Pro și contra GoDaddy – GoDaddy este încă o alegere bună?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Pro și contra GoDaddy – GoDaddy este încă o alegere bună?
0 8 мин.

godaddy pro și contra


GoDaddy este cel mai cunoscut ca registrator de domenii, dar serviciile lor web includ o suită variată de alte servicii online, inclusiv găzduire web, securitate web, marketing online, instrumente de construire a site-urilor de bricolaj și găzduire profesională de e-mail. Ca registrator de domenii din SUA și companie de găzduire web, GoDaddy are peste 71 de milioane de nume de domeniu sub conducerea sa și un număr impresionant de 17 milioane de clienți din întreaga lume.

Serviciile de găzduire web oferite de GoDaddy includ atât planuri de găzduire bazate pe Windows, cât și prin Linux, prin găzduire partajată comună, găzduire WordPress administrată, servere private virtuale și planuri dedicate de găzduire.

Dacă sunteți interesat să vă înscrieți cu ei în 2018, recenzia noastră de GoDaddy vă va oferi scrierile despre avantajele și contra de GoDaddy.

Recenzie GoDaddy

godaddy revizuiește pro și contra

La GoDaddy, nu există lipsuri de pachete de găzduire, de la planuri de găzduire partajate la prețuri accesibile pentru site-uri de bază sau începători, până la planuri mai avansate pentru site-uri cu mare putere, administrate de experți și companii.

GoDaddy oferă un nume de domeniu gratuit, cu toate planurile anuale, o garanție de uptime de 99,99%, suport 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile..

Citiți recenzia noastră GoDaddy pentru a vă familiariza cu planurile de găzduire, funcțiile de găzduire și asistența pentru clienți oferită de GoDaddy.

Planuri de găzduire GoDaddy

Planuri de găzduire comune la GoDaddy vin fie cu Linux OS, fie cu Windows OS. Prețurile pentru ambele tipuri de planuri de găzduire partajate încep de la 2,99 USD / lună dacă vă înscrieți timp de 3 ani.

Planurile de găzduire partajate includ lățimea de bandă neschimbată, backup de bază de date & restaurați, cPanel, nume de domeniu gratuit cu planuri anuale, actualizări de resurse cu 1 clic, instalări cu 1 clic, monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS, iar unele planuri oferă găzduire nelimitată de domeniu cu spațiu pe disc nelimitat.

godaddy a împărtășit planuri de hosting pro și contra

Dacă site-ul dvs. web are o componentă de comerț electronic sau căutați pur și simplu un plan de nivel superior cu resurse dedicate, GoDaddy este Planuri de găzduire de afaceri ofera performanta la nivel de server la tarife accesibile. Aceste planuri sunt optimizate pentru site-urile de comerț electronic și trafic intens.

Prețurile pentru găzduirea de afaceri încep de la 19,99 USD / lună, oferind 1 – 4 GB memorie, 60 GB până la 240 GB stocare, până la 2 procesoare, lățime de bandă neschimbată, găzduire nelimitată de domenii și baze de date, certificat SSL gratuit timp de 1 an și Microsoft Office 365 gratuit e-mail de afaceri.

godaddy business hosting hosting planuri pro și contra

Dacă căutați Gazduire WordPress, GoDaddy te-a acoperit. Puteți alege dintre 7 planuri de găzduire WordPress, dintre care patru sunt concepute pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor. Planurile regulate de WordPress încep de la 3,99 USD / lună, în timp ce planurile WordPress Pro încep de la 14,99 USD / lună.

Planurile WordPress regulate oferă site-uri pre-construite și glisează & editor de pagini, teme și șabloane gratuite, copii de rezervă gratuite zilnice & Restaurări cu 1 clic, domeniu gratuit cu planuri anuale, gestionare gratuită WordPress (actualizări software de bază și actualizări de securitate), scanare și eliminare malware, asistență 24/7 și promisiune uptime de 99,9%.

WordPress Pro găzduiește SSL instalat pe fiecare site, memorie cache statică CDN, backup-uri la cerere, site-ul de plasare, multiple straturi de memorie în cache, acces sFTP / SSH pentru WP-CLI și Git și multe altele.

godaddy wordpress care găzduiește pro și contra

Planuri VPS cu Linux începe de la 17,99 USD / lună, în timp ce planurile VPS bazate pe Windows încep de la 27,99 USD / lună. Toate planurile includ acces complet la rădăcină, lățime de bandă nemodificată, IP-uri dedicate gratuite, certificat SSL gratuit de un an, cPanel / Plesk, copii de rezervă pentru fișiere și DB, upgrade-uri fără prevederi și trei niveluri de management: autogestionat, gestionat și gestionat integral.

godaddy vps care găzduiește pro și contra

Servere dedicate cu Linux începe de la 69,99 USD / lună, în timp ce pachetele dedicate Windows încep de la 99,99 USD / lună. De asemenea, există trei niveluri de administrare a serverului pentru care puteți opta (servere autogestionate, complet gestionate și gestionate). Lățimea de bandă neschimbată, cPanel / Plesk, certificat SSL gratuit de un an și IP-uri dedicate gratuite sunt oferite și cu aceste planuri.

Celelalte servicii web ale GoDaddy includ instrumente de securitate a site-urilor web care scanează, monitorizează și elimină malware, oferind timpi de răspuns scurti, eliminări nelimitate de malware, accelerarea performanței CDN și prevenirea malware-ului WAF. În afară de oferirea de securitate web, GoDaddy se străduiește, de asemenea, să răspundă nevoilor de marketing ale site-urilor de comerț electronic, companii și persoane fizice..

godaddy servere dedicate pro și contra

Asistență pentru clienți GoDaddy

godaddy susține pro și contra

GoDaddy are două canale de asistență – asistență telefonică și chat live – disponibile pentru cei care au nevoie de asistență cu probleme legate de conturile lor de găzduire. În timp ce asistența telefonică este disponibilă 24/7, chat-ul live este disponibil numai în timpul programului de lucru.

Începătorii pot consulta paginile de asistență ale GoDaddy care oferă ghiduri pas cu pas despre cum să începeți cu planul dvs. de găzduire și alte câteva articole și ghiduri utile..

Un forum comunitar de asistență GoDaddy este de asemenea disponibil cu contribuții de la personalul expert și alți clienți GoDaddy.

Pro-uri & Contra de GoDaddy

Dacă ofertele de găzduire ale GoDaddy ți se par atrăgătoare, nu ești singur. GoDaddy este iubit de milioane de clienți din întreaga lume pentru planurile lor de găzduire bine concepute și serviciul de încredere. Dacă vă gândiți să vă duceți afacerea pe GoDaddy în 2018, citiți Pro-urile noastre & Prezentare generală a GoDaddy pentru a vedea dacă există ceva de care ar trebui să fiți conștienți înainte de a vă apuca să vă alăturați GoDaddy.

Pro – De ce să alegi GoDaddy?

Acestea sunt principalele motive pentru care GoDaddy poate fi o alegere excelentă în 2018:

 • Numele de domeniu gratuit oferit cu toate planurile anuale;
 • Bună selecție a planurilor de găzduire bazate pe Linux și Windows;
 • Panouri de control cPanel / Plesk;
 • Caracteristici bune de securitate (certificate SSL gratuite, copii de rezervă gratuite, monitorizare securitate 24/7, scanare și eliminare malware etc.);
 • 99,9% garanție uptime;
 • Pachetele WordPress Pro concepute pentru dezvoltatori, designeri și alți experți din industrie;
 • Suport telefonic 24/7;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • IP-uri dedicate gratuite;
 • 1 clic pe scalarea resurselor;
 • Copii de rezervă cu un clic & restabili.

Contra – Ce este rău despre GoDaddy?

GoDaddy se mândrește cu mai multe planuri pentru diferite tipuri de găzduire și oferă câteva caracteristici grozave cu planurile lor, dar pot cădea în urmă în anumite privințe, și anume:

 • Cu unele planuri, trebuie să vă înscrieți timp de 3 ani pentru a beneficia de prețurile actualizate cu reducere;
 • Suport limitat de chat live (disponibil numai în zilele de lucru în timpul programului de lucru);
 • Câteva urări la finalizare.

Obțineți până la 87% reducere la găzduirea web GoDaddy. Folosiți oferta noastră de promovare!

Concluzie pe GoDaddy

Dacă sunteți în căutarea unui partener de găzduire pe termen lung în 2018, GoDaddy este alegerea corectă de luat în considerare. Pachetele lor de găzduire răspund la un segment de clienți foarte variat, de la începători până la experți experimentați.

Cu o prezență a industriei de două decenii, GoDaddy este unul dintre cele mai recunoscute nume în înregistrarea domeniilor și găzduirea web, și a scăzut știința oferirii de servicii de găzduire web care răspund nevoilor și bugetelor persoanelor fizice și ale companiilor care caută găzduire web. în 2018.

GoDaddy nu este ceea ce cauți? S-ar putea să vă gândiți să alegeți unele dintre cele mai bune alternative GoDaddy pe care vi le recomandăm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector