Cum să vă creați propriul site în 3 pași cu Weebly?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să vă creați propriul site în 3 pași cu Weebly?
0 6 мин.

creați un site web cu 3 pași Weebly


Am creat deja câteva tutoriale despre cum puteți crea un site web folosind diferite instrumente și software. Aici puteți afla mai multe despre cum să vă construiți site-ul cu WordPress și aici puteți afla despre cum puteți crea un site web folosind Joomla.

Astăzi vă voi învăța cum să vă faceți propriul site web cu Weebly în 3 pași simpli. Înainte de a sări pe partea „tehnică”, mai întâi permiteți-mi să vorbesc rapid despre Weebly.

Weebly este una dintre cele mai rapide platforme de construire a site-urilor web. A fost fondată în 2007 și a fost îmbunătățită constant pentru a satisface așteptările clienților și cele mai recente standarde de design web. Weebly face construirea site-urilor ușor și accesibilă tuturor. Cu acest instrument puteți crea și personaliza site-ul dvs. web, fie că este o prezentare simplă a companiei, un blog, un site de membru sau un magazin online.

Prezentare rapidă a Weebly

La Weebly puteți alege dintre 4 planuri diferite. Dacă doriți să-l încercați, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit. Acest plan include un sub-domeniu gratuit, găzduire gratuită, puteți crea pagini nelimitate și stoca până la 500 MB. Asistența online este disponibilă prin chat și e-mail.

Planurile plătite încep de la 8,00 USD pe lună și sunt dotate cu o mulțime de caracteristici: înregistrare gratuită a unui an de domeniu, fără limită de stocare, asistență prin chat, e-mail și telefon, monitorizare a traficului de pe site-uri web, eliminarea brandului Weebly, căutare pe site, audio și video player, abonament și platformă de comerț electronic, certificat SSL gratuit, opțiunea de a adăuga produse nelimitate sau de a avea membri nelimitați, coșul de cumpărături integrat, calculatorul de transport și taxele și gestionarea codului cupon.

Acum, să revenim la construirea site-ului dvs. web. După cum am menționat anterior, puteți porni site-ul dvs. în 3 pași. Nu trebuie să știți programare și nici să aveți abilități de proiectare web. Weebly este un instrument pe care toată lumea îl poate folosi:

 • Pasul 1: alegeți o temă profesională
 • Pasul 2: trageți & Elemente drop, personalizare design
 • Pasul 3: Publicați site-ul dvs. web cu un singur clic

1. Alegeți o temă profesională pentru site-ul dvs. web

Evident, trebuie să cântăți pentru un cont gratuit la Weebly înainte de a avea acces la baza de date de design. Procesul de înregistrare este foarte simplu, trebuie doar să completați numele, e-mailul și parola și veți avea acces instantaneu. De asemenea, vă puteți autentifica cu dvs. Facebook sau Google+ cont.

Următorul pas este să alegeți un design frumos. Weebly oferă sute de șabloane de înaltă calitate, fără costuri, pe care le poți folosi pentru site-ul tău și să le personalizezi după bunul plac. Puteți filtra teme după categorii: blog, afaceri, magazin online, personal, evenimente sau portofoliu. Nișa nu are prea multă importanță, deoarece puteți personaliza și modifica complet șablonul; alege doar o temă care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

alegeți cu încredere design profesional gratuit

De asemenea, puteți previzualiza fiecare design, astfel încât să vă faceți o idee despre cum va arăta site-ul dvs. web. Toate șabloanele sunt gata pentru mobil, deci site-ul dvs. web va arăta grozav și pe telefoanele și mesele inteligente.

2. Personalizează-ți site-ul web – Elemente de drag and drop

După ce alegeți un design, îl puteți modifica în constructorul Weebly. Veți putea edita text, butoane, meniuri, fundal și imagini prezentate, practic totul.

De asemenea, puteți elimina elemente din designul dvs. actual și adăugați altele noi. Puteți trage și arunca casetele text, imagini, galerii, prezentări de diapozitive, hărți Google, formulare de contact și newsletter, butoane, divizoare și puteți încorpora cod personalizat. De asemenea, puteți încorpora videoclipuri Youtube sau încărcați propriile fișiere media (audio și video). Lista continuă, dar nu le voi enumera pe toate.

editează cu drag elemente de drag and drop de temă

Puteți crea și mai multe pagini și puteți modifica fiecare pagină după cum doriți. Fiecare temă vine cu câteva pagini standard. Puteți elimina, edita sau adăuga pagini noi. Puteți alege, de asemenea, aspectul fiecărei pagini. Există sute de machete pe care le poți alege dintre care îți vor adăuga automat pagina cu cutii, ceea ce îți va facilita munca.

alegeți cu sârg aspectul paginii

previzualizare în format weebly cu elemente

3. Publicați-vă site-ul cu un singur clic

După ce ați terminat cu toate paginile dvs., următorul pas este să faceți site-ul dvs. public. Pentru aceasta, va trebui să faceți clic pe butonul „Publicare” din partea dreaptă sus a ecranului.

site-ul publică cu weebly

Vi se va cere să alegeți un subdomeniu, să vă înregistrați unul nou sau să folosiți propriul dvs. domeniu. În timp ce testăm Weebly, nu vom înregistra un domeniu încă, așa că vom alege un subdomeniu pentru a publica site-ul nostru web. Faceți clic pe butonul „Continuare” pentru a continua.

alegeți cu stăpânire domeniul dvs. de site

Sistemul va dura doar câteva secunde pentru salvarea și publicarea site-ului dvs. web. După ce ați terminat, îl puteți accesa pe URL-ul furnizat.

vizualizați cu atenție site-ul dvs. online

Felicitări, tocmai ați creat propriul dvs. site gratuit, fără să scrieți nici măcar o singură linie de cod!

Concluzie

Sper că acest ghid rapid a fost benefic pentru majoritatea dintre voi. Acum vedeți cât de ușor este să creați un site web sau chiar un magazin online fără să știți programare. Cu siguranță, Weebly nu este pentru toată lumea și are propriile sale limitări. Dacă vă construiți magazinul online cu Weebly adăugând funcții suplimentare nu este posibil, cu excepția cazului în care echipa de dezvoltatori Weebly decide să adauge această funcție suplimentară întregului sistem. Mutarea site-ului dvs. web către o nouă companie de găzduire este, de asemenea, imposibilă.

Weebly este corect pentru nevoile și bugetul site-ului dvs.? Decizia este a ta! Încercați Weebly gratuit și vedeți dacă vă îndeplinește așteptările.

Creați-vă propriul site web cu Weebly Website Builder!

Nu sunt necesare codificări sau abilități tehnice! Construiți și personalizați site-ul dvs. web folosind temele profesionale ale Weebly.

Încercați GRATUIT! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector