Magento vs WordPress vs Drupal pentru construirea de site-uri de comerț electronic

magento wordpress woocommerce drupal ecommerce


Căutați să construiți un site web de comerț electronic rapid și cât mai eficient, folosind tehnologia potrivită? Ei bine, ai ajuns la locul potrivit. Pentru că aici, vom trece în revistă 3 dintre sistemele de gestionare a conținutului care sunt cele mai utilizate pentru construirea site-urilor de comerț electronic.

Aș dori să spun că construirea unui site web de comerț electronic cu CMS-ul potrivit este o bucată de tort, dar chiar nu este. Indiferent de platforma pe care o alegeți, veți avea de învățat să faceți singuri. Cu excepția cazului în care mergeți cu un CMS proprietar, dar am acoperit ceea ce este într-un alt articol.

Astăzi, vom vorbi despre trei sisteme de gestionare a conținutului open source, care sunt toate excelente pentru construirea și gestionarea unui magazin online sau a unui site web de comerț electronic. Fiecare dintre ele are propriul set de atribute unice care le diferențiază de celelalte și le face o alegere populară.

Citește și: Cât costă un magazin online?

Deci, fără alte detalii, să vedem ce ar trebui să ofere fiecare din aceste sisteme de gestionare a conținutului pentru viitorul dvs. site web de comerț electronic!

Magento

În prezent, Magento este cea mai populară platformă de comerț electronic din lume. Cu aproximativ 300.000 de comercianți care îl folosesc, mulți oameni ar putea argumenta că este o platformă minunată să aibă un magazin în funcțiune. Este pe piață din 2007 și a fost pe un drum constant spre succes, cu jucători mari precum eBay, care au cumpărat-o.

Motivul pentru popularitatea sa uriașă este că este excelent pentru întreprinderile mijlocii sau chiar cele mai masive.

Magento este o platformă găzduită de sine, care este complet personalizabilă și poate fi folosită de persoane cu experiență de programare zero sau cu multă experiență de programare. Dar dacă sari în el cu experiență zero, vei avea o curbă lungă de învățare. Dacă nu știți prea multe despre programare și nici nu doriți să aflați multe, ar trebui să săriți folosind Magento.

Magento are trei versiuni și vom examina cea mai utilizată versiune, ediția comunitară (Magento: CE). Există, de asemenea, Enterprise Edition și Enterprise Cloud Edition, dar vom lăsa acest lucru deocamdată. Deci, ce trebuie să ofere Magento utilizatorilor săi?

Este ușor de utilizat Magento?

Magento este cel mai bine utilizat de programatori, deoarece nu este un sistem ușor de utilizat. Chiar și primul pas în utilizarea Magento (instalarea sistemului) necesită o conexiune FTP. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru un dezvoltator, dar cu siguranță nu este modul în care funcționează sisteme prietenoase de gestionare a conținutului de conținut.

Însă pentru dezvoltatori, Magento poate veni destul de la îndemână și le poate face munca mult mai ușoară. Interfața este rezonabilă și întregul sistem este foarte sigur.

Dacă sunteți un proprietar de afaceri care nu are prea multe cunoștințe de programare și găsiți totuși un motiv solid pentru a utiliza Magento pentru afacerea dvs., puteți. Puteți angaja un dezvoltator care să lucreze pentru dvs. și să vă ajute în gestionarea magazinului dvs. online.

Odată ce ai rămas cu câteva lucruri, să faci sarcini de administrare de zi cu zi devine destul de ușor. Cea mai grea parte în utilizarea Magento este partea de personalizare. Crearea proiectării și funcțiilor site-urilor dvs. web necesită multă muncă și multe cunoștințe pentru dezvoltatori. Chiar și descărcarea și configurarea Magento este peste capacitatea unui utilizator mediu.

Caracteristici ale Magento

Acesta este locul unde Magento strălucește cu adevărat, deoarece are cea mai extinsă listă de funcții pe care orice platformă de comerț electronic le-a văzut vreodată. Este motivul pentru care companiile mari îl folosesc pentru a-și conduce magazinele. Acesta oferă toate instrumentele necesare pentru gestionarea produselor și a banilor în numeroase valute. Tot ceea ce ai nevoie pentru marketing și optimizarea motoarelor de căutare este inclus și el.

De asemenea, aveți o mulțime de funcții suplimentare, cum ar fi codurile cupon, gestionarea buletinului informativ, reduceri, grupuri de clienți, managementul clienților și așa mai departe. Dar dacă aveți nevoie de orice altă caracteristică, veți găsi cu ușurință o extensie care o furnizează.

Magento are următoarele caracteristici:

 • Construiți un site Web de la Scratch – Ediția comunității Magento este gratuită și funcționează foarte bine pentru o întreprindere mică sau medie, care este pe cale de a o face mai mare.
 • Instrumente SEO – Totul în Magento folosește adrese URL prietenoase. De asemenea, se ocupă foarte bine de meta-informații, meta-date și pagini de conținut. Harta site-ului Google este, de asemenea, inclusă. În general, Magento are bine din SEO.
 • Analytics – Puteți urmări cu ușurință comportamentul utilizatorilor și puteți Magenta să facă rapoarte pentru dvs. în mod regulat. Puteți obține informații și pentru impozite, vânzări și multe altele. Odată cu integrarea Google Analytics în sistem, colectarea datelor a devenit mult mai ușoară.
 • Prietenie mobilă – Modelele web responsive sunt un element indispensabil în mediul de internet de astăzi. Aproape jumătate din traficul online provine de la dispozitive mobile, așa că este firesc ca magazinul dvs. online să fie optimizat pentru acestea. Puteți accesa panoul de administrare de pe mobil și gestiona comenzile și vânzările, indiferent unde vă aflați.
 • Administrare – Magento vă permite să gestionați mai multe site-uri web dintr-un singur panou de administrare, să gestionați permisiunile pentru diferiți utilizatori și face foarte ușor să importați și exportați volumele mari de date cu fișiere CVS.
 • Marketing – Magento oferă numeroase funcții de marketing utile, precum utilizarea codurilor cupon, un coș de cumpărături persistent sau trimiterea listelor de dorințe ale utilizatorilor prin e-mail. Puteți, de asemenea, să afișați produse conexe pe site-ul dvs. și să faceți make-up-uri și vânzări încrucișate. Clienții pot fi plasați în grupuri ceea ce permite gestionarea mai ușoară și posibilitatea de a face oferte mai bune de produse.
 • Procesarea plății- Clienții nu trebuie să se înregistreze pentru a cumpăra din magazinul dvs., în schimb, pot utiliza plata pentru oaspeți. De asemenea, produsele pot fi expediate pe mai multe adrese și în mai multe direcții. De asemenea, puteți vedea rapoarte cu privire la costurile de transport și impozitul estimat în coșul de cumpărături, astfel încât nimeni nu are o surpriză neașteptată odată ce produsul este vândut.
 • Management de produs – Magento are toate instrumentele necesare pentru a rula chiar și cele mai mari magazine online. Puteți oferi produselor un număr nelimitat de atribute care ajută utilizatorii să le găsească. Puteți aplica reguli și reduceri de preț avansate dacă produsele sunt comandate în vrac sau dacă li se aplică orice fel de reducere. Clienții pot fi sortați și filtrați, astfel încât să îi puteți ajuta să găsească exact ceea ce au nevoie. Adaugă un buton „Partajează pe Facebook” pentru a permite utilizatorilor să împărtășească ceea ce le place și pentru ca magazinul tău să se extindă.
 • Managementul inventarului – Există o mulțime de funcții care vă ajută să urmăriți livrările de produse noi și toate articolele pe care le primiți și le vindeți.

Design web și șabloane pentru Magento

Ca în cazul oricărui alt CMS, puteți descărca șabloane de site-uri pre-construite și personaliza mai târziu. A face acest lucru este un proces care necesită cunoștințe și consumă timp, dar puteți cu siguranță să vă alăturați site-ul web pe care l-ați conceput. Unele șabloane sunt complet gratuite, în timp ce altele sunt plătite. Depinde de gustul și portofelul dvs., cât de mult sunteți dispus să investiți în aspectul site-ului dvs. web. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a căuta aceste teme este ThemeForest.

Cea mai nouă versiune a lui Magento, Magento 2.0 nu are încă prea multe teme, însă versiunile anterioare, cum ar fi 1.9, au o mulțime. Puteți descărca câteva teme minunate, pline de răspuns, care sunt cu adevărat profesioniste și sunt demne de chiar și cele mai mari magazine online.

Extensii Magento

Oricine din comunitatea Magento își poate dezvolta propria extensie pentru Magento. Acestea pot crea aplicații și extensii noi pentru platformă pe care le pot vinde sau furniza gratuit.

Puteți descărca calculatoare automate de taxe, o bară de căutare sau diverse instrumente de marketing care vă îmbunătățesc eficiența generală.

Magento Security

Magento oferă unele servicii costisitoare, dar eficiente atunci când vine vorba de remedierea securității site-ului dvs. web. Vor remedia orice problemă pentru dvs., dar așteptați să plătiți câteva mii de dolari pentru acest serviciu. Nu sunt timizi să ceară bani pentru niciun sprijin oferit, întrucât tu însuți vei câștiga bani din sistemul pe care l-au construit.

Vă puteți aștepta altceva decât la un serviciu solid dacă vă adresați echipei de asistență Magento pentru ajutor.

Prețul utilizării Magento

Ediția comunității, pe care o analizăm aici, este complet liberă de utilizat, deși celelalte versiuni nu sunt. Acestea vă solicită să vă înscrieți cu toate informațiile dvs. de contact și să trimiteți companiei o cerere de ofertă, împreună cu e-mailul dvs..

Dacă țineți cont de acest lucru și suma de bani pe care o veți cheltui pentru angajarea dezvoltatorilor pentru a vă ajuta (dacă nu aveți cunoștințele tehnice necesare), Magento poate fi într-adevăr una dintre cele mai scumpe platforme de comerț electronic de tip open source..

Verdictul

Magento este un sistem robust cu o cantitate infinită de personalizare. Este perfect pentru o afacere de orice dimensiune și poate fi redus cu ușurință de la un mic online la o companie uriașă. A fost instalat de 4 milioane de utilizatori și conduce magazinul unor companii uriașe dintr-un motiv. Dar cu siguranță nu este pentru toată lumea. O persoană care nu cunoaște tehnologia se va pierde probabil în procesul de instalare, cu atât mai puțin să personalizeze un site web și să adauge diferite funcții. Pentru a construi un magazin Magento de succes, vei avea nevoie și de găzduire fiabilă. Am revizuit primii 3 furnizori Magento de găzduire web pe care ar trebui să îi luați în considerare pentru site-ul dvs. web.

Dacă doriți să folosiți Magento, cu suficiente cunoștințe de programare, puteți face multe gratuit, dar, odată ce veți contacta dezvoltatorii și alte resurse externe, probabil că lucrurile vor deveni mai ieftine decât în ​​cazul altor platforme de comerț electronic..

Puteți consulta și începe să utilizați Magento aici!

WordPress

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului pe internet chiar acum. A fost descărcat și instalat de aproximativ 60 de milioane de ori și fiecare al patrulea site web este realizat cu acesta. Acesta este utilizat de site-uri web și mărci celebre precum Wall Street Journal, Forbes, TED, eBay, PlayStation, General Motors, New York Times ș.a..

WordPress are un succes remarcabil, totuși a fost construit în întregime de voluntari și este complet liber de utilizat, datorită naturii sale open source. Acesta este menținut constant cu actualizări, funcționalități și teme noi, adăugate la acesta în mod regulat. Fiind unul dintre cele mai prietenoase sisteme de gestionare a conținutului de acolo, WordPress este iubit pe internet, oferind o mulțime de funcționalități și stabilitate utilizatorilor.

De asemenea, este rapid și poate fi instalat perfect pe serverele oricărui furnizor de hosting, ceea ce îl face incredibil de flexibil.

WordPress este un sistem puternic de gestionare a conținutului în sine, însă oricine încearcă să-și transforme site-ul WordPress într-un site web online de comerț electronic, folosește un plugin pentru a face acest lucru. Există o mulțime de pluginuri bune de comerț electronic care pot fi utilizate pentru a construi un magazin online, dar ne vom concentra pe un plugin numit WooCommerce.

WooCommerce este un plugin gratuit pentru carduri de cumpărături open source pentru WordPress. A fost descărcat de mai mult de 28 de milioane de ori și are aproape 2 milioane de magazine active pe care le rulăm în timp ce vorbim. Aproximativ 40% din toate site-urile eCommerce de pe web sunt rulate cu acesta, ceea ce îl face una dintre cele mai de succes platforme de comerț electronic.

Chiar dacă numerele vorbesc de la sine, haideți să vedem cum WordPress cu WooCommerce ne ajută să construim un site web de comerț electronic.

WordPress este ușor de utilizat?

WordPress este unul dintre cele mai prietenoase sisteme de gestionare a conținutului, iar WooCommerce se integrează perfect cu acesta. Aproape oricine, fără experiență tehnică, își poate configura magazinul online. Desigur, după ce vă îndepărtați de funcționalitățile de bază și doriți să adăugați ceva mai personalizat, veți avea nevoie de cel puțin un anumit grad de codificare. Dar te poți descurca bine și fără el.

După ce WooCommerce este instalat, veți avea un set decent de funcții de comerț electronic pentru construirea magazinului online. A încorporat calculatoare pentru cheltuieli de transport și estimări, valute, prețuri diferite pentru zonele de transport etc..

Desigur, chiar dacă este destul de simplu, va trebui să vizionați câteva videoclipuri tutorial pentru a obține un blocaj și a construi un site web adecvat. Dar acesta este cel mai ușor de utilizat printre cele trei sisteme de gestionare a conținutului menționate aici.

De asemenea, este important să menționăm că WooCommerce și utilizarea WordPress ca platformă de comerț electronic nu vin fără un set corect de dezavantaje. Nu este perfect, dar se poate dovedi a fi bun pentru tot felul de afaceri online. Depinde doar de ceea ce construiești.

Funcții WordPress

WooCommerce și WordPress vin cu o mulțime de funcții la îndemână chiar din cutie, dar va trebui totuși să instalați o serie de extensii pentru a completa cercul. De asemenea, este important să spunem că, deși WordPress și WooCommerce sunt amândouă gratuite, puteți ajunge să cheltuiți o sumă importantă de bani pe teme, alte pluginuri sau poate să angajați un dezvoltator pentru a vă ajuta. Personalizarea designului și funcționalității site-ului dvs. web s-ar putea dovedi a fi o sarcină solicitantă.

 • Prietenie SEO – WordPress are cele mai bune practici SEO încorporate, ceea ce face ca gestionarea SEO și poziționarea superioară în motoarele de căutare să fie o sarcină ceva mai ușoară. A face un SEO bun este un proces care necesită mult timp, însă WordPress vă ajută să efectuați o mulțime de lucrări în SEO dvs. de pe pagină.
 • Recenzii despre produs – Puteți face site-ul dvs. mai de încredere lăsând utilizatorii să își scrie propriile recenzii despre produsele pe care le vindeți.
 • Design complet prietenos / mobil prietenos – Aproape jumătate din tot traficul de pe internet provine de la dispozitive mobile, așa că nu este de mirare că magazinul dvs. arată la fel de bun și să fie la fel de funcțional pe mobil este o idee bună. În acest fel, clienții tăi pot filma din zbor și pot face comenzi de oriunde. Tu însuți poți gestiona comenzi și de oriunde.
 • Procesul de checkout fără probleme – Nimanui nu-i place să complice lucrurile când vine vorba de cumpărarea unui articol, motiv pentru care WooCommerce are un singur proces de verificare a paginilor. Ei pot face check-in ca oaspeți sau își pot crea propriul cont.
 • Cumpărături netede – Pagini nu trebuie să se reincarce dacă utilizatorul face clic pe adăugare în coș. WooCommerce face din cumpărături un proces ușor și simplu pentru toată lumea.
 • Cupoane și reduceri – Puteți seta întotdeauna reduceri pentru a aplica pentru o anumită perioadă de timp.
 • Instrumente Google Analytics – WooCommerce vine cu un set de instrumente de analiză pentru monitorizarea profiturilor și urmărirea comenzilor.
 • Asistență pentru Geo-Location – Site-ul dvs. web poate fi configurat pentru a oferi o taxă estimativă și costuri de expediere tuturor utilizatorilor dvs., urmărind geo-locația lor.
 • Managementul produsului fără probleme – Cu sistemul integrat de gestionare a stocurilor WooCommerce, vă ajută să urmăriți toate comenzile și articolele pe care le aveți în stoc sau vă permite să scoateți din stoc obiecte de pe magazin.
 • Procesarea plății – Aveți cinci gateways de plată pe care le puteți utiliza, care sunt: ​​PayPal, numerar la livrare, verificați plata, transfer bancar direct sau simplificați comerțul. Puteți adăuga, de asemenea, altele precum Amazon Payments, Stripe și așa mai departe.
 • Suportă mărfuri digitale și fizice, împreună cu produsele externe și afiliate – Puteți adăuga aproape orice fel de produs în magazinul dvs..

Asistență WordPress

Aveți o mulțime de utilizatori devotați care vă pot ajuta cu orice problemă. Puteți ajunge la ele printr-un forum sau urmați bloguri de dezvoltatori care oferă ghiduri extinse. Există o mulțime de tutoriale video care vă ajută și o mulțime de documentații despre fiecare nod și zgomot al sistemului. Indiferent de informațiile de care aveți nevoie pentru a învăța și a rezolva problemele, aveți la îndemână. Dar va trebui să cumpărați unul dintre produsele WooCommerce pentru a pune mâna pe baza informațională.

Dezavantajele WordPress

Problema principală cu utilizarea WordPress pentru un site web de comerț electronic este că majoritatea pluginurilor au fost dezvoltate pentru magazinele online la nivel de intrare și este greu să le facem să se potrivească întreprinderilor mari. O mulțime de pluginuri de comerț electronic WordPress au documentație lipsă și un suport client neperformant care nu vă va duce departe. Cu cât este mai mare sistemul dvs., cu atât vor avea mai multe bug-uri dacă nu sunteți atenți, care este o problemă care ar trebui să aibă o carte scrisă despre aceasta.

Pentru moment, iată câteva dintre problemele de bază ale utilizării WordPress pentru construirea unui site web de comerț electronic.

 • Limitări de temă – WooCommerce funcționează cu orice temă, teoretic, dar încă funcționează cel mai bine cu temele WooCommerce, ceea ce înseamnă că ai mai puțină flexibilitate atunci când alegi temele site-ului tău.
 • Asistență limitată – WooCommerce nu are mare parte din asistență profesională și chiar dacă reușești să ajungi la echipa de asistență, va trebui să aștepți destul de mult timp să răspundă.
 • Operațiunea poate ajunge buggy – WordPress poate fi din când în când cu adevărat buggy. Toată lumea știe acest lucru, și cu cât mai multe plugin-uri instalați (pe care va trebui să le faceți), cu atât este mai mare șansa că veți întâlni unele erori. Desigur, toate aceste bug-uri pot fi rezolvate, este nevoie doar de o atenție pentru a face acest lucru, ceea ce nu este o sarcină interesantă pentru niciunul dintre noi.
 • Trebuie să fie actualizat tot timpul – Da, WordPress și majoritatea pluginurilor și temelor sale sunt actualizate constant, ceea ce face ca întregul sistem să fie mult mai de încredere și mai stabil. Dar rețineți că trebuie să instalați fiecare dintre aceste actualizări și să o faceți frecvent, ceea ce poate fi un pic de drag în timp și ar putea provoca și bug-uri.

Verdictul

WordPress și WooCommerce sunt amândouă foarte ușor de utilizat și încearcă să creeze un magazin online cât mai ușor pentru toată lumea. Deși nu este un sistem perfect, totuși își face treaba și cu un pic de modificări și personalizări, acesta poate fi transformat într-un magnific site de comerț electronic. Nu uitați că un magazin online necesită mult mai multe resurse de server decât un site web obișnuit. Dacă veți utiliza WooCommerce pentru a vă crea magazinul online, vă recomandăm să utilizați doar cei mai buni furnizori de găzduire WooCoommerce.

Dar este important de menționat că WordPress nu este excelent pentru a gestiona magazine online mari și la nivel de întreprindere. Poate fi făcut, dar alte sisteme pot gestiona blocaje uriașe de date mult mai bine.

Acest CMS este perfect pentru cineva care caută să își construiască singur magazinul online, cu un ajutor cât mai mic și cu cât mai puține resurse. În cele din urmă, va trebui să cheltuiți bani pe sistemul dvs., dar va fi cu mult mai puțin decât ar fi cu Magento dacă o faceți corect.

Dacă utilizați setul potrivit de plugin-uri pentru lucrare, orice se poate face cu această platformă prietenoasă!

Puteți descărca și utiliza WordPress și WooCommerce aici!

Drupal

Drupal este un sistem puternic de gestionare a conținutului open source, care a fost optimizat ca mediu social, ceea ce îl face excelent pentru site-urile de comerț electronic și orice fel de site-ul comunitar. De asemenea, este un cadru de dezvoltare a aplicațiilor, care simplifică activitatea dezvoltatorilor cu un cod ușor de întreținut și o interfață de utilizator comună.

Drupal este o platformă excelentă de la cele mai mici până la cele mai mari afaceri online, datorită flexibilității sale.

Drupal este un sistem de gestionare a conținutului cu aspect simplu, dar sofisticat, care poate fi folosit pe mai multe platforme, cum ar fi Linux, Windows și Mac OS X. Datorită naturii sale open source, puteți face modificări codului și adăugați funcționalități suplimentare după cum doriți . Scriptul său ar putea fi numit mai degrabă platforma programatorului decât un script CMS, motiv pentru care dezvoltatorii pot folosi cel mai bine Drupal. Este o aplicație la nivel de întreprindere care nu are nimic profesional. De asemenea, este gratuit să o folosești, astfel încât oricine de oriunde să o poată descărca și să înceapă să-și construiască site-ul.

Chiar și utilizatorii fără experiență își pot construi propriul site web doar urmărind câteva tutoriale și înțelegând conceptele de bază. Dar personalizarea designului și funcționalităților unui site web necesită cunoștințe mai ample. Totuși, după ce obțineți blocajul Drupal, este ușor de utilizat și diversitatea funcțiilor și funcțiilor pe care le puteți implementa sunt numeroase. Îți poți face munca infinit mai ușoară. Simplitatea și caracteristicile robuste ale lui Drupal reduc foarte mult timpul pe care cineva trebuie să-l petreacă cu învățarea și instruirea. Bogăția de documentare și comunitatea uriașă ajută, de asemenea, foarte mult când vine vorba de învățare.

Instalarea Drupal este un proces cu adevărat simplu, oricine poate face acest lucru, care este familiarizat cu instalarea de programe simple sau aplicații web. Puteți descărca o mulțime de module (în jur de 15.000) pentru a extinde funcționalitatea Drupal sau pentru a crea propriul dvs. dacă aveți experiență în PHP și înțelegeți cadrul Drupal.

Pe scurt, Drupal este perfect pentru a controla absolut logica și aspectul de afaceri al site-ului. Un lucru este sigur, acest software va răspunde nevoilor dvs. de afaceri.

După ce v-ați gândit să construiți un site web de comerț electronic, modulul pe care trebuie să îl instalați este Drupal eCommerce. Acest modul oferă toate funcționalitățile necesare pentru a crea și gestiona un magazin online sau orice fel de site web de comerț electronic. Să vedem acum ce bunătăți poate oferi această platformă pentru cineva care caută să dezvolte un site web de comerț electronic și cum se evidențiază Drupal printre ceilalți.

Drupal este ușor de utilizat?

Deși Drupal este mai orientat către dezvoltatori, este foarte ușor de utilizat. Chiar și utilizatorii fără experiență pot să-l gestioneze și să își construiască site-ul web imediat după procesul de instalare perfect. Puteți descărca temele și modulele de care aveți nevoie din mers.

Gestionarea unui site web de comerț electronic cu Drupal

Unele platforme de comerț electronic sunt mai bune în gestionarea unui magazin online decât Drupal. Importul și exportul de produse s-au dovedit a fi mai dificile decât este cazul Magento, de exemplu. Dar această problemă poate fi rezolvată cu ușurință odată ce instalați modulele potrivite. Singura problemă este că va trebui să instalați o mulțime de ele înainte de a obține întreaga gamă de funcții necesare pentru a gestiona perfect un site web.

Comunitatea Drupal își susține constant software-ul, extinzându-l întotdeauna cu extensiile necesare pentru a rezolva anumite probleme.

Drupal Design & tematică

Drupal este foarte flexibil când vine vorba de design. Scriptul include, de asemenea, diverse elemente de design și instrumente pentru editare.

Puteți descărca o mulțime de teme și oferiți site-ului dvs. web aspectul profesional pe care îl necesită și veți zgâria doar suprafața potențialului său. Puteți schimba ușor înainte și înapoi cu teme și le puteți personaliza în funcție de gustul dvs., având anumite cunoștințe CSS. După ce obțineți blocajul personalizării, acesta devine foarte ușor.

Dacă doriți să comutați între diverse teme din mers, pentru un sezon de vacanță sau din alte motive, veți avea o perioadă ușoară în acest sens. Există o mulțime de teme gratuite și plătite din care să alegeți.

Caracteristici Drupal

Drupal este bogat cu funcții utile de comerț electronic. Prima caracteristică cea mai puternică a Drupal este aceea că reduce la minimum numărul de funcții cu coduri dure pe care le solicitați pe măsură ce construiți site-ul. Vei crea cu ușurință un site web care să corespundă cerințelor companiei tale. Sistemul de bază este capabil să vă administreze produsele, să creeze formulare de plată, un coș de cumpărături etc. Puteți avea magazinul online care funcționează cu mai multe limbi și mai multe valute. Dar Drupal și modulul său de comerț electronic are o mulțime de alte funcții incredibil de utile.

 • Managementul conținutului incredibil de eficient – Acesta este unul dintre conceptele de bază din terminologia lui Drupal. Tipurile de conținut fac ca gestionarea videoclipurilor, a utilizatorilor, a textului, a statisticilor, a audio, a articolelor, a imaginilor și, literalmente, orice altceva doriți să publicați pe site-ul dvs. Structura Drupal simplifică sarcinile de administrare și administrare. Puteți, de asemenea, să clasificați conținutul dvs. prin căi, adrese URL și să le utilizați sau să le afișați după cum doriți.
 • O gamă largă de module disponibile – Drupal are mii de module disponibile, fiecare având propria funcție unică. Multe dintre ele sunt open source și pot fi modificate pentru a vă potrivi mai bine. Dar, de asemenea, puteți dezvolta propriul modul dacă aveți cunoștințele PHP necesare.
 • Comerțul cu Drupal – Drupal Commerce are numeroase avantaje atunci când vine vorba de site-ul dvs. SEO. Acesta face ca generarea de conținut și modificarea sa să fie editate de mai mulți utilizatori într-un proces fără probleme. Un flux bine programat de conținut de calitate duce la un bun SEO, care este bun pentru afaceri. Puteți crea cu ușurință bloguri, forumuri, adăugați comentarii și produce URL-uri SEO prietenoase etc. Legarea internă este eficientizată prin CMS și permite, de asemenea, implementarea legăturilor bazate pe text.
 • Instrumente de marketing – Acesta este locul în care Drupal Commerce strălucește cu adevărat, deoarece creatorii săi au înțeles importanța marketingului online, în timp ce conduceau o afacere online. Drupal în sine este o platformă minunată de marketing online, iar Drupal Commerce îmbunătățește asta cu mult. Face două lucruri foarte bine, Optimizarea motorului de căutare și optimizarea ratei de conversie. SEO Drupal este cel mai important loc, care vă poate ajuta să obțineți un rang înalt cu motoarele de căutare. De asemenea, puteți să vă monitorizați în mod constant analizele sau analizele transmise de ceilalți utilizatori ai Drupal Commerce. Toate datele culese din jurnal și statistici permit unui proprietar de afaceri să facă predicții și decizii mult mai bune. Cu instrumentele de analiză disponibile, puteți vizualiza în mod constant câți vizitatori beneficiază în prezent de site-ul dvs. web. Drupal face, de asemenea, publicarea conținutului așa cum doriți, mult mai ușor, ceea ce vă ajută, de asemenea, eforturile SEO. De asemenea, acceptă fluxuri RSS și agregatoare de fluxuri, care oferă un impuls major marketingului dvs. de conținut.
 • Comunitate uriașă și mare sprijin – Drupal are o comunitate de 630.000 de utilizatori, care profită de toate avantajele acestui puternic CMS. Drupal are o pagină de pornire completată cu documentație și are un consiliu de discuții, unde oamenii încearcă să găsească soluții pentru problemele proprii sau ale altcuiva. Există o mulțime de informații care să vă ajute să învățați, iar orice altă problemă ați întâmpinat a fost probabil întâlnită și rezolvată de altcineva. Datorită bazei sale mari de dezvoltatori, Drupal este în continuă dezvoltare, versiunile noi și actualizările fiind lansate constant. Drupal Commerce are propria sa echipă dedicată de asistență, la care puteți contacta când aveți nevoie de ajutor. Sunt disponibile 24/7 și vor coopera în rezolvarea oricăror probleme de afaceri sau întreprinderi.

Dezavantajele Drupalului

 • Personalizare – Instalarea Drupalului și crearea unui site web, este ceva pe care chiar și o persoană care nu are experiență tehnică îl poate face, dar modificarea este o cu totul altă poveste. Personalizarea unui design și a funcțiilor în Drupal necesită cunoștințe vaste în CSS și PHP.
 • Are nevoie de unele obișnuințe – Cadrul Drupal necesită un pic de învățare și poate dura ceva timp. Dacă sunteți obișnuit cu diferite sisteme, veți avea o curbă de învățare abruptă pe care trebuie să o parcurgeți.
 • Cereri de resurse ridicate – Drupal oferă o gamă uriașă de funcții și posibilități, dar acest lucru are un efect asupra serverului pe care este stocat. Fiind atât de greu, nu este la fel de eficient ca alte sisteme, cum ar fi WordPress, dar puteți rezolva problema cu câteva module. Aceste module dezactivează funcțiile neutilizate din Drupal și reduc sarcina pe care o are pe serverul pe care îl rulează.

Verdictul

Drupal poate fi un instrument cu adevărat puternic de construire a site-urilor de comerț electronic dacă este utilizat corect. Are o curbă abruptă de învățare și ajută foarte mult să ai un fundal de dezvoltator web dacă vrei să profitezi cât mai repede posibil. Nu spun că trebuie să aveți cunoștințe de dezvoltare web, dar în cele din urmă veți confrunta cu unele probleme pe care nu le puteți rezolva doar cu cunoștințe de bază. Dar oricine dorește să urce pe acea abruptă curbă de învățare și dorește să investească, va obține blocajul de a folosi Drupal.

Drupal este excelent de la administrarea celor mai mici sau chiar cele mai mari magazine online la nivel de întreprindere, datorită caracteristicilor sale robuste și posibilității de a vă construi întreaga logică de afaceri. Veți avea, de asemenea, un timp mai ușor de gestionat și de evidență a volumelor mari de date decât le-ați putea face cu multe alte sisteme de gestionare a conținutului. Nu uitați că și un site web Druapl necesită o găzduire web bună. Dacă sunteți în căutarea de servere de găzduire fiabile pentru magazinul dvs. construit Drupal, consultați furnizorii noștri de hosting Drupal de top.

Așadar, dacă căutați să construiți un site web de comerț electronic care să îndeplinească treaba, puteți să îl faceți cu Drupal cu siguranță, odată ce ați obținut blocajul sau aveți un dezvoltator potrivit pentru a vă ajuta!

Puteți consulta și descărca sistemul de gestionare a conținutului Drupal aici.

Concluzie

Acolo o ai! Bătălia celor mai bune platforme eCommerce open-source disponibile pe internet! Toți trei sunt ferm pentru ei înșiși, fiecare oferind o mulțime de funcții pentru rularea unui site web de comerț electronic. Întrebarea, care este mai bună decât cealaltă, nu poate fi răspunsă cu o siguranță absolută, deoarece depinde de mărimea afacerii dvs., de cunoștințele de dezvoltare web și de tipul de afacere pe care îl veți construi..

Cu punctele tari și punctele slabe ale fiecărui SMC, trebuie să decideți care dintre acestea se potrivește cel mai bine afacerii dvs. și bugetului dvs.!
Imagine prezentată Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map