Recenzie PrestaShop – Bine pentru magazinul online profesional?

recenzie prestashop


PrestaShop este o soluție de comerț electronic gratuit care vă permite să vindeți online rapid și ușor. Vă permite, de asemenea, să vă construiți propriul magazin online și, cu acest magazin online, puteți deține propriul nume de domeniu, propriul dvs. gazdă web, puteți enumera cât mai multe produse doriți în comparație cu alte sisteme de gestionare a conținutului de e-commerce, cum ar fi Conținut Viteză.

Practic, PrestaShop dezvoltatorii nu vă percep o taxă lunară pentru utilizarea software-ului lor și nu percep o comision pentru fiecare articol vândut. Desigur, mai trebuie să plătiți numele de domeniu lunar sau la fiecare zece ani și, de asemenea, trebuie să vă plătiți gazda web. De asemenea, mai trebuie să plătiți comision procesatorului dvs. de card de credit. Dar aceste trei sunt independente de software-ul PrestaShop. În afară de asta, nu vă costă nimic pentru programul propriu-zis.

Caracteristici ale PrestaShop

Software-ul este foarte avansat și doar uitându-l la acesta, puteți vedea că este foarte profesionist și puteți enumera toate tipurile de produse. De exemplu, puteți enumera produsele obișnuite care sunt livrate practic prin poștă, puteți enumera și produsele virtuale. Practic, tot ce puteți vedea pe o demo PrestaShop este personalizabil și, în plus, PrestaShop vă permite chiar să adăugați anumite funcții pe site-ul web, descărcând module suplimentare. Modulele sunt utilizate pentru a crea și a plasa în magazinul dvs. caracteristici, cum ar fi meniuri, prezentări de diapozitive, hărți, bannere etc. Astfel puteți schimba întregul front end datorită faptului că PrestaShop gestionează întregul CMS conținut aici folosind module.

caracteristici prestashop

Așadar, dacă faceți clic pe o categorie de produs, puteți vedea, de asemenea, cât de avansat are funcții excelente, cum ar fi să vă permiteți să vizualizați produsele pe listă sau pe grilă. Are o secțiune specială pentru categoriile în care le puteți extinde și are, de asemenea, un sistem de navigație stratificat, care vă permite să filtrați elementele după culoare și așa mai departe. Există, de asemenea, un glisor care vă ajută să filtrați produsele după preț.

PrestaShop este un software avansat de coșuri de cumpărături, care are, de asemenea, caracteristici moderne care utilizează JavaScript pentru a face meniurile să arate mult mai bine, pentru a facilita accesul clienților. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe valute și limbi. Puteți adăuga informații despre magazin, hartă și butoane sociale.

Iar când mergi să cumperi articole, pagina produsului arată frumos și curat, are o pesmet și trei coloane. Puteți alege culori, dimensiuni prin butoanele radio și meniurile derulante. Puteți adăuga atașamente. Puteți permite clienților să personalizeze produse, cum ar fi tricourile.

Puteți adăuga SSL, atunci când persoana verifică se simte mai în siguranță cu privire la procesul de finalizare și puteți, de asemenea, să activați o pagină de checkout și de check out pentru oaspeți. Este ceva unic și foarte fain. Deoarece una dintre principalele preocupări online când conduci un magazin este că clientul tău poate naviga cu ușurință pe site-ul tău și să cumpere produse.

De asemenea, puteți încrucișa articole de promovare din listă, puteți adăuga pentru a compara articole. De asemenea, PrestaShop îți rescrie adresa URL dacă ai activat opțiunile SEO.

Cum se instalează PrestaShop?

Pentru a începe instalarea sistemului pe site-ul dvs., trebuie doar să accesați PrestaShop.com de unde puteți descărca cele mai recente versiuni ale sistemului de gestionare a conținutului. După ce ați descărcat PrestaShop, ar trebui să instalați un client FTP dacă aveți unul deja îl puteți utiliza.

În continuare, trebuie să încărcați fișierele descărcate PrestaShop în rădăcina gazdă web. Nu uitați să dezarhivați mai întâi fișierele descărcate. Puteți utiliza drag and drop în gazda dvs. web. De asemenea, ar trebui să încărcați fișierele în folderul numit public_html din root.

După ce ai terminat de încărcat, trebuie să mergi în directorul tău în care este instalat PrestaShop pe browserul tău și să urmezi asistentul de instalare. Puteți seta limba și așa mai departe. Trebuie să acordați permisiunea 777 fișierelor și folderelor dvs. pentru a nu avea probleme la instalare.

Următorul pas este să scrieți numele magazinului, activitatea principală, țara, fusul orar al magazinului, contul, prenumele, prenumele, adresa de e-mail și parola. Unul din ultimii pași este configurarea bazei de date, astfel încât să aveți nevoie de adresa serverului bazei de date, numele bazei de date, autentificarea bazei de date, parola bazei de date și prefixul tabelelor..

Pentru a crea o bază de date, trebuie doar să accesați cPanel-ul dvs., de obicei, este la adresa example.com/cpanel unde mergeți la secțiunea de baze de date și faceți clic pe bazele de date MySQL. Aici creați o bază de date folosind un nume, un nume de utilizator cu o parolă. Acum puteți adăuga utilizatorul în baza de date și selectați opțiunea toate privilegiile. Copiați datele și scrieți-le la asistentul de instalare PrestaShop. Puteți testa chiar și conexiunea la baza de date.

După instalare, trebuie să ștergeți directorul de instalare din rădăcina FTP și trebuie să redenumiți folderul admin din FTP. Acum vă puteți conecta la panoul dvs. de administrator.

Cu toate acestea, în zilele noastre, puteți instala PrestaShop folosind Softaculous sau un alt instalator cu un singur clic disponibil în cPanel în doar câteva minute, fără a parcurge toate etapele menționate mai sus. Instalatorul cu un singur clic va încărca fișierele și va crea baza de date.

Dacă sunteți în căutarea unei găzduiri web fiabile pentru site-ul dvs. de comerț electronic PrestaShop, vă recomandăm cu mare încredere InMotion Hosting. Acestea oferă servicii de găzduire de afaceri la prețuri accesibile, cu suport online premium. Puteți configura PrestaShop pe site-ul dvs. web cu doar doar câteva clicuri.

cu un clic instalați prestashop hostingul de imobilizare

Gazduire PrestaShop de InMotion + Domeniu gratuit

Toate planurile de găzduire de afaceri la InMotion includ SSD-uri, nume de domeniu gratuit, copii de rezervă gratuite, credite de marketing gratuite și multe altele. 

Începe acum! – 4,19 USD / lună »

Prezentare generală a tabloului de bord PrestaShop

Odată intrat pe tabloul de bord, puteți vedea statistici pentru comenzile dvs., schimburi, căruțe abandonate, produse din stoc și așa mai departe. Există notificări disponibile pentru mesaje noi și recenzii despre produse. De asemenea, puteți vedea statistici despre vizitatori unici, surse de trafic și vizite.

Puteți edita, șterge, vizualiza sau adăuga produse noi, categorii, caracteristici ale produsului, atribute ale produsului, producători, etichete, furnizori, atașamente la elementul din meniul catalogului.

tabloul de bord prestashop

Puteți vedea comenzile, facturile, retururile de mărfuri, navele de livrare, navele de credit, stările și mesajele de comandă la articolul din meniul comenzilor.

Puteți vedea clienți, adrese, grupuri, coșuri de cumpărături, servicii pentru clienți, contacte și titluri la articolul din meniul clienților.

La regulile de preț, puteți edita regulile coșului, regulile prețurilor de catalog și setările de marketing. Aici puteți crea, de asemenea, o campanie de marketing și cupoane.

La module, puteți gestiona module, teme și puteți alege poziții și plată, în timp ce la expediere puteți vedea transportatori și preferințe.

Următoarea este localizarea în care puteți gestiona limbi, zone, țări, state, valute, taxe, reguli fiscale și traduceri.

La preferințe puteți seta propriile preferințe despre cele generale, comenzi, produse, clienți, teme, SEO, URL-uri, CMS, imagini, contacte de magazin, căutare, întreținere, geolocalizare.

Acestea sunt cele mai importante elemente din tabloul de bord PrestaShop, pe care le puteți edita și altele, cum ar fi parametri avansați, administrare, statistici și blog-ul cs.

Porniți magazinul dvs. astăzi cu InMotion Hosting

Aveți deja un site PrestaShop? Expertul InMotion vă va ajuta gratuit să transferați magazinul pe serverul lor!

Începe acum! – 4,19 USD / lună »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map