Cum să identifici un furnizor bun de găzduire web?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să identifici un furnizor bun de găzduire web?
0 17 мин.

identificarea unui furnizor bun de găzduire web


Astăzi vom găsi caracteristicile unui furnizor bun de găzduire web. Parcurgerea tuturor serviciilor de găzduire web care sunt disponibile în prezent pentru toată lumea este un proces care necesită mult timp. Este ușor să te confunzi cu toate diferitele variabile și reclame și nu îți facilitează alegerea. Pentru majoritatea oamenilor, reclamele și ofertele pe care le văd par a fi aproape aceleași pentru fiecare furnizor de hosting.

Sigur, exteriorul pare foarte asemănător. Fiecare furnizor oferă fiabilitate, viteză mare, uptime ridicate și un serviciu excelent, chiar premiat pentru clienți. Acesta este câteva dintre elementele de bază care alcătuiesc un serviciu bun de găzduire. Dar, după ce te uiți sub capotă, îți dai seama că lucrurile sunt foarte diferite de ceea ce ai văzut la suprafață.

Serviciile de gazduire sunt oferite de companii diferite, care sunt conduse de persoane diferite, cu politici diferite. Au diferite servere, unelte diferite și propriul mod de a-și trata clienții.

Desigur, doriți ca banii, atenția și site-ul dvs. să fie în cea mai capabilă și mai grijulie pereche de mâini, motiv pentru care am scris acest articol. Pentru a vă ajuta să înțelegeți nodurile și neplăcerile serviciilor de găzduire la un nivel de bază. Acest lucru vă ajută să luați o decizie educată și rezonabilă în timp ce priviți prin serviciile de găzduire în perspectivă.

Deci, dacă doriți să identificați furnizorul de gazduire care va fi cel mai bun pentru dvs. și site-ul dvs. web, rămâneți cu mine și vă voi spune cum să o faceți!

Identificarea nevoilor dvs. de găzduire web

Nu veți cumpăra o pereche de pantaloni decât dacă vi se potrivesc, nu? Este aceeași afacere cu gazduirea web și cam tot ce cumpărați. Prin urmare, este crucial pentru dvs. să înțelegeți nevoile dvs. de găzduire înainte de a face clic pe butonul Cumpărați. Iată câteva dintre principalele întrebări pe care să le pui.

Ce fel de site Web creați?

Ce scop îți va îndeplini site-ul? Va fi un simplu site web de portofoliu, care să vă arate abilitățile și realizările? Vei face un site de comerț electronic unde să îți poți prezenta produsele și să le vinzi? Sau va fi un site sau un forum comunitar?

În funcție de scopul complex care va îndeplini site-ul dvs., puteți ști cât de excesive vor fi nevoile dvs. de găzduire. Dacă creați doar un site web de portofoliu, vă veți descurca bine cu unele dintre cele mai simple pachete de găzduire. Dacă construiți un site web mare de comerț electronic, veți avea nevoie de unul mai bun, deoarece va fi mai mult trafic și, în cele din urmă, mai multe solicitări de server.

La baza lucrurilor, se reduce într-adevăr cât de mult trafic va primi site-ul dvs. web. Cu cât va obține mai mult trafic, cu atât va avea nevoie de mai multă lățime de bandă și resurse de server pentru a funcționa cât mai bine.

Rețineți că, în mediul online de astăzi, viteza este crucială. Site-ul web va îndeplini orice sarcină mult mai bine dacă operează cu viteză mare și va conduce mai mult de 30% din utilizatori dacă este lent. Deci, mergi întotdeauna pentru cel mai rapid serviciu de găzduire.

Site-ul dvs. web are vreo cerință excesivă?

Dacă doriți să vă construiți propria aplicație web sau încercați să furnizați un serviciu online pentru milioane de oameni, probabil că va trebui să aveți un server dedicat sau un VPS. Dacă utilizați un server dedicat, nu trebuie să partajați niciun spațiu cu alte site-uri web și să aveți întregul server pentru dvs. Deși acest lucru costă mai mult și gestionarea resurselor serverului necesită cunoștințe tehnice. Dar dacă doriți să construiți ceva mai complex, presupun că îl aveți.

Dar dacă sunteți un începător complet și doriți doar să construiți un site web, va fi suficient un simplu plan de găzduire partajat.

În cazul în care doriți să vă extindeți site-ul în viitor, ar trebui să alegeți cu siguranță un furnizor de hosting care oferă servicii scalabile.

Verificați ofertele „nelimitate”

O mulțime de servicii de găzduire spun că obțineți spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată pentru banii pe care îi veți plăti. Obțineți de fapt spațiu de stocare nelimitat, dar furnizorul va pune anumite restricții stricte cu privire la cantitatea de resurse pe care le puteți utiliza. S-ar putea să vă închidă site-ul web dacă se folosește prea mult. Așadar, asigurați-vă că verificați termenii serviciului înainte de a intra într-o afacere „minunată”.

Aveți nevoie de instrumente de construire a site-ului?

Nu trebuie să fiți un dezvoltator web pentru a crea un site web. Există o mulțime de instrumente de drag and drop care vă permit să construiți un site de la zero, destul de ușor, fără cunoștințe tehnice.

De asemenea, majoritatea furnizorilor de găzduire au cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului pe care le puteți utiliza cu un singur clic.

Cât de mult căutați să aveți trafic?

Așa cum am menționat anterior, a ști aproximativ cât trafic va avea site-ul dvs. web sau cât de mult doriți să aibă, este una dintre cele mai importante variabile.

Desigur, nu puteți ști prea multe despre cantitatea de trafic pe care o veți obține în prealabil, este doar un joc de ghicire. Dar doar pentru a vă asigura, alegeți un serviciu de găzduire ușor de adaptat și, de asemenea, asigurați-vă că știți cât de mult va trebui să plătiți dacă treceți peste limitările de lățime de bandă.

Înțelegeți tipurile de server

Cel mai ieftin tip de găzduire este găzduirea partajată, unde împărtășiți spațiu cu sute sau mii de alte site-uri web. Acesta este, de asemenea, cel mai utilizat tip de plan de găzduire, din motive evidente. Se comportă bine, este stabil și fiabil pe tot parcursul anului, fără a scoate prea mulți bani din mâini. Dar găzduirea partajată vă limitează accesul la resursele serverelor. Limitează numărul de site-uri web și baze de date pe care le ai, printre altele.

Pentru cei care doresc să aibă mai multă putere și sunt dispuși să plătească un pic în plus, există opțiunea VPS (Virtual Private Server). Mai multe servere virtuale rulează pe o singură mașină. Puteți utiliza un server virtual ca și cum ar fi un server dedicat. Astfel veți avea mai multe resurse de server și multe mai multe servicii pe care le puteți utiliza. Acestea sunt excelente pentru aplicații și site-uri web mai solicitante. Dar va trebui să gestionați singur serverul respectiv sau un expert să-l gestioneze pentru dvs..

Serverele dedicate sunt unul dintre cele mai scumpe planuri, dar oferă cea mai mare putere pentru cai, deoarece închiriați un server întreg. Veți avea nevoie de un set de abilități de gestionare a sistemului pentru a putea utiliza acest serviciu.

Servere Cloud și Cloud Hosting este unul dintre cele mai noi tipuri de hosting. Datele sunt stocate pe nori uriași publici, ceea ce le face mai rapide și mai sigure. Cantitatea de resurse server aplicate unui singur utilizator, variază. Pot fi scalate perfect, ceea ce îl face foarte flexibil.

Este, de asemenea, excelent pentru a gestiona un volum mare de trafic neașteptat, fără ca tu să fii nevoit să faci nimic pentru a-ți reduce serviciul. Lucrurile merg cu adevărat lin și flexibil dacă alegi cloud hosting.

Analizând calitățile gazdei web

Iată lucrurile importante. Dacă priviți următoarele aspecte ale unui furnizor de servicii de hosting și serviciile sale, puteți decide cu ușurință dacă merită să cumpărați sau nu. Fără alte detalii, să le verificăm!

Reputația companiei de găzduire web

Unul dintre primele lucruri pe care le analizăm atunci când examinăm un furnizor de hosting este ce fel de reputație și-au adunat de-a lungul anilor dacă au adunat vreunul. De obicei, ca în orice altă companie, experiența trecută pe care oamenii au avut-o cu ei este o modalitate bună de a spune dacă sunt de încredere sau nu.

Multe companii bune de găzduire web sunt în afaceri de aproximativ 20 de ani. Unele companii au funcționat doar câțiva ani, ceea ce nu înseamnă neapărat că nu sunt de încredere în niciun aspect. Dar recenziile clienților în valoare de mulți ani sunt destul de puternice pentru o companie.

Așadar, cea mai bună modalitate de a o parcurge este analizând câți ani a fost activă o companie, citind recenziile clienților și comentariile trimise de utilizator. Cu acestea, vă puteți face o idee solidă despre ceea ce compania de perspectivă a lăsat pe urmele sale.

Costul planurilor de găzduire & Servicii

Prețul serviciilor de găzduire variază pentru fiecare companie. De obicei, un plan de găzduire partajat costă aproximativ 2-2 $ 3 dolari. Unii ajung la 4 $ sau la 1 USD. Merită întotdeauna să iei un calculator în mână și să parcurgi numerele pentru a ști cât de mult vei plăti pe parcursul unui an.

Rețineți că prețul pe care îl vedeți la reclame se aplică numai dacă semnați un contract de doi ani cu compania. În caz contrar, prețul ar putea crește de la 2 la 4 dolari sau de la 3 la 6 dolari. Multe companii folosesc aceste trucuri de preț, chiar și cele care oferă un serviciu bun. Este o tactică de marketing de care ar trebui să fiți conștienți.

Costul de reînnoire este, de asemenea, ceva la care să aruncăm o privire bună. După ce ajungeți la sfârșitul perioadei pentru care v-ați înscris, va trebui să plătiți un cost de reînnoire, așa că ar trebui să îl luați în considerare în preț. Taxa de reînnoire ar trebui să fie listată, deoarece ar putea fi atras la plata unei încărcări de numerar înainte de a lua o notificare despre aceasta.

Pe partea de plus, puteți pune mâna cu ușurință la reduceri dacă vă înregistrați prin alte site-uri web care le oferă. În acest fel, puteți reduce cu ușurință un dolar sau doi din costurile dvs. lunare de găzduire.

Acum, indiferent dacă prețul este bun sau nu, depinde de serviciul oferit de compania de perspectivă. Dacă căutați un plan de găzduire partajat, care costă 4 dolari, dar nu oferă prea mult, nu veți face prea mult o afacere. Dar dacă vă puneți mâna pe un serviciu de găzduire cu suma de 2 $ 3 USD, care oferă o înregistrare gratuită a domeniului, împreună cu spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbată, puteți face o afacere destul de bună.

Pentru a face lucrurile să se simtă mai în siguranță, aveți o perioadă de garanție înapoi 30 de zile aproape de fiecare dată. Unii furnizori de găzduire sunt suficient de încrezători pentru a oferi o perioadă de garanție de înapoiere de 40-70 de zile.

Indiferent de serviciul pe care îl întâlniți, asigurați-vă că prețul este rezonabil pentru serviciul primit. Un plan de găzduire bun poate fi găsit sub 5 USD pe lună, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă.

Performanțe de bună găzduire web

Sigur, aveți ceva spațiu web pentru a stoca site-ul dvs. web, dar acesta nu este tot ceea ce este necesar pentru ca acesta să funcționeze fără probleme. Website-ul dvs. ar trebui să fie rapid și fiabil pe tot parcursul anului.

Uptime: A timpul de funcționare al serverului înseamnă perioada de timp în care este online pe tot parcursul anului. Acesta este măsurat în procente și cu cât timpul de funcționare al serverului devine mai aproape de 100%, cu atât este mai fiabil.

Pentru a face lucrurile mai concrete, cu siguranță nu ar trebui să alegeți găzduirea care are timpul de funcționare măsurat sub 95%. De fapt, ar trebui să vă adresați celor cu un timp de funcționare de 98% sau 99,99%. Este rar să găsești un plan de găzduire cu timp de funcționare 100%, dar majoritatea furnizorilor de hosting buni se apropie cu adevărat de acesta, așa că ar trebui să-ți faci treaba cu ei.

Viteză: viteza serverului este crucial, deoarece va decide cât de rapid se va încărca site-ul dvs. web. Viteza de încărcare a site-ului este măsurată în milisecunde. Dacă doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web are viteză în conformitate cu standardele online de astăzi, serverul pe care îl stocați ar trebui să aibă o viteză de încărcare în jur de 500 ms. Există planuri bune de găzduire, care sunt chiar mai rapide, oferind o viteză de încărcare de 200 ms, în timp ce unele funcționează pe 600-800 ms. Site-ul dvs. va funcționa destul de bine cu ambele, dar nu ar trebui să depășiți o viteză de încărcare de 800 ms.

Nu orice recenzie oferă aceste măsurători, așa că ar trebui să vă uitați la cele care fac acest lucru. Vă oferim întotdeauna viteza medie de încărcare a unui plan de găzduire în recenziile noastre, așa că nu ezitați să le consultați.

Puteți instala, de asemenea, o piesă software pentru a face acest lucru singur, dar este mult mai ușor să analizați rezultatele recenzorului și să le comparați.

Relații Clienți: Este ușor să cumpărați spațiu pe server, dar gestionarea poate fi dificilă pe parcurs. S-ar putea să întâmpinați probleme și o mulțime de lucruri pe care doar nu le puteți înconjura. În aceste cazuri, este nevoie de ajutor profesional. Aici intervine asistența pentru clienți.

Un bun suport pentru clienți este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui bun serviciu de găzduire web. Veți dori să aveți câțiva oameni de ajutor în celălalt capăt al ferestrei de chat și al liniei telefonice, care răspund rapid la întrebările dvs..

De obicei, un agent bun de asistență pentru clienți vă va răspunde în termen de 20-30 de minute după ce le-ați scris în chat sau după ce le-ați sunat. Trebuie să fie de ajutor și să ajungă direct la sarcină, după ce ați definit care este problema. Vrei să faci afaceri cu oameni în care poți avea încredere și care au spatele fără taxe suplimentare.

Dar nu veți ști cât de bun este suportul pentru clienți al unei companii, până când nu o veți încerca singuri sau nu faceți o cercetare. Oamenilor le place să vorbească despre experiențele lor și vorbesc mult despre ceea ce au experimentat cu un anumit furnizor de hosting.

Dacă echipa de asistență a clienților este proastă, o mulțime de oameni și-au postat deja reclamațiile pe forumuri, social media și alte site-uri web, așa că este foarte ușor de examinat. Vă sugerez să analizați o mulțime de acestea și să vedeți ce fel de feedback le-a oferit baza de utilizator deja activă.

De asemenea, cel mai bine este să ai un suport 24/7/365, pentru a putea ajunge chiar și în vacanțe. Dacă ați plătit deja pentru un plan de găzduire și sunteți încă în perioada de încercare, este un moment bun pentru a testa echipa de asistență pentru clienți cu câteva apeluri.

Lucrări gratuite oferite de Furnizorul de găzduire

Unii furnizori de găzduire își încântă clienții cu câteva oferte destul de bune. Unii dintre ei oferă o migrație gratuită a site-ului, care costă mai mult de 100 USD la alți furnizori. Dacă aveți un site web deja existent pe care doriți să-l mutați, acest lucru ar veni foarte util.

Acestea oferă înregistrări gratuite de domeniu, instrumente gratuite și construitori de site-uri, împreună cu alte lucruri care ar fi prea lungi pentru a fi listate. Pe scurt, puteți pune mâna pe câteva bonusuri destul de bune dacă alegeți cu atenție furnizorul dvs. de hosting. Personal consider că numele de domeniu gratuit și diverse instrumente gratuite sunt cele mai utile. Din fericire, asta oferă majoritatea furnizorilor de hosting.

Concluzie

Lucrurile definite mai sus sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le analizezi atunci când alegi un furnizor de hosting. Desigur, vor exista întotdeauna unele elemente suplimentare, dar acestea sunt elementele de bază care fac un bun furnizor de hosting.

Acum, te duci! Este timpul pentru dumneavoastră să folosiți noile cunoștințe găsite și să găsiți cel mai bun pachet de găzduire acolo! Iată recomandările noastre de top pentru o bună găzduire web:

Companie
Preț promoțional

1găzduire web ieftină bună1,99 USD / lună
2versatil gazduire web buna3,95 USD / lună
3găzduire web profesională bună3,95 USD / lună

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că veți consulta recenziile noastre despre unele dintre cele mai utilizate planuri de găzduire!

Imagine prezentată Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector