Noțiuni introductive cu Magento eCommerce Software

incepand cu e-commerce magento


Magento este o platformă de comerț electronic foarte folosită de către vânzători, în special companiile mari care au o mulțime de produse și doresc o mulțime de funcții prietenoase pentru utilizator.

Cu Magento puteți crea un site web puternic, care are un sistem de gestionare a conținutului și oferă diferite teme create în PHP, HTML și CSS care pot fi instalate prin FTP. Magento oferă, de asemenea, module care extind numărul funcțiilor, iar instalarea este aceeași ca în cazul temei.

Pentru a instala Magento pe serverul dvs. web, aveți nevoie de Apache 2.2 sau 2.4, PHP 5.6.x sau 5.5.x și MySQL 5.6.x.

Puteți instala și configura cu ușurință afacerea dvs. de comerț electronic realizată cu Magento, urmând câțiva pași:

 • obținerea unei găzduiri web Magento
 • instalarea Magento (instalări pre și post)
 • încărcarea și gestionarea produselor
 • integrarea plății și a transportului

Citește și: Obțineți mai mulți clienți la magazinul dvs. online

Găsirea unei gazde bune Magento

Pentru ca totul să meargă corect, mai întâi trebuie să ai o gazdă web adecvată care să îți poată oferi condițiile corecte (Apache, PHP și MySQL) pentru Magento. Am făcut deja cercetările, astfel încât iată cele mai bune 3 hostinguri pentru magazinul Magento eCommerce pe care vi-l recomandăm:

Companie
Preț promoțional

1cel mai bun hosting Magento4,19 USD / lună
2Gazduire web ieftina pentru Magento3,95 USD / lună
3găzduire web reală magento4,86 USD / lună

În continuare, trebuie să alegeți un pachet de găzduire din compania aleasă și un nume de domeniu, precum și o extensie de domeniu. Dacă plătiți în avans timp de cel puțin un an, veți avea reduceri mari, de asemenea, unele dintre companii au pachete speciale de găzduire Magento unde aveți deja instalat CMS și puteți săriți la pasul de configurare.

Pre-instalare

Dacă doriți să instalați Magento, mai întâi trebuie să alegeți tipul de instalare dorit. Începând cu configurarea ușoară a instalării, unde aveți un server pentru găzduire partajată, unde ați cumpărat pachete de hosting de la o companie la o instalație de integrator / pachet, unde aveți control complet și acces la serverul oficial Magento sau chiar contribuiți la instalarea dezvoltatorului unde aveți propriul dvs. Servere de dezvoltare Magento.

Fiecare dintre aceste tipuri de instalații au modalități diferite de a instala Magento și au nevoie de niveluri diferite de cunoștințe tehnice și diverse resurse.

Instalare

Pentru instalări ușoare și partajate, trebuie doar să descărcați arhiva Magento și să dezarhivați conținutul, după care încărcați fișierele prin FTP pe server și setați permisiunile la 770 la toate directoarele și fișierele la 660.

Puteți face instalări partajate cu ajutorul dvs. CPanel oferit de compania de găzduire și folosind Fantastico sau Softaculous pentru a instala automat Magento cu câteva clicuri și completarea unui formular cu informații precum e-mail, nume de utilizator și parolă etc..

Lucrurile devin puțin complicate atunci când vrei să instalezi Magento folosind Integrator / packager și dezvoltatorul care contribuie. Pentru primul, trebuie să faceți un proiect Composer, apoi îl actualizați și instalați Magento folosind un Expert de configurare sau o linie de comandă. Pentru al doilea, clonezi depozitul Magento și folosești Composer pentru a actualiza dependențele și a instala Magento cu ajutorul unui Expert de configurare sau al unei linii de comandă în Linux.

Post-instalare

De fiecare dată când efectuați o sarcină, este bine să verificați dacă ați efectuat corect sarcina. Așa că, după instalare, mergeți la frontend pentru a vedea dacă magazinul dvs. este online și dacă are buguri vizuale sau de funcționalitate. După aceea, ar trebui să verificați și backend-ul, așa că accesați tabloul de bord Magento pentru a vedea dacă aveți avertizări sau erori în paginile de administrare..

Dacă aveți probleme cu privire la instalare, fie la frontend, backend, sau la ambele aveți nevoie pentru a șterge întreaga instalație și a bazei de date și pentru a realiza o nouă instalație curată cu o nouă bază de date, o soluție bună este să solicitați ajutor echipei de asistență a companiei de găzduire..

În plus, puteți instala date de eșantion pentru a avea o vedere mai bună a magazinului online și pentru a avea o pagină de șablon pentru produsele dvs..

Este o idee foarte bună să începeți propriul dvs. eCommerce de afaceri cu Magento, deoarece frontend-ul său are o mulțime de funcții utile, cum ar fi un meniu ușor de utilizat realizat din categorii de produse, un meniu primar cu pagini statice, miniaturi și imagini de galerie pentru fiecare produs, prezentări de diapozitive, widget de produse recomandate cu posibilitatea de a filtra produsele după categorie, buletin informativ, produse din săptămână prezentate, meniuri de subsol clasificate pe diferite secțiuni, link-uri de produse prietenoase SEO, coș, funcție de comparare, listă de dorințe, comentarii, recenzii și file cu detalii tehnice și oferă, de asemenea, posibilitatea de a face un cont, pentru a vedea garanțiile, facturile și produsele dvs. de comandă.

Backend-ul Magento este ușor de utilizat și are o mulțime de caracteristici frumoase care vă pot ajuta să începeți magazinul online, precum următoarele:

Adăugarea de produse

adăugarea de produse magento

Cu Magento, puteți adăuga produse din catalogul dvs. de bord și din Managerul de produse unde aveți butonul Adăugați produs. Aici trebuie să alegeți Setul de atribut de produs și tipul de produs, dar și alte opțiuni în care trebuie să scrieți sau să alegeți numele, SKU, greutatea, statutul, clasa fiscală, prețul și vizibilitatea. Alte setări suplimentare sunt opționale, cum ar fi producătorul, culoarea, setarea produsului ca nou de la o dată și la o altă dată, prețuri de nivel, preț special de la o dată la alta și dacă produsul este disponibil pentru achiziționare cu Google Checkout.

Nu uitați să economisiți de fiecare dată când faceți o actualizare și să scrieți descrierea și scurta descriere, fie folosind editor HTML sau editor WYSIWYG.

Iată un tutorial video creat de Young Cow Ltd, care prezintă cum se adaugă produse, se creează categorii și atribute:

Adăugarea de imagini la produsele dvs.

Puteți adăuga diferite imagini pentru produsele dvs. într-un mod foarte simplu folosind Catalogul și opțiunea Gestionare produse din meniu. Selectați un produs din listă și faceți clic pe butonul Imagini și apoi faceți clic pe Parcurgere fișiere pentru a selecta imaginile pe care doriți să le încărcați și faceți clic pe salvare.

Gestionați atributele produsului

Dacă doriți să aveți mai multe atribute pentru produsele dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul Creați un nou atribut și să îl editați, după care ar trebui să îl salvați și să atribuiți produsul la o categorie aleasă.

Gestionați etichetele de produs

Clienții pot eticheta un produs, dar trebuie să le aprobați înainte de a face public, dacă doriți, puteți dezactiva această funcție în tabloul de bord.

Puteți adăuga o etichetă, puteți să o aprobați și să o vedeți dacă doriți cu ajutorul butonului Adăugați etichetele dvs. unde scrieți eticheta și faceți clic pe Adăugare etichete. Va apărea un mesaj de notificare și trebuie să accesați tabloul de bord Magento la Catalog, etichete și etichete în așteptare pentru a vedea toate etichetele dvs. în așteptare și pentru a le aproba dacă doriți.

Pentru a aproba o etichetă, trebuie doar să faceți clic pe ea și să schimbați starea etichetei în Aprobat din așteptare și apoi pentru a salva eticheta.

Gestionați comentariile utilizatorilor

Puteți aproba, șterge și edita comentariile utilizatorilor din paginile produselor și puteți, de asemenea, să răspundeți și să le oferiți utilizatorilor feedback la recenzii sau opinii.

Metode de plata

gateway-uri de plată magento

Cu Magento puteți configura, de asemenea, metode de plată precum PayPal, Authorize.net, cec sau ordine de bani, carduri de credit precum American Express, Master Card, Visa, Visa Electron și așa mai departe prin intermediul tabloului de bord la sistem, configurare, vânzări și metode de plată unde poate activa metode de plată, dezactivați-le sau editați-le cu opțiuni precum titlul, starea comenzii, tipuri, cod de securitate, validare a cardului securizat 3d, țări permise și așa mai departe.

Metode de expediere

Puteți autoriza metode de expediere pentru produsele și clienții dvs. care merg la Metode de sistem, configurare, vânzări și expediere și setarea setărilor de expediere din Setări de expediere unde scrieți Originea: țara, regiunea, zip, oraș și adresa de stradă, apoi alegeți o livrare metoda de editare: tarif forfetar, tarife de tabel, transport gratuit, UPS, USPS, FedEx, DHL.

Pagini statice

Dacă aveți nevoie de pagini statice pentru contact sau despre, de exemplu, puteți crea una în secțiunea CMS din Magento Dashboard și Gestionați paginile unde puteți edita o pagină făcând clic pe ea și folosind blocuri statice pentru a edita piese de antet sau subsol. Aici puteți face, de asemenea, sondaje și alte lucruri utile, cum ar fi tabele.

Magento este cea mai bună platformă web de comerț electronic, ușor de utilizat, intuitiv și cu o mulțime de funcții utile, una din patru companii alege Magento și peste 1 milion de companii îl folosesc în 2015 și au peste 5 milioane de descărcări în ultimul an.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map