Semne care vă confirmă ar trebui să schimbați furnizorul de gazduire

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Semne care vă confirmă ar trebui să schimbați furnizorul de gazduire
0 8 мин.

când să schimbați furnizorul de găzduire web


Gazduirea web este fundamentul fiecărui site web. Ca și în cazul unei construcții, dacă fundația nu este bună, clădirea se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. Acest lucru poate fi valabil și în cazul site-urilor web. Dacă furnizorul de găzduire web pe care îl găzduiești nu poate oferi servicii și asistență fiabile, site-ul tău va suferi foarte mult.

În acest articol vă voi dezvălui cele mai comune semne care vă vor informa că este timpul să treceți la un alt furnizor de hosting mai bun. Vă rugăm să rețineți că schimbarea companiei nu va scăpa de problemele pe care le aveți în prezent cu site-ul web, va trebui totuși să găsiți un furnizor de hosting de încredere care să reducă la minimum efectele negative..

Client teribil și suport tehnic

suport teribil de găzduire web

Cea mai frecventă problemă a companiilor de găzduire este suportul. Din cauza volumului ridicat de solicitări de ajutor și a asistenței personale ne instruite sau reduse poate încetini semnificativ viteza de a răspunde clienților și de a rezolva problemele.

Cred că este normal dacă nu răspund imediat la fiecare apel telefonic. Dar cât trebuie să aștepți? Ați aștepta o oră pentru a lua legătura cu cineva? Ce zici de a primi un răspuns la e-mail? Din experiența mea, nu ar trebui să dureze mai mult de 30 de minute pentru a obține orice tip de răspuns la un e-mail, chiar dacă sunt extrem de ocupați. Dacă trebuie să aștepți ore sau zile, este groaznic.

Serviciu lipsit de încredere, cu perioade de oprire foarte lungi

Probabil doar hostingul cloud poate oferi garanții de disponibilitate 100%, dar există întotdeauna șansa de a avea un fel de problemă. Dacă folosești găzduire partajată, posibilitatea de a avea timp de oprire este mai mare. Dar cât de des ar trebui să fie indisponibil site-ul dvs. web și cât timp se potrivește încă standardelor normale?

Pe lângă faptul că clienții dvs. devin frustranți, deoarece nu vă pot accesa site-ul și vă pot utiliza serviciul sau cumpăra produsele, un serviciu nesigur poate duce la o sancțiune la motorul de căutare. Dacă Google îți vizitează site-ul în timpul dezactivării, îl va vedea ca o pagină goală și nu va mai acorda la fel de multă importanță și îl va împinge în jos în rezultatele căutării..

Mediul nesigur de server și hacking-ul site-ului web

securitate de găzduire web

Oh nu! Site-ul dvs. este hacked din nou, parola de administrare este resetată, iar site-ul afișează conținut nedorit și fără legătură. A fost prima dată când s-a întâmplat? Dacă da, probabil că există o vulnerabilitate a codului de pe site-ul dvs. web care permite hackerilor să intre în baza de date sau să modifice fișierele. Prin găsirea și remedierea problemei ar trebui să o asigure. Ce se întâmplă dacă serverul este hacked și nu puteți face nimic în acest sens? Ce se întâmplă dacă această problemă persistă și compania de găzduire nu poate rezolva problema? Găsiți o companie de găzduire care să le asigure rețeaua și să poată rezolva probleme.

Site-uri web lente și erori de conexiune de timp

Un sondaj realizat recent arată că utilizatorii de internet sunt foarte nerăbdători și că atunci când fac căutare și caută informații, își doresc răspunsurile instantaneu. Peste 65% dintre utilizatorii de internet vor părăsi site-urile web care se încarcă încet. Un server lent poate provoca o scădere uriașă a traficului de site-uri și vă poate răni afacerea. Se întâmplă adesea că conexiunile lente vor duce la erori de conexiune și nu vă vor încărca site-ul deloc. Dacă acest lucru se întâmplă în fiecare zi, probabil că trebuie să comutați.

Lipsesc caracteristicile tehnice necesare pentru site-ul dvs. web

Configurarea unui blog WordPress sau a unui site Joomla pe o gazdă partajată sunt câteva caracteristici foarte standard. Există furnizori de găzduire care oferă o mulțime de caracteristici standard, dar când vine vorba de unele lucruri mai avansate, pur și simplu nu pot face asta, mai degrabă nu au cunoștințe tehnice sau mediul serverului lor nu le permite să facă modificările.

Un exemplu foarte simplu ar putea fi schimbarea permisiunii de fișiere. Este adevărat că schimbarea permisiunii fișierelor în 777 poate cauza probleme de securitate; cu toate acestea, există pluginuri și extensii care au nevoie de alte configurații de fișiere decât cele standard. Cache W3 nu va funcționa pe site-ul dvs. WordPress, până când nu setați permisiunile de fișiere corecte. Dacă aceasta este o limitare de care doriți să scăpați, căutați o companie nouă.

Modificări radicale ale structurii prețurilor și taxelor ascunse

modificarea prețurilor de găzduire web

Este o strategie de marketing comună între companiile de găzduire web care să ofere o introducere, un preț scăzut pentru clienții noi și să aibă o rată mai mare la reînnoirile contului. Nu este nimic în neregulă în cazul în care aceștia informează clienții despre acest fapt. Cu toate acestea, există furnizori de găzduire web care nu vă vor spune care este prețul lor de reînnoire și vă vor taxa doar fără o notificare prealabilă. Citiți întotdeauna termenii cu atenție și dacă nu găsiți nimic care se referă la reînnoirea contului sau dacă este ceva suspect, ar trebui să-i evitați.

Taxele ascunse ar putea fi, de asemenea, o problemă uriașă și un semn negativ. Au existat cazuri în care un site web a fost hacked, din lipsă de securitate, dar a avut o copie de rezervă, iar clientul a solicitat o restaurare. Compania a restaurat site-ul și a funcționat perfect, dar au taxat clientul mai mult decât au costat planul propriu de găzduire. Dacă acest lucru s-a întâmplat o dată, este mai probabil să se întâmple din nou și din nou. Așadar, fiți conștienți de costurile ascunse de găzduire.

Nicio posibilitate de actualizare la următorul găzduire

Site-ul dvs. web începe să crească, afacerea dvs. crește și, dintr-o dată, primiți un apel sau o notificare prin e-mail de la compania dvs. de găzduire că site-ul dvs. utilizează prea multe resurse și au fost nevoiți să îl închidă pentru a echilibra serverul. Ce?! Dacă site-ul dvs. web începe să primească foarte mult trafic, datorită activității de SEO sau de marketing, în cazul unei găzduiri partajate, ar putea fi o problemă. Gazdele Share nu sunt concepute pentru a gestiona o cantitate mare de trafic într-o perioadă foarte scurtă și tind să închidă doar site-ul. În acest caz, va trebui să faceți upgrade la un server virtual, dar ce se întâmplă dacă firma actuală de găzduire nu oferă posibilitatea de actualizare? Este timpul să schimbați găzduirea web.

La fel, găzduirea dvs. de web este destul de bună?

Dacă vă confruntați cu unul dintre semnele de mai sus, poate ar trebui să priviți în jur și să vedeți ce oferă alți furnizori de hosting. Dacă există mai multe semne cu care trebuie să faceți față, ar trebui să faceți urgent backup site-urile dvs. și să vă mutați. Este necesar să menționăm că niciunul dintre furnizorii de găzduire nu este perfect, există întotdeauna ceva care poate merge greșit și va merge greșit, dar este important modul în care compania se ocupă de fiecare caz în parte. Dacă vedeți că au cu adevărat grijă de dvs. și încercați tot posibilul să vă ajute, probabil că ar trebui să le oferiți totuși o șansă, dar în mod repetat să vă confruntați cu aceleași probleme ar putea fi foarte frustrant și ar putea fi o alarmă uriașă pentru a obține un nou furnizor de găzduire web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector