Planuri bune de găzduire pentru a începe astăzi primul dvs. site web

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Planuri bune de găzduire pentru a începe astăzi primul dvs. site web
0 15 мин.

planuri de bun-hosting-


A avea o bombă a unei idei este ceea ce vă permite să câștigați pe World Wide Web. Cu toate acestea, nu va exploda cu adevărat dacă nu are fundamentul necesar. Un serviciu de găzduire lipsit de strălucire poate strica cu ușurință ceea ce ați creat. S-ar putea să nu fie destul de rapid sau poate că aveți perioade de oprire. Mai mult, aceasta este și mai mult o problemă dacă serviciul de găzduire funcționează bine, dar ați primit un serviciu de asistență nebun. Așadar, este în interesul tău să parcurgi kilometrul suplimentar și să cercetezi furnizorii și planurile de găzduire. Întrucât planul dvs. de găzduire este temelia pe care vă construiți site-ul, este natural să alegeți dintre cei mai buni.

În plus, dacă sunteți un începător complet, probabil că nu doriți să complicați excesiv lucrurile și nici nu ați dori să fie prea scump. Acesta este motivul pentru care ne scufundăm în planuri de găzduire care sunt cele mai bune pentru cei care abia încep din lumea online.

În acest articol veți găsi câteva dintre planurile de găzduire cu adevărat bune pentru a începe primul site web. Așadar, fără alte detalii, să trecem la asta!

BlueHost

Vizitați gazda »

Bluehost-bun-planuri de hosting-

BlueHost este cu ușurință unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire în rândul începătorilor și din motive întemeiate. Planurile lor sunt foarte robuste, dau viteze bune de încărcare și au asistență decentă pentru clienți. BlueHost are tot ceea ce cei mai mulți utilizatori ar avea nevoie pentru a-și conduce proiectul online într-un mod care îi ajută să aibă succes. În prezent deține peste 2 milioane de site-uri web pe serverele lor. Mai mult, BlueHost se numără printre recomandările de top ale WordPress. Nu este de mirare că mii de bloggeri, proprietari de afaceri mici și oameni creativi vin la BlueHost.

Citiți recenzia noastră aprofundată BlueHost

BlueHost este înconjurător începând cu 1996 și au servit servicii puternice de găzduire web pentru toți cei care caută să înceapă o afacere online. Compania a început cu doar 2 angajați, dar acum a depășit 750 de persoane, pe care vă puteți baza pentru a finaliza munca. De asemenea, au crescut viteza și stabilitatea serverului lor în ultimele 6 luni, făcând BlueHost să poată concura cu cei mai buni de pe piață..

Serverele BlueHost au avut un timp de încărcare de 1300 milisecunde, dar acum sunt 500 milisecunde. Este de două ori mai rapid decât media industriei de 1200 de milisecunde, ceea ce este destul de minunat. De asemenea, timpul de funcționare al acestora este mai stabil decât oricând, cu o durată de 99,99% solidă. Acestea sunt cei mai importanți doi factori în găzduire web, iar BlueHost îi are în căutare.

BlueHost merge bine și în asistența clienților, dar nu este cel mai bun. De obicei, durează aproximativ 15 până la 20 de minute în funcție de numeroși utilizatori și am avut aceeași experiență. Reprezentantul de asistență a clienților a avut nevoie de exact 22 de minute pentru a ne întoarce la noi, iar ea a răspuns la toate întrebările noastre cu exactitate, pentru a putea trece mai ușor. Deci, sunt eficiente, dar probabil incredibil de ocupate cu atât de mulți utilizatori de care să aibă grijă.

Chiar dacă serviciile BlueHost sunt mai mult decât decente, acestea le oferă la un preț introductiv extrem de atrăgător. Vă puteți abona la serviciile BlueHost cu doar 3,95 USD pe lună. Aproape niciun alt furnizor de hosting nu oferă un serviciu atât de înalt la un preț atât de mic. Într-adevăr merită să încercați, chiar dacă este doar pentru perioada de garanție de 30 de zile înapoi.

Planurile BlueHost sunt îmbunătățite prin diferite funcții de securitate și plugin-uri. Există multe pericole care pândesc pe web și veți avea nevoie de ceva precum CloudFlare pentru a bloca atacurile DDoS. Mai mult, aproape toată lumea încearcă să descarce imagini și să le folosească pentru propriul câștig și le poți opri cu câteva clicuri. Mai mult, HotLink va bloca adresele IP suspecte și problematice și va actualiza continuu lista lor neagră pentru a vă asigura că site-ul dvs. este în siguranță de amenințările cunoscute.

La sfârșitul zilei, BlueHost are un serviciu cu care nu multe companii pot concura. Sunt în topul listei noastre, deoarece sunt uimitor de ieftine și oferă un serviciu de găzduire de înaltă calitate. Dacă credeți că această companie ar putea fi potrivită pentru nevoile dvs., consultați BlueHost chiar acum! Este fără riscuri, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Gazduire InMotion

Vizitați gazda »

Inmotion-hosting-bun-planuri de hosting-

InMotion este ca un soldat bine disciplinat, gata să-și servească clienții cu tot ce are. Foarte puțini furnizori de hosting găzduiesc un kilometru suplimentar pentru a se asigura că site-ul dvs. web funcționează bine și că sunt pe deplin mulțumiți. După cum v-ați dat seama deja, unii furnizori de hosting vor doar să vă vândă planul lor și să vă țină în preajmă, plătind cât mai mult timp. Din fericire, InMotion este printre puținele companii care fac lucrurile diferit.

Consultați revigorarea InMotion Hosting

InMotion are cele mai bune performanțe în asistența clienților, ceea ce le-a câștigat numeroase premii. Se fac publicitate ca unii dintre cei mai prietenoși oameni de pe planetă și, cu siguranță, au reușit să ne demonstreze asta. Nu ne-a luat mai mult de un minut să le ajungem și să obținem un răspuns corect la întrebarea noastră. În plus, nu au lipsit să ne furnizeze informații mai utile care ne-ar ajuta să creăm site-ul nostru web pentru a rula eficient. Prin urmare, oferim asistenței clienților InMotion o amploare masivă, deoarece ei sunt oamenii cu care ai vrea să vorbești atunci când pornești un site web.

InMotion nu a scăzut când am analizat cum funcționează arhitectura serverului lor. Este stabil, cu un timp de funcționare de 99,99% și oferă în medie 660 de milisecunde de timp. Toate acestea se adaugă unui site web care va funcționa în mod fiabil și cu viteză mare pe tot parcursul anului.

Toate acestea sunt grozave, dar această companie îmbunătățește lucrurile prin îndulcirea acordului cu servicii premium reale. Pentru început, veți primi copii de rezervă gratuite automate, pentru care aproape fiecare companie de găzduire solicită o taxă suplimentară. În al doilea rând, veți avea pluginul premium Sucuri WordPress, care va fi unul dintre cele mai valoroase accesorii pentru rularea site-ului dvs. web. Acesta va scana site-ul dvs. web pentru eventuale riscuri de securitate și va scăpa de ele imediat. S-ar putea să pară oferte mundane ale oricărui alt furnizor de hosting, dar acesta este de fapt un plugin în valoare de 150 de dolari, deci merită să lucrați cu.

InMotion Hosting oferă toate acestea la un preț de 3,99 USD pe lună. Acest lucru este mai mult decât solicită majoritatea furnizorilor de hosting. Ar putea fi considerat chiar ca scump dacă ești doar un începător, dar va merita. Nu am văzut alți furnizori de hosting care se conformează experienței clienților de calitate așa cum a făcut InMotion.

Deci de ce să nu încercați serviciul lor? Puteți ieși totul în termenul de garanție de returnare de 90 de zile!

SiteGround

Vizitați gazda »

Planurile Siteground-bun-hosting-

SiteGround a devenit popular în ultimii ani, în special prin cantitatea de energie pe care a investit-o în marketing. Însă au un serviciu de găzduire solid pentru a-l sprijini, cu atât mai mult, foarte puține companii pot concura cu acesta. Este de fapt recomandat de creatorii celor trei sisteme majore de gestionare a conținutului de acolo. WordPress, Drupal și Joomla !, toate își încurajează utilizatorii să se aboneze la SiteGround. De asemenea, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru persoanele care abia își încep aventura pe web.

Accesați recenzia noastră detaliată SiteGround

SiteGround a fost în jur din 2004, creând o casă pentru peste 800.000 de nume de domeniu și chiar mai mulți clienți mulțumiți. Și-au câștigat poziția oferind câteva servicii de gazduire web cu adevărat gratuite. Pentru început, arhitectura serverului lor este perfect solidă și pregătită pentru o încordare serioasă. Cu o durată de utilizare 99,97%, nu veți experimenta nicio pauză în accesibilitatea site-ului dvs. web. În plus, viteza de încărcare a site-ului dvs. va fi de 700 de milisecunde, deci puteți fi sigur că va oferi cea mai bună experiență posibilă pentru clienți pentru toți utilizatorii săi. Suntem siguri că SiteGround este suficient de rapid pentru a merge cu capul în cap cu cei mai buni dintre ei.

Asistența lor pentru clienți este, de asemenea, de vârf. Ne-am mulțumit când am încercat-o singură și nu am găsit nicio reclamație pe diverse forumuri. Au avut nevoie de aproximativ 2 minute pentru a răspunde la primul nostru apel și am primit imediat un răspuns clar. Agentul cu care am vorbit era respectuos și cunoscător. Ea ne-a respectat timpul și s-a asigurat că problema noastră a fost rezolvată și într-un timp rezonabil.

În ceea ce privește prețurile, oferta SiteGround este solidă. Acestea oferă un preț lunar de 3,95 USD. Cu acest plan, veți obține 10 GB de stocare și suficientă lățime de bandă de mare viteză pentru 10.000 de vizite lunare. Puteți accesa serverele lor prin cPanel și diverse servere valoroase. De asemenea, include instalări utile de comerț electronic, în cazul în care căutați să lansați un magazin online. Deci, vei avea tot software-ul de care ai nevoie pentru el.

SiteGround este demn de faima sa și îl putem recomanda din toată inima. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, consultați site-ul lor oficial!

A2Hosting

Vizitați gazda »

Planurile a2hosting-bun-hosting-

A2Hosting nu este un nume prea popular, dar oferă tipul de viteză pe care aproape niciun alt furnizor de hosting nu le oferă în conformitate cu un plan de hosting comun. Este locul perfect pentru începătorii care doresc să învingă competiția cu viteze de încărcare nesăbuite și o experiență extraordinară pentru utilizatori. A2Hosting susține că este de 20 de ori mai rapid decât concurența. S-ar putea să pară că se laudă doar, dar chiar au ceva de arătat pentru asta.

Citiți recenzia noastră A2Hosting aici

A2Hosting aduce o viteză de 370 milisecunde, ceea ce este fulgerător. De fapt de 4 ori mai rapid decât media industriei. Așadar, dacă vrei să învingi competiția rulând mai repede decât ei, A2Hosting este alegerea potrivită. Puteți rula un site web la fel de rapid ca altcineva cu un serviciu de găzduire dedicat. Puteți crea câteva experiențe ale utilizatorului cu adevărat uimitoare. Timpul lor de funcționare este la fel de solid cu 99,98% pe tot parcursul anului.

Când avem în vedere asistența pentru clienți, A2Hosting are lucrurile la loc. Asistența clienților este excelentă. Agenții lor par destul de demni de încredere și muncesc suficient de mult pentru a face o tentă în online. Am oferit agentului nostru de asistență clienți o sarcină simplă și s-a făcut într-o oră, deși probabil sunt incredibil de ocupați. De asemenea, am primit un răspuns rapid de 4 minute după primul nostru mesaj, deci a fost o experiență de cinci stele pe parcursul și prin. Sunt accesibile 24/7/365, ceea ce este excelent pentru oricine abia începe primul site web.

Singurul lucru care ne-a dezamăgit a fost prețul A2Hosting, dar să nu spunem că este nerezonabil. Pentru că puteți obține un serviciu de găzduire solid și rapid pentru 3,92 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă doriți să explocați armele cu viteza maximă a serverelor A2Hosting pentru 9,31 USD pe lună.

Dacă ceea ce căutați este o viteză și o fiabilitate ridicate, există multe de așteptat despre A2Hosting. Acestea sunt un loc de pornire minunat pentru oricine caută doar să lanseze primul lor site web. Pentru mai multe informații, consultați pagina oficială A2Hosting.

HostGator

Vizitați gazda »

Planurile Hostgator-bun-hosting-

Una dintre cele mai mari companii din afacerea de găzduire este HostGator cu sediul în Texas. Ei merg greu pe piață timp de 15 ani și nu par să se întoarcă vreodată. Nu puteți să întâlniți cu adevărat un videoclip YouTube fără să vedeți un anunț HostGator și această serie de publicitate a avut loc în ultimii 10 ani.

Citiți recenzia noastră aprofundată HostGator

HostGator este în prezent acasă pentru mai mult de 9 milioane de nume de domeniu și este, de asemenea, în parteneriat cu Linux și Cisco. Probabil că ai auzit despre ei. Ei sunt într-adevăr uriași, iar giganții sunt puternici și neobosiți. De asemenea, serviciile lor sunt puternice, cu o putere de funcționare puternică și viteze de încărcare uimitoare. Site-ul dvs. va fi online 99,99% din an și vă va aduce 800 – 500 milisecunde timp de încărcare. Dar nu am recomanda utilizarea unui hosting comun la HostGator, deoarece există opțiuni mai bune.

Mai degrabă ar trebui să optați pentru serviciul de găzduire cloud, care este mai rapid și mai fiabil decât orice altceva. Arhitectura Cloud Gazduire se bazează pe o rețea întreagă de computere server care oferă o viteză și un timp de funcționare mai consistente. Serviciile de hosting de cloud HostGator au o durată de funcționare de 100% și o viteză de încărcare de 500 milisecunde. Este unul dintre planurile de găzduire la nivel de intrare de top pe piață chiar acum, deoarece costă doar 2,75 USD pe lună.

Dar HostGator nu este un furnizor excelent de găzduire pentru începători, deoarece aduc un serviciu puternic, ci pentru că sunt și prietenoși pentru utilizatori. CPanel-ul HostGator este incredibil de ușor de obținut și vă permite să configurați un întreg sistem de gestionare a conținutului pentru cPanel. Vă permite, de asemenea, să vă duceți la îndeplinire sarcinile în cel mai scurt timp, cu foarte puțin efort.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu cu adevărat puternic, care vă va permite să gestionați toate aspectele legate de rularea unui site web, aceasta este soluția de găzduire pentru dvs. Pentru mai multe informații despre hostingul Cloud HostGator, consultați site-ul lor oficial.

Concluzie

Pornirea primului dvs. site web poate fi mult mai ușoară dacă stabiliți fundamentul potrivit. De asemenea, este mai ușor de făcut dacă funcțiile serverului sunt ușor de accesat. Deci ce mai aștepți? De ce să nu alegeți dintre cele mai bune opțiuni de acolo.

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și sper că v-am ajutat să învățați ceva nou!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector