Găsiți gazduire web și construiți un site web de fotograf profesionist

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Găsiți gazduire web și construiți un site web de fotograf profesionist
0 7 мин.

construiți un site web de fotograf profesionist


În zilele noastre conținutul modern de text pe internet joacă un rol foarte important care atrage cititorii pe un site web. Videoclipurile sunt, de asemenea, foarte importante, deoarece în comparație cu textul simplu, pot transporta mai multe informații și este o modalitate mai rapidă de a comunica subiectul. Imaginile sunt, de asemenea, un element foarte important al fiecărui site web, astfel încât nu putem evita încorporarea lor în conținut.

Majoritatea site-urilor web folosesc fotografii de stoc, alții angajează fotografi pentru a face fotografiile pentru ele. Cererea de imagini profesionale este în creștere, dar există și mulți fotografi profesioniști cu echipamente de înaltă calitate, care pot produce fotografii profesionale. Dacă ești singur fotograf, probabil știi deja cât de greu este să-ți construiești o reputație bună și să obții un contract pe termen lung. Poate că ați început deja să vă construiți portofoliul folosind site-urile de rețea socială precum Flickr, Pinterest, Instagram Tumblr sau Facebook. Aceste site-uri web oferă o platformă bună pentru încărcarea, stocarea și distribuirea lucrărilor și obținerea de locuri de muncă. Toate acestea pot funcționa până la un anumit punct, dar dacă doriți cu adevărat să ieșiți în evidență de mulțime, ar trebui să vă construiți propriul site web de fotograf, să creați un portofoliu care să vă reprezinte și munca dvs., în timp ce veți avea un control deplin asupra fotografiilor dvs., spre deosebire de pe site-uri de social networking.

În cele ce urmează, vă voi învăța cum să găsiți un furnizor bun de hosting și cum să construiți un site web de fotograf profesioniști.

Construiește-ți site-ul de fotografie

ghid pentru construirea site-urilor fotografice

Primul pas este să alegeți o platformă care vă va permite să gestionați, încărcați și actualizați cu ușurință conținutul de pe site-ul dvs. web. Poate fi o galerie foto sau un cms care vă permite să construiți un portofoliu sau un software personalizat construit special conceput pentru nevoile dvs. Orice ai alege, asigură-te că înțelegi cum funcționează site-ul tău, deoarece obiectivul este să fii autosuficient și să adaugi singur conținut nou. Dacă nu sunteți familiarizat cu construirea site-ului web, ar trebui să căutați un designer web / dezvoltator care vă poate ajuta la început.

Dacă nu aveți bugetul pentru a angaja un designer sau doriți să vă construiți singur site-ul, luați în considerare alegerea unei platforme care are un suport excelent și o comunitate activă care vă poate ajuta pe forumuri publice diferite. De exemplu, o opțiune foarte bună pentru construirea site-ului dvs. de fotografie ar fi WordPress. Acesta este un software foarte popular, open source, care este disponibil gratuit și a fost creat mai ales pentru bloguri, dar are extensii și teme care vor transforma interfața principală de blogging într-un portofoliu de fotografi profesioniști..

Cumpărați un plan bun de găzduire de fotograf

cel mai bun site de web hosting

Nu pot sublinia suficient faptul că găzduirea este unul dintre factorii cheie pentru un site web de succes. Deci, alegerea unei bune găzduiri pentru site-ul dvs. web este importantă. Dar care sunt caracteristicile de care vei avea nevoie în timp ce construiești portofoliul de fotografie? Evident, veți încărca imagini și probabil multe dintre ele. Doriți ca site-ul dvs. web să încarce rapid și să afișeze rapid imagini. Pentru început este suficient să obțineți un plan de găzduire partajat. Dacă decideți să vă construiți portofoliul folosind WordPress, vă recomand cu mare drag utilizarea BlueHost sau InMotion hosting. Aceste două companii oferă suport excelent pentru Wrodpress, iar serverele lor partajate sunt suficient de rapide pentru a oferi o performanță bună site-ului dvs. de fotografie.

Organizează-ți portofoliul de fotografie

site-ul portofoliului de fotograf profesionist

Participând la câteva sesiuni de fotografie, puteți ajunge să aveți mii de imagini. Cel mai probabil nu veți dori să încărcați toate aceste imagini pe site-ul dvs., nu numai pentru că este prea mult conținut, dar veți dori să arătați cele mai bune fotografii către potențialii dvs. clienți. Alegeți cele mai bune 15-20 de fotografii, redați-le folosind un software de editare a fotografiilor precum Photoshop sau Gimp și evidențiați-le. Păstrați factorul „mai puțin este mai mult” și nu vă copleșiți vizitatorii site-ului. Dacă nu vă puteți convinge vizitatorii cu 20 de fotografii, probabil că câteva sute nu v-ar ajuta să obțineți un loc de muncă, așa că încărcați doar materiale de înaltă calitate pe site-ul dvs..

Ca recomandare, nu încărcați imaginile într-un format brut, redimensionați-le pentru web și reduceți dimensiunea fișierului imaginilor, dar păstrați calitatea bună, în acest fel potențialii dvs. clienți vor putea naviga rapid prin fotografiile dvs..

Dacă aveți timp pentru blogging, nu ezitați să creați o secțiune pe site-ul dvs. unde vă împărtășiți experiența, gândurile și scrieți despre voi. Acest lucru va crea o punte de comunicare între dvs. și clienții dvs. și va ajuta, de asemenea, să obțineți mai mult trafic din motoarele de căutare.

Convertiți vizitatorii în clienți

Site-ul dvs. web este structurat corespunzător și imaginile dvs. sunt pe loc, evident că doriți să obțineți niște clienți noi. Probabil că nu doriți să primiți un e-mail sau un apel telefonic de la toți vizitatorii dvs., ci doar de la cei care vor semna probabil contractul. Pentru a evita pierderea timpului prețios, tratând clienți care nu au un buget corespunzător sau o înțelegere clară a ceea ce faceți, faceți-vă site-ul web eficient: lăsați-vă clar ce servicii oferiți, care sunt taxele dvs. și care este procesul dvs. muncă. Prin prezentarea tuturor acestor informații pe site-ul dvs. web, cel mai probabil următorul apel telefonic va ajunge la închiderea unei tranzacții.

Concluzie și recomandare

Construirea unui site web sau a unui portofoliu de fotografie nu este greu; cu siguranță, necesită ceva timp și un anumit nivel de cunoștințe tehnice dacă decideți să o construiți singur. Utilizarea WordPress pentru site-ul dvs. web poate reduce semnificativ timpul și nivelul de dificultate al dezvoltării. În plus, WordPress este extrem de flexibil, permițându-vă să instalați o temă, să o personalizați pentru nevoile dvs. și să personalizați site-ul dvs. fără a fi nevoie să scrieți o singură linie de cod. La sfârșitul zilei, ești fotograf și nu dezvoltator, iar WordPress a fost creat pentru persoane ca tine. Acum că ați găsit o modalitate bună și simplă de a vă construi site-ul, mergeți și vă înscrieți cu Bluehost, achiziționați-vă planul Starter, înregistrați-vă gratuit numele de domeniu și începeți imediat portofoliul dvs. de fotografie WordPress..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector