Primele 5 sisteme de gestionare a conținutului open source (CMS) de luat în considerare

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Primele 5 sisteme de gestionare a conținutului open source (CMS) de luat în considerare
0 8 мин.

cel mai bun conținut de gestionare a sistemului


Dacă lansați un site web, un blog sau o afacere online se numără printre rezoluțiile dvs. de Anul Nou pentru anul 2018, ar trebui să vă ocupați de timp pentru a cerceta sistemele de gestionare a conținutului pe care le-ați putea utiliza pentru a vă construi site-ul. Au dispărut zilele site-urilor web codificate manual, deoarece sistemele de gestionare a conținutului au înlocuit cu succes modul în care au fost create site-urile web nu cu atât de mult timp în urmă. Astăzi, tot ce trebuie să începeți cu proiectul dvs. online este un plan de găzduire și un CMS. În timp ce tipul de găzduire pe care îl aveți și tipul de CMS pe care îl alegeți au o influență semnificativă asupra succesului eforturilor dvs. online, în acest articol ne vom concentra pe sistemele de gestionare a conținutului open source, care merită luate în considerare pentru construirea dvs. website.

Comparați Top 3 CMS: WodPress vs Joomla contra Drupal

Deși WordPress este cel mai recunoscut sistem de gestionare a conținutului din industrie, există alte CMS-uri puternice de care v-ar putea interesa, în funcție de natura site-ului sau a blogului dvs. Aici sunt primele 5 sisteme de gestionare a conținutului open source că ar trebui să iei în considerare în 2017:

# 1 WordPress

WordPress este cu ușurință cea mai populară și mai des folosită platformă pentru construirea unei game largi de site-uri web și bloguri. Punctele forte ale WordPress constau în instalarea rapidă, personalizabilitatea ridicată și o comunitate enormă de dezvoltatori și suport care o susține. Gama largă de plugin-uri și teme gratuite și premium, precum și editare ușoară a fișierelor PHP și CSS, ușurează utilizatorilor să adauge elemente de funcționalitate și design pe blogul lor standard, site-ul corporativ sau site-ul de comerț electronic..

WordPress este, de asemenea, o platformă prietenoasă cu utilizatorul, SEO și multimedia, care a fost construită cu performanță și securitate. Fiind la fel de popular ca și în rândul utilizatorilor experți și al începătorilor, WordPress poate fi instalat pe orice cont de găzduire, iar majoritatea furnizorilor de hosting oferă WordPress hosting optimizat, fie cu WordPress preinstalat sau instalabil prin intermediul unui singur clic, actualizări automate, copii de rezervă și WP. -Integrare CLI.

Orice ai nevoie pentru a obține cu site-ul tău, WordPress este o platformă cu mai multe fațete care îți va permite să creezi un site web extrem de șlefuit, cu motor de căutare, adaptat nevoilor tale exacte.

Citește și: Cum să creezi un site WordPress?

# 2 Drupal

Drupal este unul dintre sistemele mai avansate de gestionare a conținutului care ajută dezvoltatorii să creeze site-uri puternice cu sute de pagini care să poată gestiona volume mari de vizitatori. Drupal este utilizat în principal pentru crearea de afaceri complexe și interactive, site-uri de comerț electronic sau guvernamentale, dar poate fi folosit pentru a crea bloguri sau site-uri mai simple. Datorită complexității sale, Drupal este privit ca un CMS din clasa întreprinderii sau chiar ca un cadru de gestionare a conținutului, deoarece nu face presupuneri despre modul în care trebuie structurat și gestionat conținutul.

Cu Drupal, crearea unor site-uri web prietenoase pentru motoarele de căutare, gata pentru mobil și cu caracteristici bogate este o briză, iar datorită scalabilității, puterii și stabilității, gestionarea volumelor mari de conținut și trafic poate fi realizată fără probleme.

Drupal are o comunitate activă de utilizator și suport, dar platforma în sine se adresează utilizatorilor mai avansați, mai degrabă decât începătorilor și dezvoltatorilor fără experiență. Drupal oferă o gamă largă de suplimente, în special pentru site-uri de afaceri și comerț electronic, cum ar fi gestionarea stocurilor, coșuri de cumpărături, chat live, crearea de rapoarte de baze de date, instrumente de urmărire a proiectelor, etc..

# 3 Joomla

Joomla este un alt CMS open source care alimentează milioane de site-uri web de la site-uri web de afaceri la site-uri ale unor organizații mari și non-profit. În ceea ce privește complexitatea, este situat undeva între WordPress și Drupal, fiind platforma de alegere pentru site-uri de comerț electronic sau de afaceri mici sau medii, dar Joomla poate fi utilizat pentru a crea aproape orice tip de site web, datorită naturii sale extrem de personalizabile.

Deși nu este în concordanță cu WordPress din punct de vedere al utilizabilității, Joomla contează în continuare ca o platformă prietenoasă care facilitează crearea și gestionarea ușoară a site-urilor web cu sute de pagini de conținut. Abundența de resurse, tutoriale și instrumente ale programatorului le permite utilizatorilor să ajungă la viteză cu elementele de ieșire ale Joomla și să înceapă rapid cu proiectele lor online.

Pagina de administrare a Joomla permite utilizatorilor să aleagă dintr-o selecție largă de opțiuni cu privire la modul de gestionare a tuturor aspectelor conținutului lor cu gestionarea meniurilor, managementul media, gestionarea utilizatorilor, gestionarea modulelor și instrumentele de gestionare a extensiilor.

Citește și: Cum să creezi un site web cu Joomla?

# 4 ModX

Motor de căutare optimizat, arhitect pentru rapiditate și reacție mobilă, Mod X se comercializează ca fiind cel mai personalizabil, scalabil și cel mai rapid sistem de gestionare a conținutului PHP. Este un CMS SEO excelent care ajută utilizatorii să creeze site-uri web cărora le plac motoarele de căutare. ModX a fost creat cu ideea de a oferi dezvoltatorilor libertate de proiectare, păstrând în același timp o securitate robustă.

Începând cu 2005, când a fost lansat pentru prima dată, ModX a ajutat utilizatorii să își elibereze libertatea creativă prin a nu dicta niciodată cum ar trebui să-ți construiești site-ul. Biblioteca de pachete încorporată oferă dezvoltatorilor cele mai multe instrumente de care au nevoie pentru a construi, ceea ce îl face mai mult dintr-un cadru de gestionare a conținutului decât de un simplu CMS fără ieșire. ModX vă lasă într-un control deplin asupra conținutului dvs., ducând până la a vă permite să schimbați funcționalitatea de bază, fără a fi nevoie să hack hack-ul.

În afară de performanța site-ului, viteza și scalabilitatea de neegalat, ModX ia, de asemenea, foarte în serios securitatea site-ului. xPDO servește ca fundament al xMod, asigurându-se că atacurile de injecție SQL cu care se luptă multe platforme sunt prevenite cu succes.

# 5 Beton5

Concrete5 a intrat pe scena de gestionare a conținutului open source în 2009 și a prosperat de atunci. Acest CMS și-a asumat sarcina de a se poziționa ca un CMS ușor de utilizat, care economisește timp pentru oricine, de la utilizatori individuali mai puțin experimentați până la designeri și dezvoltatori de site-uri web.

Concrete5 este simplu de utilizat chiar de la început – este ușor de instalat, are mii de suplimente la îndemână, acces la un director de temă mare, face posibilă personalizarea site-ului dvs. cu ajutorul constructorilor de drag and drop, editori de stil și facilitează site-urile responsive de creație care arată bine pe orice dispozitiv. Concrete5 se concentrează, de asemenea, pe furnizarea de instrumente de marketing, instrumente de control acces, SEO și instrumente de socializare pentru o experiență ușoară și completă de gestionare a conținutului.

Acest CMS ar trebui să fie fără îndoială un pretendent de top pentru oricine caută un CMS elegant, ușor de utilizat și personalizabil, care este susținut de o echipă de asistență fără probleme și dornic să ajute comunitatea utilizatorilor.

Concluzie

Există multe avantaje în utilizarea unui CMS pentru construirea unui site web, inclusiv realizarea funcționalităților avansate ale site-ului într-un timp scurt, ceea ce permite o dezvoltare rapidă și timpi de implementare. CMS-urile open source care trebuie luate în considerare în 2017, prezentate în acest articol, sunt unele dintre cele mai populare, ușor de utilizat și pline caracteristici CMS-uri pe care le puteți descărca și utiliza gratuit pentru a lansa orice site web de la un blog standard la un trafic mare site de comerț electronic.

Cum să alegi gazduire web pentru site-ul tău CMS?

Iată câteva tutoriale care te vor ajuta să alegi cel mai bun furnizor de hosting pentru CMS-ul tău preferat:

 • Ghid de gazduire WordPress
 • Ghid de Joomla Gazduire
 • Ghidul de gazduire Drupal
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector