Cum să începeți un blog de succes al revizuirii cărților?

Start-book-review-blog


Îți place să te încurci cu o carte bună mai mult decât să mergi la o petrecere în timpul unei sâmbătă seara? Îți place ideea de a-ți trăi viața din a citi cărți și a scrie despre experiențele tale? Ei bine, rularea unui blog de cărți sau a unui site de recenzie a cărților ar putea fi doar chestia ta.

Puteți alege să rulați un site de recenzii de carte ca loc de muncă cu normă întreagă sau îl puteți face pentru a obține diverse alte rezultate. Vă puteți promova afacerea de carte dacă aveți una și creșteți audiența. Puteți construi o comunitate în jurul hobby-ului dvs. preferat și puteți promova autorul preferat.

Dar chiar dacă tot ce vrei să faci este să analizezi cărțile și să împărtășești opinia cu oamenii, poți profita la maxim folosind marketingul afiliat. Promovarea cărților care ți-au plăcut să citești este modalitatea perfectă de a câștiga bani din ceea ce îți place. Dacă acest lucru pare un lucru pe care doriți să îl faceți, iată un ghid care vă va ajuta să faceți asta. Vom împărtăși, de asemenea, câteva lucruri despre care ar trebui să știți înainte de a începe.

Pasul 1: Creează un plan

„Dacă nu planificați, intenționați să eșuați„

Unul dintre lucrurile cheie care separă blogurile de succes de cele nereușite este planul lor. Mulți bloggeri începători nici nu se gândesc să creeze un plan, deoarece sunt consumați de aspectele tehnice ale creării unui blog. Cu toate acestea, ei uită scopul blogului lor și cum ar trebui să meargă.

lectură carte

Mai întâi ar trebui să descoperiți următoarele lucruri înainte de a sări la construirea blogului:

 • Genul de cărți pe care te vei concentra.
 • Publicul dvs. țintă (pe ce demografie vă veți concentra). Cui îi place să citească același gen de cărți?
 • Există orice fel de site-uri de recenzie a cărților care vă plac? Dacă nu, faceți o căutare rapidă și vedeți cum o fac cei de succes.
 • Cât de structurate sunt site-urile web de recenzie de carte și cât de regulat sunt postate recenzii.
 • Cât de des intenționați să publicați conținut proaspăt și câte cărți puteți citi?
 • Cum îți vei monetiza site-ul și vei câștiga bani cu acesta?

Cu cât petreci mai mult timp cu răspunsul la aceste întrebări și crearea unui plan pentru blogul tău, cu atât vor apărea alte întrebări. Este periculos să sari în construirea unui blog fără a planifica și a stabili toate aspectele cele mai importante.

Pasul 2: alegeți un nume de domeniu

Veți avea nevoie de un nume care să descrie cu exactitate ce faceți și ceea ce se așteaptă cititorii dvs. pe blogul dvs. Dacă scrii despre un gen specific sau o mișcare, cel mai bun mod de a transmite acest lucru este prin numele / marca de domeniu.

După ce ai o idee strălucitoare, fă câteva cercetări și vine cu câteva nume bune. Numele pe care tocmai l-ați apărut ar putea fi deja luat, dar nu renunțați. Trebuie doar să accesați GoDaddy sau NameCheap și să căutați nume de domeniu existente și să vedeți ce este disponibil. Puteți achiziționa domeniul prin intermediul companiei dvs. de găzduire. De obicei, veți primi unul gratuit dacă cumpărați un plan de găzduire (citiți pasul nr. 3 pentru a afla mai multe despre acest aspect).

Când vine vorba despre extensiile numelui de domeniu, puteți merge fie cu una dintre primele trei extensii: .com, net. și .org. Dar dacă credeți că extensiile de domeniu unice, cum ar fi .reviews sau .club ar funcționa bine cu domeniul dvs., acestea ar putea să vă ajute cu un nume mult mai convingător. Personal, recomand să mergeți pentru extensii de domeniu de nivel superior (com, net, org), dar aceasta este doar părerea mea.

Pasul 3: Obțineți un plan bun de găzduire web

Bluehost-book-review-blog

BlueHost este unul dintre cele mai bune pariuri atunci când doriți să începeți cu un blog. Oferă planuri de găzduire cu prețuri de până la 3,95 USD, ceea ce va reduce investiția dvs. avansată. BlueHost oferă un nume de domeniu gratuit cu fiecare nou plan de găzduire. Deci, dacă nu aveți încă un domeniu, poate doriți să îl înregistrați gratuit la BlueHost.

Serviciile lor sunt de asemenea optimizate pentru WordPress, platforma pe care ar trebui să o utilizați pentru construirea blogului. BlueHost este unul dintre cele mai recomandate site-uri web de pe WordPress.org oficial. BlueHost este o soluție puternică de găzduire atunci când utilizați WordPress. Recomand cu mare drag BlueHost, pentru că sunt de încredere, au asistență uimitoare pentru clienți și timp de funcționare excelent. Vă rugăm să citiți recenzia noastră aprofundată despre BlueHost pentru a afla mai multe despre această companie.

Pasul 4: Instalează WordPress

WordPress este cea mai bună platformă pentru construirea blogurilor. Este simplu pentru orice utilizator fără tehnologie să-și lanseze site-ul, deoarece este incredibil de ușor de utilizat. După ce v-ați înregistrat și ați făcut cont pe BlueHost, tot ce trebuie să faceți este să găsiți WordPress pe panoul de control și să îl instalați. Veți face doar câteva clicuri și veți introduce câteva informații relevante. Durează aproximativ zece minute pentru instalare (poate mai puțin) și vei fi întâmpinat de tema de bază a unui site WordPress. De acolo, puteți începe să vă construiți blogul și să îl transformați în ceea ce ați gândit să fie.

Dacă s-ar putea să aveți nevoie de ajutor pentru instalarea WordPress în contul dvs. BlueHost, puteți oricând să solicitați ajutor pentru formarea suportului uimitor al BlueHost sau puteți urmări tutorialul nostru pas cu pas despre cum să începeți un blog în mai puțin de 15 minute.

Pasul 5: Instalați pluginurile necesare

WordPress are un sistem de extensie extrem de convenabil care face incredibil de ușor pentru utilizatori să adauge noi funcții. Chiar dacă platforma este puternică, există peste 42.000 de extensii disponibile pentru aceasta. Oricare ar fi funcția de care aveți nevoie, o puteți adăuga cu câteva clicuri simple prin Tabloul de bord sau vizitând CodeCanyon. Pentru a simplifica lucrurile pentru tine, iată câteva dintre cele mai importante pluginuri pe care ar trebui să le aibă fiecare blog.

Yoast SEO – Optimizarea motorului de căutare este o parte integrantă a succesului blogului dvs. Va trebui să optimizați fiecare articol de conținut pe care îl lansați pe web. SEO de Yoast îl face incredibil de ușor prin scanarea conținutului și vă ajută să gestionați lucruri importante, cum ar fi titlul SEO, cuvântul cheie focalizat, descrierea meta și multe altele.

Va verifica chiar lizibilitatea textului cu ajutorul verificatorului de lizibilitate Flesch și îi va da un scor. În plus, va scana conținutul pentru a găsi orice probleme de optimizare pe care ar trebui să le corectați, permițându-vă să eliberați postări complet optimizate pe blogul dvs. Din acest motiv, Yoast SEO este unul dintre cele mai bune pluginuri de acolo. Pentru a rezista, este chiar gratuită de utilizat, cu posibilitatea de a-l actualiza pentru funcții premium.

jetpack – Jetpack îți va supraîncărca blogul adăugând toate funcțiile necesare pe care nu le poate conține WordPress. Are o varietate uriașă de funcții, cum ar fi o verificare ortografică, formulare de contact, widget-uri și multe altele. Acest plugin este ambalat; fără îndoială în acest sens și va răspunde perfect majorității nevoilor tale. Pentru a încheia, este, de asemenea, gratuit să utilizați, deci ceea ce nu există pentru a iubi?

Google Analytics pentru WordPress – Va trebui să petreci mult timp analizând audiența și traficul site-ului tău. Este una dintre sarcinile tale cele mai importante în calitate de webmaster. Google Analytics este locul în care trebuie să analizezi de unde provine cea mai mare parte a publicului tău și să îți dai seama de demografia lor. Cu toate acestea, a fi neîncetat să schimbi filele sau să te autentifici în contul tău Google Analytics poate fi destul de deranjant. Este mult mai ușor de făcut prin instalarea pluginului Google Analytics.

Akismet – Indiferent de orice tip de blog pe care îl derulați, vor exista întotdeauna comentarii despre spam. S-ar putea să dureze ore din zi pentru a șterge toate aceste comentarii și nimeni nu vrea să pună problema cu asta. Acesta este motivul pentru care Akismet va elimina automat majoritatea comentariilor dvs. spam prin filtrarea lor.

BackWPup – Odată ce începi să câștigi bani cu blogul tău, pierzi ceva pe el va fi mult mai periculos. Dacă nu doriți să riscați acest lucru, atunci utilizați BackWPup pentru a face copii de rezervă programate de pe întregul site web. Puteți salva totul în mod regulat, deci nu sunteți vulnerabil la hacking.

Relevanssi – WordPress este bun, dar nu este perfect. Chiar lipsește o caracteristică de bază precum căutarea, fără de care site-ul dvs. de recenzie de carte nu ar fi la fel de utilizabil. Relevanssi vă poate ajuta în acest sens și poate oferi cititorilor dvs. rezultatele căutării relevante.

Pasul 6: Instalează-ți tema

După ce site-ul tău WordPress funcționează cu toate pluginurile tale, este timpul să creezi de fapt un site pe care cititorii tăi vor dori să-l vadă. Rețineți că noii dvs. vizitatori vor dura doar câteva secunde pentru a decide dacă blogul dvs. merită citit sau nu, iar primul lucru pe care îl văd este designul site-ului dvs. web. Trebuie să-ți arate personajul tău unic și să descrie oarecum despre ce este blogul tău. Dă-ți seama care sunt sentimentele și ideile pe care vrei să le transmiți și să le construiești.

Mai ușor spus decât făcut, nu? Ei bine, nu exact, deoarece WordPress are o mulțime de teme cu aspect profesional, care sunt incredibil de simple de instalat și personalizat. Procesul unui design bun a fost, de asemenea, mult mai simplu cu tema Divi. Această temă vine cu un constructor vizual de pagini de drag and drop care vă poate ajuta să personalizați blogul dvs. de carte așa cum doriți. Are o interfață neplăcută, care vă permite să combinați elementele individuale ale site-ului dvs. web, fără a fi nevoie să atingeți nici măcar o linie de cod. Este cel mai simplu mod în care am descoperit că utilizatorii non-tech care își pot construi și personaliza propriul site pentru a arăta exact așa cum își doresc acest lucru..

Iată un scurt videoclip despre tema Divi:

Dacă aveți un buget, puteți instala și utiliza o temă gratuită WordPress, care este disponibilă pe Depozitul WordPress.org. Există o mulțime de teme gratuite uimitoare pe care le puteți utiliza pentru blogul dvs. de carte, dar oferă mai puține funcții și opțiuni de personalizare decât o temă premium.

Pasul 7: Monetizează-ți site-ul

A câștiga bani cu blogul dvs. nu este o sarcină secundară. De fapt, ar trebui să vă dați seama cum doriți să o faceți înainte de a începe să o construiți. Există numeroase opțiuni pe care le puteți lua atunci când vine vorba de monetizare, iată 5 dintre ele.

-book-generarea de bani din blog-

reclamă

Unul dintre cele mai vechi moduri de a câștiga bani cu un blog este prin reclame tradiționale banner. Cu o cantitate constantă de trafic, puteți câștiga o sumă decentă de bani cu acesta. Aveți două opțiuni principale atunci când vine vorba de a fi plătit pentru produse, servicii și mărci publicitare.

 • Rețele publicitare – Există o mulțime de rețele de publicitate, precum Google AdSense, pe care le puteți înregistra și afișa anunțurile lor pe site-ul dvs. web. Veți obține bani de la ei pentru fiecare clic și vor afișa orice fel de anunțuri sunt cele mai potrivite pentru publicul dvs. Dacă parcurgeți această rută, nu aveți prea mult control asupra anunțurilor afișate pe site-ul dvs. web, iar Rețeaua de publicitate va lua și reducerile..
 • Vânzări directe de anunțuri – Cu cât publicul dvs. este mai mare, blogul dvs. are mai multă valoare și cu atât mai mulți bani puteți câștiga cu acesta. Dacă sunteți dispus să închiriați spațiu pe blogul de recenzii pentru cărți pentru anunțuri, îl puteți face și în funcție de dvs. Puteți închiria spațiu pentru anumite companii pentru prețul pe care îl decideți și veți obține, de asemenea, toți banii. Cu siguranță este un mod corect de a juca jocul.

Marketing afiliat

Prin marketingul afiliat, puteți promova produsul sau serviciul unei alte companii și puteți primi un comision atunci când cineva îl cumpără. Această metodă de monetizare este una dintre cele mai profitabile modalități de a face bani online. O mulțime de librării majore, cum ar fi Amazon, IndieBound și The Book Depozitar, toate au programe de afiliere. Puteți să vă înregistrați, să selectați cărțile la alegere, să le examinați și să începeți să promovați linkurile de afiliere din textul dvs..

Mai mult, puteți promova și cursuri dacă găsiți unele relevante. Poate ai putea vinde unele în scris

Vânzarea produselor proprii

Puteți lansa și propriul dvs. produs sau serviciu, acesta fiind cel mai profitabil mod de a câștiga bani cu blogul dvs. de carte. Dacă sunteți suficient de artizanat, puteți să vă creați cărți electronice sau mărfuri precum tricouri, căni de cafea sau oricare dintre miile de produse de marcă pe care le puteți vinde. Trebuie doar să știți ce s-ar bucura cel mai probabil publicul dvs. și care dintre acele lucruri pe care le puteți oferi. Poate că veți dori să începeți un serviciu precum TLC Book Tours, care a fost pornit de un cuplu de blogger.

Postări sponsorizate

După ce blogul dvs. are o anumită autoritate în nișa dvs., ceea ce spuneți va avea o valoare mult mai mare, veți deveni o influență. Numeroase companii sunt în permanență în căutare de influenți care le-ar putea promova prin postări. Aceste companii sunt dispuse să plătească bani buni pentru posturile sponsorizate. În cazul specific al unui blog de cărți, puteți face oferte sponsorizate cu companii de publicare.

Poate că un autor mai puțin cunoscut publică o nouă carte și are nevoie de un pic de promovare; el sau ea vă va plăti cu plăcere pentru timpul necesar pentru a revizui cartea. După ce îl faceți ca autoritate, veți avea o mulțime de oportunități pentru a crea postări sponsorizate pentru a scrie.

Scriere independentă

Deoarece vă veți baza blogul în întregime pe scris, veți fi bine să vă scrieți singur. După ce ați obținut o anumită autoritate, aceasta vă va oferi ocazia perfectă pentru a vă promova serviciile de scriere. Blogul dvs. va fi perfect pentru a vă prezenta spiritul și abilitățile de scriere. Cu aceasta, puteți contacta cu ușurință companiile și le puteți oferi servicii de scriere sau puteți să le contactați. În orice caz, veți putea solicita un preț important pentru dvs. scris.

Pasul 8: Conducerea traficului către blogul dvs.

Construirea unui blog bine conceput și completarea acestuia cu recenzii de înaltă calitate este doar primul pas. Va trebui să cheltuiți o cantitate egală de timp, dacă nu mai mult pentru comercializarea fiecărei postări. În funcție de bugetul dvs., veți avea diverse opțiuni, dar va trebui să alegeți câteva dacă doriți ca site-ul dvs. de recenzie să aibă succes. Acestea sunt următoarele:

 • SEO – Faptul că va trebui să lucrați întotdeauna la SEO este un fapt dat. Aveți toate instrumentele, informațiile și resursele pentru a face acest lucru, dar este ceva în care va trebui să puneți o mulțime de lucrări ca blogger. Optimizarea motoarelor de căutare este ceea ce primește gratuit traficul organic către site-ul dvs. web dacă îl faceți bine. Cu toate acestea, chiar dacă este o soluție excelentă pe termen lung pentru a obține o cantitate constantă de trafic, veți observa, în mod evident, anumite fluctuații. În plus, nu este singura modalitate bună de a câștiga trafic pentru site-ul dvs. web.
 • Social Media de marketing – De asemenea, va trebui să investești timp și energie în afișarea postărilor de pe site-urile de socializare precum Facebook, Twitter și Pinterest. Acestea sunt surse excelente pentru traficul organic și le puteți folosi și pentru a vă promova postările în cazul în care aveți și un buget de marketing, ceea ce mă aduce la al doilea punct.
 • Promoții PPC și plătite – Una dintre cele mai rapide modalități de a obține o mare încărcare a traficului pe site-ul dvs. este prin reclame plătite. Puteți găsi o mulțime de rețele de anunțuri specifice nișelor care vor direcționa o cantitate specifică de trafic de înaltă conversie de calitate către blogul dvs. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la utilizarea PPC, deoarece are o curbă de învățare. Este nevoie de ceva experiență pentru a profita la maxim, dar poate fi o sursă de trafic extrem de valoroasă pentru blogul tău. De exemplu, anunțurile plătite ale Facebook sunt extrem de direcționate și vă permit să accesați datele demografice specifice la care doriți să ajungeți. În timp ce PPC este cea mai rapidă modalitate de a aduce trafic, aceasta poate să nu fie cea mai bună alegere, deoarece necesită un buget imens și s-ar putea să nu merite să îl folosești.

Concluzie

Acolo îl ai, rețeta magică a lansării propriului site de recenzie a cărților. Este o opțiune excelentă pentru oricine îi place să citească și să scrie și ar dori să transforme acest hobby într-un loc de muncă profitabil. Puteți chiar să vă câștigați o viață solidă, așa că, dacă asta doriți să faceți, vă recomand cu mare drag să faceți mai multe cercetări sau să începeți imediat cu blogul dvs. Viața nu așteaptă pe nimeni, așa că ar fi mai bine să fii ocupat!

Dacă sunteți gata, faceți clic aici și configurați-vă blogul astăzi!

Dacă aveți întrebări sau sugestii, utilizați secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map