Bagaimana Mencari Penyedia Web Hosting PHP Terbaik?

cari penyedia hosting web php terbaik


Sesuai dengan Wikipedia, PHP adalah bahasa pengaturcaraan sisi pelayan yang paling popular untuk membina laman web. Pada bulan Oktober 2010, sekitar 75% dari semua laman web dan pada bulan Februari 2014 lebih dari 82% menggunakan PHP. Bahasa pengaturcaraan sumber terbuka yang popular ini digunakan dari palung kecil hingga kompleks, tinggi dan laman web lalu lintas besar seperti Facebook, Wikipedia, dan lain-lain.

Sistem pengurusan kandungan yang paling popular seperti WordPress, Joomla, Drupal juga dibina dengan PHP. OpenCart, osCommerce dan skrip keranjang belanja sumber terbuka lain yang terkenal juga menggunakan bahasa PHP.

# 1 Hosting Terbaik PHP InMotion

InMotion menawarkan hosting kelas perniagaan untuk skrip PHP, laman web dan aplikasi. Rancangan bersama, VPS dan Dedicated juga tersedia, bermula dari $ 4,19 / bulan.

keterangan lebih lanjut di sini … »

Kerana PHP tersebar luas, banyak pengaturcara memilih untuk mempelajari PHP sebagai bahasa pengaturcaraan pertama mereka. Percaya atau tidak, semua penyedia hosting web mempunyai sokongan untuk PHP. Oleh itu, jika anda ingin menerbitkan laman web atau skrip PHP anda dalam talian, secara harfiah mana-mana tuan rumah dapat melakukan tugas itu. Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan ketika membeli perkhidmatan hosting web PHP.

Memiliki sebilangan besar penyedia yang menawarkan hosting PHP dapat mendorong pengguna akhir ke posisi yang tidak pasti. Menilai ciri, tetapan php, harga dan sokongan setiap syarikat adalah tugas yang tidak berkesudahan. Untuk menjimatkan masa anda, saya membuat senarai aspek utama yang perlu dipertimbangkan untuk hos web PHP; Saya juga telah membuat senarai penyedia hosting PHP terbaik yang saya gunakan.

Mengakui syarikat hosting PHP yang baik

Pilihan hos PHP tidak banyak berbeza dengan pemilihan hosting laman web biasa. Pertama, anda perlu mengetahui keperluan anda sendiri. Apa yang penting untuk projek anda dan apa yang anda harapkan dari hos web? Pada pendapat saya, penyedia hosting anda yang berpotensi harus memberi jawapan kepada soalan berikut:

 • Versi PHP apa yang ada di pelayan mereka?
 • Sambungan mana yang tersedia, adakah kemungkinan untuk menambah yang lain?
 • Berapa kerap sandaran dilakukan?
 • Adakah tuan rumah menawarkan sokongan untuk PHP?
 • Adakah pakej hosting mampu milik?

Sekiranya penyedia hosting yang mengaku sebagai hos PHP yang baik tetapi tidak memberikan maklumat yang mencukupi untuk soalan di atas, mungkin anda harus teruskan. Sekarang mari kita menganalisis setiap individu soalan dan mengetahui mengapa penting untuk mengetahui mengenai versi PHP, sambungan, sandaran, sokongan dan harga?

cari penyedia hosting web php

Versi PHP: host yang akan anda bekerjasama harus menawarkan banyak versi php, jadi anda dapat memutuskan mana yang akan digunakan di akaun anda. Penting untuk mempunyai pilihan untuk mengemas kini ke versi PHP terbaru juga. Syarikat hosting yang hanya menawarkan PHP versi lama bukan host yang baik. Kemas kini sangat penting bukan sahaja untuk keselamatan tetapi juga untuk peningkatan prestasi. Juga bagus untuk mengetahui kapan syarikat melakukan pembaruan versi pada pelayan mereka, kerana jika anda menjalankan skrip versi lama, pembaruan dapat menyebabkan kesalahan PHP dan anda ingin mengelakkannya dengan mengemas kini kod anda.

Sambungan PHP: setiap penyedia hosting menawarkan sejumlah sambungan PHP. Tetapi adakah pemasangan sambungan baru apabila pengguna memerlukannya? Sekiranya skrip atau laman web anda memerlukan peluasan khusus untuk dijalankan, pastikan host berpotensi anda memasangnya. Pengguna biasa tidak mempedulikan perkara ini, dan mungkin sambungan tidak disenaraikan di halaman promosi. Oleh itu, jika anda tidak dapat mencari maklumat mengenai pelanjutan PHP tertentu, hubungi sokongan teknikal tuan rumah. Sekiranya mereka tidak tahu apa yang anda bicarakan, jangan repot-repot dengan tuan rumah itu.

Sandaran: anda harus selalu mempunyai sandaran laman web dan skrip anda. Walaupun syarikat hosting menawarkan sandaran setiap hari, akhirnya anda juga harus mempunyai salinan skrip dan pangkalan data PHP anda. Sandaran bagus walaupun, kerana anda boleh melakukan back-back dengan cepat sekiranya sesuatu berlaku dengan laman web anda.

Sokongan PHP: biasanya akaun hos biasa tidak dibenarkan memasang sambungan baru atau versi php baru, jadi penting untuk mempunyai sokongan dalam talian untuk membantu anda melakukannya. Untuk menguji kemampuan dan kemahiran mereka dalam PHP, tanyakan kepada mereka soalan berkaitan PHP sebelum anda mendaftar. Sekiranya mereka tahu jawapannya, anda akan berada di tangan yang baik.

Harga: ketika memilih paket hosting, harga bukanlah elemen penentu sebelumnya, tetapi pada suatu ketika anda harus mempertimbangkan biaya paket hosting anda juga. Sekiranya anda akan membeli rancangan hosting bersama, biayanya antara $ 5-10 sebulan. Beberapa syarikat hosting seperti InMotion atau BlueHost menawarkan potongan untuk pelanggan baru, jadi anda juga boleh memanfaatkannya. Kos rancangan hosting VPS bermula pada $ 20 yang dibayar setiap bulan, sementara pelayan PHP khusus mungkin berharga $ 150 sebulan. Harap maklum bahawa dalam industri hosting harga yang lebih tinggi tidak bermaksud perkhidmatan yang lebih baik, sebenarnya ia adalah keuntungan.

Kesimpulan dan cadangan hosting PHP yang baik

Mungkin anda akan mempunyai lebih banyak soalan untuk ditanyakan kepada bakal tuan rumah anda. Jangan ragu untuk melakukannya, pastikan bahawa syarikat hosting akan melayani anda dengan cara yang mungkin; anda adalah pelanggan dan anda memilihnya dengan alasan, jadi mereka harus memberikannya.

# 1 Host Web PHP InMotion Teratas

InMotion adalah pilihan yang baik untuk mana-mana projek PHP, rancangan hosting perniagaan bersama mereka bermula pada $ 4,19 sebulan dan mereka juga menawarkan pelayan VPS dan Dedicated.

keterangan lebih lanjut di sini … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map