Gestionat vs Administrare WordPress Gestionată – Ce ar trebui să alegeți?

gestionat-vs-negestionate-WordPress-hosting


WordPress este cel mai bun sistem de gestionare a conținutului pentru oricine are cunoștințe tehnice minime sau avansate. Vă permite să lansați un site rapid, cu ușurință și să îl construiți pentru a-l face prezența remarcabilă online pe care o doriți. Pentru a finaliza, este complet gratuit de utilizat, ceea ce nu este un bonus mic atunci când doriți să începeți o afacere.

WordPress vă permite să creați orice fel de site-ul web de care aveți nevoie, de la site-uri web simple de portofoliu, la bloguri, site-uri de rețele sociale, forumuri, directoare, site-uri de comerț electronic și multe altele. Orice vă imaginați, puteți face acest lucru cu un pic de know-how tehnic. Dar chiar dacă nu știți prea multe despre designul web, puteți avea totuși un site web profesionist.

Găsiți doar o temă care vă atrage atenția și este potrivită pentru afacerea dvs., instalați-o și după un pic de personalizare, veți avea site-ul dvs. profesional cu aspect profesional.

Desigur, nu orice aspect al rulării unui site web este gratuit. Primul cost cu care va trebui să faceți față este prețul de găzduire.

Aveți două opțiuni principale atunci când vine vorba de WordPress, una utilizează Managed Hosting, iar cealaltă utilizează Hosting Manager. Ambele au setul lor corect de avantaje și dezavantaje. Care ar trebui să alegeți este în conformitate cu nevoile dvs., așadar dezvăluim această întrebare și vă vom oferi răspunsul!

Ce este Gestionat Gazduire?

Găzduirea administrată este un serviciu de hosting sau un plan care poate fi defalcat în numeroase componente. Primul este serverul pe care îl utilizați pentru a rula site-ul dvs. web, desigur. Dar, de obicei, serverul are instalat un sistem de operare și diverse tipuri de programe software care facilitează funcționarea acestuia.

Aceasta este baza serviciilor de găzduire gazdă acolo, dar companiile de găzduire oferă și servicii suplimentare. Puteți avea funcții utile, cum ar fi copii de rezervă automate, monitorizarea stării, scanarea și eliminarea programelor malware, verificări de securitate și multe altele. Acestea sunt servicii de administrare suplimentare care sunt parțial realizate de administratorii serverului.

Așadar, găzduirea practic administrată dispune de servicii suplimentare de management care îți ia greutatea de pe umeri. Ar trebui să efectuați monitorizarea, scanarea malware și orice altceva pe cont propriu dacă mergeți cu un plan de găzduire neadministrat.

Găzduirea administrată are mult mai multe avantaje, dar asta variază de la o companie la alta. Este foarte util să ai un plan de găzduire gestionat, dar costă mai mult decât serviciile obișnuite.

Ce este gazduirea neadministrată?

Gazduirea neadministrată este un plan de găzduire barebones care nu oferă niciun software sau servicii suplimentare. Veți avea doar un server cu sistemul de operare instalat, deci va trebui să instalați singur orice altceva de care aveți nevoie. Nu doar WordPress și Drupal și software similar, ci software de bază de sistem, cum ar fi PHP și Apache.

Acesta este motivul pentru care este denumit hosting neadministrat, deoarece compania de găzduire nu furnizează niciun serviciu pe care te poți baza atunci când vine vorba de gestionarea sarcinilor de rutină pe server. Dacă doriți ceva făcut, va trebui să îl faceți singur, de aceea este atât de ieftin.

Gazduirea neadministrată este o opțiune excelentă dacă doriți să lansați o aplicație care necesită setări specifice serverului. Dacă aveți o găzduire administrată s-ar putea să interfereze cu ceea ce încercați să faceți, așa că este mai bine să aveți un control complet asupra serverului.

De asemenea, este o opțiune excelentă pentru oricine caută să învețe despre managementul serverului, deoarece le permite să aibă un mediu în care să poată experimenta. Pentru a rezista, este mult mai ieftin, așa că veți economisi mulți bani cu el.

Dacă sunteți cineva care este cel puțin interesat în gestionarea serverelor și economisirea de numerar decât găzduirea neadministrată se va dovedi o opțiune solidă.

Alegerea Gazduirii WordPress corect administrată

Planurile de găzduire gestionate au toate formele și dimensiunile. Dacă nu sunteți o persoană experimentată în domeniul tehnologiei și doriți un plan de găzduire care să vă facă ceva convenabil și care să vă ajute timpul liber, decât găzduirea gestionată este cu siguranță calea dvs. de urmat.

Aici am prezentat cei trei furnizori de găzduire WordPress gestionați despre care ne-am gândit a fi cei mai buni. Puteți alege unul dintre acestea, în funcție de bugetul și nevoile dvs..

1. Motor WP

gestionat-wpengine-WordPress-hosting

Motor WP

WP Engine este un serviciu popular de gazduire WordPress, care știe cum să ușureze viața clienților săi. Acestea oferă servicii de găzduire fără probleme, cu o mulțime de servere și funcții robuste. Serverele și personalul lor se pot ocupa cu aproape orice, motiv pentru care au o rată de rezolvare a problemelor de 96%. În plus, site-ul dvs. web va fi practic hacker. Acest lucru se datorează, în principal, copiilor de rezervă zilnice, actualizărilor automate de securitate, punctelor de restaurare cu un clic, memorie în cache automată, zonei de înregistrare cu un singur clic și mult mai mult.

Utilizarea serviciilor WP Engine este ca și cum ai avea o armată de experți WordPress de partea ta, care îți au cele mai bune interese. Puteți conta pe ele pentru a vă menține rapid și bine site-ul dvs. WordPress pe tot parcursul anului.

Prețurile lor lunare variază de la 20,42 USD pe lună la 169,17 USD pe lună în primul an, ceea ce este destul de corect.

2. Pressidium

gestionat-pressidium-WordPress-hosting

Pressidium

Pressidium este unul dintre furnizorii de găzduire WordPress gestionați mai puțin cunoscuți din industrie, mai ales pentru că încă câștigă tracțiune. Cu toate acestea, aceștia sunt deja printre cei mai buni furnizori de hosting specializați pe WordPress de pe piață, întrucât nu ar putea să alunece din ochii experților.

S-au dovedit a fi o soluție de excepție pentru start-up-uri tehnologice, universități, mass-media, agenții digitale și numeroase companii Fortune 500. Pressidium are servere în toată lumea. Vă puteți găzdui site-ul dvs. în Asia de Sud-Est, Europa, America de Nord, Japonia sau Oceania.

Sediul central se află la Londra, Marea Britanie, la care puteți apela oricând aveți o problemă cu serviciul. Dar, de obicei, acest lucru este rar, deoarece serviciul de găzduire al Pressidium este într-adevăr bine pus la punct. Are o mulțime de instrumente și caracteristici legate de securitate, de utilizare și de securitate care le îmbunătățesc serviciul, ceea ce îl face mai rapid și mai sigur.

Pressidium găzduiește în prezent peste 25.000 de site-uri web, numărul acestora crescând în fiecare zi. Oferă un timp de funcționare de 99,95%, ceea ce reprezintă o calitate atractivă. Indiferent de felul de site-uri web pe care le derulați pe serverele Pressidium, echipa lor de experți va avea întotdeauna spatele. Am găsit numeroase recenzii ale clienților mulțumiți din întreaga lume, care au dat undă verde pentru această recomandare.

Puteți obține un serviciu de găzduire gestionat de la Pressidium la prețul de 24,90 USD pe lună. Puteți, de asemenea, să îmbunătățiți ceva de înaltă calitate, cum ar fi Planul de afaceri pentru 250 USD pe lună sau să alegeți dintre oricare dintre celelalte planuri între ele.

3. FlyWheel

gestionat-volant-WordPress-hosting

Volant

FlyWheel oferă viteze impresionante, performanțe fiabile și asistență pentru clienți de care aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze fără probleme. Mai mult, construirea unui site web de la zero este, de asemenea, foarte ușoară prin funcțiile sale de înregistrare cu un singur clic și prin site-urile demo gratuite.

FlyWheel este mult mai mult decât satisface ochiul, deoarece este un serviciu de găzduire care este comercializat în principal pentru designeri și agenții creative. Acestea le facilitează oamenilor creativi să facă ceea ce le este mai bun și să lase gestionarea serverului celor care se pot descurca mai bine. De asemenea, sunt de mare ajutor și vor merge dincolo și dincolo pentru a vă ajuta cu orice problemă aveți.

FlyWheel are o infrastructură de rețea robustă, optimizată pentru scară, viteză și securitate. Planurile lor sunt bogate în funcții precum backup-uri automate, memorie în cache încorporată, actualizări automate WordPress, suport SSL, integrare CDN încorporată și multe altele. În plus, aceștia vor migra site-ul dvs. pentru dvs. gratuit. Pentru a finaliza totul, puteți încerca serviciile lor timp de 30 de zile și să vă primiți banii înapoi dacă nu doriți.

Puteți pune mâna pe un plan de găzduire gestionat pentru cel puțin 14,00 USD pe lună.

Alegerea unei bune găzduire WordPress neadministrate

Dacă doriți să lansați un site web simplu, care nu necesită prea multe resurse de server și doriți să îl faceți cât mai ieftin, aveți 3 opțiuni foarte solide. Puteți să vă configurați site-ul și să funcționeze fără probleme pentru aproximativ 5 USD pe lună, dacă alegeți unul dintre acești furnizori de hosting neadministrați.

1. BlueHost

Bluehost-neadministrate-WordPress-hosting

BlueHost

BlueHost este unul dintre cei mai recomandați furnizori de hosting de la WordPress.org, în special pentru că este specializat pentru platformă. BlueHost este destinația principală pentru majoritatea bloggerilor, deoarece este una dintre cele mai ieftine și mai rapide opțiuni pentru WordPress. Puteți începe în termen de o oră, instalați WordPress, configurați-vă site-ul și puteți-l funcționa rapid tot anul.

Oamenilor le place BlueHost, deoarece performanțele sale fiabile și asistența decentă a clienților. Deși a trebuit să așteptăm aproximativ 20 de minute pentru un răspuns, l-am obținut și răspunsul a fost de ajutor. Mai mult, reprezentanții de asistență pentru clienți cunosc WordPress foarte bine și își păstrează cunoștințele la zi, deoarece știau care sunt ultimele actualizări și plugin-uri oferite de platformă..

Tot ceea ce am menționat este motive solide pentru ca bloggerii și proprietarii de întreprinderi mici să își ducă site-ul la BlueHost. Le permite să aibă un start rapid ieftin și să investească dolarii valoroși în alte proiecte care îi ajută să își dezvolte afacerea.

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid, simplu și ieftin de a pune în funcțiune blogul sau site-ul dvs. profesional de afaceri, îl puteți face cu cel puțin 3,95 USD pe lună.

2. Gazduire InMotion

Inmotion-neadministrate-WordPress-hosting

Gazduire InMotion

InMotion este cu ușurință unul dintre cele mai puternice servicii de găzduire partajate neadministrate și partajate pe care le poți pune mâna pe cap. Au primit foarte multă faimă pentru sprijinul acordat clienților lor premiat, așa cum le place oamenii când răspunsurile sunt la timp și la obiect. La fel a fost și în experiența noastră, deoarece nu a trebuit să așteptăm mai mult de 2 minute pentru a primi un răspuns la întrebarea noastră.

Serverele lor sunt, de asemenea, rapid, ca site-ul web pe care l-am stocat pe unul dintre ele încărcat în mai puțin de 500 de milisecunde. Mai mult, uptime de 99,99% ar permite oricui să-și încredere site-ul web InMotion pe parcursul întregului an. Există foarte puțini furnizori de hosting care sunt atât de robusti și de încredere. Aproape fiecare companie pe care am verificat-o primea un fel de reclamație de la utilizatorii lor de pe forumurile de găzduire web, dar nu de InMotion. Rareori am găsit un client InMotion nesatisfăcut, ceea ce este un semn care spune că face ceva corect.

Instalarea WordPress este o briză și aveți acces și la 310 aplicații utile și la alte sisteme de gestionare a conținutului. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire care este cu adevărat robust și vă va oferi o echipă de experți la care puteți contacta, InMotion v-a acoperit. Vă puteți abona la planul lor de afaceri acum pentru 3,99 USD pe lună.

3. HostGator

Hostgator-neadministrate-WordPress-hosting

HostGator

HostGator oferă cele mai mari viteze pentru cea mai mică sumă de numerar. Aceștia sunt unul dintre giganții de găzduire web pe piață, așa cum sunt de 20 de ani. Serviciile pe care le oferă sunt fiabile, iar asistența lor pentru clienți este destul de decentă și în experiența noastră. Cu toate acestea, am citit o mulțime de reclamații pe forumuri și pe alte site-uri de recenzii, așa că este cel mai bine dacă încercați asistența pentru clienți în perioada de 30 de zile înapoi. HostGator vă va ușura să rulați WordPress, deoarece nu trebuie decât să lansați configurarea și totul va avea grijă de sine.

Unul dintre cele mai bune planuri ale acestora în acest moment este găzduirea lor cloud partajată, care face rapid, ceea ce face ca site-ul dvs. să se încarce în mai puțin de 500 de milisecunde. De asemenea, vă va primi mult mai multe resurse decât cele mai multe planuri de găzduire ar avea același preț. Cu siguranță, este un serviciu de găzduire care merită încercat, deoarece costă doar 2,75 USD pe lună.

Concluzie

Când lansați o afacere online mare, veți avea nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți obține. Serviciile administrate de găzduire vor depune eforturi în administrarea serverului dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să rulați site-ul dvs. și să vă distrați. Pe de altă parte, serviciile de hosting neadministrate necesită să efectuați actualizări și să vă gestionați sistemul cu grijă, dar nu neapărat. Dacă panoul de control este bine format, atunci puteți gestiona cea mai mare parte a administrării serverului dvs. prin câteva clicuri. La sfârșitul zilei, alegerea dvs. ar trebui să depindă de cât de înfometată este resursa site-ului dvs. web, sau dacă aveți sau nu nevoie de setări personalizate pentru o aplicație și de câți bani sunteți dispus să plătiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map