De ce să alegi Drupal pentru a-ți construi site-ul?

de ce alege drupal pentru site-ul tău


Drupal este un bine-cunoscut sistem complex de gestionare a conținutului utilizat pentru a crea site-uri web uimitoare, care are peste 200 de funcții. În noiembrie, CMS a primit a 8-a actualizare uriașă.

Drupal a fost câștigătorul premiului CMS Open Source CMS Award în 2007 și 2008 fiind foarte popular atunci, iar acum se află în top 5 împreună cu WordPress, Joomla și Magento.

Există mai mult de 3200 de contribuabili și 1220 de companii care folosesc Drupal, toate făcând parte dintr-o mare comunitate care vă poate ajuta în ceea ce privește CMS.

Există mai multe motive cu privire la motivul pentru care ar trebui să alegeți Drupal pentru a vă construi site-ul web, cum ar fi instrumente, putere, simplitate, limbă, expansiune, sursă deschisă, viteză, compatibilitate și securitate.

Mână de instrumente încorporate

Drupal are diverse instrumente utile precum integrarea nativă pentru serviciile web RESTful, HAL, HTPP Authentication, Serialization și așa mai departe. Aveți control granular asupra resurselor și puteți utiliza primul instrument de publicare API pentru a crea conținut structurat care îi va fi prezentat ca JSON, XML, HTML și așa mai departe.

Există instrumente de memorie cache disponibile, iar agregarea CSS / JS este activă în mod implicit, Drupal este, de asemenea, prietenoasă cu mobilul, astfel încât funcțiile JS sunt acceptate de dispozitive mobile.

Alte instrumente interesante sunt cele pentru Conținut, care vă ajută să creați text și imagine de conținut, pentru Structura unde configurați structura site-ului, pentru Apariția în care puteți alege o temă, pentru Persoanele în care editați utilizatori și permisiuni și pentru Rapoarte unde puteți vedea statisticile site-ului dvs. web.

Puternic și flexibil

Puteți utiliza componente puternice de personalizare, cum ar fi instrumente de administrare, liste, blocuri, vizualizări, pentru a controla datele afișate și conținutul structurii, fiind SEO-friendly cu marcajul Schema.org nativ. De asemenea, aveți la dispoziție o UI și WYSIWYG pentru a crea diverse entități de conținut precum e-mail, link, telefon, referințe, dată și puteți utiliza blocuri cu personalizare unică, precum pesmet.

O altă componentă puternică este opțiunea de instalare, unde puteți extinde literalmente site-ul dvs. web cu noi îmbunătățiri, instalând module sau actualizându-le. Și nu puteți uita de componenta Ajutor care vă oferă ghiduri diferite în caz de nevoie.

Simplu și ușor de utilizat

Cu Drupal puteți crea cu ușurință conținut care conține text și imagini folosind drag and drop sau editorul in context numit CKEditor, care este, de asemenea, un editor WYSIWYG. Puteți publica instantaneu conținut proaspăt, precum știri, produse sau articole de pe computer, tabletă sau mobil și puteți chiar să vă programați conținutul.

Puteți crea bloguri, forumuri, site-uri web de prezentare sau orice fel de site-uri web folosind doar Drupal fără a cunoaște deloc limbaje de programare web.

Folosind Cpanel și Softaculous, puteți face o instalare simplă a Drupal direct de la gazdă doar cu câteva clicuri, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice sau cunoștințe de programare.

Asistență pentru peste 100 de limbi

Drupal acceptă mai mult de 100 de limbi și are asistență de traducere disponibilă pentru toți cei care doresc să traducă Drupal în propria limbă, astfel încât să o poți folosi acolo unde dorești. Cu localizarea Drupal, găsește, descarcă și instalează automat fișierele de traducere ale limbii selectate, fără a schimba nimic altceva pe site.

Puteți alege din catalană în engleză, rusă și așa mai departe, iar aceste traduceri sunt făcute corect de o echipă de membri specializați care știu engleza și nu este necesar să luptați cu traduceri necunoscute sau necorespunzătoare, cum ar fi alte CMS care vă frustrează..

Extindeți nucleul cu ajutorul modulelor

Puteți extinde Drupal și mai mult cu module personalizate, cele mai populare dintre ele fiind Devel care poate genera noduri, comentarii, termeni și utilizatori, Suita de instrumente haos care poate gestiona pagini și mai ales pagini de panou, Plug-ul de aspect care permite modulelor și temelor să înregistreze machete folosind fișierul YAML și Configuration Update Manager care îmbunătățește nucleul oferind rapoarte cu privire la diferențele dintre elemente furnizate de versiuni diferite de module sau teme, dar și cu teme precum Bootstrap, AdaptiveTheme, Zurb Foundation, Mayo sau traduceri.

Folosind ghiduri, sfaturi, trucuri și alte sfaturi din comunitatea Drupal, puteți extinde Drupal și mai mult mai ales dacă știți limbaje de programare PHP, CSS, JS sau HTML.

Drupal este Open Source

Drupal este susținut și creat de o singură companie care folosește și ajutorul altor programatori care lucrează ca voluntari sau colaboratori, ceea ce face posibil ca Drupal să se extindă și mai mult și să rezolve erorile vechi.

Fiind open source, oricine are cunoștințe de programare poate lucra la CMS Drupal și îl poate personaliza pentru propriul scop sau pentru compania fondatoare, de obicei programatorii realizează teme sau module pentru a extinde funcțiile Drupal pentru utilizatorii personali.

Odată creată o temă sau un modul, programatorii vor trimite proiectul lor pe site-ul oficial Drupal, unde îl vor verifica și apoi vor atribui o pagină doar pentru acel proiect care oferă descărcare, informații și testări automatizate.

Viteză ușoară și mare

Folosind o dezvoltare agilă, Drupal are una dintre cele mai bune viteze, având o implementare rapidă, lucrează în Web 2.0 și are caracteristici principale, teme și module personalizate și optimizate pentru a îmbunătăți viteza site-urilor web Drupal.

De asemenea, comunitatea Drupal oferă o mulțime de sfaturi și trucuri utile pentru site-ul web pentru a-și îmbunătăți viteza și mai mult, cum ar fi optimizarea cache-ului, găzduirea specifică Drupal, dezactivarea modulelor neutilizate sau cei care utilizează o mulțime de procesoare precum Statistici, permițând creșterea rapidă 404 pagini, dezactivarea filtrului PHP, redimensionarea imaginilor, limitarea numărului de ori se execută un cron și reducerea numărului de module.

Compatibilitate ridicată cu software-ul terț

Dacă doriți să puneți fotografii de la Flickr, videoclipuri de pe YouTube sau să aveți comentarii sociale de pe Facebook, puteți utiliza Drupal pentru a le integra împreună cu alte medii sociale precum Twitter pentru comentarii sau alte servicii online precum Dropbox pentru partajarea fișierelor.

Dacă utilizați module specifice cum ar fi Câmpul YouTube puteți chiar să afișați videoclipuri YouTube de diferite dimensiuni și miniaturi afișate cu stiluri de imagine. Cu modulele Facebook puteți autoriza utilizatorii pentru site-ul dvs. web sau puteți profita de toată puterea Drupal în aplicația Facebook trimitând conținut de la Drupal pe pagina dvs. de Facebook.

Drupal oferă o mare securitate

Drupal are o echipă dedicată care monitorizează și rezolvă orice probleme cu privire la securitate. Deoarece comunitatea sa, Drupal are, de asemenea, o mulțime de funcții care oferă control asupra utilizatorilor și permisiilor și oferă flexibilitate proprietarului CMS.

Deoarece fiecare modul sau dezvoltator de temă folosește propriile măsuri de securitate, Drupal are un nivel ridicat de securitate împuternicit de către diferiți membri Drupal care lucrează constant pentru a face lucrurile mai sigure.

Înveliți …

La final, vă reamintesc doar că există companii mari sau guverne care folosesc Drupal precum Yahoo, Google, Metallica, FedEx, Novell, Disney, Warner Bros Music, Adobe, Nike, Regatul Belgiei și multe altele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map