Evitați aceste 6 greșeli dacă sunteți proprietar de site-uri web!

greșeli de evitat ca proprietar de site-ul web


Mulți oameni cred că Internet poate oferi bani instantanee. Acest lucru este imposibil fără a lucra sau doar a plăti o sumă mică altor persoane. Acest lucru este valabil mai ales atunci când creați un site web. Crearea unui site web este un întreg proces realizat în mai mulți pași. Nu este o idee bună să săriți unul sau mai mulți pași pierzând timp și bani.

Ca și în viața reală, când vrei să creezi o casă, începi cu fundația ei, iar ultima parte este acoperișul. Aceleași lucruri se întâmplă și pentru un site web de unde trebuie să cumpărați un nume de domeniu. De asemenea, aveți nevoie de o gazdă web care să stocheze fișierul site-ului dvs. web. De asemenea, este necesar un programator care codifică site-ul dvs. web și un designer care vă proiectează site-ul. De asemenea, este necesar un consultant SEO care va scrie conținut și va optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare. De asemenea, vă pot ajuta să găsiți cuvintele cheie potrivite și să vă ajute să cumpărați anunțuri pe Google AdSense sau alte rețele de publicitate.

6 greșeli pe care trebuie să le evitați ca proprietar de site-uri:

Proprietarii de site-uri web, în ​​special cei care nu au experiență anterioară cu site-urile web pot face greșeli uriașe. Iată 6 dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac proprietarii de site-uri:

 1. Strategia întregului proiect trebuie să fie bine învățat și trebuie să fie bine executat, însă proprietarii de site-uri web nu știu adesea ce vor să ceară doar un site web pentru o anumită categorie, cum ar fi consultanța financiară, fără a spune ce culori, ce design, ce aspect sau ce funcție ei vor. Uneori vin cu exemple, dar chiar și atunci nu știu cu adevărat ce își doresc, fie nu știu să spună ce vor sau preferă modalitatea ușoară de a solicita copierea unui design existent de pe un alt site web distrugător, în acest caz , toată originalitatea și contribuind la reducerea automată a numărului de viitori vizitatori și poate chiar au probleme legale. Întregul proiect trebuie să fie perfect și trebuie să oferiți fiecărei persoane doar munca pe care o pot face, astfel încât să nu acorde programatorului sarcina de a scrie conținut sau de a proiecta lucrarea pentru a îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs..
 2. Nu este recomandat să folosească persoane intermediare, mai ales când nu ați făcut nici măcar o cercetare despre compania cu care ați contactat pentru realizarea proiectului. Multe companii sau companii de tip wannabe angajează ilegal intermediari care promit să-ți aducă viața proiectului, deși aceștia plătesc doar o sumă mică din banii pe care i-ai acordat și deseori este cazul să nu poată înțelege pe deplin ceea ce ai spus că vrei. pentru că, de fapt, nu au vorbit niciodată sau nu s-au întâlnit cu tine. Nu folosiți companii intermediare, deoarece pierdeți bani, timp și uneori proiectul dvs. trebuie recreat, astfel încât cea mai bună soluție este să găsiți persoana care este capabilă să facă exact ceea ce doriți, fără să angajați persoane suplimentare. Este bine să contactați o echipă pentru a lucra la proiectul dvs., dar nu este bine să contactați pe cineva, chiar dacă este o companie legitimă pentru a trece proiectul la unul dintre subcontractanții lor.
 3. Nu angajați niciodată o singură persoană să lucrezi la proiectul tău, mai ales dacă ai așteptări mari. Deci, ceea ce ai nevoie de fapt este o echipă formată din cel puțin trei persoane: un programator, un designer și un SEO. Nu vă puteți aștepta ca proiectul dvs. să fie finalizat într-un timp scurt, atunci când doriți mai multe lucruri și personalizări, dacă dați proiectul doar unei persoane. Această greșeală va face ca lucrurile să se înrăutățească și timpul va trece fără ca cineva care lucrează la proiectul tău să te facă să pierzi bani și timp din nou. Nimeni nu va lucra pentru o sumă mică atât de mult și atât de repede cum v-ați dori.
 4. Nespecificând toate detaliile dorite în ceea ce privește proiectul tău poate fi o problemă reală, deoarece nimeni nu poate ghici ce ai în minte și nimănui nu-i place să-ți refacă proiectul sau să te certe cu tine doar pentru că ai „uitat” să menționezi că ai dorit o pagină suplimentară sau o culoare diferită în timp ce iei în considerare ca aceste modificări să fie incluse în estimarea proiectului. Cea mai bună soluție este să vă luați o vacanță câteva zile și să vă gândiți la ce doriți să realizați cu proiectul, care este scopul proiectului, cum ar trebui să arate designul final și, de asemenea, câte resurse, inclusiv bani și timp personal puteți oferi. În această vacanță, ar trebui să vă scrieți sau să vă faceți o înregistrare audio cu toate ideile pe care le aveți și apoi să discutați cu cineva în care aveți încredere și știți că este un profesionist care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți ideile și să le oferiți altele interesante.
 5. Folosind instrumente și cunoștințe greșite a-ți crea site-ul este o altă greșeală foarte mare, ceea ce te face să pierzi și mai mulți bani și timp, așa că fii sigur că găsești compania sau persoana potrivită pentru proiectul copilului tău care folosește cele mai bune instrumente și cunoștințe, cum ar fi cel mai bun sistem de gestionare a conținutului pentru un blog limbaje de programare adecvate, baze de date precum PHP cu MySQL, HTML, CSS și Javascript pentru proiectare și funcții mici. Există, de asemenea, șanse de a primi avertismente sau erori în timp ce un limbaj de programare necorespunzător este utilizat împreună cu un CMS inutil care face ca vizitatorii să nu deranjeze vizita din nou și puteți fi chiar blocați de furnizorii de servicii Internet sau Google pentru eventuale virusuri, atacuri înșelătorie, probleme de confidențialitate, etc. pe.
 6. Timpul și propria ta implicație sunt două dintre cele mai importante aspecte atunci când doriți să creați un proiect, în special, propriul proiect. De obicei, proprietarii de site-uri web transmit doar proiectul cuiva și atunci nu sunt interesați să știe mai multe sau sunt chiar de neatins, făcând lucrurile foarte enervante și făcând dezvoltatorii să piardă timp, precum și bani. Puteți gestiona întotdeauna proiectul, mai ales că este al vostru, adăugând idei noi, oferind noi exemple și ajutând oamenii care au început să-și facă viața proiectul visat să-l creeze mai rapid și mai bine pe baza a ceea ce doriți. O idee foarte proastă este să lăsați o lună să treacă doar pentru a trimite un e-mail cu noi actualizări, în timp ce oamenii dvs. au lucrat în tot acest timp și au încercat să vă dați seama cum ar trebui să fie proiectul, gândindu-vă la el în loc de voi și apoi veniți cu unele Actualizări târzii, astfel încât trebuie să retragă, poate, tot ceea ce au făcut, ceea ce duce la unele prime, dar stres nedorit.

Înveliți!

Până la urmă, vă sugerez să vă gestionați timpul și banii cu grijă. De asemenea, acordați atenție dezvoltatorilor, proiectanților și altor membri ai echipei. Cereți părerea vizitatorului și faceți site-ul dvs. pentru ei și nu pentru dvs..

Având un plan, un bun management și oamenii și instrumentele potrivite pentru a lucra, puteți fi un proprietar fericit al unui site web de succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map