHP (formular de abonare MailChimp, Contact Formular, widget Twitter etc.).

HashCoin are și o versiune WordPress, Coinster, care este o temă WordPress de schimb minier și criptocurrency. Tema vine cu drag and drop Unyson Page Builder, asistența WooCommerce, Formularul de contact 7 și alte integrări populare de pluginuri.

Concluzie

Cu criptocurrențele mai noi și mai impactante care apar în fiecare zi, monedele digitale sunt o nișă fierbinte de luat în considerare pentru următorul dvs. proiect online. Dacă doriți să vă scufundați în cripto-sferă și să creați un blog despre Bitcoin sau Ethereum, sau aveți în vedere un site de schimb de criptocurrency, o gazdă web bună și un șablon de site web snazzy pot săriți site-ul dvs. dedicat spațiului crypto..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map