Este Joomla CMS o alegere bună pentru construirea unui site web?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Este Joomla CMS o alegere bună pentru construirea unui site web?
0 8 мин.

de ce să alegi joomla pentru construirea site-urilor web


Joomla este o platformă open source programată în 2005 în limbajul de programare PHP, care utilizează de obicei MySQL sau PostgreSQL similar cu WordPress, fiind al doilea sistem de gestionare a conținutului cel mai popular de pe Internet după WP, care poate gestiona conținutul unui site web, fie un blog, o prezentare unul sau alt tip.

Există cel puțin 7 motive pentru care alegeți Joomla pentru site-ul dvs. web, iar acestea sunt următoarele: prețuri reduse, economisire de timp, lipsa sau lipsa cunoștințelor de programare necesare, compatibilitate ridicată, ușor de utilizat, backend organizare superioară și instrument puternic de creare a meniului.

Construiți un site web gratuit sau cu preț redus

La început, toată lumea vrea să știe cât costă crearea unui site web, bine că Joomla este complet gratuit, având de asemenea majoritatea șabloanelor și extensiilor, de asemenea, gratuit și puteți alege pe care să îl instalați în funcție de dorințele și nevoile dvs., dar există și unele premium șabloane și extensii cu prețuri începând de la 50 USD în comparație cu un design creat de la început, care costă între 1000 și 2500 USD.

Joomla oferă posibilitatea de a crea, modifica și șterge propriul dvs. conținut fără a angaja pe altcineva pentru a face acest lucru și, de asemenea, nu este necesar să angajați un designer web și un programator web pentru a instala Joomla pe serverul dvs. sau pentru a crea site-ul..

Începeți rapid și economisiți timp

Cu ajutorul acestui sistem de gestionare a conținutului, puteți face site-ul dvs. web exact cum doriți, fără să pierdeți timp la telefon vorbind cu un angajat care trebuie să înțeleagă ce doriți și apoi să faceți ceea ce doriți și fără să vă îmbrăcați în programare limbi sau alte IT tehnice.

Cu câteva clicuri și maximum 10 minute, puteți instala Joomla împreună cu baza sa de date singură, iar cu alte câteva clicuri puteți alege șablonul și extensiile preferate, care durează mai mult sau mai puțin decât alte 10 minute, în funcție de decizia în care vă aflați în ceea ce privește caracteristicile și designul. a site-ului web.

Lipsa cunoștințelor de programare necesare

Cu Joomla nu aveți nevoie deloc de cunoștințe de programare, deoarece puteți merge pur și simplu pe site-ul oficial https://www.joomla.org/, descărcați Joomla sau cea mai nouă versiune Joomla 3, dezarhivați arhiva descărcată și încărcați noul dosar prin FTP cu un client de protocol de transfer de fișiere precum Winscp, FireFTP sau Filezilla, iar în final, faceți doar o bază de date din Cpanel-ul gazdei dvs. și salvați numele , nume de utilizator și parolă la fișierul de configurare al Joomla.

Există chiar și o metodă mai ușoară în care puteți instala Joomla, fără a descărca, fără a crea manual baza de date sau pentru a încărca Joomla în FTP, cu ajutorul scriptului instalatorului automat Cpanel și Fantastico care în 2 minute și 5 clicuri poate instala orice platformă populară și script-ul pe care gazda dvs. îl pune la dispoziție, Joomla fiind de asemenea disponibil.

Joomla este extrem de compatibil

Joomla este compatibil cu Apache 2+, Nginx 1.1 și serverele Microsoft IIS 7 și orice versiune de PHP mai recentă decât 5.3.10, care acceptă următoarele baze de date: MySQL cu suportul InnoDB 5.1+, SQL Server 10.50.1600.1+, Oracle și PostgreSQL 8.3.18+.

Joomla poate fi utilizat pentru a crea site-uri web, portaluri, intranet-uri și extra-rețele corporative, comerț electronic, rezervări online, reviste online, publicații sau ziare, aplicații guvernamentale, portaluri comunitare, site-uri non-profit și organizaționale, mici afaceri site-uri web, școli sau site-uri bisericești și pagini de pornire personale sau familiale.

Vizitatorii pot accesa un site web Joomla de oriunde, oricând și de pe orice sistem de operare, cum ar fi Linux, Windows, Mac și de pe orice browser de internet precum Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera, dacă nu există restricții din partea serverului, astfel încât vizitatorul. poate naviga cu ușurință prin site-ul dvs. web fără probleme.

Joomla este ușor de utilizat

Joomla este foarte intuitiv, cu o interfață foarte ușor de utilizat, având în tabloul de bord un meniu plasat în antet cu următoarele butoane: Sistem, Utilizatori, Meniuri, Conținut, Componente, Extensii și Ajutor, toate având propriile lor subcategorii specifice. . Așadar, este foarte ușor să gestionați utilizatorii site-urilor web accesând Utilizatori unde le puteți adăuga, modifica sau șterge, meniuri din opțiunea Meniuri, pagini din butonul Conținut, extensie din opțiunea Extensii etc. Butonul Ajutor vă va redirecționa către o pagină cu ghiduri și alte resurse utile pentru Joomla.

Cu Joomla puteți scrie text în același mod în care scrieți în Microsoft Word, sau tabele în Microsoft Excel, puteți alege designul preferat, cum ar fi să alegeți un mobilier pentru propria casă și puteți alege extensii precum alegeți unde să mergeți în vacanță , chiar și un adolescent sau o persoană mai în vârstă pot utiliza Joomla pentru a face un site web.

Joomla este multilingvă, are upgrade-uri ușoare, sistem de asistență integrat, media manager, banner management, gestionare de contacte, căutare îmbunătățită, gestionare de conținut, opțiuni de etichetare, categorizare cuibărită, editare frontală, versiune de conținut, manager de meniu și este bine susținut de majoritatea companiilor de găzduire, programatori web, vizitatori și comunitate.

Backend Organizație superioară

În timp ce WordPress are un back-end complex și bine dezvoltat, unde puteți crea articole și pagini, Joomla are un back-end și mai bun, unde puteți alege un plugin pentru o anumită pagină care are o organizație de back-end superioară. Cu ajutorul tabloului de bord, în Joomla puteți clasifica articolele pe categorii, se poate face cu ușurință un nou meniu și puteți alege cu ușurință pagina anumită în care doriți să apară conținutul dvs. fără probleme și fără a scrie cod sursă.

În același mod, puteți alege cu ușurință șabloane și extensii, cum ar fi să alegeți un articol, toate fiind bine organizate după diferite filtre, diverse proiectări și funcții. Joomla are un tablou de bord mai puțin complex decât Drupal, unul mai complex decât WordPress și este mai bine organizat decât ambele.

Joomla oferă prin backendul său posibilitatea de a crea o platformă comunitară cu caracteristici puternice de rețea socială, în timp ce WordPress oferă posibilitatea de a crea un blog, iar dacă doriți mai multe, trebuie să instalați pluginuri suplimentare.

Instrument puternic pentru crearea meniului

Joomla este cel mai cunoscut pentru că are meniuri extrem de ușor de utilizat, fără a avea nevoie de abilități de programare în care puteți crea în moduri diferite meniuri mult mai bune decât cele de la WordPress, unde puteți doar să scrieți butoanele și să alegeți unde vor fi amplasate meniurile..

Cu instrumentul de creare a meniului puternic și ușor, Joomla poate crea meniuri ierarhice constând din diverse elemente de meniu îndreptate către diferite locații intern și extern și, de asemenea, alegerea locației meniului și a altor funcții.

Joomla CMS este o alegere foarte bună pentru Internet Marketing și pentru construirea unui site web, în ​​special pentru utilizatorii cu experiență care știu ce doresc și cunosc, de asemenea, potențialul complet al acestei platforme web.

Rezumat – Este Joomla o bună alegere?

Popularitatea sa dovedește că Joomla este o alegere bună pentru construirea unui site web: fiind descărcat de peste 50 de milioane de ori și alimentând mai mult de 3% din toate site-urile online în 2014. Pentru a avea un site Joomla de succes, veți avea nevoie și de un serviciu de găzduire fiabil . Vă recomandăm Gazduire InMotion pentru proiectele dvs. Joomla, deoarece oferă un serviciu de găzduire optimizat și optimizat Joomla, asistență instruită pentru gestionarea problemelor legate de Joomla și multe alte funcții garantate cu o garanție de returnare de 90 de zile..

Obțineți găzduire de încredere pentru site-ul dvs. Joomla

Obțineți un serviciu de găzduire fiabil și performant pentru site-ul dvs. Joomla de la InMotion Hosting. Această companie oferă Joomla hosting optimizat la prețuri foarte bune.

Începe acum! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector