Top 10 motive pentru care ar trebui să alegeți un CMS pentru site-ul dvs. web

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Top 10 motive pentru care ar trebui să alegeți un CMS pentru site-ul dvs. web
0 7 мин.

motive pentru care ar trebui să alegeți cms pentru construirea site-ului web


Sistemele de gestionare a conținutului (CMS) încep să domine modul în care oamenii creează site-uri web astăzi. Modul tradițional de încărcare a paginilor statice pe servere devine învechit și, chiar dacă unele companii se bazează încă pe această metodă, majoritatea oamenilor recunosc limitele acesteia și optează pentru un CMS. Un sistem de gestionare a conținutului este un set de instrumente, aplicații și software care sprijină crearea și gestionarea conținutului digital. Crearea, modificarea și gestionarea site-urilor de conținut pot fi realizate cu ușurință chiar și de utilizatorii care nu dețin experiența tehnică vastă a unui webmaster, de exemplu. A CMS este un software din partea serverului, accesibil printr-un browser web, prin urmare, nu este necesară instalarea software-ului clientului.

Dacă aveți deja experiență în construirea de site-uri web, probabil că sunteți la curent cu numeroasele avantaje ale unui CMS și îl utilizați deja. Ca novice, te întrebi, probabil, de ce ar trebui să folosești un CMS pentru site-ul tău? Pentru a vedea de ce un sistem de gestionare a conținutului este cea mai bună alegere pentru crearea unui site web, citiți primele 10 motive pentru care ar trebui să alegeți un CMS pentru site-ul dvs. web:

1. Șabloane de economisire a timpului & tematică

În loc să construiești lucrurile de la zero, sistemele de gestionare a conținutului gen WordPress sau Drupal veniți cu șabloane de pagini care nu sunt disponibile, pe care le puteți personaliza și adăuga funcționalitate suplimentară pentru a crea pagini, după cum este necesar și pentru a menține consecvența pe măsură ce site-ul dvs. se dezvoltă. Timpul de dezvoltare și de desfășurare este scurtat, permițând funcționării site-ului, blogului, forumului sau site-ului dvs. de comerț electronic în cel mai scurt timp. Temele sunt, de asemenea, un avantaj al CMS-urilor, deoarece vă economisesc timp la crearea unui design pentru site-ul dvs. web. Adăugați pluginuri la ecuație și nu veți mai dori să vă întoarceți la metodele tradiționale de construire a site-urilor web.

2. user-friendly

Un alt motiv pentru care ar trebui să optați pentru un CMS este pentru că le oferă celor fără cunoștințe tehnice posibilitatea de a lua rapid la cunoștință asociate cu utilizarea unui CMS. Unul dintre cele mai pline de funcționalități și mai ușor de utilizat sisteme de gestionare a conținutului este WordPress, care este utilizat atât de profesioniști, cât și de non-profesioniști, având în vedere că transformă gestionarea și întreținerea site-ului dvs. web într-un efort fără codificare. WordPress este, de asemenea, un software open-source și gratuit, astfel încât oricine îl poate folosi liber.

3. Orientat pe conținut

Cu abilități tehnice și creare de design eliminate din proces, vă puteți concentra pe crearea și publicarea de conținut din zbor. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe crearea de conținut de calitate, să îmbunătățiți SEO, să generați mai mult trafic către site-ul dvs. web și să obțineți conversii mai bune.

4. Suporta mai mulți editori

Dacă aveți nevoie de cineva care să vă administreze blogul, o altă persoană care să încarce produse și descrieri de produse, un CMS vă va permite să acordați permisiuni diferite pentru diferite persoane pentru a accesa anumite zone ale site-ului dvs. web într-un mod concentrat și limitat, fără riscul de a vă expune site-ul întreg la modificările făcute de utilizatori neautorizați.

5. Susține modificările globale

Când utilizați un CMS, este posibil să faceți modificări globale pe site-ul dvs. web fără a fi nevoie să actualizați sau să modificați fișiere individuale. Indiferent dacă trebuie să schimbați anteturile, logo-ul sau alte aspecte de acest fel, puteți face acest lucru pe întregul site web, prin urmare, grăbind întreținerea și actualizarea conținutului dvs. De asemenea, vă oferă multă flexibilitate în implementarea schimbărilor rapide, cum ar fi înlocuirea designului unui formular de contact sau modificarea unor aspecte ale unui buton de apelare la acțiune sau adăugarea unui design complet nou site-ului dvs. web. Toate acestea înseamnă că puteți răspunde mai bine la cerințele clienților dvs., ceea ce conferă o anumită fluiditate site-ului dvs. web.

6. Suportă caracteristici avansate

Prin utilizarea de pluginuri sau elemente încorporate, puteți adăuga funcționalități pe site-ul dvs. web, cum ar fi formulare sau calendare de evenimente care ar fi dificil de implementat în afara limitelor unui CMS. Posibilitatea de a implementa aceste funcționalități înseamnă că puteți realiza lucruri pe site-ul dvs. web care altfel ar fi extrem de consumatoare de timp și de imposibil de creat.

7. Securitate crescută

Mediile CMS pot fi destul de sigure, în special atunci când sunt utilizate cu plugin-uri de încredere și sunt actualizate în mod regulat. Dacă alegeți să instalați mai multe pluginuri, folosind un WAF (aplicația Web Firewall) vă va proteja împotriva vulnerabilităților provocate de pluginurile de încredere.

8. Costuri reduse

Soluțiile excepționale, cum ar fi CMS-ul în sine și extensiile sale, care sunt sub formă de teme și plugin-uri, reduc costurile pentru construirea unui CMS personalizat sau realizarea site-ului web pentru a construi vechea cale. Cu timpul, pe măsură ce proprietarii site-urilor web devin mai versionați în funcționarea interioară a unui sistem de gestionare a conținutului, nevoia de ajutor tehnic extern scade, de asemenea și costurile devin mai mici..

9. Instrumente de analiză

CMS-urile permit integrarea instrumentelor de analiză SEO și analitice ale unei terțe părți, care vă pot oferi o perspectivă asupra impactului conținutului dvs. asupra utilizatorilor dvs. Aceste instrumente vă permit să urmăriți performanța conținutului pe bază de text, pagini de destinație, formulare de contact, butoane de apel la acțiune, videoclipuri și alte aspecte ale site-ului dvs. web care sunt destinate să angajeze audiența și să creeze o bază de clienți puternică și activă . Aceste informații vă pot ajuta să optimizați multe dintre elementele site-ului dvs. web sau ale magazinului online, cum ar fi asistența clienților, procesul de verificare a clienților, formularul de contact etc..

10. Control complet

Faptul că poți controla fiecare aspect al site-ului tău, de la design până la conținutul său într-un timp scurt, este poate cel mai mare motiv pentru care ar trebui să alegi un CMS pentru site-ul tău. Un CMS este un instrument de afaceri care vă oferă puterea de a atribui sarcini, de a supraveghea, de a verifica progresul și de a vă oferi toate mijloacele necesare pentru a crea și gestiona conținut în cel mai eficient și mai simplu mod.

Există o mulțime de alte motive pentru care CMS-urile sunt utilizate pentru crearea de site-uri web. Evolutivitatea, adaptabilitatea și personalizarea acestora, precum și imediatitatea lor sunt toate elementele care te pot ajuta să fii la curent cu tendințele de proiectare a site-urilor web, tendințele de experiență ale utilizatorilor, ghidurile de calitate ale motoarelor de căutare și liniile directoare ale industriei. Locul de muncă va fi mult mai ușor cu un CMS, iar timpul dvs. va fi mai bine cheltuit pentru alte sarcini necesare pentru a conduce o afacere mai productivă. Puteți rula un site web fără un sistem de gestionare a conținutului, dar de ce ați dori?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector