Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Comparați cei mai buni producători de magazine

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Comparați cei mai buni producători de magazine
0 12 мин.

comertul cu voluptate extrem de mare


Vânzarea materialelor online amenință să înlocuiască complet cumpărăturile vechi, față în față. Desigur, unele lucruri vor fi întotdeauna mai bune să cumpărați personal, cum ar fi haine croite, de exemplu, dar pentru alte grupuri de produse, cum ar fi, de exemplu, electronica, nu există un singur motiv pentru care ar trebui să vă pierdeți timpul și energia. un centru comercial.

Îți poți cumpăra televizorul din confortul casei tale și răsfoiești cât dorești, comparând produse, fără ca unii retaileri neplăceri să nu ofere sfaturi.

Comoditatea este doar un motiv principal pentru popularitatea crescută a cumpărăturilor online. Un alt motiv este prețul la prețuri accesibile. Magazinele online nu trebuie să plătească oamenii la ghișeu, facturile de închiriere și energie electrică. Au alte cheltuieli (de exemplu, de găzduire), dar, în comparație cu magazinele tradiționale, din lumea reală, aceste costuri sunt minime.

Întrucât își mențin cheltuielile atât de scăzute, magazinele online pot oferi prețuri mult mai mici. Desigur, clienții trebuie să plătească transportul, dar, de obicei, plătește, și mai economisesc destul de mult.

Multe avantaje și niciun dezavantaj real – comerțul electronic este în continuă creștere și va continua să facă acest lucru. Prin urmare, tu, vânzătorul, trebuie să ții pasul cu timpul și să începi propriul magazin online, ASAP.

Constructorii de magazine sunt un loc minunat pentru a începe. Aceste instrumente simple și intuitive permit chiar și utilizatorilor care nu dețin nicio abilitate de codificare sau tehnică să construiască un magazin online, singuri. Majoritatea constructorilor de magazine folosesc tehnici simple precum drag & picătură, reglarea setărilor de bază, dar permit și personalizarea totală a utilizatorului.

Există unele diferențe semnificative între ele, desigur, dar toate împărtășesc câteva principii: încearcă să fie cât mai ușor de utilizat, dar totuși, oferă instrumente utile pentru construirea unui magazin funcțional și aspectuos.

Alegerea finală va cădea asupra ta; va trebui să decideți pe care îl veți folosi pentru a vă construi magazinul. Principalele criterii de alegere ar trebui să fie expertiza dvs. tehnică, dimensiunea magazinului și orice nevoi particulare. În acest articol, vă vom oferi o imagine de ansamblu asupra a trei constructori de magazine foarte utilizate: Weebly, Volusion și BigCommerce.

Să evidențiem un lucru înainte de a începe chiar să facem recenzii. Indiferent care dintre aceste trei alegeți să vă construiți magazinul, nu veți regreta. Toți trei sunt construitori de cea mai bună calitate, ușor de utilizat, dar plini de funcții și acesta este motivul principal al popularității lor.

Weebly

Viziteaza site-ul “

constructor de magazine weebly

Am spus cum majoritatea constructorilor de magazine urmăresc să fie cât mai simple, dar Weebly a dus acest lucru la un nivel diferit. Nu veți găsi un constructor de magazine la fel de simplu de utilizat ca Weebly; vă garantăm că. Această simplitate este cea mai evidentă caracteristică a lui Weebly; oamenii îi plac și peste 40 de milioane de site-uri web sunt construite în acest constructor (2% din întregul Internet!).

Un lucru: a fi simplu nu înseamnă slab, iar Weebly a atras recenzii pozitive nu numai de la utilizatorii de bază, dar și de afaceri și antreprenori. Mai mult, dacă cunoașteți anumite codări, Weebly vă permite să editați codul sursă folosind HTML sau CSS. De asemenea, puteți edita teme, pentru a le conferi și mai multă personalitate.

Tot ce se află în ea se face doar prin glisare și picătură. Întreaga interfață este simplă și auto-explicativă, iar nevoia dvs. de ajutor va fi minimă sau complet inexistentă. Acest lucru face ca Weebly să fie o opțiune perfectă pentru aceia dintre voi care nu dețin abilități tehnice sau de codificare. Chiar și un utilizator novice total care nu a scris niciodată o singură linie de cod în viața lor va putea realiza un site web frumos folosind Weebly.

exemple teme gratuitePuteți utiliza, de asemenea, unele dintre machete și teme pre-proiectate pe care Weebly le oferă, pentru a accelera și mai mult procesul. Și, nu vă fie teamă, alegerea unei teme nu este permanentă, puteți trece între ele mai târziu. Cu toate acestea, încercați să le utilizați doar ca punct de plecare și nu vă lăsați, nu doriți ca magazinul dvs. să arate ca toate celelalte sau pentru ca clienții dvs. să se simtă ca și cum nu ați încerca. Este vorba despre această reputație!

Lucrul excelent în ceea ce privește Weebly este prietenia sa mobilă. Site-urile web și magazinele pe care le faceți folosind acest constructor vor arăta grozav indiferent de platformă dacă alegeți unele dintre temele mai noi și prietenoase pentru mobil. Acest lucru este esențial pentru comerțul electronic, deoarece numărul de cumpărături de telefonie mobilă le depășește constant pe cele făcute de utilizatorii desktop.

Totuși, nu totul este verde. Cea mai mare forță a Weebly este, ca în multe alte cazuri, călcâiul lui Ahile. Dragul & drop funcționează excelent, dar numai dacă doriți cea mai de bază personalizare. Dacă vrei ceva mai mult decât atât, scuze.

Unele funcții de bază, cum ar fi modificarea lățimii coloanelor sau a fundalurilor vor necesita codare. De asemenea, deși site-urile pe care le faceți în Weebly sunt optimizate pentru dispozitivele mobile, nu veți putea modifica modul în care acestea le privesc în mod special. Și o problemă importantă cu Weebly nu este o opțiune de „anulare”. De asemenea, dacă se întâmplă ceva, cum ar fi o conexiune sau o pierdere de energie, modificările dvs. vor fi pierdute, deci asigurați-vă că vă salvați munca destul de des.

Dar, toate lucrurile avute în vedere, Weebly este un serviciu excelent. Vei obține un fantastic constructor de site-uri complet gratuit. Există și câteva planuri premium, care vă vor oferi multe altele, dar versiunea gratuită este un loc minunat pentru a începe și a vedea cum se simte Weebly. Cel mai simplu constructor de magazine de acolo este un instrument perfect pentru începători să facă un magazin frumos și credem că ar trebui să iei în considerare cu siguranță să încerci Weebly.

Volusion

Viziteaza site-ul “

constructor de magazine de voluziune

Un alt favorit al mulțimii este Volusion. Acest constructor de magazine și-a mărit rapid popularitatea și a devenit unul dintre cei mai populari și utilizați pe scară largă astăzi. Volumul este ușor de utilizat, dar nu este la fel de simplu ca Weebly și alți alți constructori.

Va trebui să citiți un ghid care vă va parcurge înainte de a începe, deoarece lucrurile nu sunt la fel de explicative. Majoritatea lucrurilor din Volusion se realizează prin glisare și aruncare, ca în cazul constructorilor similari. Dar după ce obțineți atârnarea acestuia, veți aluneca fără probleme și veți începe să vă bucurați de proces.

exemple de teme de voluziuneCu toate acestea, ceea ce îi lipsește din simplitatea inițială, Volusion se compune mai mult decât cu caracteristici. Este complet integrat cu Amazon și eBay, ceea ce este super nemaipomenit. De asemenea, acceptă un număr nelimitat de produse, vă permite să creați diferite oferte speciale, cum ar fi cupoane și reduceri pentru clienții dvs., sau unele avantaje periodice, precum oferte zilnice și săptămânale..

De asemenea, are câteva opțiuni utile, cum ar fi notificările de căruță abandonate, retururi de proces și rambursări, oferte conexe și altele similare. Veți putea, de asemenea, să faceți marketing end-to-end în cadrul Volusion.

Generația de lider vă va ajuta în luarea deciziilor, asigurându-vă că tot ceea ce faceți se bazează pe feedback-ul real al clienților. Acest lucru vă va ajuta foarte mult marketingul, făcându-i pe clienții dvs. să își dorească să revină și să vă revizuiască magazinul. Volusion are multe teme, dar, spre deosebire de alți constructori, va trebui să plătiți pentru majoritatea acestora (cel puțin pentru cei buni).

De asemenea, Volusion are o echipă de asistență superbă, la care puteți ajunge în permanență, prin diferite metode; telefon, e-mail și chiar chat live. Acest lucru este foarte important, în special pentru începătorii care sunt mai susceptibili să ceară ajutor.

Volumul are echilibrul potrivit; nu este prea complicat și nu va alunga utilizatorii de bază, dar este, de asemenea, la pachet cu caracteristici care vor satisface așteptările utilizatorilor avansați.

Acest constructor este gestionat și dezvoltat de experți de eCommerce și vă va ajuta, de asemenea, să stabiliți strategii de afaceri sănătoase, oferindu-vă un avantaj pe piața aspră. Conținutul pe care îl creați în Volusion este SEO-friendly, permițându-vă să vă mențineți magazinul ridicat în rezultatele căutării. Volusion a făcut o treabă excelentă cu instrumentul de căutare încorporat, pentru a facilita clienților dvs. să găsească articolele de care au nevoie.

După cum puteți vedea, Volusion are multe avantaje. Cu toate acestea, vin la un preț – nu există planuri gratuite. Există însă o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să o puteți încerca și să vedeți cum funcționează pentru dvs. De asemenea, îi lipsește câteva alte funcții, cum ar fi software-ul de blog și forum-ul utilizatorului, dar, în general, este un constructor excelent.

BigCommerce

Viziteaza site-ul “

constructor de magazine bigcommerce

Al treilea constructor de magazine pe care îl analizăm este BigCommerce. Acesta este un software unic, deoarece indiferent de planul pe care decideți să îl alegeți, vă pune niște instrumente convenabile în mâinile voastre. Fiecare plan permite un număr nelimitat de produse, conturi de personal și lățime de bandă, dar pentru a obține unele funcții mai avansate (cum ar fi salvarea coșurilor de cumpărături abandonate, recenzii pentru clienți, SSL dedicat și altele similare), va trebui să plătiți ceva mai mult.

Există planuri diferite, dar fiți conștienți, BigCommerce nu este cel mai ieftin producător de magazine. Cu toate acestea, nu trebuie să cumpărați nimic fără să testați – BigCommerce oferă un proces generos de 15 zile, complet gratuit. Atenție, însă, dacă nu doriți să îl utilizați în continuare, asigurați-vă că vă anulați abonamentul – odată efectuată plata, nu există rambursări!

Primul lucru pe care îl veți observa atunci când începeți să vă construiți magazinul este tabloul de bord BigCommerce. Este un pic mai detaliat în comparație cu alți constructori, dar nu este prea greu de înțeles.

Aspectul este destul de intuitiv și vă veți simți imediat acasă. Adăugarea produselor se face pas cu pas, ceea ce ne place. Puteți completa informațiile de bază și puteți reveni și edita detaliile mai târziu.

exemple de șabloane bigcommerceAvând în vedere interfața – există mai mult de 100 de teme, unele gratuite, altele plătite pe care le puteți utiliza și puteți edita în continuare. De asemenea, există o opțiune de a cumpăra teme unice de la designeri personalizați, pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență.

Puteți consolida și mai mult caracteristicile magazinului dvs. adăugând câteva opțiuni interesante, precum programe de fidelizare și facturare recurentă sau campanii de marketing integrate, sondaje pentru clienți. De asemenea, dacă sunteți familiarizat cu HTML, există o opțiune de editare a codului, permițându-vă și mai mult control.

BigCommerce este optimizat pentru dispozitivele mobile, permițând vizitatorilor dvs. să cumpere de pe telefoane și tablete. O opțiune de previzualizare este de asemenea disponibilă, unde puteți vedea cum arată versiunea mobilă a site-ului dvs..

BigCommerce este un instrument excelent. Nu este cel mai ieftin, dar oferă un număr bun de funcții avansate și multă flexibilitate. Procesul gratuit de 15 zile merită încercat.

Concluzie

Weebly, Volusion și BigCommerce sunt construitori de magazine excelente, fără îndoială. Fiecare este unic și are propriul set de puncte forte și puncte slabe. Vă recomandăm să încercați toate cele trei și să vedeți cum se simt, înainte de a decide care să folosiți pentru a vă construi magazinul. Dar fiți siguri, toate cele trei sunt alegeri grozave, iar alegerea fiecăruia dintre acestea este o decizie excelentă.

Imagine prezentată Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector