Cum se instalează certificatul SSL pe site-ul WordPress?

cum se instalează site-ul SSL certificate wordpress


Conform noilor Google și alți factori de clasificare a motoarelor de căutare, securitatea site-ului a devenit un semnal de clasificare din ce în ce mai prioritar. Aceasta înseamnă că, dacă site-ul dvs. web nu începe cu prefixul „HTTPS:”, acesta va fi evaluat mai puțin favorabil de către motoarele de căutare decât site-urile web care au un criptaj SSL (layer socket) sigur..

Scopul instalării unui certificat SSL este de a proteja integritatea și confidențialitatea transmisiei de date prin stabilirea unei legături criptate între un server web și un browser, astfel, eliminarea posibilelor interceptări de către elementele infracționale. Dincolo de a asigura integritatea și confidențialitatea datelor prin criptare, HTTPS oferă și autentificarea site-ului, adică semnalează vizitatorului că site-ul pe care îl vizitează este într-adevăr site-ul pe care intenționau să îl viziteze..

Dacă dețineți un site WordPress cu un element de comerț electronic sau un site WordPress care stochează date confidențiale, informații personale sensibile sau care conține date încărcate sau descărcate, știind să instalați un certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress va face toată diferența în consolidarea securității și chiar consolidarea clasamentelor motoarelor de căutare.

Instalați un certificat SSL pe site-ul web WordPress

În timp ce pentru anumite tipuri de site-uri web, un certificat SSL poate fi o adăugare opțională (de exemplu, bloguri personale), în alte cazuri (de exemplu, site-uri de comerț electronic, site-uri bancare, procesoare de plată online etc.), un certificat SSL este o cerință a industriei.

Înainte de a intra în detalii despre cum să adăugăm un certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress, mai întâi, să luăm în considerare costurile anuale ale unui certificat SSL.

Achiziționarea unui certificat SSL

La fel ca în orice, costul certificatului SSL va fi influențat și de unii factori precum furnizorul de gazduire care îl oferă, numărul de site-uri care trebuie asigurate și natura site-urilor care trebuie securizate (site-ul personal sau site-ul de comerț electronic. ). De exemplu, un SSL de bază pentru un singur domeniu costă 36,75 USD / an la SSL.com, în timp ce costurile pentru pachetele SSL cu mai multe domenii variază oriunde între 140 $ / 320 $ și an.

Unii furnizori de găzduire pot oferi certificate SSL gratuite cu unele dintre planurile lor de găzduire (de exemplu, InMotion Hosting oferă un certificat SSL gratuit cu planurile de găzduire de afaceri), așa că înainte de a vă grăbi să cumpărați un certificat SSL pentru site-ul dvs. WordPress, poate doriți să verificați dacă gazda ta nu te-a configurat deja cu una.

Dacă un certificat SSL nu este furnizat gratuit de către gazda dvs. web sau dacă aveți nevoie de un alt tip de certificat SSL decât cel oferit de gazda dvs. (de exemplu, gazda dvs. poate oferi un domeniu SSL validat gratuit, dar este posibil să aveți nevoie de un validare extinsă SSL), puteți cumpăra unul de la un furnizor terț și să-l importați.

Puteți solicita ajutor pentru instalarea certificatului SSL de la gazda dvs. web, deoarece multe gazde vor instala certificatul SSL pe serverul dvs. pentru dvs. În mod alternativ, puteți utiliza un plugin WordPress pentru a ajuta la instalarea unui certificat SSL.

Adăugarea certificatului SSL

Dacă aveți un pachet de găzduire cu mai multe domenii, trebuie să selectați domeniul care va primi certificatul SSL. Una dintre cele mai ușoare metode de a obține un certificat SSL instalat pe site-ul dvs. WordPress este să utilizați pluginuri.

Există diferite plugin-uri SSL care vor face modificările necesare pentru dvs. fără nicio introducere din partea dvs. Pur și simplu achiziționați SSL și activați pluginul.

Iată câteva plugin-uri SSL WordPress care pot simplifica foarte mult instalarea unui certificat SSL:

WP Force SSL

Dacă nu doriți să atingeți niciun cod în timp ce instalați un certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress, WP Force SSL vă va ajuta să redirecționați traficul HTTP către HTTPS. Astfel, tot traficul site-ului dvs. va fi redirecționat automat prin HTTPS securizat.

SSL într-adevăr simplu

După ce pluginul Really Simple SSL este instalat și activat, acesta va detecta automat SSL-ul dvs. pe site-ul dvs. și va face modificările necesare în fișierul .htaccess automat și va configura site-ul dvs. pentru a rula HTTPS.

CTW SSL pentru Cloudflare

Acest plugin este conceput pentru a face CloudFlare Flexible SSL gata de utilizare cu site-ul dvs. WordPress și pentru a evita buclele redirecționate. Odată instalat și activat, CTW SSL va face automat modificările necesare.

Modificarea setărilor WordPress

După cumpărarea certificatului SSL și instalarea și activarea pluginului SSL la alegere, este timpul să vă pregătiți noul site WordPress pentru SSL. Pentru a face acest lucru, accesați Setări -> General -> Câmpurile de adresă WordPress și URL ale site-ului și actualizați-vă adresele URL pentru a vă asigura că arată prefixul „HTTPS”.

Dacă adăugați un SSL la un site existent, puteți modifica manual fișierul .htaccess pentru a redirecționa SSL WordPress de la HTTP la HTTPS. Pentru a face acest lucru, puteți adăuga următoarele linii în fișierul .htaccess:

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yoursite.com/$1 [R, L]

Adăugarea unui certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress este o investiție demnă, care va consolida securitatea și credibilitatea site-ului dvs. atât în ​​ochii clienților, cât și în motoarele de căutare..

Dacă aveți probleme cu instalarea unui certificat SSL pe site-ul dvs. WordPress, puteți cere ajutor furnizorului dvs. de găzduire. Majoritatea gazdelor vor oferi în mod obișnuit ajutor de instalare SSL sau vor ajuta la importarea certificatelor SSL de la terți ca parte a activității lor de servicii pentru clienți.

Concluzie

Întrucât ramificările de securitate ale HTTP sunt considerabile, făcând loc pentru ascultători și deturnatori pentru a compromite siguranța transmisiilor de date, trecerea site-ului dvs. WordPress către HTTPS nu este doar o îmbunătățire semnificativă a securității, dar poate însemna și o îmbunătățire a clasamentului SEO.

Un certificat SSL asigură un protocol sigur pentru schimbul de informații pe internet și, deși este posibil să nu doriți încă să instalați unul pentru site-ul dvs. WordPress, Directiva „HTTPS de pretutindeni” de Google este în lucrarea de a face HTTPS important pentru orice site web, nu doar pentru bănci. și magazine online.

Instalarea unui certificat SSL pe site-ul dvs. se poate face în doar câțiva pași și poate face foarte mult în consolidarea securității site-ului și a vizitatorilor dvs., ajutându-vă să stabiliți o prezență autoritară online și să evitați să fiți penalizați de motoarele de căutare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map