Ghid complet pentru Softaculous – Instalarea cu ușurință a scripturilor preferate

Ghid complet pentru instalatorul auto softaculous


Softaculous este un script comercial utilizat prin cPanel care instalează scripturi automate, gestionări de conținut și alte instrumente utile pentru site-ul dvs. web folosind o bază de date și spațiu web. Puteți vedea Softaculous fie în fila Softaculous Apps Installer, fie în fila Software și, de asemenea, este accesibil prin Plesk, H-Sphere, DirectAdmin și InterWorx, între timp, poate instala diverse CMS binecunoscute precum WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, SMF, WHMCS, Magento și multe altele.

Alte programe similare precum Softaculous sunt Installatron și Fantastico, ambele instalând automat aceleași scripturi și CMS, dar Softaculous este cel mai popular cu mai mult de 380 de instrumente și milioane de utilizatori. De asemenea, Softaculous are o versiune gratuită care conține 55 de scripturi precum Open Blog, Serendipity, Dotclear, Zikula, Geeklog, SMF, PrestaShop, Moodle 2.6 și alte instrumente.

Comparație între Softaculous, Fantastico și Installatron

Softaculous are 387 de scripturi având evaluări disponibile, recenzii ale utilizatorilor și demo-uri pentru acestea, de asemenea, există scripturi PHP, Javascripturi, scripturi Perl și aplicații multilingve în timp ce Fantastico are doar 50 de scripturi fără evaluări, recenzii, demo-uri, Javascripturi, script-uri Perl și Installatron are 83 de scripturi disponibile doar cu demo-uri, majoritatea fiind scripturi PHP sau Perl și numai Installatron are și aplicații multilingve.

Cu Softaculous, puteți instala aplicații folosind https sau IP în timp ce Fantastico nu are această caracteristică și Installatron nu utilizează instalarea IP, ci are una https. Importarea aplicațiilor de la alți instalatori auto sau aplicații instalate manual sunt procese simple și rapide cu Softaculous, în timp ce Fantastico nu permite aceste procese, între timp, Installatron vă permite să importați aplicații. Instalarea aplicației pe domenii internaționale este disponibilă pentru Softaculous și Installatron, în timp ce Fantastico nu vă permite să faceți acest lucru împreună cu o listă de sarcini, înregistrarea erorilor și interfața liniei de comandă și pentru a crea și instala aplicații personalizate, funcții pe care Softaculous și Installatron le oferă pentru utilizatori.

Cârligele sunt disponibile și la Softaculous, în timp ce atât în ​​Fantastico, cât și în Installatron, acestea nu sunt disponibile împreună cu posibilitatea de a crea planuri pentru utilizatori. Cu toate acestea, puteți dezinstala aplicații din toate cele trei programe, în timp ce puteți face o aplicație de actualizare cu un singur clic și aplicații de backup / restaurare numai în Softaculous și Installatron.

Opțiunea de re-branding, instalarea cu un pas și integrarea de facturare WHMCS sunt disponibile pentru Softaculous și pentru Installatron împreună cu adăugarea de scripturi în timp ce modificarea șabloanelor de e-mail sunt o caracteristică accesibilă doar în Softaculous.

Panoul de control al revânzătorului, API-urile automate, interfața multilingvă sunt disponibile pe Softaculous, în timp ce în Fantastico nu sunt disponibile, iar în Installatron sunt disponibile doar panoul de control al revânzătorului și interfața multilingvă..

Prețul pentru Softaculous este de 24 de dolari, în timp ce prețul VPS anual este de 12 $, Fantastico are următoarele prețuri de 90 și 24 de dolari, în timp ce Installatron costă 50 și 25 $.

Recenzie Softaculous

Softaculous este disponibil pentru vorbitorii care nu sunt englezi, fiind accesibil întregii lumi, aceștia pot efectua funcții complexe cu un singur clic implementând întregi aplicații web în câteva minute și, de exemplu, WordPress este instalat în 2 minute folosind baza de date personalizată, tabelul, director, nume de utilizator, parolă și e-mail de administrator.

Softaculous are o căutare inclusă în care puteți găsi instrumentele preferate și este actualizată periodic, cel puțin lunar, oferind documentație extinsă pentru utilizatorii noi, dar și pentru cei vechi.

Softaculous nu doar se actualizează cu instrumente noi, ci le actualizează și pe cele mai vechi, făcându-le mai rapide, mai sigure și mai prietenoase, oferă, de asemenea, posibilitatea de a importa scripturi și de a le instala rapid, sigur, sigur și inteligent în orice limbă și înainte de a le instala, puteți vedea evaluări, demo-uri sau puteți citi recenzii ale altor utilizatori Softaculous.

Puteți avea încredere în Softaculous, nu numai pentru că există milioane de utilizatori pe tot globul, ci și pentru că există mii de companii de gazdă web care au cumpărat și folosesc Softaculous oferindu-l și pentru propriii lor utilizatori.

Softaculous poate fi utilizat gratuit pentru a-l testa și apoi poate fi achiziționat dacă vă mulțumiți oferind integrare personalizată cu aproape toate panourile, dacă nu le folosiți pe cele obișnuite, având automat și ușor automatizare pentru WHMCS.

Softaculous are o interfață de utilizator prietenoasă și imagini excelente, împreună cu un design simplu și intuitiv care ajută utilizatorii, permițând utilizatorilor să-și pună propriul logo și fără a avea nevoie de întreținere, dar având control complet și, de asemenea, au posibilitatea de a avea mai mulți utilizatori cu permisiuni diferite..

Cum se folosește Softaculous

După ce ați intrat pe adresa dvs. de cPanel, de obicei, ceva ca exemplu.com/cpanel, trebuie doar să accesați Softaculous și să introduceți pe ea.

cele mai bine notate script-uri softaculous

Aici veți vedea scripturi sortate după PHP, Javascript-uri și clase, dar și după tipuri precum bloguri, micro-bloguri, portaluri, CMS, forumuri, galerii de imagini, wikis, rețele sociale, gestionarea anunțurilor, calendare, jocuri, e-mailuri, sondaje, sondaje, manageri de proiect, comerț electronic, ERP, cărți de vizită, asistență pentru clienți, cadre, educație, instrumente de bază de date, muzică și video.

Puteți alege o categorie, un tip de script sau unul dintre scripturile de top pentru instalare, în timp ce în subsol, veți vedea ultimele actualizări pentru Softaculous. Apăsând butonul „I” veți accesa scripturile de instalare pe funcția de zbor, unde îl puteți experimenta în direct, construiți site-uri mai repede și mai bine și veți vedea, de asemenea, evaluări și recenzii.

După ce ați selectat un script de instalat, cum ar fi WordPress, îl puteți instala direct sau puteți vedea o imagine de ansamblu sau o demo cu scriptul specific, următorul pas este să vedeți funcții, capturi de ecran și recenzii sau chiar să importați de pe un server la distanță sau din același unul instalați WordPress folosind un protocol, un domeniu și un director opțional.

În fila de ansamblu, puteți vedea informații despre scriptul selectat, cum ar fi ultima versiune, data ultimei versiuni lansate, descrierea scriptului, spațiul necesar și disponibil, o captură de ecran, link-ul site-ului de asistență software, instalațiile curente și scripturile conexe..

La instalarea curentă puteți șterge, edita, dubla sau muta aplicația, în timp ce la fila de instalare puteți alege protocolul, puteți alege domeniul, puteți scrie directorul de instalare și numele site-ului împreună cu descrierea site-ului, puteți activa, de asemenea, mai multe site-uri ( WPMU), puteți alege contul de administrator: nume de utilizator, parolă și e-mail, puteți alege limba și selecta pluginuri.

Există, de asemenea, opțiuni avansate disponibile pentru instalații, cum ar fi numele bazei de date, prefixul tabelului, copii de rezervă automatizate, rotirea copiilor de rezervă, actualizarea automată, dezactivarea notificării actualizării, actualizarea automată a pluginurilor WordPress și actualizarea automată a temelor WordPress. De asemenea, puteți selecta o temă implicită și detaliile de instalare a e-mailului. Așadar, cu Softaculous, nu aveți doar un instalator obișnuit, aveți chiar și o versiune avansată, unde puteți personaliza direct versiunea instalată a WordPress cu o temă selectată implicit de dvs. și de unul sau mai multe pluginuri..

În partea de sus a programului Softaculous ai meniul reprezentat de diverse pictograme, fiecare dintre ele fiind fie modalitatea de a merge la cPanel-ul tău, pagina principală, pagina demo-ului scripturilor, evaluările script-ului, toate instalațiile, lista sarcinilor, setările de editare, copii de rezervă și restaurare, setări de e-mail, sincronizare cu alți instalatori auto, ajutor și asistență, fie butonul de deconectare.

Înveliți totul!

La final, puteți utiliza Softaculous în mai multe scopuri, cum ar fi testarea unui script sau a unui CMS sau crearea directă a site-ului dvs. web cu o temă minunată și gestionarea conținutului încă de la început, folosind întreținere automată, cum ar fi copii de rezervă programate. Furnizorii de găzduire web cum ar fi InMotion Hosting sau WebHostingHub folosesc Softaculous pentru a permite clienților să își instaleze cu ușurință scripturile favorite pe site-ul lor web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map