5 Alternatif eHost Terbaik

terbaik-ehost-alternatif


eHost adalah penyedia hosting web; ia dalam perniagaan antara tahun 1996 dan 2017. Ia dihentikan setelah pelancaran semula dan semua pelanggan yang ada disebarkan ke syarikat yang berbeza.

Sekiranya anda mencari alternatif eHost terbaik, teruskan membaca, kerana kami akan mengulas 5 daripadanya dalam artikel ini. Oleh kerana kebanyakan blogger dan pemilik laman web mencari nilai terbaik yang ditawarkan, kami akan memberi tumpuan kepada perkhidmatan Hosting Bersama peringkat permulaan dan hanya menyebut yang paling maju, seperti Reseller Hosting, VPS Hosting atau Dedicated Server Hosting.

1. Hosting InMotion

inmotion-hosting-best-ehost-alternatif

InMotion milik pekerja telah beroperasi sejak tahun 2001 dan kini menguruskan lebih dari 300,000 nama domain. Ia menawarkan Business Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting, dan Dedicated Server Hosting.

Mengapa kami mengesyorkan InMotion:

 • nama domain percuma + SSL
 • storan dan lebar jalur yang tidak terhad untuk pakej hosting bersama
 • cPanel
 • Sokongan pelanggan 7/24
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari
 • tawaran termurah boleh didapati dari $ 6.39 / bulan

Hosting Perniagaan dan Hosting WordPress

Perkhidmatan hosting peringkat permulaan InMotion disebut Business Hosting dan memberi anda storan dan lebar jalur tanpa had yang disebutkan di atas, ditambah dengan nama domain percuma di ketiga-tiga pakej:

 1. Lancarkan: Pakej ini sesuai untuk 2 laman web, memberikan anda pembangun laman web dan kredit iklan. Ia bermula pada $ 6.39 / bulan.
 2. Kuasa: Pakej tengah boleh menjadi rumah hingga 6 laman web dan menyediakan sumber pelayan 2 kali lebih banyak daripada yang pertama. Ini juga mengandungi sekumpulan alat pemasaran yang lebih besar dengan harga mulai $ 8.49 / bulan.
 3. Pro: Pakej Pro membolehkan anda menambahkan laman web dalam jumlah yang tidak terhad dan dilengkapi dengan sumber 4 kali lebih banyak dan sokongan tahap profesional. Ia bermula pada $ 14.71 / bulan.

The Hosting berkaitan WordPress ditujukan khas untuk pelanggan yang ingin menjalankan WordPress. Tawaran ini didasarkan pada hosting bersama, tetapi beberapa perkhidmatan yang berkaitan dengan WP, seperti perisian WordPress yang telah dipasang sebelumnya, tema percuma, dan sandaran automatik, kemas kini automatik pilihan juga ditambahkan. Terdapat lebih banyak kekuatan di sebalik 6 pakej yang ditunjukkan di bawah ini dan penggunaan lebar jalur juga tidak terhad:

 1. WP-1000S: Pakej terkecil adalah untuk satu laman web dengan 20,000 pengunjung bulanan. Ia dilengkapi dengan penyimpanan 40 GB dengan harga bermula $ 7.26 / bulan.
 2. WP-2000S: Pakej hosting ini dapat melayani 2 laman web dengan maksimum 50,000 pengunjung bulanan. Storan 80 GB juga disertakan, serta lesen Jetpack Personal percuma (nilai $ 39 / tahun). Tawaran bermula pada $ 11.38 / bulan.
 3. WP-3000S: Pakej ini sekali lagi agak besar, dan diperuntukkan untuk 3 laman web dengan jumlah pengunjung keseluruhan sehingga 125,000 setiap bulan. Terdapat simpanan 120 GB, ditambah dengan lesen Jetpack Personal yang disebutkan di atas. Harga bermula: $ 11.38 / bulan.
 4. WP-4000S: Pakej keempat dapat melayani hingga 6 laman web dengan maksimum 300,000 pengunjung bulanan. Lebih banyak aset ditambahkan pada tawaran ini, termasuk penyimpanan 160 GB, alamat IP khusus percuma, dan lesen Jetpack Professional, bernilai $ 299 / tahun. Pakej bermula pada $ 31.10 / bulan.
 5. WP-5000S: Pakej ini boleh menjadi rumah hingga 10 laman web dengan 600,000 pelawat bulanan keseluruhan. Ini berisi sumber yang sama dengan pakej ke-4, tetapi penyimpanannya ditingkatkan menjadi 200 GB. Harga permulaannya ialah $ 62.24 / bulan
 6. WP-6000S: Pakej hosting WordPress terbesar dapat melayani sehingga 20 laman web dengan sehingga 1,200,000 pengunjung bulanan keseluruhan dan juga mempunyai kelebihan yang sama dengan 2 pakej sebelumnya. Sedikit lebih besar, storan 240 GB ditambahkan pada tawaran ini dan tersedia dari $ 119.28 / bulan.

Hosting Reseller, Hosting VPS, dan Hosting Server Dedicated

The Hosting Penjual Semula InMotion dikuasakan oleh 3 pakej hosting bersama dan 3 pakej hosting VPS. Yang terkecil bermula pada $ 15.39 / bulan dan menyediakan ruang 80 GB, lebar jalur 800 GB, alamat IP khusus dan contoh cPanel tanpa had untuk pelanggan anda.

Pakej VPS boleh didapati dalam versi yang tidak dikendalikan dan yang diuruskan. Pakej terkecil mengandungi 4 GB RAM, storan SSD 75 GB dan lebar jalur 4 TB. Versi yang tidak dikendalikan bermula pada $ 21.04 / bulan dan memberi anda 3 alamat IP percuma tambahan, sementara versi yang diuruskan tersedia dari $ 29.19 / bulan.

Hosting Pelayan Dedicated pakej lebih mantap, yang terkecil boleh didapati dari $ 105.69 / bulan. Ia menyediakan CPU 3,4 GHz 4C / 4T, 8 GB RAM, 500 GB SSD atau 1 TB storan klasik, lebar jalur 6 TB, 2 jam pengurusan dan 5 alamat IP percuma.

2. HostGator

hostgator-best-ehost-alternatif

HostGator ditubuhkan pada tahun 2002 di sebuah bilik asrama, sejak itu ia merupakan anggota industri hosting yang stabil. Pada masa ini ia dikendalikan oleh Endurance International Group. Syarikat ini menyediakan pakej Web Hosting, Cloud Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting, dan Dedicated Server Hosting.

Mengapa kami mengesyorkan HostGator:

 • penggunaan jalur lebar tidak terhad
 • pensijilan SSL percuma
 • Sokongan 7/24
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • tawaran termurah boleh didapati dari $ 2.75 / bulan

Web Hosting, Cloud Hosting, dan WordPress Hosting

HostGator membuat rancangan Web Hosting yang cukup mudah, yang pertama, yang tidak terhad, dan yang lain dengan tambahan:

 1. Rancangan penetasan: Pakej ini adalah untuk satu laman web dan bermula pada $ 2.75 / bulan.
 2. Pelan Bayi: Pakej ini boleh menjadi lokasi laman web dalam jumlah yang tidak terhad dan boleh didapati dari $ 3,95 / bulan.
 3. Rancangan perniagaan: Pakej terbesar memberikan peningkatan percuma ke sertifikasi SSL Positif, alamat IP khusus percuma, dan pakej SEO bernilai $ 50 / tahun. Tawaran ini boleh didapati dari $ 5.95 / bulan.

Menurut HostGator, itu Cloud Hosting pakej 2 kali lebih pantas, kerana cache dan pelayan yang lebih baik. Terdapat juga 3 pakej dalam tawaran ini:

 1. Hatchling Cloud: Ia dilengkapi dengan RAM 2 GB, 2 teras CPU dan anda boleh menambahkan satu laman web ke dalamnya. Pakej bermula pada $ 4.95 / bulan.
 2. Baby Cloud: Anda boleh menambahkan jumlah laman web yang tidak terhad ke pakej ini dan ia memberi anda memori 4 GB dan 4 teras CPU dengan harga bermula $ 7.95 / bulan.
 3. Business Cloud: Pakej ini juga untuk jumlah laman web yang tidak terhad, tetapi memberi anda lebih banyak kekuatan. RAM 6 GB, 6 teras CPU, peningkatan percuma ke SSL Positif, alamat IP khusus percuma dan pakej SEO juga disertakan dengan harga bermula $ 9,95 / bulan.

The Hosting WordPress pakej masih lebih pantas daripada hosting bersama klasik, dan jika anda sudah mempunyai laman web WP, profesional HostGator akan membawanya ke storan baru anda secara percuma. Terdapat 3 pakej yang tersedia:

 1. Pelan Permulaan: Ia sesuai untuk 1 laman web sehingga 100,000 lawatan sebulan dan dilengkapi dengan ruang sandaran 1 GB dengan harga bermula $ 5.95 / bulan.
 2. Pelan Piawai: Sumbernya digandakan dalam pakej ini; ia ditetapkan untuk melayan sehingga 2 laman web sehingga 200,000 pelawat bulanan secara keseluruhan. Ia memberi anda simpanan sandaran 2 GB dan bermula pada $ 7,95 / bulan.
 3. Rancangan perniagaan: Anda boleh menambahkan hingga 3 laman web ke pakej ini dan melayani sehingga 500,000 pengunjung bulanan. Storan sandaran besarnya 3 GB dan harga permulaan adalah $ 9,95 / bulan dalam tawaran ini.

Hosting Reseller, Hosting VPS, dan Hosting Server Dedicated

The Hosting Penjual Semula pakej tersedia dalam 3 versi dan semuanya menyediakan SSL percuma untuk anda dan anda juga boleh menambahkan jumlah nama domain yang tidak terhad. Pakej paling murah, Aluminium bermula pada $ 19.95 / bulan dan memberi anda simpanan 60 GB dengan lebar jalur 600 GB.

The Hosting VPS harga juga jelas dan senang difahami. Anda boleh mendapatkan bahagian pelayan maya anda sendiri dari $ 29.95 / bulan. Untuk jumlah ini, anda boleh membeli pakej VPS terkecil, yang disebut Snappy 2000 dan mempunyai kelebihan RAM 2 GB, 2 teras CPU, penyimpanan 120 GB dan lebar jalur 1.5 TB.

HostGator Hosting Pelayan Dedicated perkhidmatan juga dilengkapi dengan 3 pakej, di mana yang terkecil disebut Value Server dan tersedia dari $ 119 / bulan. Ia menyediakan pemproses Intel Xeon D dengan 4 teras dan 8 utas, 8 GB RAM, penyimpanan 1 TB dan penggunaan jalur lebar tanpa had. Anda boleh memilih Linux atau Windows untuk sistem operasi pelayan anda.

3. SiteGround

tapak laman web-terbaik-ehost-alternatif

SiteGround ditubuhkan pada tahun 2004 oleh beberapa pelajar Bulgaria dan sejak itu, syarikat ini menjadi salah satu pemain terbesar dalam industri hosting web. Pada masa ini ia melayani lebih dari 1,700,000 nama domain.

Syarikat ini mempunyai rangkaian produk yang serba boleh, termasuk Web Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting, dan Dedicated Server Hosting. Terdapat juga beberapa pakej yang berkaitan dengan WordPress dan WooCommerce, kami akan melampirkannya bersama dengan pakej Web Hosting.

Mengapa kami mengesyorkan SiteGround:

 • pemasangan CMS yang mudah
 • SSL percuma
 • penggunaan jalur lebar tanpa had dalam rancangan hosting bersama
 • Sokongan 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • tawaran termurah boleh didapati dari $ 3.95 / bulan

Web Hosting, WordPress Hosting, WooCommerce Hosting

Hosting bersama peringkat kemasukan dipanggil Web Hosting di SiteGround dan perkhidmatan yang sama digunakan oleh WordPress dan WooCommerce Hosting. Yang terakhir menawarkan sumber yang sama dan mempunyai harga yang sama, jadi kami akan mengkaji ketiga-tiga perkhidmatan bersama.

Terdapat 3 pakej Web Hosting (WordPress Hosting, WooCommerce Hosting):

 1. StartUp: Pakej ini dikhaskan untuk satu laman web sehingga 10,000 pelawat bulanan. Ia dilengkapi dengan ruang 10 GB dan beberapa tambahan, termasuk sandaran harian percuma dan cPanel. Ia bermula pada $ 3.95 / bulan.
 2. GrowBig: Pakej ini sudah dapat menerima lebih dari satu laman web, sehingga 25,000 pelawat bulanan secara keseluruhan. Storan 20 GB, pemulihan percuma dari sandaran, sokongan keutamaan dan cache tambahan juga disertakan. Pakej ini boleh didapati dari $ 5.95 / bulan.
 3. GoGeek: Anda boleh mendapatkan simpanan yang lebih besar dalam tawaran ini, 30 GB dan anda boleh melayani sehingga 100,000 pelawat bulanan keseluruhan dengan laman web anda. Pakej ini merangkumi beberapa perkhidmatan geek, seperti akaun demam di pelayan, repo GIT atau pementasan WordPress atau Joomla. Ia bermula pada $ 11.95 / bulan.

Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting, Dedicated Server Hosting

Cloud Hosting dikuasakan oleh pelayan yang diuruskan sepenuhnya dan SiteGround menambah unit penyimpanan SSD, sandaran harian dan rangkaian penghantaran kandungan percuma ke dalamnya. Terdapat 4 pakej dalam tawaran ini, yang paling murah bermula dari $ 80 / bulan. Ia menyediakan 2 teras CPU, RAM 4 GB, penyimpanan 40 GB dan penggunaan jalur lebar 5 TB.

Hosting Perusahaan dibuat untuk pelanggan Enterprise dan tidak mempunyai pakej. Dengan memilih perkhidmatan ini, pengurus akaun akan diberikan kepada anda. Dia akan membantu anda untuk memberitahu syarikat tentang keperluan anda yang tepat dan penyelesaian hosting akan ditawarkan untuk menyelesaikannya. Ini adalah kaedah paling fleksibel untuk mendapatkan penyelesaian penyimpanan yang sempurna.

Hosting Pelayan Dedicated dilayan oleh 3 lokasi data yang berbeza. SiteGround mempunyai pusat data di Amerika Syarikat, Eropah, dan Asia juga. Harganya berbeza; pelayan data Amerika Syarikat dan Eropah jauh lebih murah daripada pelayan Asia, jadi kami akan melindungi yang pertama.

Pakej Dedicated Server Hosting termurah dipanggil Entry Server dan boleh didapati dari harga $ 269 / bulan. Ia memberi anda pemproses Intel Xeon X3 dengan 4 teras dan 8 utas, RAM 16 GB, penyimpanan SSD 480 GB dan lebar jalur 10 TB.

4. A2Hosting

a2hosting-best-ehost-alternatif

A2Hosting adalah syarikat hosting web yang beroperasi secara bebas sejak tahun 2001 yang mempunyai pusat data di seluruh Dunia, di Amerika Syarikat, Eropah dan Asia juga. Ia menawarkan Shared Hosting, VPS Hosting, Reseller Hosting, dan Dedicated Server Hosting.

Mengapa kami mengesyorkan A2Hosting:

 • storan dan lebar jalur yang tidak terhad dalam rancangan hosting bersama
 • Hosting Windows dan Linux – Plesk / cPanel
 • Sokongan 24/7
 • jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
 • tawaran termurah boleh didapati dari $ 3.92 / bulan

Shared Hosting dan Reseller Hosting

Shared dan Reseller Hosting tersedia dalam versi Linux dan Windows. Sumbernya sama di belakangnya, hanya aset yang berkaitan dengan sistem operasi yang berbeza. Contohnya, pakej Linux disertakan dengan cPanel sementara pakej Windows disertakan dengan Plesk. Terdapat 3 pakej Hosting Bersama:

 1. Lite: Pakej ini sesuai untuk satu laman web dengan sehingga 5 pangkalan data. Ia bermula pada $ 3.92 / bulan (Linux) dan $ 4.90 / bulan (Windows).
 2. Pantas: Anda boleh menambahkan jumlah laman web yang tidak terhad untuk storan ini dan anda juga boleh mendapatkan sumber pelayan 2 kali lebih banyak. Harga permulaannya ialah $ 4.90 / bulan (Linux) dan $ 5.88 / bulan (Windows).
 3. Turbo: Pakej ini mengandungi aset yang sama dengan Swift tetapi juga mendapat pakej A2 Site Accelerator. Ia mengandungi penyelesaian pelayan dan cache sehingga laman web anda dapat mencapai 20 kali lebih cepat. Ia bermula pada $ 9.31 / bulan (Linux) dan $ 10.78 / bulan (Windows).

Hosting Penjual Semula mendapat 4 pakej; yang terkecil memberikan anda penyimpanan 30 GB, pemindahan 400 GB, 40 akaun pengguna, dan panel kawalan WHM. Ia bermula pada $ 13.19 / bulan di Linux dan $ 14.51 / bulan dalam versi Windows.

Hosting VPS dan Hosting Server Dedicated

The Linux VPS perkhidmatan tersedia dalam pelbagai versi. Pakej terkawal terkecil memberi anda akses root, penyimpanan 20 GB, pemindahan 2 TB, RAM 512 MB dan 1 teras CPU dengan harga bermula $ 5 / bulan. Pakej Linux yang diuruskan lebih hebat, yang terkecil dilengkapi dengan storan 75 GB, pemindahan 2 TB, RAM 4 GB dan 4 vCPU dengan harga permulaan $ 32,99 / bulan.

Windows VPS hanya tersedia dalam versi terurus dan pakej terkecil bermula dari $ 36.29 / bulan. Ia mengandungi RAM 6 GB, penyimpanan 100 GB, pemindahan 3 TB, 6 vCPU, dan Plesk.

The Hosting Pelayan Dedicated juga serba boleh, ada yang disebut tawaran Pelayan Separuh Dedikasi dari $ 9.31 / bulan tetapi ia bukan pelayan sebenar. Pakej Server Dedicated sebenar pertama memberi anda penyimpanan 2 × 500 GB, pemindahan 10 TB, RAM 8 GB dan 2 teras CPU. Ia bermula pada $ 99.59 / bulan dalam versi yang tidak dikendalikan dan $ 141.09 / bulan dalam versi yang diuruskan. Yang terakhir juga boleh dibeli dengan akses root pilihan.

5. Hostinger

hostinger-best-ehost-alternatif

Hostinger adalah syarikat lain yang berpangkalan di Amerika Syarikat dalam industri hosting web dan terkenal dengan harganya yang sangat rendah. Tawaran termurah boleh didapati dari $ 0.80 / bulan; oleh itu bukan satu keajaiban bahawa syarikat ini mempunyai lebih dari 29 juta pengguna.

Mengapa kami mengesyorkan Hostinger:

 • Sokongan 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • tawaran termurah boleh didapati dari $ 0.80 / bulan

Web Hosting dan Cloud Hosting

Pakej Hosting Web Hostinger agak mudah dan senang difahami. Terdapat 3 daripadanya:

 1. Hosting Berkongsi Tunggal: Pakej ini sesuai untuk satu laman web dan anda boleh memberikan satu akaun e-mel kepadanya. Penggunaan jalur lebar 100 GB juga disertakan dengan harga permulaan $ 0.80 / bulan.
 2. Phosting dikongsi semula: Pakej tengah dapat melayani jumlah laman web yang tidak terhad dan anda juga boleh mendapatkan jumlah akaun mel yang tidak terhad. 2 kali lebih banyak sumber pelayan dan sandaran mingguan juga disertakan. Ia bermula pada $ 3.49 / bulan.
 3. Hosting Berkongsi Perniagaan: Pakej terbesar mempunyai semua faedah seperti Premium dan juga pensijilan SSL percuma, sandaran harian dan 4 kali lebih banyak sumber ditambahkan. Ia bermula pada $ 7.95 / bulan.

Terdapat 3 lagi kuat Cloud Hosting pakej dalam barisan produk; mereka memberi anda lebih banyak kuasa daripada pakej Web Hosting yang lebih sederhana. Pelan Cloud Hosting terkecil dipanggil Cloud Startup dan bermula pada $ 15,90 / bulan. Ia menyediakan alamat IP khusus, penyimpanan 40 GB, lebar jalur 2 TB, RAM 3 GB dan 2 teras CPU.

Hosting VPS

Kerana Hostinger tidak menawarkan pelayan khusus, jenis hosting yang paling maju adalah Hosting VPS. Terdapat 6 pakej VPS yang boleh anda pilih, yang paling lemah bermula dari $ 4.99 / bulan.

Ia menyediakan anda memori 1 GB, CPU 2,4 GHz, penyimpanan 20 GB dan lebar jalur 1 TB.

Kesimpulannya

Anda telah sampai ke akhir artikel ini. Kami merangkumi Alternatif eHost Terbaik dan memberi tumpuan kepada jenis hosting yang paling sesuai untuk blogger dan pemilik laman web. Anda kini boleh memilih penyedia kegemaran anda dan pakej terbaiknya, mempunyai jangka hos yang baik dan boleh dipercayai.

Jangan teragak-agak untuk membeli jangka masa yang lebih lama, rancangan tahunan atau separuh tahunan selalunya mempunyai harga yang lebih mesra pengguna. Setelah simpanan anda siap, anda boleh menumpukan perhatian pada blog atau perniagaan anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map