De ce ai nevoie de backup automat al site-ului web?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'De ce ai nevoie de backup automat al site-ului web?
0 8 мин.

backup automat al site-ului web


Protejarea datelor site-ului web ar trebui să fie o prioritate pentru orice proprietar de site-uri. Încercările de hacking, eșecurile serverului, deteriorarea hardware-ului pot interfera cu buna funcționare a site-ului dvs. și pot submina dorința dvs. de a vă păstra datele site-ului. Serviciile de backup automatizate ale site-urilor web sau serviciile de backup cloud sunt obligatorii pentru oricine dorește ca datele lor să fie recuperabile în cazul în care ceva nu merge bine. Memorarea datelor prin tehnologie depășită vă lasă vulnerabil la tot felul de amenințări, inclusiv eșecuri hardware și software, hacking, acces neautorizat și daune fizice ireversibile..

Serviciile de backup automate ale site-ului web sau backup-uri cloud s-au dovedit a avea mai multe avantaje în ceea ce privește bazarea numai pe backup-urile manuale. Dacă utilizați deja servicii de backup online, probabil că sunteți la curent cu numeroasele avantaje pe care le oferă. În timp ce aceste servicii sunt din ce în ce mai răspândite, mulți proprietari de site-uri trebuie să-și descopere avantajele. Deci, de ce este importantă backup-ul automat al site-ului web și de ce ai nevoie?

Beneficiile copiilor de rezervă automate ale site-urilor web

Backup-urile automate, sistemele de stocare și recuperare a fișierelor elimină riscurile semnificative asociate cu soluțiile de backup manuale, offline, precum copiile de rezervă bazate pe HDD-uri. Unele dintre cele mai izbitoare beneficii ale copiilor de siguranță automatizate ale site-urilor de care proprietarii site-urilor ar trebui să ia în considerare includ:

comoditate

Dacă optați pentru servicii de backup cloud, datele site-ului și datele computerului dvs. sunt stocate într-o locație de la distanță care este impermeabilă pentru vulnerabilitățile care pot amenința fișierele dvs. dacă au fost salvate folosind soluții tradiționale de backup. Faptul că copii de rezervă se întâmplă automat la o frecvență zilnică sau la o frecvență aleasă de utilizator, elimină riscurile suplimentare asociate uitării copiei de rezervă a datelor, ceea ce se întâmplă destul de des.

Cu serviciile de backup cloud, fișierele și datele importante sunt copiate de rezervă automat și sunt păstrate la zi, astfel încât în ​​cazul unei defecțiuni a serverului, acces neautorizat, tentative de hacking sau defecțiuni, fișierele dvs. pot fi restaurate instantaneu.

Securitate îmbunătățită

Soluțiile manuale de backup și stocare nu pot concura cu serviciile de backup online îmbunătățite oferite pentru datele dumneavoastră. Deoarece copiile de rezervă bazate pe HDD pot expune fișierele dvs. la pierderi ireversibile de date, corupție, inaccesibilitate, daune fizice și defecțiuni, serviciile de backup online sunt o alternativă superioară pentru a face backup în mod tradițional..

Serviciile de backup cloud oferă, de asemenea, stocare redundantă ca un strat suplimentar de securitate pentru fișierele dvs. Știind că fișierele dvs. sunt păstrate în siguranță în mai multe locații ale serverului, vă va oferi liniște că în cazul unui eveniment care duce la pierderea sau compromiterea datelor dvs., puteți recupera cu ușurință toate datele dvs. de rezervă.

Recuperare instantanee

Abia când vă confruntați cu pierderea iremediabilă a datelor site-ului dvs. web, începeți să recunoașteți valoarea unui serviciu de backup automat. Calitatea unui serviciu de backup online este, de asemenea, demonstrată de timpii de recuperare rapidă și recuperare a datelor, astfel încât să puteți avea datele la îndemână, indiferent de circumstanțele care au determinat compromiterea computerului dvs. stocat sau a hard disk-ului extern stocat.

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante beneficii pe care le puteți trage trecând de la backupuri offline manuale la backupuri online automatizate.

Capacități de sincronizare

Un alt avantaj major al serviciilor de backup online este funcția de sincronizare disponibilă imediat, care nu este disponibilă cu copii de rezervă manuale. Sincronizarea pe tablete, laptopuri și alte dispozitive acceptate vă permite să aveți acces la cea mai recentă versiune a datelor dvs. de pe orice dispozitiv.

Acest lucru vă permite să finalizați proiecte sau să editați fișiere chiar și din mers. Dacă aveți acces la fișierele dvs. vă economisiți timpul și eficientizați sarcinile legate de gestionarea, editarea și actualizarea fișierelor.

Accesibil și eficient din punct de vedere al timpului

Soluțiile de backup pentru site-uri web bazate pe cloud sunt o alternativă accesibilă și eficientă în timp pentru backup-urile manuale. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru hardware-ul care este predispus la daune fizice și defecțiuni și nu trebuie să vă deranjați întreținerea, deoarece backup-ul se întâmplă automat.

Indiferent dacă sunteți o companie mică sau mare, salvarea datelor site-ului dvs. în cloud este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru protejarea fișierelor și bazelor de date ale site-ului dvs..

Furnizorii de găzduire cu reputație oferă copii de rezervă gratuite automate incluse cu unele dintre planurile lor de găzduire. Aceste companii de găzduire efectuează în mod regulat backup-uri automate ale site-ului dvs. web pentru a vă asigura că, în cazul unei întreruperi a serverului sau a altor circumstanțe neprevăzute, fișierele dvs. sunt în siguranță și complet recuperabile..

InMotion Gazduire – Backup automat automat al site-ului pentru păstrarea în siguranță a fișierelor dvs.

inmotion care găzduiește backup automat automat al site-uluiInMotion Hosting este un furnizor de hosting de top din industria care oferă o varietate de servicii de găzduire atât pentru utilizatori individuali cât și pentru companii. Compania este un serviciu certificat CNET timp de 13 ani la rând și oferă servicii de găzduire de calitate la tarife accesibile. În afară de infrastructura lor de server de top, stocarea SSD, cea mai recentă tehnologie hardware și software și arsenalul de funcții disponibile cu fiecare dintre planurile lor de găzduire, InMotion Gazduire oferă, de asemenea, un serviciu de backup de la distanță automat, cu toate hostingurile partajate, serverele VPS și planuri de găzduire a distribuitorilor.

Aceste copii de siguranță automate ale site-ului web sunt efectuate la fiecare 24-36 de ore și suprascriu datele cu copie de rezervă anterioară cu cea mai recentă versiune. Celor care doresc să aibă acces la mai multe versiuni anterioare ale copiei de rezervă a site-ului lor, li se recomandă să mențină și copii de rezervă. Ca o practică optimă, clienții sunt sfătuiți să creeze o copie de rezervă completă a site-ului înainte de a face modificări pe site-ul lor web.

De asemenea, InMotion Gazduire le permite utilizatorilor să-și creeze copii de rezervă prin intermediul instrumentului de rezervă încorporat al cPanel. Prin urmare, puteți face backup pentru bazele de date MySQL și fișierele site-ului Web în cPanel. Utilizatorii pot găsi informații pas cu pas în pagina Centrului de asistență a InMotion care detaliază cum să efectueze copii de rezervă complete cPanel și cum să restaurați fișierele în cPanel dacă au nevoie vreodată de.

Economisiți și mai mult cu aceste coduri cupon InMotion Hosting.

Concluzie

Indiferent dacă doriți să faceți o copie de siguranță a fișierelor și bazelor de date ale site-ului dvs. web sau dacă doriți o copie de rezervă completă a fișierelor dvs. stocate pe laptop, utilizarea computerului sau a unităților externe pentru backup nu ar trebui să fie singura opțiune pentru recuperarea datelor. Nu există niciun motiv să nu beneficiați de avantajele unui serviciu de backup online care este capabil să asigure o mai bună păstrare în siguranță pentru fișierele dvs. într-un mod automat, eficient și care economisește timp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector