Noțiuni introductive cu gazduirea web Google

găzduire web Google


Construirea unui site web în aceste zile este ușor și distractiv. Dacă decideți să construiți un site web de la zero, există multe instrumente disponibile pentru a vă ajuta. De la constructorii de site-uri web până la sistemele de gestionare a conținutului, paleta aplicațiilor de construire a site-urilor este enormă.

Astăzi, vă voi prezenta gazduirea web Google și vă voi arăta cum puteți crea un site web, o adresă de e-mail, imagini de gazdă, videoclipuri, documente și alte aplicații pe Google.

Creați site-ul dvs. web cu site-uri Google

Cu Google Sites, puteți crea și găzdui un site web gratuit. Totuși, acest lucru nu vă oferă prea multe opțiuni de a face cu site-ul web. Puteți alege dintre câteva șabloane, dar niciunul dintre ele nu arată foarte profesionist. Acest lucru este mai mult pentru site-uri web hobby și personale. Dacă doriți să vă construiți site-ul cu un constructor de site-uri profesionist, eHost are soluția perfectă cu peste 1000 de șabloane profesionale disponibile.

Oricum, înapoi la instrumentul de construire a site-ului Google, iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a-ți construi site-ul cu acest instrument gratuit de construire a site-urilor:

1. Alegeți un „domeniu”, de fapt un nume de folder al unui subdomeniu

creați site-ul Google alege șablonul

2. Alege un șablon gratuit care îți place

alege șablon gratuit

3. Modificați paginile site-ului dvs. web, creați pagini noi

editați paginile web

4. Încărcați fotografii, personalizați aspectul, adăugați text

adăugați imagini pentru a schimba textul

5. Publică-ți site-ul și împărtășește-l cu prietenii tăi

https://sites.google.com

Serviciu gratuit de e-mail cu Gmail

De asemenea, Google vă permite să găzduiți e-mailurile cu acestea prin intermediul serviciului Gmail. Acesta este un serviciu de e-mail gratuit foarte popular, utilizat atât de către persoane fizice, cât și de companii. Este foarte util să ai un cont gmail, deoarece aici poți primi e-mailuri de la alte adrese de e-mail și poți trimite mesaje din celelalte conturi care sunt adăugate la gmail. Pentru a adăuga o adresă de e-mail profesională la Gmail, veți avea acces:

Setări > Conturi și import > Adăugați o altă adresă de e-mail pe care o dețineți

După ce e-mailul este configurat corect, vei putea accesa e-mailuri prin e-mailul de afaceri de oriunde. https://mail.google.com/

Gazduiește-ți imaginile cu albumul web Picasa

album web picasa găzduire gratuită de imagini

Dacă sunteți fotograf sau doriți doar să vă stocați imagini de familie online, albumul web Picasa este o modalitate excelentă de a vă gestiona, categoriza și împărtăși imaginile cu prietenii. Picasa este un spațiu de stocare online gratuit în care puteți încărca cât mai multe imagini doriți, vă pot face albumele publice sau le puteți restricționa la utilizatori anumiți. Puteți adăuga și alți utilizatori la albumul dvs. pentru a-l gestiona. Picasa este un instrument excelent pentru a stoca imaginile online gratuit. https://picasa.google.com/

Încărcați documentele în Google Docs

Pentru documente, prezentări, tabele excel sau fișiere PDF, puteți utiliza documente Google ca stocare. Aici puteți încărca și gestiona fișierele cu ușurință. Puteți restricționa sau da permisiunea fișierelor dvs. altor utilizatori. Dacă trebuie să vă stocați fișierele pentru acces rapid, documentele Google sunt o opțiune excelentă de stocare. https://docs.google.com/

Găzduire aplicații pe Google Project Gazduire

găzduire de proiecte cod Google

Dacă sunteți dezvoltator și lucrați la un proiect open source, la Google Project Gazduire puteți încărca aplicația dvs. gratuit. Aceasta a fost o modalitate foarte populară de a distribui codul sursă pe internet în trecut, dar de când GitHub a devenit popular, Codul Google nu se mai folosește la fel de mult. În plus, Google a decis să îl închidă pe 25 ianuarie 2016. Deci, dacă aveți vreun proiect găzduit aici, ar trebui să îl exportați în GitHub. Instrumentul oferă o caracteristică rapidă de export care va împinge codul automat către GitHub. https://code.google.com

Încărcați videoclipurile pe YouTube

Oricare ar fi un videoclip personal realizat în vacanță sau despre animalul tău de companie, sau de ce nu despre copilul tău drăguț și dorești să le împărtășești cu prietenii tăi, Youtube este cea mai bună platformă pe care să o folosești. Youtube este folosit și de companii, a căror strategie de marketing se bazează pe producția video și crearea de conținut.

Încărcarea videoclipurilor pe YouTube în locul contului de găzduire poate economisi multă lățime de bandă și timp de procesare. Cu Youtube, puteți livra videoclipurile dvs. mult mai rapid publicului țintă. Timp de încărcare și de așteptare aproape zero, în timp ce la gazdele obișnuite acest lucru poate fi mult mai lung.

Youtube este folosit și de multe persoane care creează conținut video pentru o viață. Vloggingul, crearea de tutoriale video, realizarea de videoclipuri făcătoare, a devenit atât de popular încât majoritatea oamenilor au trecut pe youtube în loc să se uite la televizor. http://youtube.com

Cuvinte finale: Google găzduiește drept pentru mine?

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie. Ei creează, testează și își îmbunătățesc serviciile tot timpul. Unele dintre serviciile lor s-ar putea să nu fie la fel de populare, în timp ce altele sunt utilizate zilnic de milioane de oameni din întreaga lume. Oricare ar fi un proprietar individual sau de afaceri, ar trebui să luați în considerare utilizarea unor produse Google, cum ar fi gmail, youtube și picasa. Pentru construirea de site-uri web, totuși, ar trebui să luați în considerare obținerea unui webhost obișnuit, unde veți obține propriul dvs. domeniu, adresa de e-mail profesională și un șablon de design web de calitate. Ar trebui să consultați iPage pentru site-uri web mai mici sau găzduirea InMotion pentru site-uri de afaceri mai mari. Pentru găzduirea WordPress, aș recomanda verificarea BlueHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map