5 Penyedia Hosting Terbaik untuk Pencinta Blogger & WordPress

penyedia hosting blog terbaik


Dengan kekuatan 20% laman web di internet, WordPress adalah salah satu platform blog yang paling banyak digunakan. Sebilangan besar blogger menggunakan WordPress kerana dibuat khusus untuk blog, ia mempunyai keluk pembelajaran yang lancar, dan sangat disesuaikan dan boleh diskalakan. Ia juga menyediakan semua alat yang diperlukan untuk menulis blog. Mengetahui bahawa WordPress adalah platform blog yang disukai oleh banyak blogger, banyak penyedia hosting telah memperhatikan keperluan blogger dan telah menggabungkan perkara-perkara seperti pemasangan WordPress 1-klik dan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress. Yang mana 5 penyedia hosting yang paling disukai oleh blogger, dan mengapa mereka cenderung memilih penyedia ini? Dalam artikel ini, kami akan menjelaskan mengapa beberapa penyedia hosting mempunyai kejayaan besar dengan blogger.

Gambaran keseluruhan Penyedia Hosting Terbaik untuk Blog

Mari kita lihat 5 penyedia hosting yang menerima semua cinta dari blogger:

BlueHost

Lawati Host »

hosting blog terbaik bluehostBlueHost berbangga dengan hosting lebih daripada 2 juta laman web dan menawarkan pengalaman sokongan yang luar biasa. Pelan di BlueHost dilengkapi dengan jaminan wang pengembalian wang penuh selama 30 hari dan kemungkinan untuk membatalkan langganan anda bila-bila masa selepas tempoh 30 hari awal dan menerima bayaran balik pro-rata untuk baki tempoh langganan. Salah satu sebab mengapa BlueHost sangat disukai oleh pelanggan mereka adalah kerana mereka mempunyai banyak pilihan hosting dan rancangan langganan untuk semua jenis keperluan, dan termasuk pemasangan WordPress 1-klik untuk membuat blog anda dalam talian secepat mungkin.

BlueHost menawarkan hosting bersama, hosting khusus, hosting VPS, hosting WooCommerce, dan tentunya hosting WordPress. Sekiranya usaha blog anda berada dalam fasa awal, BlueHost mempunyai salah satu rancangan hosting bersama yang paling berpatutan dengan harga bermula serendah $ 2.95 sebulan. Ini merangkumi 50GB ruang penyimpanan, lebar jalur yang tidak dimeterai dan 1 domain yang disertakan. Ini adalah lebih daripada tawaran murah hati untuk blogger dengan anggaran.

Mereka yang mampu atau harus melabur lebih banyak dalam rancangan hosting kerana blog mereka sudah mendapat banyak lalu lintas, dapat memilih hosting yang dioptimumkan untuk WordPress, yang bermula pada $ 19,95 sebulan, dapat menangani lalu lintas 100 juta kunjungan per bulan , termasuk penyimpanan 30GB + sandaran 30GB, 1 domain, dan ceri di atas – SiteLock CDN dan SiteLock Pro untuk peningkatan keselamatan dan kelajuan. BlueHost memberi anda semua alat yang diperlukan untuk mengamankan dan mempercepat blog WordPress anda.

Hosting InMotion

Lawati Host »

hosting blog inmotionInMotion adalah kegemaran lain untuk hosting WordPress. Mereka termasuk rancangan hosting untuk semua jenis keperluan dengan fokus yang sedikit khusus pada keperluan perniagaan. InMotion dilancarkan pada tahun 2001 dan sejak itu mereka terus berkembang. Hari ini, mereka menyediakan salah satu perkhidmatan hosting web yang paling komprehensif di pasaran. Alat hosting web mereka, termasuk alat pengurusan akaun (cPanel, Softaculous), pembangun laman web (BoldGrid, WordPress, B2evolution), eCommerce (PrestaShop, OpenCart) dan sokongan CMS (WordPress, Joomla, Drupal) menjadikannya perkhidmatan web hosting yang mantap.

InMotion menyediakan hosting web yang dioptimumkan untuk WordPress untuk semua tahap kemahiran dari blogger hingga perniagaan kecil, pemaju, dan perniagaan yang berkembang. Pelan hosting Pelancaran WordPress bermula pada $ 5,99 sebulan dan merangkumi domain percuma, SSD percuma untuk kelajuan yang sangat tinggi, ruang cakera tanpa had, pemindahan laman web percuma, WordPress, Joomla dan PrestaShop yang telah dipasang, jaminan pulangan wang 90 hari dan kredit iklan percuma, sandaran dan sokongan penuh.

Hosting WordPress InMotion juga merangkumi ciri penyunting Drag dan Drop WordPress asli untuk mengatur kandungan dan media dengan mudah. Perjanjian ini juga dipermanis dengan tema percuma dalam kategori tertentu (mis. Fesyen, fotografi) untuk memulakan anda secepat mungkin. Blogger WordPress akan mendapati bahawa hosting InMotion ini dioptimumkan untuk WordPress dalam semua aspeknya dan memungkinkan untuk blogger melancarkan projek mereka dalam jangka masa yang singkat.

HostGator

Lawati Host »

hosting blog hostgatorHostGator adalah penyedia hosting web lain yang berada di kedudukan teratas di antara pilihan blogger dan telah berkecimpung dalam perniagaan selama lebih dari satu dekad, yang bermaksud bahawa mereka telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam perniagaan hosting dan mengetahui selok-belok mencipta kejayaan perkhidmatan hosting. Rancangan di HostGator bertujuan untuk memenuhi setiap jenis keperluan hosting web, oleh itu, HostGator mempunyai beberapa jenis rancangan hosting yang disusun seperti hosting bersama, hosting awan, hosting khusus, VPS, dan hosting WordPress.

Pelan hosting WordPress permulaan berharga $ 5,95 sebulan dan merangkumi migrasi percuma, penyimpanan 50GB, CDN global, penghapusan malware automatik, Kredit Google AdWords percuma, dan ia dapat menangani 25,000 pengunjung bulanan. Pelayan berkepadatan rendah mereka, seni bina awan, lapisan cache berbilang dan CDN memberikan masa muat 2.5x lebih cepat. Antaramuka Awan WordPress memberi tumpuan kepada kebolehgunaan dan melancarkan proses yang berkaitan dengan hosting web.

Ini, ditambah dengan sandaran automatik dan pemulihan satu klik membantu pengguna tetap berada di atas pengurusan web hosting mereka. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak dari segi rancangan hosting, anda boleh melihat rancangan tingkat lebih tinggi yang dilengkapi dengan ruang penyimpanan yang lebih banyak atau tidak terhad dan keselamatan yang lebih tinggi dengan harga yang sangat berpatutan.

WPEngine

Lawati Host »

hosting blog wpengineWPEngine adalah penyedia hosting web yang berfokus pada penyediaan perkhidmatan hosting untuk laman web WordPress. Mereka melayani lebih dari 50,000 pelanggan di 120 negara, dan menawarkan semua yang diperlukan untuk hosting WordPress yang cepat, selamat dan berskala. Rancangan WPEngine bukanlah yang termurah di pasaran, namun kepakaran mereka dan teknologi terbaik di kelas menjadikannya pelaburan yang bermanfaat, terutama bagi blogger yang sudah melihat lalu lintas yang signifikan di blog mereka dan yang diramalkan akan meningkat.

Pelan termurah, pelan Peribadi, adalah $ 29 sebulan dan dilengkapi dengan ciri-ciri berikut: 1 pemasangan, lawatan 25k sebulan, storan tempatan 10GB, sokongan sembang 24/7, LargeFS untuk menyimpan dan memindahkan data tanpa had, pemasangan dan pemasangan yang boleh dipindahkan, keselamatan kelas perusahaan, dan jaminan wang dikembalikan 60 hari. Pelan peringkat yang lebih tinggi juga merangkumi CDN, WPE SSL, Sokongan untuk Pihak Ketiga SSL, GeoIP, sokongan Multisite. WPEngine mungkin tidak cukup berpatutan untuk blogger yang baru bermula di lapangan, tetapi ini adalah pilihan yang baik setelah blog anda mula memperoleh lebih banyak lalu lintas dan pendapatan. WPEngine dibuat khusus untuk laman WordPress, dan dipasarkan untuk blog yang lebih besar yang memerlukan alat skala dan keselamatan yang maju.

ASmallOrange

hosting blog asmallorangeASmallOrange mempunyai rancangan penawaran hosting baru yang menyegarkan untuk semua jenis laman web bergantung pada ukuran (kecil, sederhana, besar) atau profil (bukan perniagaan atau perniagaan). Rancangan hosting khusus mereka dibangun untuk memenuhi berbagai jenis CPU (pelayan CPU tunggal vs pelayan multi-CPU), keperluan memori dan cakera. Pelan hosting dikongsi tahap terendah mereka, Tiny, berharga hanya $ 2.92 sebulan dan ini adalah salah satu rancangan hosting paling berpatutan di pasaran, dan ini termasuk yang berikut: Penyimpanan 500MB, lebar jalur 5GB, 1 laman web, dan e-mel 24/7 dan sokongan sembang langsung.

Pelan hosting bersama peringkat lebih tinggi merangkumi domain percuma dan hosting untuk laman web tanpa had. Semua rancangan bersama merangkumi pelayan pemacu keadaan pepejal untuk prestasi 15x, panel kawalan cPanel, pelayan yang dioptimumkan WordPress, pemasang skrip Softaculous agar blog anda dapat berjalan dan berjalan dalam beberapa minit, pembangun laman web Weebly, jaminan masa aktif 99,99% dan keselamatan laman web yang dipertingkatkan. ASO disukai oleh blogger kerana pelbagai rancangan dan harga yang berpatutan.

Kesimpulannya

Sebagai blogger, anda mempunyai banyak pilihan dari segi web hosting, jadi anda boleh memilih yang paling sesuai dengan keperluan anggaran dan hosting anda. Mudah-mudahan, kami berjaya membuat anda memulakan penyedia hosting web mana yang harus anda pertimbangkan untuk mengehos blog anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map