De ce nu ar trebui să alegeți gazduire web gratuită?

de ce nu alegeți găzduirea web gratuită pentru site-ul dvs. de afaceri


Există o mulțime de motive pentru care nu ar trebui să alegeți pachete gratuite de găzduire web pentru site-ul dvs., cum ar fi spațiu limitat pe disc, lățime de bandă limitată, domenii de adăugare limitate, nume de domeniu gratuit, copie de rezervă limitată, uptime de garanție redusă, număr limitat de baze de date acceptate , fără certificat privat SSL, măsuri scăzute de securitate și confidențialitate, fără suport pentru baza de date INNODB, fără cache APC PHP, fără conexiune la distanță MYSQL, fără acces FTP prin SSL (SFTP), fără control SSH, fără joburi cron avansate, subdomenii limitate, domenii parcate , conturi de e-mail limitate și fără acces SMTP, asistență corespunzătoare, viteză redusă a rețelei, puțină RAM și un procesor slab și un sistem de operare vechi.

De obicei, găzduirea web gratuită este suficient de bună pentru bloguri personale sau chat-uri de cameră, fără o mulțime de funcții și în cazul în care conținutul nu este scris prea des, de asemenea, în acest caz, nu faceți site-uri web comerciale. Gazduirea web plătită are resurse nelimitate, sunt mai rapide, sigure și fiabile și vă oferă zeci de scripturi, CMS și alte resurse pentru a crea chiar și site-uri comerciale.

Iată o serie de motive pentru care nu ar trebui să alegeți găzduirea web gratuită pentru site-ul dvs. web:

 1. Spațiul limitat pe disc este o mare problemă atunci când doriți să creați o comunitate online mare, așa că aveți nevoie de mai mult de 2 GB oferite de compania dvs. gratuită de găzduire web. Puteți utiliza acest spațiu pentru stocarea datelor personale și private în același timp pentru site-ul dvs. web și dacă construiți o comunitate mare, va trebui să aveți spațiu pentru avatare, imagini, semnături, pictograme, HTML, PHP, CSS, js și videoclipuri. si asa mai departe. Problema, în acest caz, este numărul de fișiere. De obicei, acestea nu sunt prea mari, dar sunt mii de fișiere răspândite în sute de foldere.
 2. Lățimea de bandă limitată înseamnă un număr limitat de vizitatori pe site-ul dvs., de obicei, aveți nevoie de mai mult de 100 GB pentru un site web popular și, mai ales, dacă doriți mulți clienți, atunci trebuie să cumpărați o găzduire web premium / de afaceri, altfel vor primi un eroare similară, cum ar fi „Limita lățimii de bandă depășită: Serverul nu este în stare temporar să vă servească solicitarea, din cauza faptului că proprietarul site-ului a atins limita de lățime de bandă. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.” Cu o găzduire web plătită, aveți o lățime de bandă nelimitată, astfel încât clienții dvs. să nu mai primească această eroare și puteți lucra din ce în ce mai mult la traficul site-ului dvs..
 3. Domenii de adăugare limitate sunt o altă mare problemă, mai ales dacă doriți să creați mai multe proiecte la aceeași gazdă web sau dacă creați un proiect mare cu mai multe proiecte secundare mici pe domenii diferite. De obicei gazdă web gratuită oferă doar 2 domenii suplimentare, în loc de un număr nelimitat de domenii suplimentare pe care le primiți pe o gazdă web plătită. Un domeniu suplimentar costă în jur de $ 1, iar costurile de înregistrare în funcție de extensia domeniului.
 4. Numele de domeniu gratuite sunt oferite dacă cumpărați și plătiți timp de un an în avans un pachet de găzduire premium, astfel încât să puteți primi fie .com, .org, fie un alt tip de domeniu gratuit. Această opțiune nu este disponibilă atunci când utilizați o găzduire web gratuită. De obicei, în cazul unei găzduiri web gratuite, utilizați un nume de subdomeniu al unui domeniu disponibil predefinit și disponibil.
 5. Procesele de rezervă automate sunt disponibile lunar pe gazduire web gratuită, însă la găzduirea premium primești zilnic aceste procese și poți face manual o copie de rezervă ori de câte ori dorești, astfel încât să nu pierzi munca și datele tale.
 6. Timpul uptime de garanție scăzut este disponibil la găzduire gratuită, dar la un nivel premium, aveți 99.999%, astfel încât site-ul dvs. web să fie stabil și să nu apară erori cu privire la funcționalitatea acestuia. Pentru a-și menține costurile, companiile mici care oferă găzduire gratuită nu garantează un timp de funcționare bun.
 7. Un număr limitat de baze de date acceptate este o problemă similară cu un număr limitat de domenii suplimentare acceptate. O gazdă premium oferă baze de date nelimitate și trebuie să știți că site-urile web complexe cu sisteme de gestionare a conținutului au nevoie de cel puțin o bază de date. Chiar dacă puteți utiliza diferite tabele pentru fiecare software dintr-o singură bază de date, puteți să le luați în considerare, deoarece dacă apare orice tip de problemă în baza de date, ați pierdut toate datele pentru software-ul instalat pe site-ul dvs., precum Joomla, PrestaShop și WordPress, etc. pe. Deținerea mai multor baze de date pentru fiecare software crește, de asemenea, securitatea, deoarece fiecare bază de date are numele său unic, utilizator și parolă.
 8. Fără certificat privat SSL și fără suport pentru baza de date INNODB sunt două caracteristici speciale care nu sunt incluse în gazda gratuită, dar care necesită platforme de comerț electronic precum OpenCart, WooCommerce și PrestaShop ș.a. Cu ajutorul acestor două funcții, creșteți securitatea clientului dvs. atunci când cumpără ceva de pe site-ul dvs. web.
 9. La gazda web gratuită, nimeni nu se deranjează cu securitatea și confidențialitatea, așa că vă puteți aștepta probleme reale în aceste domenii, mai ales că dacă gazda dvs. este gratuită, nimeni nu a plătit specialiști pentru a implementa măsuri de securitate și confidențialitate pentru dvs..
 10. Nu PHP Cache-ul APC este oferit la gazdă gratuită, astfel încât site-urile dvs. de fișiere PHP nu se grăbește și site-ul dvs. web nu-și îmbunătățește deloc viteza..
 11. Nu MYSQL conexiunea la distanță înseamnă că nu puteți oferi acces la distanță la serverul de baze de date de acasă sau de la un server web diferit.
 12. Nici un acces FTP prin SSL (SFTP) și nici un control SSH înseamnă că nu puteți utiliza Putty pentru a face conexiuni sigure la site-ul dvs. web și pentru a încărca fișiere sau pentru a da comenzi diferite.
 13. Neavând acces pentru a crea joburi cron avansate înseamnă că nu puteți utiliza scripturi complexe, cum ar fi phpSFP (PHP Schedule Facebook Posts) unde trebuie să creați joburi cron pentru a funcționa corect.
 14. Fără subdomenii nelimitate și fără domenii parcate, nu puteți gestiona domeniul dvs. așa cum doriți și fie pentru a pune în așteptare unele proiecte, fie pentru a dezvolta sau testa alte proiecte folosind subdomenii.
 15. Conturi de e-mail limitate și fără acces SMTP înseamnă că puteți trimite doar câteva e-mailuri și nu vă puteți gestiona contul de e-mail în mod corespunzător. Cu o găzduire web premium puteți trimite chiar și e-mail în masă și programa e-mailuri după cum doriți.
 16. Nicio asistență corespunzătoare înseamnă că, dacă aveți probleme, nimeni nu vă poate ajuta dacă și singura soluție este să plătiți pe cineva pentru a rezolva problema. Chiar dacă doriți doar să modificați ceva sau există probleme legate de server, asistența nu vă va răspunde prea repede și veți fi în așteptare cu proiectele dvs..
 17. Viteza redusă a rețelei, puține memorii RAM și un procesor slab și un vechi sistem de operare sunt problemele hardware ale găzduirii web gratuite și ar trebui să cumperi într-adevăr unul premium pentru a le îmbunătăți. Dacă aveți mai multe memorii RAM, un procesor mai puternic și un sistem de operare actualizat, puteți face mult mai mult decât cu unul gratuit.

Citește și: Este gazduire gratuită pentru site-urile de afaceri?

Dacă vrei să fii distribuitor ar trebui să cumpărați un pachet de găzduire web adecvat și să nu-l utilizați pe unul gratuit, deoarece veți împărtăși resursele cu oamenii și veți primi bani pentru aceste resurse, astfel încât să nu puteți utiliza deloc un pachet de găzduire web, deoarece nu puteți garanta calitatea serviciile pe care le oferiți.

La sfârșit, după cum vedeți, găzduirea web gratuită are mult mai multe dezavantaje decât le-ați economisi pe gazduire web. În loc să folosiți un cont gratuit de găzduire, vă recomand să primiți un plan de găzduire ieftin. Iată 3 companii de găzduire fiabile și low cost, dintre care poți alege:

Companie
Preț promoțional

1cea mai bună găzduire pentru mai multe domenii1,99 USD / lună
2cele mai bune domenii de găzduire multiple3,95 USD / lună
3cel mai bun hosting ieftin pentru mai multe site-uri web3,49 USD / lună

Planurile de găzduire menționate mai sus includ, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, spațiu pe disc nelimitat și lățime de bandă lunară, o mulțime de credite de marketing gratuite și alte funcții grozave..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map