Bagaimana Mencari Penyedia Hosting Magento Murah Terbaik?

hosting-magento terbaik-murah


Terdapat banyak penyelesaian untuk dipilih ketika membina kedai dalam talian. Anda boleh melakukannya dengan Shopify, WooCommerce (plugin WordPress), BigCommerce, Volusion dan sebagainya. Walaupun semua ini adalah platform yang hebat, Magento juga merupakan penyelesaian yang sangat baik untuk membina kedai dalam talian.

Magento adalah platform eCommerce sumber terbuka yang menyediakan Pedagang dengan semua yang mereka perlukan untuk menjalankan kedai dalam talian. Ia direka untuk orang yang tidak mempunyai kemahiran pengembangan web dan juga mempunyai komuniti yang sangat membantu yang banyak membantu jika anda mencari jalan keluar untuk sesuatu.

Penjaga kedai hanya dapat menyenaraikan beberapa atau bahkan puluhan ribu produk di kedainya. Sebilangan besar tema dan pemalam membolehkan pengguna menyesuaikan kedai mereka mengikut pilihan mereka. Magento menawarkan sistem yang sangat mantap yang dapat anda kendalikan dengan pengetahuan asas komputer. Anda boleh mengembangkannya dan menambahkan fungsi khusus, walaupun itu adalah titik di mana pengetahuan pengekodan diperlukan. Untuk itu, seseorang perlu mengupah pemaju yang memahami bagaimana Magento berfungsi.

Tetapi jika anda hanya ingin menubuhkan kedai dalam talian, anda boleh melakukannya. Sangat mudah untuk memuat turun dan memasang susun atur dan pemalam yang sesuai dengan kedai anda. Sebaik sahaja anda memasangnya ke pelayan anda, anda akan mendapat akses ke senarai ciri yang mantap dengan segera. Sekiranya anda seorang pemula yang lengkap, kadang-kadang akan membingungkan dan memerlukan keluk pembelajaran yang ketara.

Magento adalah penyelesaian eCommerce yang sangat kuat yang tidak dapat dibandingkan dengan yang lain, kerana ia menawarkan sejumlah besar ciri dan kemungkinan jika anda tahu bagaimana menggunakannya. Atas sebab ini, menguruskan laman Magento sangat mahal.

Walaupun boleh digunakan secara percuma dan mempunyai antara muka pengguna yang mudah dikendalikan oleh pengguna perantaraan, kebanyakannya digunakan oleh kedai-kedai dengan bajet tinggi dan besar. Terdapat banyak versi yang boleh anda pilih. Anda boleh memuat turun Edisi Komuniti secara percuma dan anda juga boleh menggunakan demo percuma rancangan Enterprise sekiranya anda mendaftar.

Apabila seseorang atau sekumpulan individu berhasrat untuk mendirikan sebuah kedai besar, mereka sering mengupah pembangun atau guru web untuk mengendalikan pemasangan sistem untuk mereka. Jadi Magento kebanyakannya digunakan oleh orang yang mempunyai pengalaman pengembangan web profesional. Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman pengembangan web dan masih mahu membuat laman web sendiri, lebih baik jika anda mencari jalan penyelesaian yang berbeza.

Membina Kedai Dalam Talian Anda

Setelah sistem ini dijalankan, anda boleh melakukan apa sahaja ketika membuat kedai dalam talian. Alat reka bentuk khusus memungkinkan pengguna membuat reka bentuk dan susun atur yang tepat yang mereka fikirkan. Terdapat juga sebilangan besar templat pra-binaan yang boleh anda pilih, seperti yang ada di ThemeForest.

Magento adalah pakej e-commerce semua dalam satu, jadi anda tidak perlu menggunakan alat lain untuk menangani pemasaran. Setelah anda menjalankannya, SEO akan dikonfigurasi secara automatik; anda hanya perlu memperhatikannya jika anda mahu.

Pratonton & Muat turun Tema Coccinelle Magento

Sudah tentu, pembayaran dikendalikan dengan mudah. Magento melaksanakan pembayaran satu klik, penghantaran ke alamat, pembayaran tetamu dan perkara lain mengikut permintaan. Ia juga mengintegrasikan sekitar 50 sistem pembayaran dalam talian.

Sistem ini mempunyai keselamatan yang cukup kuat untuk melindungi maklumat pengguna dan syarikat anda. Magento juga menawarkan perkhidmatan yang cukup mahal ($ 1,000) untuk menyelesaikan masalah yang mungkin dialami oleh laman web anda.

Anda juga mempunyai sokongan yang kuat. Terdapat pelbagai jenis sumber yang terdapat di laman web mereka yang dapat membantu banyak.

Kebaikan dan Keburukan Menggunakan Magento

Seperti sistem lain, tidak ada yang sempurna. Magento adalah perisian peringkat perusahaan yang sangat hebat dan hebat, tidak diragukan lagi. Tetapi ada banyak faktor lain untuk dipertimbangkan yang mungkin tidak menjadikannya menarik pada pemikiran kedua. Masalah keseluruhan dengan Magento adalah bahawa menggunakannya dengan kapasiti penuh mungkin akan memakan banyak masa dan wang. Penting untuk melihat kelebihan dan kekurangan sebelum memasuki sistem walaupun sangat menjanjikan. Tetapi saya tidak perlu memberitahu anda, itulah sebabnya anda berada di sini.

Kelebihan

 • Kelenturan – Sebagai platform sumber terbuka, anda dapat dengan mudah mencari dan menambah templat dan pemalam yang membantu anda membuat laman web yang anda sukai. Anda juga boleh menyesuaikan templat ini dan juga kod sumber Magento juga. Menjadi begitu fleksibel adalah salah satu kelebihan Magento.
 • Penuh dengan Ciri – Magento mempunyai banyak ciri yang kekurangan platform lain. Melaksanakan sistem berbilang mata wang, pelbagai lokasi, berbilang bahasa mungkin sukar dilakukan dengan sistem lain, sementara Magento dapat melakukannya dengan mudah.
 • Versi Komuniti Percuma – Perniagaan bersaiz kecil dan sederhana boleh mendapat banyak manfaat daripada ini, kerana mereka dapat mengurangkan banyak kos mereka.
 • Sangat Responsif – Hari ini, mengoptimumkan laman web anda untuk peranti mudah alih adalah komponen utama kejayaan. Pengguna bergerak meningkat dalam jumlah dengan setiap tahun berlalu, dan mereka melakukan banyak perbelanjaan dari peranti genggam mereka. Magento telah melindungi anda, kerana ia membolehkan anda membuat laman web mudah alih yang menawarkan pengalaman yang kukuh kepada pengguna anda.
 • Komuniti yang kuat dan suka menolong – Sebagai antara platform e-dagang yang paling banyak digunakan di dunia, Magento mempunyai komuniti yang kuat dan menyokong yang boleh anda kunjungi. Berkat ini, kami mendapat sokongan pantas dan komuniti yang begitu besar selalu berusaha untuk membuat peluasan tambahan. Mereka juga telah mengilhami banyak tema dan plugin yang sudah ada. Sekiranya anda mempunyai masalah atau pertanyaan, anda selalu dapat mencari orang lain yang mungkin pernah menemui dan menyelesaikannya sebelum ini.

Keburukan

 • Mahal – Seperti yang saya katakan, Magento adalah perisian peringkat perusahaan. Pasti, anda boleh memuat turun versi komuniti secara percuma, yang bagus, tetapi versi Enterprise berharga lebih dari $ 15,000 setiap tahun. Ia disasarkan kepada perusahaan besar yang mampu membelinya. Ini mungkin merupakan kelemahan terbesar platform e-dagang yang sangat popular ini.
 • Permintaan Perumahan Tinggi – Magento memerlukan pelayan khusus yang khusus untuknya. Kebanyakan platform perumahan biasa tidak dapat digunakan untuk menjadi tuan rumahnya. Anda juga harus mempunyai pembangun yang mengkonfigurasinya di pelayan, yang juga memerlukan wang. Housing Magento hadir dengan batasannya sendiri, kerana ia besar dan memerlukan banyak pengoptimuman. Anda boleh merosakkan laman web anda dengan mudah jika tidak dilakukan dengan betul.
 • Pembangun yang sukar dicari – Pembangun Magento cukup langka di pasaran dan walaupun anda menjumpainya, mereka memerlukan banyak bayaran. Terdapat sebilangan pembangun sahih yang benar-benar memahami bagaimana Magento berfungsi. Sistem ini juga mempunyai pangkalan data yang sangat besar, sehingga memerlukan seseorang yang dapat mengatasinya.
 • Mengambil masa – Tidak kira seberapa mahir anda, membuat penyesuaian memerlukan banyak masa. Magento memuat perlahan-lahan yang mungkin mematikan banyak orang. Ini hanya masalah jika anda menggunakan versi Komuniti; versi Enterprise Premium mempunyai kelajuan pemuatan yang cukup pantas.

Membina Kedai Anda dengan Magento

Menyiapkan laman web Magento yang tepat untuk syarikat memerlukan masa 50 hingga 500 jam untuk pemaju. Terdapat beberapa soalan penting yang harus anda jawab sebelum bertindak. Bergantung pada jawapan anda, jumlah masa proses ini mungkin akan dipotong separuh atau mungkin dua kali ganda.

 1. Tema / susun atur apa yang anda mahukan? Adakah anda ingin melaksanakan yang sudah dibina atau mempunyai tema tersuai anda sendiri?
 2. Adakah anda ingin menggunakan barisan ciri lalai yang ditawarkan oleh Magento, atau anda ingin membangunkan beberapa ciri khusus untuk anda?
 3. Adakah anda mempunyai idea yang jelas dan lengkap mengenai bagaimana laman web anda seharusnya kelihatan dan berfungsi?

Dengan menjawab ketiga-tiga soalan ini, anda akan berada di jalan yang benar dan anda akan mendapat idea yang lebih baik mengenai anggaran yang diperlukan untuk membuat laman web anda.

Komponen utama lain untuk membina laman web berasaskan Magento adalah hosting. Anda mesti tahu jenis hosting yang diperlukan untuk laman web yang anda fikirkan. Terdapat beberapa pemain teratas dalam pengehosan web yang menawarkan perkhidmatan yang anda perlukan dan kami akan membincangkannya di bahagian berikut.

Cara Memilih Penyedia Hosting yang Betul untuk Magento

Sekarang, Magento adalah binatang lapar, jadi ia memerlukan sedikit daya untuk beroperasi dan untuk itu anda perlu memilih tuan rumah yang tepat.

Sama seperti ketika anda membina laman web, lebih baik idea yang anda miliki tentang apa yang anda mahukan dan bagaimana ia harus beroperasi, semakin mudah memilih perkhidmatan yang tepat. Kami telah menulis panduan ini untuk membantu anda dalam memilih host yang tepat dan kami juga akan mengesyorkan pilihan utama kami untuk hosting web Magento.

Semasa anda mencari hos, ingatlah faktor-faktor berikut:

 • Prestasi keseluruhan laman web anda
 • Berapa banyak produk yang anda ada
 • Trafik bulanan purata
 • Adakah ia akan menjadi kedai kecil atau kedai besar?

Spesifikasi perkakasan juga penting. Memilih pelayan untuk laman web anda sama dengan memilih komputer untuk diri anda sendiri. Sebagai permulaan, anda harus memilih mesin dengan pelayan VPS, pemproses quad core (4 teras), 8GB RAM (atau lebih). Hard Disk SSD juga akan meningkatkan kelajuan memuat dengan banyak, jadi utamakan mesin yang memilikinya.

Jenis Hosting

Anda boleh memilih untuk menggunakan pelayan terurus atau pelayan layan diri.

Sekiranya anda memilih hosting layan diri, anda mesti melakukan semuanya sendiri. Anda perlu menjalankan pelayan, memasang perisian dan bermain dengan pentadbiran yang rumit. Tetapi anda juga boleh mengupah profesional untuk melakukannya untuk anda. Sekiranya anda lebih suka mempunyai lebih banyak kebebasan dan menyelesaikan masalah sendiri, maka anda mendapatnya.

Sekiranya anda memilih hosting-terurus, penyedia hos web anda akan bertanggungjawab untuk banyak perkara. Mereka akan memindahkan laman web anda ke pelayan mereka jika anda memerlukannya, memperbaiki masalah yang berkaitan dengan hosting yang mungkin berlaku. Pada dasarnya, anda akan mempunyai pasukan profesional yang menjaga laman web anda. HostGator misalnya melakukan pekerjaan yang hebat pada masa itu dan pelayan mereka mempunyai sokongan penuh untuk Magento.

Terdapat banyak host web yang menawarkan hosting-terurus dengan harga yang rendah. Anda boleh menggunakan HostGator, BlueHost atau InMotion untuk menjadikan perkhidmatan hosting yang kukuh yang boleh anda percayai. HostGator mempunyai rancangan yang menyokong Magento bermula hanya $ 2.95 / bulan. Sudah tentu, harga berbeza-beza bergantung pada penyedia mana dan rancangan mana yang anda pilih, tetapi anda akan dengan mudah mencari yang sesuai dengan anda.

Jenis Hosting untuk Magento

Hosting Berkongsi – Ini adalah rancangan hosting termurah yang anda dapat. Walaupun ini merupakan permulaan yang baik untuk membina kedai e-commerce Mangeto anda, tetapi ia tidak akan berfungsi dalam jangka masa panjang. Magento memerlukan banyak sumber pelayan, yang kekurangan hosting. Keselamatan juga menjadi perhatian utama pada hosting bersama.

Hosting VPS – Pelayan ini berharga lebih rendah daripada pelayan khusus. Ini kerana anda berkongsi pelayan dengan sebilangan laman web lain di sana. Anda boleh memasang hampir semua perisian dan menetapkan kelajuannya. Satu-satunya masalah adalah bahawa kelajuan pemuatan dan prestasi keseluruhan mesin juga bergantung pada laman web yang berdekatan.

Pelayan khusus – Pelayan khusus cukup mahal tetapi anda akan mendapat prestasi maksimum dari pelayan anda. Anda tidak perlu berkongsi bilik dengan sesiapa sahaja dan mempunyai keseluruhan mesin untuk diri sendiri. Sekiranya anda mahu halaman anda dimuat secepat mungkin, ini adalah halaman yang harus anda gunakan.

Host yang Disyorkan

 • Dalam gerakan – Mereka menawarkan perkhidmatan yang sangat mantap untuk pengguna di mana-mana tahap kemahiran dan mempunyai pilihan yang optimum untuk perniagaan kecil. Perkhidmatan Power berharga $ 5.39 sebulan, yang sangat sesuai jika anda ingin memulakan kedai dalam talian. Ia menawarkan pemasangan yang mudah, cakera keras SSD dan pasukan sokongan yang boleh dipercayai yang boleh anda hubungi untuk membantu anda.
 • HostGator – Penyedia ini menawarkan pemasang Magento automatik, jadi anda dapat menjalankannya di pelayan khusus anda dengan satu klik. Anda juga boleh membeli rancangan perniagaan mereka yang dilengkapi dengan faedah tambahan.
 • BlueHost – BlueHost juga mempunyai pemasang Magento automatik yang membolehkan anda menyiapkannya dengan satu klik. Mereka menyokong anda dengan sokongan 24/7. Lebih daripada dua juta webmaster mempercayai perkhidmatan mereka dengan alasan yang baik. Harga bulanan mereka bermula pada $ 2.95, yang sangat mengagumkan memandangkan semua barang yang mereka tawarkan.

Walaupun Magento akan berjalan lancar pada rancangan hosting yang dikongsi dan murah, setelah laman web anda mula mendapat pengunjung, anda perlu meningkatkan ke rancangan VPS. VPS hosting memberi anda lebih banyak fleksibiliti dan lebih banyak sumber daripada hosting bersama.

Kesimpulannya

Magento lurus ke hadapan dalam apa yang telah ditetapkan. Syarikat ini bertujuan untuk menawarkan penyelesaian eCommerce terbaik. Mereka sudah memiliki sebahagian besar pasaran, dan untuk alasan yang sangat baik. Magento kukuh dan boleh dipercayai semasa menjalankan kedai web anda.

Sudah jelas bahawa sistem ini ditujukan kepada perusahaan besar dan bukannya pengguna biasa. Sekiranya anda bekerja secara solo, anda mungkin lebih baik menggunakan perkhidmatan lain seperti Shopify, WooCommerce atau Volusion.

Walaupun Magento memerlukan banyak usaha, usaha dan sumber daya, ia akan memberi anda pulangan yang baik. Sekiranya platform eCommerce ini terdengar seperti yang anda perlukan dan apa yang akan anda uruskan, maka anda hanya memerlukan beberapa klik untuk menggunakannya.

Saya harap artikel ini dapat membantu anda mempunyai idea yang lebih lengkap mengenai apa itu Magento dan bahawa anda telah menemui hos web yang sesuai untuk laman web anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map