Sitejet vs WordPress – Care este cel mai bun pentru crearea site-ului dvs. web?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Sitejet vs WordPress – Care este cel mai bun pentru crearea site-ului dvs. web?
0 10 мин.

wordpress-vs-sitejet


Dacă sunteți în căutarea unui mod de a vă proiecta noul site web, puteți accesa o mulțime de posibilități. De exemplu, puteți să-l codificați singur (sau să angajați pe cineva) folosind HTML și CSS, sau să-l creați folosind o platformă de construire de site-uri precum Wix sau Sitejet; o altă posibilitate ar fi să creezi un site web și să te folosești WordPress platformă pentru construcție.

După cum probabil știți deja, în acest articol, vom arunca o privire asupra a 2 metode enumerate chiar mai sus: instrumentul de construire a site-urilor Sitejet și Sistemul de gestionare a conținutului WordPress (CMS). Acestea sunt cu ușurință 2 dintre cele mai populare metode utilizate de site-urile moderne.

Mai mult de 25% din toate site-urile online astăzi sunt alimentate de WordPress. Și gândiți-vă că există în prezent literalmente milioane de site-uri web. Ideea este că WordPress este o platformă larg utilizată de toate tipurile de oameni pentru toate tipurile de site-uri web.

Dar despre Sitejet? Acesta este un serviciu care își propune să preia WordPress fiind unul dintre cele mai populare instrumente de gestionare a site-urilor create vreodată. Acesta nu este un obiectiv mic de atins. Cu toate acestea, serviciul devine rapid din ce în ce mai popular datorită simplității și caracteristicilor sale moderne. Deci, este un concurent demn.

Ce vom vorbi în cazul ambelor platforme? Primul lucru pe care îl vom acoperi este funcționalitatea. După aceea, vom arunca o privire și la ușurința utilizatorului și, ca ultim aspect, vom menționa și prețurile. Să sărim!

Voi începe cu WordPress:

WordPress – funcționalitate

Când vorbim despre funcționalitate, trebuie să menționăm care sunt lucrurile pe care le poți realiza folosind platforma. În cazul WordPress, putem rezuma folosind un singur cuvânt: Tot. Nu fac ca WordPress să pară prea bine. Puteți face aproape orice, legat de orice fel de site web.

Multe dintre acestea se datorează multitudinii de teme disponibile pentru utilizare în secțiunea șabloane WordPress. Puteți alege dintre mii de teme gratuite și premium pe placul dvs..

Cel mai bun lucru despre aproape toate este faptul că sunt responsivi. Așadar, nu trebuie să vă deranjați să faceți site-ul dvs. web să arate bine pe toate dispozitivele. Acesta este un standard care vine cu utilizarea WordPress.

Când instalați o nouă temă, procesul este rapid și simplu. Nu trebuie decât să faceți clic pe secțiunea teme, alegeți cea potrivită pentru nevoile dvs. și faceți clic pe Instalare. Dacă doriți, puteți previzualiza chiar cum va arăta site-ul dvs., astfel încât să nu pierdeți timp personalizarea unui șablon care nu va funcționa până la urmă.

O altă caracteristică importantă care vine cu utilizarea WordPress este cantitatea uriașă de plugin-uri pre-construite. Practic, acestea sunt mici programe create pentru a avea grijă de anumite sarcini de care un site web ar putea avea nevoie.

De exemplu, există plugin-uri create pentru a gestiona e-mail-ul, vânzarea (site-uri de comerț electronic), formulare de autentificare, SEO, scriere, procesare video și imagini și multe altele.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți un lucru despre pluginuri: trebuie să instalați doar cele necesare pentru ca site-ul dvs. să funcționeze corect. Dacă instalați prea multe dintre ele, acestea ar putea încetini site-ul dvs. în mod semnificativ. Deci, luați în considerare acest lucru atunci când construiți un site cu WordPress.

Sitejet – Funcționalitate

sitejet-caracteristici

Caracteristici sitejet & Funcționalitate

Acum, să vorbim puțin și despre Sitejet cu privire la funcționalitate. Pentru început, ar trebui să subliniem că Sitejet este un CMS WYSIWYG. Ce inseamna asta?

Prescurtarea înseamnă „„ Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți ”. Ideea este destul de auto-explicativă: întregul proces de construire a șantierului se petrece în direct. Orice modificare sau modificare poate fi văzută direct în browser. Acest lucru poate face ca întregul proces să meargă mai rapid și mai eficient.

La fel ca WordPress, Sitejet vine și cu multe șabloane pre-construite, care sunt ușor de instalat și modificat după bunul plac. Vestea bună este că toate sunt responsive. De fapt, această caracteristică devine din ce în ce mai mult un standard în aceste zile. Dar totuși, este un plus binevenit la pachet.

Sitejet vă permite, de asemenea, să personalizați complet codul sursă din spatele site-ului web la îndemână. Mai exact, puteți modifica sau adăuga coduri HTML, CSS și JavaScript noi pe site-ul dvs. web. Aceasta permite o personalizare mult mai bună, deoarece puteți crea elemente specifice exclusiv site-ului dvs. Web în utilizare.

Există o funcție foarte interesantă și modernă încorporată în Sitejet: se numește detecție de identitate corporativă. Ce este mai exact acest lucru? Dacă dețineți deja o companie, puteți încărca logo-ul acesteia în contul dvs. Sitejet. După ce ați făcut acest lucru, puteți opta pentru a adapta automat designul site-ului web după sigla pe care ați încărcat-o anterior.

Mai simplu spus, toată identitatea corporativă (care include site-ul dvs. web) va fi adaptată după sigla principală. Cât de minunat este? Vei avea propria marcă configurată în cel mai scurt timp!

WordPress – Prietenie pentru utilizator

Acum este timpul să vorbim despre un alt aspect pentru ambele platforme: ușurința pentru utilizator. Sau cu alte cuvinte: cât de ușor este să folosiți platforma.

Acesta este de fapt un aspect foarte important. La urma urmei, utilizarea unui constructor de site-uri web înseamnă că nu trebuie să aveți nevoie de prea multe cunoștințe tehnice. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care constructorii de site-uri au fost creați în primul rând; astfel încât chiar și persoanele non-tech ar putea proiecta și dezvolta propriul site web fără a fi nevoie de codificare.

Deci, ce putem spune despre WordPress? După ce obțineți un blocaj, este destul de ușor și simplu să vă mențineți site-ul în formă. Desigur, este nevoie de puțin timp pentru a cunoaște toate elementele neplăcute, dar merită total timpul tău.

WordPress este o platformă complexă care acceptă toate tipurile de site-uri, nu doar blogurile. Dar chiar și așa, puteți afla totul despre funcționarea sa relativ rapid.

Spun relativ repede, deoarece având la dispoziție atât de multe funcții și opțiuni, poate dura un pic de timp pentru a te obișnui. De exemplu, aici sunt câteva dintre caracteristicile disponibile numai în bara de meniu principală (din stânga): tabloul de bord principal, postări, pagini, media (imagini, videoclipuri, audio), comentarii, aspect, plugin-uri, instrumente și setări. Desigur, toate aceste opțiuni au și alte proprietăți.

Sitejet – Prietenie pentru utilizator

Când vorbim despre ușurința de utilizare, Sitejet este o platformă de top din listă. Am menționat mai sus că WordPress este destul de ușor de învățat și de stăpânit, dar Sitejet este și mai ușor. Toate caracteristicile și instrumentele de construcție au fost create cu simplitate în minte.

De exemplu, editorul este utilizat ca instrument de drag-and-drop pentru a crea site-ul dvs. web. Puteți alege dintre zeci de elemente pre-create, care sunt gata de utilizare. Desigur, le puteți personaliza în continuare, dacă doriți acest lucru.

Dar, dacă doriți un șablon din magazinul lor, munca dvs. devine și mai ușoară. Alegeți-l pe cel care se potrivește pe placul dvs. și activați-l pe site-ul dvs. web. Orice temă este deschisă pentru modificări. Așadar, dacă ceva are nevoie de o personalizare suplimentară, aceasta este de asemenea ușor de gestionat folosind caracteristica drag-and-drop, de mai înainte.

Totul în editor este clar marcat și scopul său este evidențiat, așa că veți cunoaște drumul în platformă fără prea multe dificultăți.

Acum, este timpul să vorbim despre prețuri pentru ambele platforme de construire a site-urilor:

WordPress – prețuri

Această platformă este complet liberă de utilizat. Ați citit așa. Dacă descărcați WordPress de pe WordPress.org, îl puteți utiliza în totalitate gratuit. La urma urmei, este un instrument open source, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza și modifica gratuit, oricât doriți.

Singurul serviciu pe care trebuie să îl plătiți este găzduirea web pe care trebuie să o aibă fiecare site web, pentru a fi online pe web. Recomand cu mare drag HostGator, pentru construirea și găzduirea de site-uri web WordPress.

Sitejet – stabilirea prețurilor

sitejet-stabilire a prețurilor

Prețuri sitejet

Deși majoritatea constructorilor de site-uri web oferă un plan gratuit, Sitejet nu are niciun plan gratuit disponibil. Cel mai bun și rezonabil pentru cineva fără companie, este primul plan care se numește Profesional.

Acesta costă 7 USD / lună sau 5 USD / lună dacă plătiți 1 an în avans. Fiecare caracteristică pe care Sitejet o pune la dispoziție este inclusă în acest pachet + găzduire pentru 1 site-ul gratuit.

Dacă doriți o platformă gratuită pentru a utiliza proiectul de construire a site-ului dvs. web, atunci WordPress este cea pentru dvs. Dar chiar și așa, mai trebuie să plătiți pentru găzduire web, care pentru noile site-uri web (cu găzduire partajată) costă între 3 – 10 USD / lună. Așa cum am menționat mai sus, pentru site-urile WordPress recomand HostGator, care începe de la 2,75 USD / lună.

Deci, în ceea ce privește prețul, ați ajunge să cheltuiți aproape aceeași sumă pentru ambele instrumente. Singura diferență este că plătiți acești bani diferitelor companii.

Concluzie

În total, atât WordPress, cât și Sitejet sunt construitori de site-uri de top. Alegerea una peste alta, depinde într-adevăr de nevoile personale și de placul tău.

Cu WordPress, aveți un CMS complex pe care să-l utilizați pentru gestionarea site-ului, atunci când Sitejet este mai mult un constructor de site drag-and-drop, care are funcții uimitoare încorporate, dar sunteți limitat în comparație cu WordPress.

Dacă le folosiți cu înțelepciune, oricare dintre cele două ar putea face ca site-ul dvs. să devină propria sa marcă. Alegerea ta depinde cu adevărat de nevoile tale. Recomand WordPress pentru site-urile de tip blog și Sitejet pentru site-urile companiilor mici. Dacă rulați site-ul dvs. pe WordPress, va trebui să fiți atent la actualizări și securitate. Cu Sitejet nu trebuie să vă faceți griji pentru toate aceste lucruri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector