Bagaimana Mencari Kualiti Penyedia Perkhidmatan Web Hosting

01.06.2020
Artikel & Lagi ... 'Bagaimana Mencari Kualiti Penyedia Perkhidmatan Web Hosting
0 6 мин.

cari penyedia perkhidmatan hosting web yang berkualiti


Langkah pertama untuk mencari perkhidmatan hosting web yang betul dan daftar nama domain untuk laman web anda adalah membuat penyelidikan di Internet sehingga anda akan mula bertanya kepada rakan dan membaca ulasan dalam talian lain mengenai banyak syarikat hosting dan perkhidmatan mereka, setelah itu anda akan pergi ke hosting laman web syarikat dan cari maklumat lebih lanjut seperti harga, sumber, sokongan dan sebagainya.

Terdapat sekurang-kurangnya 5 cara untuk mengetahui sama ada kualiti perkhidmatan / syarikat hosting web yang cukup baik untuk projek dalam talian anda:

Keaslian – Model Perniagaan Apa Yang Mereka Terapkan?

Biasanya, perniagaan untuk berjaya perlu menjadi asli sebanyak mungkin dengan menawarkan perkhidmatan atau produk kreatif dan cerdik yang disajikan dengan cara yang berbeza dan tidak sama seperti pesaing lain, kes yang sama harus tersedia untuk syarikat hosting web, tetapi beberapa di antaranya tidak ‘ untuk menghormati peraturan pertama dan mereka menyalin keseluruhan laman web pesaing, tetapi juga seluruh infrastruktur, harga, dan pakej perkhidmatan mereka berusaha bahkan untuk menipu pelanggan dan mencuri maklumat kad dan maklumat peribadi mereka.

Sekiranya anda melihat syarikat hosting web yang mempunyai laman web asli dengan reka bentuk yang tidak kelihatan, dengan warna yang indah, animasi khas, menu hebat, widget, sepanduk dan bar sisi, ikon dan teks yang menarik, anda menjumpai syarikat hosting web yang bagus yang membuktikan betapa profesionalnya adalah.

Keaslian adalah langkah pertama kerana ia menunjukkan jika pasukan di belakang syarikat hosting benar-benar tahu untuk melakukan apa yang seharusnya diketahui, selain itu jika anda mencari juga pembangun web untuk membuat laman web anda selain menghosinya dan menambahkan nama domain, laman web mereka semestinya benar-benar profesional dan unik.

Mengapa anda menggunakan syarikat perkhidmatan web yang tidak mempunyai idea sendiri dan kurang asli?

Adakah Sokongan Membantu?

Anda telah memilih syarikat yang bagus yang mempunyai laman web yang asli, tetapi anda harus menghubungi pasukan sokongan mereka mengenai maklumat tambahan dan juga membuat pesanan anda, hanya untuk menguji bagaimana orang di belakang komputer bertindak balas terhadap soalan anda dan jenis orang apa dia.

Pasukan sokongan yang ideal harus menjawab tiket, e-mel atau jenis permintaan anda yang hampir dengan serta-merta memberikan respons penuh kepada anda tanpa membiarkan maklumat penting atau tidak begitu hilang dan, tentu saja, mereka harus sangat sopan dan mungkin menawarkan saluran komunikasi lain antara anda dan mereka suka Skype atau telefon.

Kadang-kadang, masalah anda boleh menjadi keperitan yang nyata, tetapi sokongan tetap harus membuat pekerjaan mereka kerana mereka dibayar dan anda juga telah membayar untuk produk atau perkhidmatan tersebut. Dalam kes ini, jika anda melihat ahli pasukan sokongan yang menghadapi masalah anda, anda harus mencuba masalah tersebut kepada Google dan mungkin mencadangkan jalan keluar yang anda temukan melalui internet atau anda boleh mencadangkannya untuk menghantar masalah anda kepada bosnya yang seharusnya lebih berkualiti untuk menyelesaikannya.

Sekiranya sokongan anda nampaknya tidak dapat menjawab masalah anda dengan cukup cepat atau bahkan tidak dalam talian atau sama sekali tidak menjawab, maka anda memilih syarikat yang salah dan anda harus mencari yang lain terutamanya jika mereka tidak sopan dan jangan cari jawapan untuk soalan anda atau penyelesaian untuk masalah anda.

Harga, Kos Pembaharuan, Yuran Tersembunyi

Salah satu motif terpenting untuk memilih perkhidmatan / syarikat hosting web yang baik adalah harga yang kadang-kadang menjadi alasan utama, orang memilih syarikat web dengan pasukan sokongan yang buruk dan tanpa keaslian hanya kerana ia murah, tetapi mereka tidak menyedari bahawa perniagaan mereka sendiri akan dengan cara yang sama: murah, tanpa keaslian dan dengan sokongan buruk. Jadi, tanpa kualiti.

Selalunya, jika harganya terlalu rendah, anda harus melihat bahawa ada sesuatu yang pelik dan anda harus menyiasat lebih lanjut untuk mengetahui alasan harga sama ada menjauhinya kerana anda benar-benar tidak memerlukannya.

Anda perlu mencari gabungan yang tepat antara kelima elemen yang menentukan kualiti sehingga anda harus sekurang-kurangnya menjaga syarikat host web yang mempunyai harga rata-rata, keaslian rata-rata, dan profesionalisme, pasukan sokongan rata-rata, membuat penyelenggaraan rata-rata terhadap perkhidmatan mereka dan mempunyai kualiti rata-rata. Bukan idea yang baik untuk membiarkan salah satu dari mereka lebih rendah daripada purata dan yang lain lebih tinggi, anda harus tetap pada tahap yang sama untuk kelima elemen.

Adakah Mereka Menjaga Pelayan mereka Secara Berkala?

Setelah anda menetapkan belanjawan anda dan menjumpai syarikat yang mempunyai pasukan sokongan dan keaslian yang tepat dan profesional, anda harus melihat berapa kerap syarikat yang dipilih membuat operasi penyelenggaraan dan jika mereka meningkatkan pelayan dan perkhidmatan mereka.

Anda perlu berhati-hati kerana sebilangan syarikat menggunakan alasan “Penyelenggaraan” setiap kali ada masalah sehingga secara teknikal sumbernya tidak cukup baik. Dalam kes ini, sebilangan dari mereka menawarkan beberapa ciri percuma yang bermaksud mereka ingin anda melupakan masalah yang mereka alami, tetapi walaupun anda menerima ciri-ciri percuma ini, anda mungkin menghadapi masalah kerana masalah teknikal dan kemudian laman web anda akan menjadi di luar talian, menjadikan anda kehilangan pelanggan, pendapatan, pelawat dan sebagainya.

Bagaimana dengan Prestasi & Waktu tamat?

Elemen terakhir adalah kualiti perkhidmatan, jadi anda harus menjaga ping, ketinggalan, dan waktu rehat, tetapi juga anda harus tahu bahawa keaslian bersama dengan sokongan, harga dan penyelenggaraan bercampur akan memberikan kualiti kepada anda. Persoalan sebenarnya adalah jenis kualiti apa? Yang baik atau yang buruk? Untuk ini, anda perlu mengikuti petua dan trik di atas dan anda perlu benar-benar membuat penyelidikan dan, pada akhirnya, laporan akhir mengenai semua syarikat web hosting beserta harga, kualiti, sokongan dan elemen penting lainnya. Anda bahkan boleh membuat jadual di Excel atau perisian serupa yang lain dan membandingkan setiap syarikat dan menandakan perkara penting yang anda dapati untuk masing-masing dengan melipat atau menukar warna fon menjadi merah, misalnya. Juga, adalah amalan yang baik untuk tidak memilih syarikat hosting web hanya dengan mengikuti satu ulasan atau nasihat, anda akan memilih lebih bijak jika anda mendengar dan membaca banyak ulasan dan pelbagai cadangan.

Jangan lupa tentang perkara-perkara yang berkaitan dengan akal sehat seperti harga sebenarnya, komunikasi sopan dan sosial dan penyelesaian yang baik untuk setiap jenis masalah yang mungkin timbul dengan syarikat host web adalah dengan mendaftarkan semua yang mereka katakan, sama ada dengan menyalin e-mel, mesej sembang, Skype dan Mesej dan tiket Yahoo dalam dokumen atau bahkan untuk merakam panggilan Skype dan telefon. Anda juga harus menyimpan invois, kontrak dan dokumen lain yang telah anda buat.

Pada akhirnya, jika anda benar-benar menghadapi masalah besar dengan syarikat yang terpilih, anda harus pergi ke pihak berkuasa dan cuba mencari penyelesaian terbaik yang sesuai untuk anda.

Syarikat
Harga Promosi

1hosting cpanel berkualiti yang boleh dipercayai$ 2.75 / bln
2hosting bajet berkualiti$ 1.99 / bln
3penyedia hosting perniagaan berkualiti tinggi$ 2.99 / bln
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector