Shopify vs WooCommerce – Ce ar trebui să folosești pentru magazinul tău online?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Shopify vs WooCommerce – Ce ar trebui să folosești pentru magazinul tău online?
0 25 мин.

Shopify-vs-woocommerce


„Vreau să îmi creez propriul magazin online. Dar cum să fac asta? Există instrumente pentru asta? ” Poate asta este ceva care ți-a trecut prin minte când ai găsit acest articol online. De când ați ajuns aici, sunt sigur că vă interesează să știți cum să creați o piață online.

Mulți oameni cred că un magazin online este o modalitate excelentă de a obține un venit decent. Unii visează să creeze următoarea Amazon. Însă pentru a obține orice dintre acestea ai nevoie de cel mai bun instrument de pe piață pentru a te ajuta.

De aici vine acest articol. Vom arunca o privire la 2 dintre cele mai mari și mai de încredere platforme pe care oamenii le folosesc pentru a dezvolta un magazin online: Shopify și WooCommerce.

Vom vedea care sunt pro și contra fiecăruia atunci când vă creați magazinul și îl întrețineți. Subiectele despre care vom vorbi în detaliu sunt: ​​stabilirea prețurilor, designul, ușurința pentru utilizare și caracteristicile.

Când ajungeți la sfârșitul acestei postări, ar trebui să puteți decide dacă Shopify sau WooCommerce sunt cele pentru dvs. Dar trebuie să știți că ambele platforme sunt metode dovedite care ar putea fi utilizate în proiectul dvs..

În primul rând, să aruncăm o privire la unele dintre informațiile despre Shopify și WooCommerce:

Shopify

Numărul de utilizatori activi Shopify a crescut până la peste un milion în întreaga lume. Acesta este un număr imens; Gândește-te doar la un milion de oameni, toți vând ceva online. Acționează peste 600.000 de afaceri de pe glob.

Dar suma de bani pe care o câștigă este și mai mare: 76 + miliarde USD vândute pe Shopify. Și aceste cifre sunt în creștere în fiecare zi.

Ei, ce zici? Shopify poate fi un instrument excelent pentru a vă ajuta să gestionați o piață online? Sigur că se poate. Peste 1 milion de oameni au încredere în ea pentru a avea grijă de afacerile lor online.

Dar să vedem cum WooCommerce stăpânește împotriva Shopify.

WooCommerce

Există sute de mii de magazine online înființate pe web. Și puterile WooCommerce depășesc peste 28% din acestea. Numai asta oferă WooCommerce un scor de încredere excelent atunci când îl compară cu alte platforme, chiar și Shopify.

Astăzi există peste 29 de milioane de descărcări ale acestui plugin pe WordPress. Acționează peste 3 milioane de magazine online active din întreaga lume.

Având în vedere aceste numere imense, putem spune cu siguranță că WooCommerce este unul dintre cele mai de încredere și dovedite instrumente atunci când se dorește dezvoltarea unei piețe online.

Acum că am obținut statisticile din drum, să mergem și să vedem ce face aceste 2 platforme atât de eficiente.

În primul rând, voi vorbi despre prețurile pentru ambele. Acesta ar putea fi un factor important atunci când se decide ce să intre.

WooCommerce Prețuri

WooCommerce este esențial un plugin WordPress în centrul său. Multe pluginuri pot fi utilizate dacă plătiți pentru ele, dar cu WooCommerce nu este cazul.

Pentru a instala WooCommerce pe site-ul dvs., nu trebuie să plătiți niciun ban. Este complet gratuit.

Acest lucru este minunat de știut pentru cei cu buget redus. Dar nu vă entuziasmați.

„„ Dar de ce nu ar trebui să fac eu? Este minunat! ”„ Și da, este minunat. Există însă anumite lucruri pe care trebuie să le plătești, dacă alegi să folosești WooCommerce.

De exemplu, utilizarea WooCommerce înseamnă că sunteți administratorul magazinului. Aceasta implică faptul că trebuie să plătiți pentru un nume de domeniu și găzduire. Cel mai bun lucru ar fi să căutați un furnizor de hosting care și-a dedicat hostingul WordPress.

Un astfel de serviciu de găzduire va asigura o performanță mai bună pentru magazin, deoarece WooCommerce este un plugin WordPress.

De asemenea, există și alte posibil cheltuieli de luat în calcul. De exemplu, multe dintre extensii (vom vedea care sunt acestea mai târziu) WooCommerce folosește, nu sunt gratuite. Puteți plăti o taxă lunară sau anuală pentru utilizarea lor.

Pe lângă aceste sume pe care le-ați putea cheltui, WooCommerce este liber să folosească.

Dar să mergem pentru a vedea cât costă utilizarea Shopify.

Prețuri pentru magazin

În mod diferit de WooCommerce, Shopify nu este un plugin WordPress, ci un producător și manager online complet. Ați putea spune că este un serviciu întreg care vă oferă mijloacele de a dezvolta și menține un magazin online.

Reținând acest lucru, nu trebuie să surprindem că Shopify nu este gratuit. Pentru a putea utiliza acest serviciu, trebuie să plătiți pentru el. Dar cât trebuie să plătiți exact? Sa vedem!

Shopify pune la dispoziție 3 planuri care vin cu prețuri și caracteristici diferite. Acum vom compara fiecare dintre ele:

 • Shopify de bază: Acesta este planul lor inițial. Costă 29 USD / lună. Există destul de multe caracteristici incluse în acest plan. Acestea sunt unele dintre ele: obțineți un număr nelimitat de produse și stocare de fișiere, care este necesară în cazul unui magazin în creștere.

De asemenea, beneficiați de suport 24/7 pentru banii pe care îi plătiți. Acest lucru este util dacă începeți doar cu magazinul dvs..

Acestea includ și un certificat SSL gratuit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea plăților.

Un blog este, de asemenea, inclus pe lângă alte caracteristici. Acest lucru este grozav, deoarece un blog împreună cu magazinul dvs. vă va permite să creșteți mai repede și să fiți mai ușor găsiți pe Google. Dar trebuie să creezi niște conținut grozav pentru ca acest lucru să se întâmple. Oricum, este frumos că au încorporat această opțiune.

 • Shopify: Acesta fiind planul lor de mijloc, obțineți câteva suplimente în comparație cu Basic.

Folosește acest plan costă 79 USD / lună. Dar oferă ceva în valoare de acest preț? Da, da. Iată câteva dintre avantajele:

Cardurile cadou sunt opțiuni grozave care sunt disponibile cu acest plan. Fiecare piață online bună le folosește, așa că dacă doriți o campanie de marketing mai eficientă, ar trebui să le încercați.

Acest plan vine, de asemenea, cu rapoarte profesionale, pe care le puteți verifica din când în când. Dacă utilizați aceste rapoarte, vă puteți gestiona magazinul mai eficient. Rapoartele vor arăta în detaliu statisticile site-ului dvs., astfel încât să puteți planifica în avans pentru a menține o productivitate mai bună.

Cu acest plan, de asemenea, beneficiați de asistență pentru periferice hardware, cum ar fi scanere cu coduri de bare, camere de vânzare cu amănuntul, sertare în numerar, imprimante de primire și imprimante de etichete pentru transport. Utilizarea aplicațiilor POS terțe este permisă și cu planul Shopify.

 • Magazin avansat: Planul premium costă mult mai mult decât planul intermediar: plătiți 299 USD / lună folosind această opțiune. Dar merită prețul?

Acestea includ posibilitatea de a avea 15 conturi de personal, ceea ce reprezintă un număr foarte mare în comparație cu planul de bază (cu doar 2) și chiar planul mediu (cu 5).

Dacă vindeți ceva care trebuie livrat (nu produse digitale), atunci vă va fi de ajutor că, în cadrul planului Advanced, veți beneficia de o reducere de până la 74% pentru livrări. Se asigură că primiți tarife competitive de la curieri precum USPS, UPS, DHL și altele.

Un alt plus este creatorul de raport avansat. Acesta este un instrument care va fi utilizat pentru personalizarea rapoartelor din opțiunea rapoarte profesionale (pe care le-ați inclus în planul Shopify). Puteți filtra, adăuga și șterge diferite părți ale rapoartelor pentru a le adapta nevoilor dvs. specifice.

Taxele pentru utilizarea altor furnizori de plăți alături de Payify Payments sunt mult mai mici decât în ​​celelalte niveluri. Pentru planul de bază ai 2%, planul mediu 1%, dar aici, în planul premium plătești doar 0,5%.

Acest lucru poate părea ceva nu atât de important, dar gândiți-vă în acest fel: dacă faceți 10 vânzări pe zi din ceva care costă, să spunem 100 USD, iar plata a fost făcută prin PayPal, asta înseamnă că veți plăti în total 5 USD. Dar cu planul de bază ai plăti 20 de dolari.

Dar aceasta este o opțiune care depinde cu adevărat de mărimea magazinului dvs. și de clienții pe care îi primiți în fiecare zi. Dacă aveți un magazin mai mic, puteți face bine folosind doar planul de mijloc sau chiar de bază.

Dacă alegeți să plătiți costul pentru un an întreg, Shopify vă va acorda o reducere de 10%. De 2 ani aveți 20% reducere.

Ce putem spune despre alte costuri care ar putea fi în joc dacă alegeți Shopify? Nu este necesar să plătiți separat pentru un furnizor de hosting (cum ar fi utilizarea WooCommerce), deoarece îl includeți în niciunul dintre cele 3 planuri. În afară de taxele lunare, nu există alte costuri pentru ca magazinul să funcționeze cu Shopify.

Acum că știm care sunt prețurile pentru fiecare platformă, putem continua să vorbim despre designul acestor instrumente. Există și diferențe și asemănări.

WooCommerce Design

WooCommerce este un plugin open-source creat de dezvoltatorii din spatele WooThemes. Fiind open-source, vă poate oferi cea mai detaliată personalizare.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument pentru a crea un magazin cu totul personalizat, atunci WooCommerce este cel pentru dvs. Puteți modifica chiar și codul sursă pentru proiectare, făcându-l să se potrivească specificului dvs. Shopify nu va permite acest lucru.

Dar ce zici de temele disponibile? WooCommerce nu dezamăgește nici aici. Găsirea temei pentru magazin nu este ușoară atunci când vedeți cantitatea de posibilități.

Pentru a găsi cea pentru dvs., puteți accesa Themeforest.com. Acest site vă permite să navigați prin sute de teme WooCommerce. Oricare dintre acestea ar putea fi grozav de instalat în magazinul tău.

Dar dacă nu găsești tema potrivită pentru tine, există un alt loc în care poți accesa: magazinul de teme WooCommerce numit Storefront. În multe feluri, este similar cu Tematica.

Dar Storefront este construit pentru a fi perfect în sincronizare cu WordPress. Cu peste 2,5 milioane de descărcări, este unul dintre cele mai utilizate magazine online cu temă. Care sunt unele dintre avantajele utilizării Storefront?

 • Este dezvoltat de la început până la sfârșit, îmbunătățind performanța site-ului și SEO. Acest lucru este foarte important, deoarece ai nevoie de un SEO eficient pentru a te asigura că clienții te găsesc cu ușurință. Finanțele dvs. sunt în joc aici.
 • O altă caracteristică excelentă a Storefront este faptul că este un plugin complet răspuns. Indiferent de modul în care îl folosiți: pe un telefon, tabletă sau desktop, se va adapta situației disponibile. Vei interacționa mai ușor cu ecranul, oferindu-ți astfel o eficiență mai mare.
 • O opțiune plăcută este aceea că puteți vedea modificările la proiectare în timp real. Acest lucru ar putea scurta timpul petrecut în dezvoltarea magazinului.

WooCommerce are un avantaj mare în comparație cu Shopify în zona de design. Shopify are câteva teme grozave și frumoase (le vom verifica puțin mai târziu). Dar nu le puteți personaliza cu adevărat la fel de mult ca o temă WooCommerce.

Cu WooCommerce, chiar dacă nu îți place o temă, poți angaja un dezvoltator pentru a-l regla puțin pentru tine. Sau chiar creați o temă complet personală doar pentru magazinul dvs..

Dar să mergem mai departe și să vedem ce aduce Shopify la masă.

Design Shopify

La fel ca WooCommerce, Shopify vine cu teme grozave chiar din cutie. Serviciul lor vă permite să alegeți dintre 54 de teme gata de utilizare pe site-ul dvs. 10 din 54 sunt liberi de utilizare.

În comparație cu WooCommerce, nu aveți o libertate atât de mare în ceea ce privește proiectarea unui magazin cu totul personalizat. Acest lucru se datorează faptului că mulți alți utilizează Shopify și puteți găsi tema folosită cu un alt magazin. După cum spuneam, Shopify vă oferă acces la 54 de teme din care sunt 44 de modele plătite. Dar toate cele 54 de teme au mai mult de un stil disponibil.

Ce inseamna asta? Ei bine, gândește-te la asta. Majoritatea temelor Shopify au cel puțin 2 stiluri disponibile. Există altele cu 3 sau chiar 4 stiluri. Dacă înmulțiți 53 cu 3, primiți 159 de teme din care să alegeți. Și după cum am văzut, există multe cu 4 stiluri, nu doar 3.

În acest fel, vă puteți restrânge destul de mult stilul, astfel încât să obțineți un magazin destul de personalizat.

Din păcate, cele mai multe dintre temele oferite de Shopify nu sunt gratuite pentru instalare. Cele mai multe dintre acestea sunt cuprinse între 140 $ și 180 $ puncte.

Dacă începeți doar cu magazinul, poate este mai bine să alegeți o temă gratuită. Când magazinul dvs. va fi bine pus la punct, puteți căuta o temă premium și vă puteți îmbunătăți designul și mai mult. În acest fel nu veți arunca bani pe fereastră. Nu puteți ști cu siguranță că totul va funcționa așa cum ați planificat.

Magazinul tematic Shopify este foarte bine creat pentru a facilita vizitatorului să aleagă cel mai bun design pe placul său. Cum fac acestea? Acestea obțin acest lucru folosind un filtru util pentru a vă ajuta.

În partea de sus a paginii puteți vedea temele de trend săptămâni. Acest lucru este excelent dacă aveți nevoie de ceva foarte popular printre altele.

Dar dacă coborâți un pic, puteți vedea temele sortate în categorii. Dacă doriți ceva pentru o anumită industrie, puteți căuta folosind acel filtru. Dar dacă căutați o temă simplă și care are multe locuri de imagine, puteți căuta direct în acea categorie.

Dacă sunteți un dezvoltator sau un designer web, puteți aplica chiar și pentru a crea o temă Shopify pe care să o puneți în magazinul lor. Au anumite cerințe stricte, dar dacă le îndeplinești, poți avea propria ta temă în magazin.

Acum că am văzut designul atât pentru WooCommerce, cât și pentru Shopify, să mergem mai departe și să vorbim despre ușurința în utilizare sau experiența utilizatorului pentru fiecare.

UI WooCommerce

Dacă vorbim despre UI pentru WooCommerce (și Shopify), trebuie să vedem ce este ușor (sau greu) să vă deplasați în platformă. Această parte este deosebit de importantă. De ce?

Este important pentru că, dacă creezi un magazin online, este sigur că vei fi cel care îl va gestiona, cu siguranță. Deci, este mai bine să aveți o interfață ușor de învățat. În acest fel vă puteți concentra mai mult pe partea de afaceri a lucrurilor, nu pe conducerea magazinului.

Cum se ridică WooCommerce în acest domeniu? Având în vedere că este gratuit și să folosească și plugin și open-source, nu este cel mai ușor să înveți. Dacă efectuați o căutare rapidă pe Google, veți vedea că majoritatea oamenilor consideră că este destul de greu să vă cunoască drumul dacă nu sunteți obișnuit cu tehnologia.

Acest lucru nu este doar în cazul WooCommerce. Multe alte plugin-uri WordPress sunt la fel. Iar WooCommerce nu face excepție.

Când magazinul dvs. va fi în funcțiune, întregul proces de gestionare va fi la dispoziția dvs. Totul cade în mâinile tale. Nu trebuie să știți codificarea, dar trebuie să învățați multe dacă alegeți să mergeți cu WooCommerce.

Cum se compară Shopify? Sa vedem!

UI Shopify

În această categorie există o mare diferență între acești 2 candidați. Care sunt diferențele? Ei bine, cred că v-ați dat seama deja de una dintre ele. Da, interfața de utilizare pentru Shopify este mult mai ușor de gestionat.

Așa cum am menționat deja, Shopify este o platformă plătită, un serviciu pe care îl puteți utiliza. Acesta este motivul pentru care nu este nevoie de o mare parte din jargonul tehnic aici. Când alegeți unul dintre planurile lor, alegeți de asemenea că vor avea grijă de lucrurile care îi sperie pe mulți proprietari de magazine.

La început, trebuie să fiți cel care înființează magazinul. În primul rând, trebuie să selectați un plan, dar nu vă faceți griji în acest moment. De ce? Obțineți o probă gratuită de 14 zile pentru a vedea dacă acest serviciu funcționează pentru dvs..

După ce ați finalizat crearea și verificarea noului dvs. cont, sunteți dus la „backoffice” a site-ului. Aici începi să creezi tot ceea ce dorești afișat în magazin.

Pentru a crea un magazin online, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Adăugați magazin online”. Aceasta înseamnă că trebuie să alegeți mai întâi o temă pentru magazin. Când îl aveți, îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. sau îl puteți lăsa doar așa cum este; depinde de ceea ce vrei. Personalizarea nu este obligatorie; se poate face ulterior.

În opțiunea „Setări” puteți configura multe ajustări pentru magazin. De exemplu, puteți seta modul în care vor fi gestionate plățile și ce li se va cere clientului la finalizare. Puteți seta, de asemenea, modul în care se va face transportul.

Dacă selectați fila „Magazin online”, veți fi dus la o altă pagină unde puteți ajusta și personaliza modul în care va arăta și se va comporta magazinul dvs..

Veți vedea că una dintre opțiuni se numește „postări pe blog”. Am menționat deja că aceasta este o caracteristică excelentă. Dacă creați un conținut minunat care le place oamenilor, veți avea mai multe șanse să vă păstrați clienții. De ce este adevărat??

Oamenii caută adesea produse sau servicii online care pot rezolva una dintre problemele lor. Deci, dacă scrieți un articol despre un produs pe care l-ați enumerat în magazinul dvs., cineva vă poate găsi magazinul mai ușor, deoarece aveți conținut scris despre acesta.

Poate vor veni doar pentru a citi unul dintre articolele tale noi, dar atâta timp cât vor rămâne pe site, ar putea chiar să cumpere ceva. Oricum, faptul că un blog reîmprospătat periodic vă va conduce la mai mulți vizitatori și, eventual, la mai mulți clienți.

O altă opțiune în afară de butonul „Postări pe blog” este secțiunea „Produse”. Este evident pentru ce este vorba: să adăugați produse noi în magazin. La urma urmei, aceasta este partea principală despre deținerea unei piețe online. Fără produse, nu puteți avea un magazin online.

Altceva care se poate face în această filă, în afară de adăugarea de produse noi, este de a rula un inventar. Este foarte important. Te va ajuta să verifici cu ușurință performanțele produselor în rândul clienților tăi.

De asemenea, puteți utiliza secțiunea „Carduri cadou”, dacă aveți un plan care permite această caracteristică.

Ca o concluzie la această parte: dacă alegeți să vă creați piața online cu Shopify, vă veți obișnui cu interfața mult mai rapid și mai ușor decât dacă ați alege WooCommerce. Dar dacă un magazin bine personalizat este ceea ce vă propuneți, WooCommerce este cel pentru dvs. Vine cu orice caracteristică la care te-ai putea gândi, ajutându-te să-ți creezi brandul personal mai profesional.

Acum să mergem mai departe și să vorbim puțin despre funcțiile pe care vi le oferă WooCommerce și Shopify.

Caracteristici WooCommerce

Un mare plus pe care WooCommerce îl are în acest domeniu este varietatea uriașă de extensii. O extensie este practic un program pe care îl puteți instala în WooCommerce pentru a rezolva o posibilă problemă. Sunt foarte asemănătoare cu pluginurile pentru WordPress. Numai în acest caz, acestea sunt „plugin-uri” pentru WooCommerce.

Cu ce ​​vă pot ajuta aceste extensii? Ei ajută cu orice ar putea avea un magazin online. Există mai mult de 400 de extensii pe care le puteți utiliza cu WooCommerce. Există extensii făcute pentru gestionarea plăților, cu listarea produselor, recenzii și comentarii ale produselor, procesarea plăților (gateway-uri de plată), transport, marketing și pentru alte sarcini.

Unele dintre extensii sunt gratuite și altele sunt plătite folosind un abonament lunar sau anual. Mai jos puteți vedea unele dintre cele mai populare extensii pentru magazinul online:

 • PayPal – pentru procesarea plăților. Există o mulțime de alte procesoare de plată (Stripe, Square, Amazon Pay etc.)
 • Extensia MailChimp – pentru marketing prin e-mail. Conectează magazinul WooCommerce la contul dvs. MailChimp.
 • WooCommerce Shipping – pentru îngrijirea livrărilor
 • Facturi WooCommerce – pentru generarea și atașarea facturilor la comenzile procesate
 • Abonamente WooCommerce – acest lucru va permite vizitatorilor să se aboneze la serviciile sau produsele dvs.

Există multe alte funcții incluse cu WooCommerce. Iată o listă cu doar câteva dintre acestea: gestionarea stocurilor, șabloane de e-mail, rambursări cu un singur clic, conturi pentru clienți, instrumente SEO, cupoane, personalizați magazinul pentru locația dvs. (monedă / limbă / unități), filtrare de produse, galerii nelimitate pentru produsele dvs. , sistem integrat de blogging și multe altele.

Acum mergem mai departe și vedem ce caracteristici posedă Shopify.

Funcții Shopify

Când am vorbit despre prețurile pentru Shopify, am enumerat unele dintre funcțiile care vin cu această platformă. Acum vom arunca o privire mai atentă pentru a vedea ce face aceste caracteristici importante pentru un magazin.

Shopify include un tablou de bord de ansamblu în care puteți vedea performanțele magazinului. Aici sunt afișate multe statistici care vă vor permite să planificați mai departe și să fiți mai buni în afacerea dvs. De exemplu, puteți vedea vânzările pentru diferite perioade de timp.

De asemenea, puteți vedea după regiune, de unde provin clienții. Acest lucru este excelent, deoarece informațiile pe care le achiziționați aici vă vor permite să fiți mai specific cu ofertele dvs. de pe site. Clienții vor fi mai mulțumiți de magazinul dvs..

În cazul WooCommerce, asistența nu este cea mai bună. Dacă aveți probleme cu magazinul, trebuie să găsiți o modalitate de rezolvare a acestuia. Dacă nu puteți, poate trebuie să angajați un dezvoltator care să o facă pentru dvs..

Dar cu Shopify acest lucru este complet diferit. Asistența clienților este excelentă. Vă puteți simți liber să-i trimiteți prin e-mail, să-i sunați sau chiar să discutați cu ei în timp real. Dacă există o problemă cu privire la piața dvs., echipa de asistență va face tot ce le stă la dispoziție pentru a o rezolva.

Acesta fiind cazul, vă puteți concentra resursele și ideile pe conducerea afacerii care nu menține funcționalitatea magazinului.

Am menționat deja că un certificat SSL este inclus cu oricare dintre cele 3 planuri pe care le oferă. Cu WooCommerce, va trebui să cumpărați acest lucru singur sau să căutați un furnizor de hosting care să îl ofere în planurile sale. Alegerea Shopify este mai bună dacă luați în considerare acest lucru.

Concluzie

Deci, este Shopify mai bun decât WooCommerce? Sau este invers? Luând în considerare tot ceea ce a fost deja menționat despre ambele platforme, putem spune în siguranță: ESTE DEPENDENT.

Ce ai putea întreba? Ei bine, nevoile tale personale.

Pe de o parte, WooCommerce ar putea fi cel mai bun lucru pentru tine. Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să vă ofere libertate în proiectarea magazinului, WooCommerce este cel mai bun. Am văzut că are cea mai mare bibliotecă de teme din cele două. Chiar dacă nu găsiți unul care să funcționeze pentru dvs., puteți proiecta o temă doar pentru magazinul dvs. Dacă nu știți cum să o faceți, doar angajați un dezvoltator.

WooCommerce ar putea fi și pentru dvs., dacă doriți o varietate uriașă de funcții și opțiuni de pus în magazin. Extensiile sunt soluția perfectă pentru realizarea acestui lucru.

Pe de altă parte, Shopify este cel mai bun candidat dacă nu ești o astfel de persoană tehnică. Așa cum am vorbit deja, Shopify nu necesită o cantitate mare de cunoștințe. Puteți învăța să gestionați magazinul „peste noapte”. Deoarece WooCommerce a fost creat în principal pentru dezvoltatori, nu este atât de ușor de gestionat.

Shopify include, de asemenea, câteva caracteristici excelente de securitate (SSL și altele). Dacă nu doriți să rezolvați probleme de întreținere din când în când, atunci alegeți Shopify.

Prețurile nu reprezintă o problemă atât de mare în luarea deciziei unui câștigător aici. Dacă mergeți pentru WooCommerce, va trebui să cheltuiți bani pentru găzduirea magazinului online. Deci, cu siguranță te va costa ceva.

Dacă alegeți Shopify, cu siguranță trebuie să plătiți o taxă lunară pentru utilizarea serviciului. În orice caz, vor exista costuri pentru crearea și gestionarea magazinului.

Pentru a putea alege instrumentul perfect pentru următorul tău „Amazon”, ar trebui să cântărești pro și contra cu atenție. Vezi care sunt prioritățile tale personale.

Când știi exact cum vrei să reușești și care sunt obiectivele tale pentru magazin, poți alege în siguranță un câștigător pentru afacerea ta.

Sperăm că, după ce ai citit acest articol, ai o idee mai bună despre ce pot face aceste 2 platforme pentru tine.

Alegeți înțelept, astfel încât rezultatul va fi ceea ce ați planificat pe tot parcursul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector