WooCommerce Review – De ce să-l iei în considerare pentru magazinul tău online?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'WooCommerce Review – De ce să-l iei în considerare pentru magazinul tău online?
0 17 мин.

woocommerce-recenzie


Dacă acum 10 ani cineva se gândea să creeze un magazin online, este sigur că nu ar fi ales WordPress. A fost folosit mai ales pentru a crea bloguri și site-uri web simple. Dar totul s-a schimbat drastic.

În aceste zile vă puteți face propria piață online folosind doar WordPress. De ce este asta? Pentru că obțineți unul dintre cele mai bune instrumente care vă vor ajuta în dezvoltarea magazinului dvs.: Pluginul WooCommerce. Dar de ce este utilizat WooCommerce atât de pe scară largă și există anumite dezavantaje ale acestuia? Să aflăm!

În primul rând, vom vedea avantajele utilizării acestui plugin. Există câteva avantaje majore în utilizarea WooCommerce:

 1. Aveți încredere în mii de magazine.
 2. Se integrează perfect cu WordPress
 3. Este Open-Source
 4. Puteți vinde orice folosind-o (literal)
 5. O mulțime de extensii
 6. Bloguri integrate (plus mare)

WooCommerce este bine de încredere

Acest lucru este foarte important când vă gândiți să vă faceți noul magazin. Ați alege ceva care mulți oameni se îndoiesc că funcționează? Dacă alegeți WooCommerce sunteți setat pentru un început excelent. Verificați doar aceste numere:

 • Peste 35% – acesta este numărul de site-uri de comerț electronic pe care le deține în întreaga lume
 • Peste 7 milioane de descărcări
 • Peste 2.241.106 – numărul de site-uri care îl utilizează în februarie 2018 (numărul crește)
 • Mii de instalări în fiecare lună.

Se integrează perfect cu WordPress

Deoarece utilizați WordPress ca CMS, ar trebui să alegeți singurul plugin care se potrivește perfect cu acesta. WooCommerce este acel plugin.

Performanța site-ului dvs. este în joc aici. Știați că 40% dintre oameni abandonează acele site-uri care necesită prea mult timp pentru a se încărca (mai mult de 3 secunde)? Și 47% dintre vizitatori se așteaptă ca un site să se încarce în 2 secunde sau mai puțin.

Acesta este motivul pentru care WooCommerce este atât de bun. Nu va încetini magazinul dvs. și potențialii clienți care vizitează site-ul sunt mult mai susceptibili să cumpere ceva. La urma urmei, acesta este motivul pentru care l-ați configurat.

Dar este important să ținem cont de un lucru: un plugin actualizat regulat este o necesitate. WooCommerce nu este o diferență aici.

Dezvoltatorii din spatele acestui instrument lucrează zi și noapte pentru a îmbunătăți calitatea și performanța pluginului. Dacă nu actualizați în mod regulat WooCommerce, site-ul dvs. va trebui să sufere și, eventual, afacerea dvs..

Utilizarea WooCommerce cu WordPress are un alt plus important: veți primi actualizări de securitate tot timpul. Dacă nu utilizați încă extensiile de securitate pe care le oferă, atunci mai bine mergeți. Magazinul dvs. va fi protejat de amenințările cunoscute și de alte vulnerabilități care ar putea să-l prăbușească.

Așadar, nu uitați: WooCommerce vă ajută magazinul să aibă performanțe mai bune și să rămână protejat, dar atât timp cât vă asigurați că îl mențineți la zi.

WooCommerce este Open-Source

Un alt mare avantaj este faptul că WooCommerce este un plugin Open-Source. Aceasta înseamnă că îl puteți regla la cel mai înalt nivel pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Posibilitatea personalizării este nesfârșită.

Puteți chiar personaliza codul sursă sau puteți ruga un dezvoltator să îl facă. Este ceva de care au nevoie majoritatea oamenilor cu un magazin online dacă depășesc un anumit număr de vizitatori în fiecare lună. Magazinul va funcționa mai eficient și vă va asigura o performanță mai bună în timp.

Fiind un instrument Open-Source, vă puteți crea teme proprii. Acest lucru permite un aspect mult mai profesional al magazinului dumneavoastră. Vei ieși în evidență din mulțime și vei fi mai vizibil. Construirea propriei mărci va fi mult mai ușoară.

Open-source înseamnă că magazinul pe care l-ai făcut nu este legat de o platformă specifică. Acest lucru este cu adevărat benefic pentru oricine are un site.

La început, nu aveți prea mulți vizitatori sau clienți pe site-ul dvs., ceea ce este total normal. Dar, în timp, pe măsură ce publicitatea dvs. crește, veți primi mai mulți vizitatori și, eventual, clienți. Gazduirea pe care ai ales-o nu poate permite mai multor vizitatori decât un anumit număr.

Dar, cu WooCommerce fiind un instrument Open-Source, puteți muta cu ușurință magazinul dvs. în orice alt serviciu de găzduire care va permite extinderea afacerii dvs. în continuare. În acest fel, nu faceți niciun compromis. Am petrecut luni de zile pentru testarea mai multor companii de găzduire web și am făcut o listă de top cu cele mai bune gazde WooCommerce.

Nici nu trebuie să recreezi întreaga listă de produse, deoarece WordPress este susținut de majoritatea platformelor de găzduire de acolo. Ai transferat totul pe noul server și ești bine să mergi.

Este posibil ca Open-Source să aibă dezavantajele sale, dar vom vorbi despre cele mai târziu în această postare.

Vindeți literalmente orice cu WooCommerce

Lucrezi de acasă, făcând brățări de vânzare. Ești un designer grafic și ai multe modele de vândut. Ați creat un curs online și doriți să îl vindeți. Fiecare dintre aceste cazuri are un lucru în comun. Da, ai ghicit: vor să vândă ceva.

Nu contează ce vindeți: produse fizice sau digitale. Puteți utiliza WooCommerce pentru oricare dintre ele. Acest lucru vă lărgește cu adevărat domeniul.

WooCommerce este, de asemenea, instrumentul perfect dacă sunteți un vânzător / marketer afiliat. Există multe site-uri create pentru a vinde produsele altcuiva prin marketing afiliat. De asemenea, în acest caz, puteți vinde orice: produse tradiționale, produse / servicii digitale sau chiar abonamente și abonamente.

O mulțime de extensii WooCommerce

Atunci când rulați un magazin online, trebuie să aveți multe funcții permise de platforma aleasă. WooCommerce este excelent în această secțiune. Extensiile pe care le puteți instala în el vă vor ajuta foarte mult.

Ei fac ceea ce fac pluginurile pentru WordPress în sine. Extensiile adaugă funcționalitate suplimentară WooCommerce.

Dar poate fi descurajant atunci când înființează magazinul, să te gândești la orice extensie de care ai putea avea nevoie. În acest caz, puteți vedea o listă cu fiecare extensie pe site-ul oficial WooCommerce. Alege doar cele care se potrivesc mai bine magazinului tău.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți face folosind Extensii WooCommerce:

 • Configurare simplă și rapidă
 • Adăugați cu ușurință produse noi
 • Lucrați cu metodele de plată preinstalate
 • SEO
 • Gestionarea îmbunătățită a comenzilor
 • Calculul coșului
 • Managementul transportului maritim

free-premium-woocommerce-extensii

Să vedem unele dintre acestea mai detaliat:

Gestionarea comenzilor este probabil una dintre cele mai importante părți atunci când alegeți un plugin de comerț electronic. WooCommerce nu dezamăgește în acest domeniu. Are un manager excelent, cu multe funcții încorporate în el. Acest lucru face pentru o procesare mai rapidă a comenzilor, ceea ce duce la rezultate mai bune.

O caracteristică excelentă a WooCommerce este faptul că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea tuturor tipurilor de metode de plată. Pluginul vine cu multe metode de plată preinstalate, cum ar fi Transfer bancar, numerar la livrare, PayPal, Square, Stripe sau chiar Verificați plățile.

WooCommerce are o extensie excelentă care vă permite să aveți recenzii despre produse pe site-ul dvs. (gratuit). Se numește Yotpo Social Review. Vă permite chiar să creați Q&Vă va ajuta clienții să iasă.

WooCommerce vine și cu câteva extensii frumoase de livrare / livrare. O alegere foarte populară se numește Shippo. Este gratuit să vă înscrieți, dar plătiți 0,05 USD pe fiecare etichetă de expediere. Te ajută să păstrezi legătura cu 15+ operatori, inclusiv DHL, UPS, FedEx și altele.

Când piața dvs. online primește clienți, este extrem de relevant să rămâneți în legătură cu aceștia. Cel mai de încredere mod de a face acest lucru este prin crearea unui newsletter sau a unei liste de e-mail.

Un lucru bun WooCommerce vine și cu o extensie Mail Chimp. Dacă aveți deja un cont Mail Chimp, îl puteți conecta cu ușurință la magazinul dvs. folosind această extensie (care este liber să o utilizeze).

Obținerea de clienți pe site-ul dvs. este un sentiment bun, dar păstrarea lor și a vă asigura că se întorc nu este atât de ușor pe cât pare.

Care este un alt avantaj care vă poate ajuta să faceți acest lucru? Sistemul integrat de bloguri pe care WooCommerce îl are.

Blogging integrat

Dacă vrei să fii un adevărat profesionist în nișa ta, este bine să ai un blog pe site-ul tău. Dar s-ar putea să vă întrebați „„ De ce? Nu sunt scriitor. Vând lucruri. ””. Și asta poate fi adevărat.

Dar gândiți-vă la acest lucru: companiile care fac bloguri au cu 55% mai multe șanse să recupereze traficul pe site-urile lor web, ceea ce înseamnă mai multe șanse de vânzări. Deoarece WooCommerce este un plugin WordPress, acesta are funcții de blog încorporate.

Prin crearea de conținut care apare pe site-ul dvs., puteți obține clasamente mult mai bune pe Google. Să presupunem că aveți un magazin unde vindeți boxe Bluetooth. Persoanele interesate de acest subiect deseori caută articole pe internet despre astfel de vorbitori.

Și ce se întâmplă dacă nu aveți niciun articol despre ele? Acești potențiali clienți trec pe aici, fără să-și observe niciodată site-ul.

Dar dacă publicați periodic postări despre boxe noi Bluetooth, alții vă pot găsi mai ușor pe Google. Și de când tocmai au ajuns pe site-ul dvs. web, poate vor achiziționa un difuzor nou de la dvs..

Vizitatorii care ajung pe site-ul dvs. vor avea mai multă încredere în dvs., deoarece pot vedea că știți despre ce vorbiți. Încet-încet îți vei dezvolta propriul brand și vei fi un profesionist în nișa ta.

Deci ce crezi? Merită să creați o pagină de blog lângă magazinul dvs.? După cum am spus, nu este obligatoriu, dar ar putea deveni un flux de venituri real dacă introduceți ceva de lucru. Și, având în vedere că WooCommerce a fost deja integrat, de ce să nu încercați?

Mii de teme WooCommerce

Am menționat deja că puteți crea propriile teme pentru WooCommerce. Dar nu trebuie neapărat. WooCommerce vine cu multe teme frumoase chiar din cutie.

Poate vă gândiți că aveți deja o temă drăguță din WordPress, care funcționează foarte bine. Însă ar trebui să luați în considerare actualizarea la o temă WooCommerce atunci când vă faceți magazinul. De ce?

Aceasta este o mișcare grozavă din partea ta, deoarece temele WooCommerce sunt create special pentru piețele online. De la început, aceste teme sunt dezvoltate pentru a se potrivi bine cu magazinul dvs. online.

Este un lucru bun că multe dintre teme sunt făcute pentru anumite magazine. De exemplu, dacă magazinul dvs. va vinde electronice (telefoane, tablete, căști etc.) puteți alege dintre cele create special pentru asta.

Un loc bun pentru a începe să căutați este magazinul tematic WooCommerce. Aici puteți căuta orice temă la care v-ați putea gândi. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva ceva mai premium, puteți consulta ThemeForest.

premium-woocommerce-teme

Au cea mai mare colecție de teme WordPress pe web. Din această cauză, multe teme premium WooCommerce sunt vândute de acestea. Deși este important să subliniem, că majoritatea nu sunt gratuite.

Un sfat bun: dacă magazinul dvs. este în primele zile, ar trebui să obțineți o temă gratuită. WooCommerce funcționează bine și cu acestea. Când veți obține mai mulți vizitatori și cumpărători pe site, puteți trece la o temă premium destul de simplă.

Atunci când căutați cea mai bună temă pentru magazinul dvs., este important să verificați câteva fapte înainte de a alege unul. Cel mai important lucru de aflat este dacă tema se actualizează des. Dacă se va întâmpla, atunci magazinul dvs. va fi mai sigur. De asemenea, este mai puțin probabil să intrați în conflict cu alte părți ale site-ului.

Pe de altă parte, ar trebui să acordați atenție evaluărilor pentru această temă. Ca orice alt produs, dacă tema a obținut un rating ridicat, veți fi sigur că face ceea ce susține. Citind câteva recenzii despre asta este și mai bine.

Fiind serios cu privire la alegerea temei potrivite, vă asigură că veți beneficia la maxim de ceea ce are de oferit WooCommerce.

Să reluăm despre ce am vorbit până în acest moment:

 1. Am văzut că WooCommerce este un plugin de încredere folosit de mii de magazine din întreaga lume, oferindu-i un plus uriaș.
 2. O altă comoditate este faptul că se integrează perfect în WordPress. Acest lucru ușurează procesul de a avea o piață online sigură și performantă.
 3. WooCommerce fiind un plugin Open-Source face mai simplu să vă mutați magazinul pe un alt server sau furnizor de hosting când îl întrece pe cel vechi. De asemenea, permite o personalizare mai bună a magazinului.
 4. Extensiile pentru WooCommerce vă vor face viața mult mai ușoară atunci când gestionați magazinul.
 5. Sistemul integrat de blogging este excelent pentru a obține vizitatori noi, care vor rămâne în legătură cu dvs. datorită extensiei Mail Chimp.
 6. Un alt aspect pozitiv este magazinul de teme WooCommerce (alternativ ThemeForest) pentru a găsi tema care îți va crește piața dincolo de așteptările tale.

Dar la începutul postării, am spus că voi acoperi și dezavantajele. Să trecem la ele acum:

Ești o persoană căreia îi place tehnologia? Într-o chestiune de fel, toată lumea o face. Dar care este diferența dintre cineva care creează un site web singur și cineva care plătește o persoană să o facă pentru el? Diferența constă în cunoașterea dezvoltării site-urilor web.

Aceasta este una dintre problemele de aici. Dacă nu sunteți atât de mult în tehnologie, poate dura ceva timp pentru a afla toate aspectele și avantajele WooCommerce. După cum am spus anterior, este total posibil. Dar dacă nu sunteți obișnuit să faceți așa ceva de unul singur, poate doriți să solicitați ajutor.

Iar când magazinul este înființat și funcționează, trebuie să îl gestionați. Deoarece WooCommerce este un plugin Open-Source, trebuie să efectuați toate activitățile de backend. Cu platformele plătite, acest lucru este diferit.

Dacă mergeți pentru o altă platformă, de exemplu, Shopify, ei au grijă de toate. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ruperea site-ului sau defecțiunea site-ului. Dacă există vreo problemă, personalul se va uita la ea și va găsi o modalitate de a o rezolva.

Dar cu WooCommerce, dacă există o problemă, trebuie să o rezolvați singur. Într-o situație mai norocoasă, găsiți răspunsul pe un site al comunității. Sau ar putea fi necesar să angajați un dezvoltator pentru a face munca pentru tine. Dar oricare dintre aceste situații ar putea lua timp prețios departe de piață.

Un alt dezavantaj este frecvența actualizărilor. WordPress primește actualizări foarte des. Dar uneori, pluginurile, în acest caz, WooCommerce, nu se adaptează foarte repede la noile standarde. Dar acest lucru se va rezolva singur în câteva luni.

WooCommerce vă poate costa și câțiva bani. Este un lucru pe care mulți îl consideră negativ. Numeroase teme utilizate de WooCommerce au un preț. Deci, dacă doriți să vă actualizați magazinul cu o nouă temă mai bună, s-ar putea să cheltuiți bani pentru asta.

Extensiile utilizate de WooCommerce sunt foarte utile. Dar multe dintre acestea vin și la un preț. Ar trebui să luați în considerare aceste aspecte atunci când vă planificați magazinul.

Concluzie

În concluzie, WooCommerce este un plugin puternic și modern care vă ajută să construiți un magazin online. După cum am văzut, există mulți profesioniști dacă alegeți să vă dezvoltați magazinul utilizându-l. Una dintre cele mai remarcabile este posibilitatea uriașă de personalizare și securitatea puternică care vine cu cele mai recente actualizări.

Ca orice, are și unele contra. Dacă nu cunoașteți cu adevărat tehnologia, este posibil să vă creați și să gestionați magazinul folosind acest instrument. În acest caz, o platformă plătită ar putea fi o alegere mai bună pentru dvs..

Dar, dacă doriți un magazin online performant, performant și modern și sunteți dispus să puneți ceva de lucru în el, chiar învățând de jos în sus cum să faceți acest lucru, vă recomand cu încredere să încercați WooCommerce.

Profesioniștii pot întrece cu adevărat contra dacă vorbim despre WooCommerce.

După cum am spus în deschidere, în urmă cu 10 ani, nu foarte mulți oameni s-ar fi gândit să creeze un magazin online folosind WordPress. Dar după cum ați văzut acest articol, WooCommerce poate fi un instrument excelent pentru a vă ajuta să îl atingeți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector