Revizuirea MaxCDN – De ce ar trebui să o luați în considerare?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Revizuirea MaxCDN – De ce ar trebui să o luați în considerare?
0 8 мин.

recenzii maxcdn


Un număr tot mai mare de utilizatori WordPress aleg MaxCDN ca soluție de rețea de livrare a conținutului lor, datorită accesibilității și ușurinței sale de utilizare. Deși este plin de caracteristici complexe, MaxCDN are o curbă de învățare lină și este la fel de plăcut de utilizatorii de prima dată și de clienții de lungă durată..

CDN-uri precum MaxCDN au apărut ca un răspuns la eforturile proprietarilor de site-uri de a oferi vizitatorilor lor o experiență mai bună a utilizatorilor prin minimizarea latenței. Îmbunătățirea performanței site-ului care rezultă din implementarea unor astfel de instrumente de accelerare a site-ului nu trece neobservată de vizitatori – timpi de răspuns mai buni se vor traduce într-o experiență mai bună a utilizatorului și implicarea vizitatorilor.

Prezentare generală a companiei MaxCDN

MaxCDN a fost fondată în 2009 și are sediul în Los Angeles, California. Compania are un istoric dovedit ca furnizor de servicii de accelerare a site-urilor și, deși companii cu nume mari precum WPEngine, StumbleUpon sau 9GAG au optat pentru serviciile sale, MaxCDN a fost unul dintre primii furnizori CDN care nu s-a concentrat doar pe nevoile marilor companii, dar au oferit soluții care răspundeau nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici și site-urilor unice.

grăbește site-ul web cu maxcdn

Prețuri max

MaxCDN are planuri pentru toată lumea, pornind de la bloggeri profesioniști până la companii mari cu site-uri web cu trafic ridicat. MaxCDN include 3 planuri de abonament – antreprenor, planul profesional și planul personalizat. Planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Planul de antreprenor este conceput pentru bloggeri și startup-uri care doresc să își accelereze site-urile. Prețul acestui plan este stabilit în funcție de lățimea de bandă necesară (lățime de bandă de 100 GB / lună pentru 9 dolari pe lună, lățime de bandă 500GB / lună pentru 39 USD / lună și lățime de bandă de 1 TB / lună pentru 79 $ / lună).

Planul Profesional începe de la 299 USD / lună pentru 5TB și conține pachete de până la 25TB. Aceste pachete își propun să răspundă cerințelor în creștere de performanță ale companiilor mai mari, editorilor cu o audiență în continuă creștere și servicii web care livrează fișiere mici și mijlocii.

MaxCDN vă permite, de asemenea, să optați pentru un sistem de prețuri per-gigabyte personalizat, care poate fi preferat de editorii de conținut viral, rețelele publicitare și distribuitorii de jocuri populare..

preț maxim max

Caracteristici MaxCDN

Funcțiile de bază ale MaxCDN se concentrează pe furnizarea de instrumente de securitate, control în timp real și analize. Astfel, apelurile de purjare, indiferent dacă purjarea activelor se face prin intermediul Panoului de control sau al propriei aplicații personalizate, sunt onorate instantaneu. De asemenea, integrarea SSL se face și în timp real, toate opțiunile SSL fiind activate instantaneu. Raportarea în timp real vă permite să aveți o informație despre traficul pe care îl faceți și comportamentul conținutului dvs..

Vizualizatorul jurnalului MaxCDN vă permite să vă accesați jurnalele prin API, Panoul de control sau interfața liniei de comandă a MaxCDN, MaxCLI. Cu secțiunea Raw Log to S3, fiecare răspuns al serverului pentru zona dvs. de tragere vă este accesibil, astfel încât să îl puteți utiliza în scopuri analitice. Protocoalele de securitate ale CDN (autentificare în doi pași, jetoane sigure, OAuth, listă de date IP, listă de referințe HTTP etc.) vă permit să gestionați oameni, roboți și să adăugați permisiuni pentru accesarea activelor și a panoului de control..

Funcțiile avansate prezentate de acest furnizor CDN se concentrează pe modul în care conținutul dvs. este livrat și vă oferă o mulțime de libertăți în ceea ce privește întărirea securității site-ului dvs. și integrarea resurselor MaxCDN în aplicațiile dvs. Astfel, de exemplu, puteți utiliza reguli de margine făcute în prealabil sau puteți utiliza reguli de margine personalizate pentru a controla modul în care este livrat conținutul dvs. Puteți optimiza și mai mult livrarea de conținut prin crearea de cache-uri separate pentru dispozitive mobile și desktop. Stratul de memorie în cache din Origin Shield vă protejează de supraîncărcările solicitării, face solicitările de origine mai eficiente filtrând mai multe solicitări într-o singură solicitare de origine și gestionează cu ușurință vârfurile de solicitare..

Mai mult, MaxCDN vă oferă un control complet asupra gestionării și datelor contului dvs. cu SDK-uri și integrare GitHub. În ceea ce privește securitatea, puteți activa SSL instantaneu în panoul de control. Vizitatorii dvs. se vor conecta la serverele de margine folosind o conexiune SSL. Acest lucru obține timp de conectare mai rapid și „elimină” încărcarea procesorului de pe serverele de origine.

Alte caracteristici demne de remarcat includ:

 • VOD Zone (Video-on-Demand Zone) pentru streaming de videoclipuri pre-înregistrate și Live Zone pentru streaming de videoclipuri live;
 • Compatibilitate cu mai multe CMS (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart etc.);
 • Panou de control all-inclusive, ușor de utilizat;
 • Integrare ușoară WordPress cu plugin-uri W3 Total Cache și SuperCache.

Prezentare generală a rețelei MaxCDN

Peste 53 de locații PoP alcătuiesc rețeaua globală de peering a MaxCDN. Dintre acestea, 22 sunt situate în America de Nord, 31 în Europa și 4 în Asia & Australia. Având în vedere că și-au plasat pozițiile de vârf în centrele de date cele mai bune din clasa, care se bazează pe servere metalice goale echipate cu SSD, sunt capabile să ofere viteză crescută cu conexiuni de 10 GB.

Locațiile de vârf lăudate de acest furnizor CDN sunt capabile să gestioneze sarcini mari în orice moment sau locație dată, susținând în mod constant viteza site-ului dvs. și făcând livrarea de conținut un proces lin.

Asistență MaxCDN pentru clienți

Asistența clienților este disponibilă prin toate canalele – e-mail, telefon, chat live. Ghiduri simple de configurare, întrebări frecvente complete și resurse pentru dezvoltatori transformă experiența dvs. cu acest CDN într-un proces mult mai simplu. În cazul în care mai întâmpinați probleme, puteți contacta asistența pentru clienți care este disponibilă pentru utilizatori 24/7.

MaxCDN se concentrează continuu pe dezvoltarea serviciilor sale și pe satisfacerea cererilor utilizatorilor, ceea ce se reflectă și în faptul că utilizatorii au posibilitatea de a solicita funcții și de a vota pentru adăugarea funcțiilor recomandate.

de ce alege maxcdn

De ce ar trebui să utilizați MaxCDN?

Site-urile de comerț electronic sunt unul dintre cele mai frecvent menționate exemple de site-uri web care au nevoie de un CDN din start, dar un CDN este o necesitate pentru fiecare companie a cărei generare de venituri depinde în mare măsură de prezența lor online.

Un utilizator pentru prima dată poate fi puțin copleșit de capacitățile acestui serviciu, dar baza de cunoștințe oferă informații complete, ghiduri pas cu pas și tutoriale ușor de înțeles chiar și de către persoane cu mai puțin experiență, prin urmare, ceea ce face ca acest serviciu să fie potrivit pentru oricine. Scalabilitatea, personalizarea și caracteristicile sale de securitate avansate înseamnă că este capabil să răspundă chiar cerințelor companiilor la nivel de întreprindere.

Având în vedere că serverele MaxCDN sunt concentrate în mare parte în Europa și în SUA, dacă majoritatea vizitatorilor dvs. sunt din aceste țări, veți putea să conțineți rapid conținutul audienței voastre. Dacă te-ai obișnuit să-ți înfige degetele de la picioare pe tărâmul acceleratoarelor de site-uri, ia în considerare avantajele: nu mai există timp de dezactivare a serverului din cauza creșterilor neașteptate de trafic, nu mai încărcă paginile la nesfârșit și, cel mai important, nu mai pierd clienți din cauza acestor probleme..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector