Gazduire partajată VPS pentru magazinul WooCommerce WordPress

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Gazduire partajată VPS pentru magazinul WooCommerce WordPress
0 6 мин.

Gazduire web pentru wordpress woocommerce


Recent, am găsit o discuție pe un portal popular de găzduire web, unde cineva căuta ajutor pentru a alege un plan de găzduire pentru un proiect de site, pentru a fi mai specific, pentru un magazin online construit cu WordPress și WooCommerce. Am citit multe opinii diferite și îmi dau seama că unii oameni încă nu înțeleg faptul că găzduirea este la fel de importantă ca site-ul în sine. Așa că am decis să creez acest articol și să îi ajut pe toți acei webmasteri să aleagă planurile de găzduire adecvate care caută să construiască un site de comerț electronic cu WordPress.

Aveți nevoie de găzduire pentru WooCommerce?

WooCommerce necesită resurse de server mai mari, de aceea găzduirea partajată nu este ideală pentru rularea unui magazin online. VPS ar fi o opțiune bună, dar este scump. BlueHost oferă planuri optimizate WooCommerce, care sunt accesibile și sunt create pentru a sprijini magazinele WooCommerce.

Începeți acum “

Planificare, planificare și planificare

Este important să planificați proiectul înainte, să știți ce doriți să construiți și cum urmează să finalizați site-ul. Dacă alegeți să construiți un magazin online cu WordPress, primul lucru de făcut este să faceți o cercetare și să aflați ce opțiuni aveți pentru un coș de cumpărături. Există multe pluginuri pentru coșurile de cumpărături care pot fi bune pentru dvs., dar să mergem mai adânc. De asemenea, va trebui să verificați suplimentele disponibile cu care vine un plugin, deoarece mulți nu numai că dorești o completare simplă în coș – funcție check out, ci și câteva opțiuni avansate, cum ar fi căutare de produse, produse prezentate și promoționale, diverse checkout cu și opțiuni de transport. Dacă aveți cunoștințe pentru a dezvolta astfel de pluginuri, atunci puteți începe să construiți un coș de cumpărături de la zero, dar dacă doriți să economisiți timp, probabil că veți merge cu o extensie existentă, care este disponibilă mai degrabă gratuit sau trebuie să achiziționați un licență.

Probabil că majoritatea dintre voi ar alege un plugin gratuit pentru coșuri de cumpărături, cum ar fi Woocommerce, WP E-commerce, Ithemes Exchange, Cart66 Lite sau altele. Să spunem că mergem cu cele mai populare și alegem Woocommerce, pentru că este gratuit, există multe site-uri web care îl folosesc, este bine documentat, are o comunitate foarte activă și de ajutor și există o mulțime de suplimente premium pentru a extinde funcționalitatea magazinului dvs. online, oricând doriți.

Ce alte pluginuri aveți nevoie?

Nu cu mult timp în urmă, am avut ocazia să ajut un prieten cu construirea unui magazin online, cu WordPress. Am discutat toate detaliile, planificate înainte și aceasta este lista de pluginuri pe care am decis să le instalăm pe site-ul ei:

 • Formular de contact 7
 • W3 Cache totală
 • Yoast SEO
 • WooCommerce
 • Adăugare buton partajare
 • FV Categorii de nivel superior

De asemenea, am ales o temă care să răspundă și care să fie pre-stilată pentru Woocommerce. Am făcut câteva modificări pe temă pentru a se potrivi cu cerințele conceptului de design pe care îl avea în minte și am început să încărcăm produsele. Inițial, erau aproximativ 100 de produse cu două poze fiecare, așa că m-am gândit că un plan de găzduire partajat va fi suficient pentru acest site web. Am greșit total! Site-ul a funcționat bine, până când a început campania publicitară. Cu doar 200 de vizitatori zilnici și 800 de vizualizări de pagini, site-ul web se încărca ca pe o gazdă web gratuită. Redactarea unei părți a codului nu a ajutat, schimbarea temei nu a ajutat niciuna; a trebuit să înceteze publicitatea site-ului web până când ne-am dat seama care este problema. Probabil că aceasta este o situație în care nu vrei să te încadrezi. Deci care a fost problema?

Ce tip de găzduire să alegeți partajat sau vps?

Un site web construit cu WordPress, care primește 500 de vizitatori zilnici, va funcționa excelent pe o găzduire partajată. Sigur, acest lucru depinde și de furnizorul de hosting, dar dacă alegeți un plan bun de găzduire wordpress, site-ul dvs. va fi bine. Extinderea funcționalității site-ului dvs. WordPress, prin instalarea de pluginuri diferite și utilizarea temelor complicate va încetini treptat site-ul dvs. Web. Primirea din ce în ce mai mult de trafic va „ajuta” și la încetinirea acestuia. Dacă site-ul dvs. web stochează fișiere cu imagini mai mari (în cazul nostru imagini de produs) și utilizatorii le accesează simultan, va încetini foarte mult viteza și va deteriora performanța.

Mi-am dat seama că planul de găzduire a cauzat performanța lentă a magazinului; planul comun nu a fost suficient pentru a garanta performanța pe care ne-am așteptat-o. Mutarea acestuia pe un server virtual, unde site-ul avea RAM și CPU dedicate, a rezolvat problema.

De asemenea, puteți căuta planuri de găzduire optimizate WooCommerce, care sunt mult mai ieftine decât planurile VPS.

Concluzie și recomandare

Un simplu blog sau un site web de prezentare a companiei poate trăi pe gazduire partajată mult timp. În cazul unui magazin online construit cu Woocommerce sau alt plugin pentru coșul de cumpărături, aș recomanda să mergeți direct pentru un server privat virtual. Costă mai mult și poate fi greu la început să susții costurile de găzduire precum și dezvoltarea site-ului, dar pe termen lung acest lucru este mai benefic pentru afacerea ta. Prima impresie contează întotdeauna foarte mult: dacă vizitatorii dvs. înregistrează performanțe lente pe site-ul dvs., probabil că nu se vor mai întoarce în viitor și veți pierde afaceri din cauza planului de găzduire necorespunzător pe care îl aveți. Dacă sunteți serios în legătură cu magazinul dvs. online, nu vă faceți ieftin la găzduire, obțineți un cont de găzduire corespunzător care va oferi cele mai bune performanțe pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector