Cum să începeți un blog de marketing afiliat?

începe blogul de marketing afiliat


Cartea numită „4 ore de lucru” a stârnit multe idei interesante în mintea oamenilor încă de la lansarea sa. Mai mulți oameni caută să-și construiască un flux de venituri pasive ca oricând și cine îi poate învinovăți? Nimeni nu poate rezista la ideea de a avea mii de dolari ca venituri pasive în fiecare lună, dar puțini îl fac acolo. Este adevărat că puteți câștiga toți acești bani cu câteva ore de muncă în fiecare săptămână, dar trebuie depusă o cantitate incredibilă de muncă în faza inițială a proiectului..

Așadar, puteți uita de planurile rapide bogate și vă puteți concentra pe activitățile necesare pentru a crea acel flux de venit pasiv pentru dvs. Vestea bună este că, dacă sunteți dispus să depuneți eforturile și eforturile necesare pentru a începe noua dvs. aventură online, puteți câștiga cu siguranță niște bani buni. După ce ai înțeles senzația de a-ți face prima vânzare, nu vei opri această explozie de motivație. Te va motiva să continui să faci mai mult și să stochezi toți banii aceia dulci în buzunar.

Afacerea de marketing afiliat nu se schimbă prea mult de-a lungul anilor, iar formula succesului este cam aceeași ca și înainte, indiferent de nișa ta. După ce ați stabilit ce produs veți promova și ați creat site-ul dvs., singurul dvs. loc de muncă va fi marketingul dvs. și generarea de trafic. Scrierea de reclame și postări bune pentru blogul dvs. este, de asemenea, o abilitate importantă de a stăpâni, care necesită o mulțime de practici, dar veți prinde destul de curând.

În acest articol, vom dezvălui ceea ce face un blog de marketing afiliat bun. Vom împărtăși pașii majori ai procesului și îi vom împărți pe sarcini individuale pe care trebuie să le gestionați. Un blog de marketing afiliat este alcătuit din câteva ingrediente foarte simple, așa că, dacă acordați atenție aici și luați măsuri, veți fi în cale să vă construiți unul solid. Așadar, fără alte detalii, să trecem la modul în care puteți porni un blog de marketing afiliat chiar acum!

Alegerea unei nișe

Alegerea unei nișe este alegerea afacerii dvs. și se învârte în cea mai mare parte în jurul preferințelor personale și, eventual, în ceea ce cunoașteți sau vă interesează. Va trebui să decideți ce tip de site web veți construi înainte de a merge acolo și de a-i viza pe aceștia..

Dacă știți deja ce veți produce conținut în jur și ce fel de produse promovați, sunteți cu un pas mai aproape de succes. Însă, dacă nu știți încă, luați-vă timpul și faceți-vă cercetările, deoarece acesta este unul dintre cei mai copleșitori pași în acest proces. Puteți fi ușor prinși în paralizia analizei, deci asigurați-vă că nu o grăbiți.

Am venit cu următoarele întrebări pentru a vă ajuta cu această parte. La sfârșitul acestei secțiuni, vă ofer și o listă cu cele mai bune 10 nișe cu cele mai bune performanțe de pe web, astfel încât vă este mult mai ușor.

Ce sunteți cunoscut sau interesat?

Dacă sunteți pasionați de ceva precum design interior, instalații sanitare, activități în aer liber sau îmbrăcăminte, decât alegerea este destul de ușor de făcut. Este mult mai ușor să lucrezi la ceva în care ai deja cunoștințe și pasiune. Dacă puteți găsi cel puțin câteva dintre acestea, decât ați setat să vă continuați cercetarea.

Ce crezi că ai putea scrie 50 de postări pe blog despre?

Pentru a construi un site web al autorității, va trebui să fiți degetele de la picioare în procesul de creare a conținutului. Subiectul pe care îl alegeți ar trebui să aibă suficientă profunzime pentru a putea scrie mult conținut pentru el. Acest lucru este important din perspectiva SEO și pentru utilizator. Scrierea conținutului de înaltă calitate și util este ceea ce aduce oamenii pe site-ul dvs. și ceea ce va stârni suficient interes pentru a face clic pe linkurile dvs. de afiliere. Cu cât aveți mai mult conținut de calitate pe un subiect, cu atât este mai probabil ca cititorii să vă ia suficient de serios pentru a cumpăra produsele prin intermediul site-ului dvs..

Există destui bani și interes în nișa dvs. aleasă?

A avea pasiune pentru ceva este un lucru, dar nu veți ajunge departe cu asta în marketingul afiliat dacă nu există bani suficienți. Din păcate, banii aruncă întotdeauna pasiune dacă doriți să faceți un efort profitabil. Dacă din acest motiv rămâneți brusc fără o nișă, atunci priviți din nou în jur. Dacă nu știți suficient despre orice altceva, puteți afla întotdeauna despre asta dacă vă face bani.

Nu ar trebui să subliniez importanța cititorilor interesați care vin să citească și să dobândească cunoștințe de pe site-ul dvs. Dacă au voința de a cumpăra unele produse, este ceea ce va termina treaba, deci țintește o nișă care are oameni cu o intenție de cumpărare puternică dacă poți.

Ce fel de programe de afiliere puteți utiliza în nișa aleasă?

Nu orice produs poate fi vândut prin intermediul programului de afiliere al Amazonului, astfel că există o mulțime de căutări de făcut odată ce ați stabilit nișa. Dacă există o mulțime de programe de afiliere la care puteți participa și promova produsele lor, atunci este minunat. Dacă nu există altceva decât va trebui să căutați o altă nișă, pentru că nu veți câștiga bani cu ea fără un program de afiliere adecvat.

Top 10 nișe cu cea mai bună performanță

După cum am menționat, există câteva nișe performante care au bani implicați. Privește-le și poate îți vei găsi propriul drum pe parcurs. Rețineți că acestea au deja o concurență destul de solidă, așa că va trebui să aduceți jocul dvs. A pentru a concura.

 • Sănătate
 • Fitness
 • Pierdere în greutate și antrenamente
 • Animale de companie
 • Intalniri si relatii
 • A face bani online
 • Hobby-uri (Golf, Activități în aer liber, Drumeții)
 • Blogging, SEO, Cursuri online
 • Gadgets și tehnologie

Privește-ți nișa dintr-o perspectivă SEO

Vă sugerez să analizați cum să faceți cercetarea prin cuvinte cheie înainte de a decide în final să vă construiți blogul pe o nișă specifică. Este bine să știi dacă oamenii îți caută subiectele pe Google sau nu. Dacă sunt, nu va face decât să dovedească că nișa aleasă are o cerere mare și va fi mai ușor să obțineți trafic pe site-ul dvs. Dacă nu, există anumite lucruri pe care ar trebui să le reconsiderați, dar nișa ar putea fi în continuare bună.

Căutare și cercetare de programe de afiliere

Când știți cu ce tip de nișă veți lucra, este timpul să începeți să cercetați programe de afiliere. Dacă ați urmărit cu punctele anterioare ale articolului, probabil ați verificat deja câteva programe de afiliere. Este timpul să verificați mai multe și să săpați mult mai adânc. Fiecare rețea de afiliere are cerințe diferite pentru a se conforma și a funcționa într-un sistem diferit, așa că trebuie să citiți mult înainte de a alege unul.

Într-adevăr merită să investești mult timp în găsirea programului de afiliere potrivit, deoarece aici vei obține venitul tău, așa că vei dori să faci cea mai bună alegere posibilă. Iată care sunt principalele lucruri la care ar trebui să te uiți atunci când alegi o rețea de afiliere cu care să lucrezi.

Ce fel de marketeri folosesc programul?

Este important să vedeți popularitatea rețelei alese și să citiți despre aprobarea altor persoane care au utilizat-o. Este important să vă asigurați că alți marketeri au lucrat și au reușit cu programul de afiliere pe care l-ați ales, astfel încât să cunoașteți șansa de succes a utilizării programului dvs..

Cât de mult oferă Comisia pentru produse?

Fiecare program are o sumă specifică pe care o va câștiga după vânzarea unuia dintre produsele sale. Cu cât ai o comision mai mare, cu atât vei câștiga mai mulți bani. Luăm acestea de exemplu:

 • Amazon oferă comisioane diferite pentru fiecare tip de produs diferit, deci depinde cu adevărat. Aceste comisioane sunt cuprinse între 1% și 10%, ceea ce nu este prea mult, dar mai sunt câștigați bani.
 • ClickBank oferă numai produse digitale, dar comisioanele lor sunt mult mai mari. Puteți obține comisioane de 10% -75% pentru majoritatea produselor lor, ceea ce vă va face bani cu adevărat buni odată ce începeți fluxul.
 • Pentru alte produse digitale și fizice, mergeți la un comision de cel puțin 30-50 USD. Luăm de exemplu găzduire web. O mulțime de furnizori de găzduire comercial vă oferă mai mult de 50 de dolari pentru a le oferi un client nou.

Vă interesează produsele?

Pentru a avea succes în marketingul afiliat, trebuie să fiți informați despre produsele pe care le vindeți. De asemenea, ele trebuie să fie relevante în nișa dvs. și de înaltă calitate.

Trebuie să credeți în produs pentru a-l vinde, deoarece veți avea dificultăți în a-l citi cititorilor blogului dvs. Să fii în cunoștință de cauză, de asemenea, va crește încredere cu cititorii tăi, ceea ce este important dacă mergi să le vinzi.

Alegeți produsele dvs. afiliate cu înțelepciune

Într-un caz ideal, ați ales o nișă care are o mulțime de produse pentru a vinde și prin numeroase programe de afiliere. În acest caz, aveți o mulțime de produse de oferit comunității dvs., dar nu lucrați cu prea multe produse simultan. Mergeți cu două sau trei pentru început. Mai întâi trebuie să vă stabiliți ca o persoană de încredere înainte de a vă împinge produsele și a le cere să o cumpere.

Primul pas al eforturilor dvs. de promovare a produsului este achiziționarea produsului singur. Cu siguranță nu sunteți obligat să cumpărați fiecare produs pe care îl promovați, dar deținând și utilizând produsul îl puteți promova mai fiabil, iar acest lucru este important când vine vorba de a stabili încredere cu publicul dvs..

Construiește-ți site-ul

După ce ați decis asupra nișei dvs., ați găsit un program de afiliere și produse de promovat, partea teoretică și de cercetare a procesului este finalizată. Este timpul să vă murdăriți mâinile și să începeți să vă construiți noul blog de la zero. Din fericire, este destul de ușor și nu necesită cunoștințe tehnice vaste de făcut. Dar abilitățile de codare vor veni cu siguranță la îndemână dacă aveți unii sau cunoașteți pe cineva care are.

Cu cât dedicați mai mult timp și atenție fiecărui pas aici, cu atât veți construi un blog mai bun. Dar poți zbura și prin ele și să-ți funcționeze blogul în următoarele 24 de ore. Cum alegeți să faceți acest lucru depinde de dvs., iată pașii pe care trebuie să îi faceți în cele mai simple forme ale lor.

Cumpărați un nume de domeniu

Este timpul să creezi și să creezi un set de nume de domeniu pentru noul tău site web. Într-un scenariu ideal, acesta ar trebui să fie asociat cu nișa dvs., dar nu trebuie să fie neapărat. Cel mai important este să îl faci cât mai captivant și să aibă extensia .com.

Există numeroase servicii de nume de domeniu pe web, prin intermediul cărora puteți vedea dacă numele dvs. de domeniu ales este disponibil și cumpărați dacă este. Cele mai populare sunt GoDaddy și NameCheap. Dar puteți utiliza, de asemenea, serviciul de nume de domeniu furnizat de furnizorul dvs. de găzduire.

Este foarte simplu de făcut. Căutați doar numele dvs. de domeniu, îl găsiți, îl cumpărați, gata. De obicei, un nume de domeniu costă în jur de 10 USD, dar poate costa mai mult, până la 500 $ până la 1000 $ sau chiar mai mult în unele cazuri.

Obțineți un serviciu de găzduire web

Gazduirea este spațiul în care va fi stocat site-ul dvs. web. Spațiul pe care îl închiriați va fi insula voastră foarte mică pe internet. Serviciile de găzduire sunt destul de ieftine în aceste zile, serviciile minunate de găzduire fiind disponibile de la aproximativ 3 $ la 5 $ pe lună.

Serviciul HostGator Cloud funcționează foarte bine și cu siguranță ar fi perfect pentru blogul tău. Este un pachet de mare viteză pentru 5 dolari pe lună, iar compania oferă, de asemenea, o asistență gratuită pentru clienți, în care puteți avea încredere.

Instalați WordPress

După ce aveți numele de domeniu și propriul dvs. spațiu pe web, este timpul să aveți și un site web.

WordPress este cel mai cunoscut sistem de gestionare a conținutului din lume, care este perfect pentru rularea unui blog și a oricărui alt site web pentru această problemă. Este gratuit de utilizat și este foarte ușor de utilizat. Deci, chiar dacă nu aveți prea multe cunoștințe tehnice, veți putea rula blogul dvs. foarte ușor.

Instalarea WordPress nu face mult efort. Cei mai mulți furnizori de găzduire oferă o instalare cu un singur clic, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să-i localizați pictograma și să faceți clic. De asemenea, puteți instala WordPress manual, dar acesta este un proces mai lung și necesită unele abilități IT. După ce așteptați instalarea pe serverul dvs., site-ul dvs. va fi funcțional.

Alegeți și instalați o temă

Lucrul interesant despre WordPress este faptul că este ridicol de ușor de utilizat. Puteți face site-ul dvs. web să arate complet diferit în fiecare minut, dacă doriți, datorită sistemului său tematic simplificat. Tot ce trebuie să faci este să descarci o temă gratuită sau plătită și să o activezi prin meniul temelor.

WordPress are sute de mii de teme din care să alegeți, așa că eliminați-vă. Există multe gratuit, dar dacă doriți cu adevărat să construiți un site web de înaltă calitate, ar trebui să cumpărați o temă. De obicei costă în jur de 60 de dolari și vă vor servi cu siguranță mult mai bine decât ar face o temă gratuită.

După ce aveți tema dvs., veți avea o serie de opțiuni de personalizare pe care le puteți folosi pentru a vă aranja site-ul web așa cum doriți să fie. Odată ce totul face clic pe loc, vei avea pe tine un site web bine conceput, pe care oamenii îl pot vizita pentru a-ți citi postările și pentru a vedea conținutul pe care îl creezi..

Produceți conținut minunat pentru noul dvs. blog

După ce aveți un site web funcțional, este timpul să creați ceva din acesta. Aici vine partea grea despre care am menționat de la bun început. Crearea de conținut este cea mai consumatoare de timp din afacerea de marketing afiliat. Să scrii ceva care este de înaltă calitate și util cititorului. Aici intră în joc fraza uzată „conținutul este rege”.

În această secțiune, voi vorbi despre diverse tipuri de postări pe blog pe care le puteți scrie și utiliza pentru a vă promova produsele afiliate.

Faceți recenzii despre produs

Scrierea recenziilor produsului este una dintre cele mai simple metode de prezentare a produselor afiliate și de a oferi publicului tău ceva util. Este unul dintre cele mai obișnuite modele pentru marketingul afiliat și a adus miliarde de persoane de pe internet.

Conceptul este simplu. Alege un produs din nișa ta, încearcă-l, analizează-l și scrie-ți recenzia despre el. Fii ascendent și sincer cu privire la ceea ce ți-a plăcut și nu ți-a plăcut despre produs și împărtășește cât mai multe opinii personale.

Majoritatea oamenilor citesc astăzi cel puțin o recenzie înainte de a ieși și să cumpere un telefon nou sau orice alt tip de produs. Puteți folosi cu siguranță acest lucru prin producerea unor recenzii grozave.

Scrieți Top Top

Cunoașteți cele mai bune produse pentru rezolvarea unei anumite probleme sau aveți o listă cu cele mai bune cărți din 2018? Creează o postare pe blog despre ele. Listele de top sunt o modalitate excelentă de a atrage atenția publicului și de a afișa numeroase produse în același timp.

Iată un exemplu bun: 25 de motive pentru care ar trebui să utilizați WordPress

Răspundeți la întrebări comune și adresați-vă problemelor comune

Puteți efectua cercetări la ceea ce cer oamenii de cele mai multe ori și la ce fel de probleme au nevoie de soluții. Un instrument excelent pentru aceasta este MOZ explorator de cuvinte cheie. Trebuie doar să scrieți într-o anumită întrebare sau cuvânt cheie pe care doriți să o vizați și care vă va afecta rezultatele. Veți vedea volumul lunar de căutare, ce fel de postări au fost scrise în jurul subiectului și altele.

Există o mulțime de date pe care le puteți extrage din cercetarea cuvintelor cheie și vă vor ajuta să scrieți postări care atrag multă atenție din partea cititorilor.

Tutoriale și Ghiduri

Informațiile acționabile care ajută oamenii să învețe noi abilități sau să facă ceva mai bun sunt întotdeauna apreciate de orice public. O mulțime de marketing afiliați oferă un produs gratuit, precum un e-book pentru a stârni un anumit interes în audiența lor și a-i determina să se aboneze la lista lor de corespondență. În cazul în care produsul pe care îl furnizați este cu adevărat de înaltă calitate, va aduce un trafic mult și pe site-ul dvs. Oamenii caută întotdeauna să învețe lucruri noi și să citească ceva care este de fapt util, așa că profită de el!

Conținut permanent

Conținutul sezonier pe termen scurt este bun pentru atingerea obiectivelor pe termen scurt. Cu siguranță, ar trebui să creezi speciale de Crăciun și să creezi conținut în funcție de ce anotimp este, dacă nișa ta o cere. Dar conținutul pe totdeauna este foarte important să-l ai pe blogul tău. Este ceva la care oamenii vor reveni și o piesă de conținut pe care o puteți comercializa mereu și așteptați să obțineți trafic. Postările pe frunze verzi au cea mai lungă perioadă de viață.

Acestea sunt de obicei liste de sfaturi utile care ajută un utilizator să își atingă obiective specifice. Ca un ghid pentru ajustarea reflectoarelor auto. Aceasta ar fi o piesă minunată dacă lucrați în nișa pieselor auto. Mașinile vor avea întotdeauna reflectoare și cineva va dori întotdeauna să-și regleze ale lor. Vedeți ce primesc aici?

Mergeți întotdeauna pentru o calitate mai mare decât cantitatea

Acesta nu este un tip de post, dar important să menționăm la fel. Cea mai mare valoare are o postare bine scrisă, care este apreciată profund de publicul tău și este împărtășită frecvent. Este mult mai valoroasă decât alte 10 postări slab scrise, care nu au un scop cu adevărat și sunt doar acolo. Așadar, pentru a obține calitatea optimă din fiecare postare, urmați aceste sfaturi:

 • Fii conversațional și stabilește-ți propriul stil unic de scriere. Dă-ți seama ce vrei să spui și cum vrei să o spui. Ce fel de impresie vrei să faci?
 • Adăugați imagini și infografii relevante și de înaltă calitate la fiecare postare.
 • Adăugați un videoclip la postarea dvs. dacă există unele relevante cu privire la subiectul despre care vorbiți. Plus puncte dacă îți faci singur. Amintiți-vă că videoclipul este una dintre cele mai puternice piese de conținut pe care le-ați putea produce și majoritatea oamenilor preferă mai degrabă să urmărească unul decât să citească postări extinse.
 • Utilizați un verificator de lizibilitate pe fiecare dintre postările dvs. Deși Yoast SEO are propriul său verificator de lizibilitate, există și altele pe care le puteți folosi. Verificați testerul Flesch Reading Ease sau care poate fi citit .
 • Scrie despre lucruri pe care le știi și caută să transformi lucrurile obișnuite în extraordinare. Acest lucru funcționează mult mai bine decât să încerci să spui ceva mintea care suflă tot timpul.
 • Luați-vă timp pentru a produce calitate, nu este nevoie să o grăbiți. Puteți realiza multe altele cu o postare la care ați lucrat timp de o săptămână decât să scrieți una în fiecare zi. Ei bine, depinde de cât de bine este scrisul tău și de multe alte lucruri. Dar aceasta este de obicei o regulă bună a degetului mare.

Marketingul dvs. de blog și crearea unui public

Ei spun că trebuie să cheltuiți o cantitate egală sau dublă de timp pentru promovarea conținutului decât ați făcut-o în crearea acestuia. Deci, dacă ați petrecut o săptămână în crearea unei postări, ar trebui să petreceți cel puțin o săptămână sau poate chiar două săptămâni pentru promovarea acesteia. Cu toate acestea, există o mulțime de modalități de a face marketing pe blogul dvs. și despre asta voi vorbi în această secțiune.

Folosiți Social Media pentru a vă promova postările

Unul dintre cele mai comune moduri de a construi o audiență este prin intermediul social media. Aproape toată lumea își folosește platforma de socializare preferată pentru descoperirea de conținut, motiv pentru care este excelent pentru a aduna noi cititori și a construi relații. În funcție de nișa, industria și audiența dvs., puteți utiliza fie Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram sau Pinterest.

Creați un profil de social media pentru blogul dvs., promovați-vă postările pe el și începeți să adunați o audiență.

Folosiți câteva dintre aceste instrumente minunate

Tiberr – Acesta este un instrument excelent care te va ajuta să găsești secțiunile de comentarii ale blogurilor care funcționează cu aceleași cuvinte cheie ca tine. Poți apoi să scrii în secțiunile de comentarii, adăugând un link la una dintre postările tale. Este o modalitate excelentă de a-ți pune conținutul în fața ochilor care sunt deja interesați să-l vadă.

Tampon – Acesta este unul dintre cele mai nemaipomenite instrumente de marketing socială, deoarece vă permite să vă programați postările și să le urmăriți. Poate gestiona o multitudine de platforme de socializare, făcându-vă ușor să vă mențineți publicul actualizat dintr-un singur loc.

Blog Post Headline Analyzer – Titlul postării de pe blog este primul lucru pe care îl vor vedea toți cititorii pe rețelele de socializare și în orice alt loc în care aceștia vor căuta conținut. Este prima ta impresie, deci analiza și asigurarea că este cât se poate de puternic este important până la capăt.

Analizator de valori emoționale de marketing – Analizatorul valorilor de marketing este, de asemenea, un instrument pentru examinarea și evaluarea titlurilor. Acesta vă va oferi un grafic transparent despre cât de puternic este titlul dvs. și sfaturi despre locul în care îl puteți îmbunătăți.

Grammarly – Gramatica nu este exact un instrument de marketing, dar dacă textul dvs. este plin de cuvinte scrise greșit și alte greșeli de ortografie, acest lucru nu va fi bine pentru marketing. Gramatica este minunată când te ajută să detectezi și să îndrepți orice defecte pe care le-ai fi făcut în textul tău. De asemenea, este liber să folosești!

Întotdeauna faceți-vă posturile cu scopul și audiența clare

Acestea sunt două care determină conținutul și contextul scrierii tale înainte. O înțelegere clară a publicului și a subiectului la îndemână. Va trebui să știți cine este publicul dvs., ce fel de întrebări au, ce provocări se confruntă și ce vor să atingă.

Cea mai bună metodă de a afla acest lucru este efectuând cercetarea prin cuvinte cheie și văzând volumele lunare de căutare ale întrebărilor individuale. Puteți utiliza exploratorul MOZ, Google AdWords sau Google Trends pentru a afla mai multe despre ce caută oamenii.

Practicați un SEO bun pentru fiecare dintre mesajele dvs.

Bunele practici SEO sunt unul dintre principalele dvs. instrumente de marketing atunci când vine vorba de un blog afiliat. Îți lipsește multă vizibilitate dacă nu păstrezi SEO în perspectivă. Urmați aceste principii SEO de bază pentru a vă asigura că SEO-ul de bază al postării dvs. este întotdeauna verificat.

Primul și cel mai important lucru este însă că descărcați Plugin SEO Yoast, pentru că este pur și simplu minunat. Vă va oferi o evaluare SEO și vă va aminti toate lucrurile pe care le menționez aici.

 • Adăugați cuvintele dvs. cheie la textul alt și la titlul fiecărei imagini pe care le încărcați într-o postare.
 • Adăugați cuvintele dvs. cheie în titlul postării.
 • Adăugați cuvintele dvs. cheie în meta descrierea postării
 • Adaugă cuvintele tale cheie la primul paragraf al postării tale.
 • Aproximativ 80% din postarea dvs. trebuie să fie scrisă în voce activă, deoarece vocea pasivă este mult mai puțin puternică.
 • Cele mai multe dintre propozițiile dvs. ar trebui să aibă mai puțin de 20 de cuvinte, astfel încât acestea sunt întotdeauna ușor de citit.

Concluzie

O singură postare nu este aproape suficientă pentru a vorbi despre fiecare nod și o mulțime de funcționare a unei afaceri de marketing afiliat, dar este un început. Dacă nu v-ați lansat încă blogul, este în regulă, faceți toate cercetările de care aveți nevoie și începeți când vă simțiți pregătiți.
Sper că te-am ajutat să înveți ceva nou prin acest articol și că ți-a plăcut să citești prin el. Sper să ne vedem în următoarea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map