Unde puteți obține serviciul gratuit de migrare a site-urilor web?

serviciu gratuit de migrare a site-urilor web


În mod ideal, dacă sunteți mulțumit de serviciile gazdei dvs. web, nu trebuie să vă ocupați de migrarea site-ului. Ideal. Dar multe circumstanțe v-ar putea obliga să doriți să mutați site-ul dvs. web într-o nouă gazdă. Și atunci când se va întâmpla acest lucru, serviciile gratuite de migrare a site-urilor web sunt un zeu, mai ales dacă nu aveți abilitățile tehnice pentru a migra site-ul dvs. personal.

De obicei, proprietarii de site-uri web decid să se mute la o altă gazdă atunci când nu mai sunt mulțumiți de serviciile de găzduire pe care le primesc, fie pentru că se confruntă cu probleme de performanță, fie pentru că sunt nemulțumiți de asistența clienților, fie pentru că site-ul lor întrece planul de găzduire pe care sunt , iar gazda lor nu are disponibile opțiuni de actualizare. Migrația gratuită a site-ului către o gazdă mai bună poate fi o soluție ușoară la oricare dintre aceste probleme.

Dar unde puteți obține servicii gratuite de migrare a site-urilor web în cazul în care lucrurile nu ar trebui să fie completate la gazda dvs. web actuală? Articolul nostru este aici pentru a vă orienta în direcția corectă în cazul în care, din orice motiv, trebuie să mutați gazdele.

Așadar, dacă doriți să vă mutați site-ul într-o nouă gazdă, dar nu aveți abilitățile tehnice pentru a migra site-ul dvs. personal, consultați aceste trei companii de găzduire web care oferă servicii de migrare site-uri gratuite:

Companie de găzduire
Preț promoțional
Migrație gratuită

1cel mai bun serviciu gratuit de migrare a site-ului web3,49 USD / lună
2transfer gratuit de site-uri web hostgator3,95 USD / lună
3greengeeks migrare site gratuit3,95 USD / lună

Gazduire InMotion

Viziteaza site-ul “

inmotion care găzduiește migrația gratuită a site-ului web

InMotion Gazduire oferă planuri de găzduire all-SSD bazate pe Linux pentru persoane fizice, profesioniști IT sau companii prin diverse niveluri de găzduire, de la hostinguri partajate până la servere dedicate de clasă comercială robustă.

Planurile de găzduire la InMotion sunt create pentru a satisface o gamă largă de cerințe de găzduire centrate pe performanță, gestionarea gratuit a serverului, o suită de instrumente gratuite de securitate (SSL gratuit, firewall personalizat, protecții împotriva hack-urilor, protecție DDoS), ușor de configurat, deși o tracțiune gratuită și constructor de site-uri, instalator de aplicații cu 1 clic, nume de domeniu gratuit, copii de rezervă gratuite de date, o garanție de returnare de 90 de zile și o garanție de funcționare a rețelei de 99,99%.

Printre diversele caracteristici uimitoare de găzduire oferite cu fiecare plan, InMotion Gazduire oferă, de asemenea, un serviciu gratuit de migrare a site-ului web, conceput pentru cei care doresc să schimbe gazdele web și să își mute site-ul în InMotion Hosting.

InMotion oferă un serviciu gratuit de transfer web fără întrerupere pentru până la 3 baze de date și / sau site-uri web. Pentru mai mult de 3 articole, InMotion percepe 10 USD / articol, ceea ce este, de asemenea, foarte mare.

Puteți utiliza serviciul de transfer gratuit al site-ului InMotion, indiferent de planul de găzduire pe care l-ați achiziționat și indiferent de nivelul de abilitate.

Serviciul de migrare a site-ului fără griji este conceput pentru a vă asigura că site-ul dvs. este mutat pe serverele InMotion fără pierderi de date sau probleme de oprire, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de serviciile noului dvs. gazdă cât mai curând posibil..

HostGator

Viziteaza site-ul “

serviciu gratuit de migrare a site-ului hostgator

O altă companie de găzduire web care oferă servicii de transfer gratuit de site-uri web este HostGator. Această companie de găzduire este una dintre cele mai populare gazde web pentru persoane fizice și mici și mijlocii, oferind o selecție largă de planuri de găzduire la tarife accesibile..

Pachetele lor de găzduire multiple includ planuri bazate pe Windows și Linux deopotrivă. Găzduirea partajată, hostingul cloud, găzduirea WordPress, serverele VPS sau serverele dedicate sunt reprezentate prin diverse planuri care oferă funcții precum 99,9% uptime, asistență 24/7 pentru clienți, garanție de returnare a banilor de 45 de zile, scalabilitate ușoară, panou de control cPanel sau Plesk, instalări cu un singur clic, glisați și aruncați instrumentul de construire a site-ului, backupuri săptămânale în afara site-ului etc..

HostGator are un serviciu excelent de transfer de site-uri care este oferit gratuit conturilor noi în termen de 30 de zile de la înregistrare sau conturilor nou actualizate (transferuri inter-server). Dacă au trecut 30 de zile de la înscrierea la un plan, puteți totuși să solicitați o ofertă pentru HostGator dacă doriți să migrați site-ul dvs. către aceștia.

Site-ul HostGator are o pagină detaliată pe serviciul lor de transfer de site-uri, oferind informații detaliate despre numărul de transferuri la care aveți dreptul, formularul pe care trebuie să îl completați pentru a solicita un transfer de site gratuit și modalități de a lua legătura cu asistență pentru clienți dacă nu sunteți sigur dacă vă calificați pentru transferuri gratuite.

Numărul de transferuri gratuite oferite depinde de tipul de cont de găzduire pe care vă aflați. De exemplu, conturile de găzduire partajate se califică pentru un singur transfer de site, care poate fi un transfer manual sau un transfer cPanel la cPanel. VPS și conturile de găzduire dedicate se califică pentru transferuri nelimitate cPanel și până la 10 transferuri manuale pentru VPS și până la 100 de transferuri manuale cu conturi dedicate.

GreenGeeks

Viziteaza site-ul “

greengeeks transfer gratuit de site-uri web

GreenGeeks este o gazdă web ecologică care și-a propus să minimizeze impactul lor asupra mediului prin trecerea la surse de energie regenerabile, punând din nou în rețea de trei ori mai mult decât consumă.

Pe lângă abordarea lor conștientă de mediu în ceea ce privește găzduirea web, GreenGeeks este o gazdă web cu caracteristici complete, care oferă hostinguri partajate, VPS, dedicate, revânzători și WordPress. Caracteristicile lor de găzduire includ integrare gratuită Cloudflare CDN, hard disk-uri SSD, tehnologie de memorie în cache personalizată, scanare în timp real a securității, analiză în grup a amenințărilor și monitorizare a securității, modernizări fără resurse, 99,9% uptime și o garanție de returnare de 30 de zile..

Dacă doriți să vă mutați site-ul în GreenGeeks, vă puteți înscrie la oricare dintre planurile lor și vă puteți bucura gratuit de serviciul de transfer de site-uri. Pur și simplu completați formularul de solicitare a migrației lor, iar echipa lor de migrare a site-urilor de experți va avea grijă să migreze site-ul dvs. pentru dvs..

Pe site-ul GreenGeeks, puteți găsi detalii complete cu privire la procesul de transfer de site-uri, precum și o listă de gazde web pe care GreenGeeks le-au transferat site-uri web de la.

Dacă gazda dvs. web actuală nu mai corespunde așteptărilor dvs. sau căutați pur și simplu să faceți ecolog, GreenGeeks vă va ajuta gratuit în procesul de schimbare a gazdelor.

Concluzie

Uneori, este posibil ca furnizorul dvs. de găzduire web să nu mai fie potrivit pentru dvs., ceea ce înseamnă că este timpul să găsiți o casă nouă pentru site-ul dvs. web. Cu toate acestea, transferul unui site web către un nou furnizor de găzduire web este adesea o mare provocare pentru majoritatea clienților, în special pentru cei care nu au abilitățile de a face această tranziție de unul singur.

Din fericire, gazdele web de renume au găsit o modalitate de a adăuga transferul site-urilor pe lista lor de servicii gratuite și de a ajuta clienții să se deplaseze într-o gazdă mai bună fără probleme. GreenGeeks, HostGator și InMotion se numără printre gazdele web care nu plătesc pentru transferul site-ului și sunt încântați să își asume această sarcină pentru tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map