Bina Laman Web, Dapatkan Domain COM dan Alamat E-mel Perniagaan Percuma

01.06.2020
Artikel & Lagi ... 'Bina Laman Web, Dapatkan Domain COM dan Alamat E-mel Perniagaan Percuma
0 5 мин.

bina laman web dapatkan alamat e-mel perniagaan nama domain percuma


Ingin membuat laman web untuk perniagaan anda? Dalam tutorial ini saya akan menunjukkan kepada anda cara menyiapkan laman web anda dan mendapatkan nama domain .com serta alamat e-mel perniagaan. Berikut adalah dua panduan langkah demi langkah yang akan membantu anda membina laman web profesional:

 1. Cara membina laman web perniagaan dengan WordPress
 2. Cara membuat laman web profesional dengan HTML / CSS

Mengenai Nama Domain

Nama domain digunakan untuk mengenal pasti laman web dan mengaksesnya dengan mudah, jika tidak, pelawat perlu memasukkan IP pelayan ke dalam penyemak imbas mereka yang sangat sukar untuk diingat.

Terdapat pelbagai peluasan, ada yang mewakili negara tertentu sementara yang lain mewakili kerajaan, organisasi dan sebagainya.

e-mel perniagaan domain percuma bluehost

Anda boleh membeli nama domain dari mana-mana syarikat host web seperti Bluehost yang menawarkan host, .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz dan .name di produk dan menu domain di mana anda menulis nama domain yang anda inginkan dan pilih peluasan dari menu lungsur.

Kemudian langkah seterusnya adalah dengan menekan butang biru seterusnya dan untuk memeriksa apakah domain yang dikehendaki tersedia. Sekiranya ada, anda perlu mendaftar dengan menggunakan nama tinju, nama belakang, negara, alamat jalan, kota, negara, poskod, nombor telefon dan alamat e-mel bersama dengan maklumat bil anda dan anda juga boleh memilih jika anda mahukan perlindungan privasi domain yang berharga $ 0.99 sebulan dan rancangan akaun anda di mana anda dapat melihat berapa banyak biaya domain yang diinginkan jika anda membayar terlebih dahulu selama satu tahun, dalam hal ini, .com berharga $ 11,99.

Sekiranya anda memilih web hosting anda juga akan mendapat nama domain percuma tetapi harganya bulanan jadi untuk pembayaran satu tahun di muka adalah $ 6,95, selama dua tahun adalah $ 5,95, selama tiga tahun adalah $ 4,95, untuk satu tahun Business Pro adalah $ 19,95, untuk dua tahun Business Pro adalah $ 16.95, selama tiga tahun Business pro adalah $ 14.95, untuk pelayan Standard Dedicated harga untuk sebulan adalah $ 144.99, tetapi bulan pertama adalah $ 75 sementara harga VPS Standard 1 untuk sebulan adalah $ 24.99 di mana bulan pertama ialah $ 15.

Mengenai Web Hosting

Host web digunakan untuk menyimpan aplikasi web dan terutama laman web, mereka adalah pelbagai jenis hosting percuma yang biasanya hanya bagus untuk menguji skrip dan CMS, dikongsi sesuai untuk blog kecil, berkelompok, penjual semula, pelayan peribadi maya, hosting khusus, colokasi pusat, dan hosting awan. Anda boleh memuat naik hampir semua perkara ke host web anda melalui klien FTP seperti fail, gambar, video atau muzik tetapi anda mungkin mempunyai sekatan mengenai keganasan, hak cipta atau kekasaran jika anda mempunyai fail seperti ini.

Bluehost menawarkan hosting bersama yang mempunyai harga antara $ 3,95 dan $ 14,95 sebulan, hosting VPS dengan harga antara $ 14,99 dan $ 59,99 dan hosting khusus dari $ 74,99.

rancangan hosting bersama bluehost

Hosting bersama mempunyai pakej asas yang membolehkan 1 laman web, anda boleh menggunakan ruang 50 GB, lebar jalur yang tidak dimeterai, prestasi standard, 5 domain terparkir, 25 sub domain, 5 akaun e-mel dan 100 MB penyimpanan e-mel setiap akaun, pakej plus membenarkan 10 laman web dan mempunyai ruang 150 GB, 20 domain terparkir, 50 sub domain, 100 akaun e-mel, tawaran pemasaran $ 150, 1 SpamExperts, CDN global dan penyimpanan e-mel 500 MB setiap akaun sementara pakej pro perniagaan membolehkan anda memiliki laman web tanpa had dan juga anda mempunyai had ruang laman web, lebar jalur, prestasi tinggi, domain parkir tanpa had, subdomain, akaun e-mel, penyimpanan e-mel, tawaran pemasaran $ 300, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 IP khusus, 1 privasi domain dan SiteBackup Pro.

Terdapat empat pakej VPS, yang pertama adalah yang standard dengan 2 Cores CPU, penyimpanan SAN 30 GB, RAM 2 GB, lebar jalur TB, 1 alamat IP, yang kedua adalah yang paling popular dan dinamakan dipertingkatkan dengan 60 GB Storan SAN, RAM 4 GB, lebar jalur 2 TB dan 2 alamat IP. Pakej premium diperbaiki dengan 3 CPU Core, penyimpanan SAN 120 GB, RAM 6 GB, lebar jalur 3 TB sementara pakej utama mempunyai 4 Core CPU, penyimpanan SAN 240 GB, RAM 8 GB dan lebar jalur 4 TB.

Untuk hosting web khusus terdapat tiga pakej satu daripadanya adalah yang standard dengan CPU 2.4 GHZ, penyimpanan 1 TB, RAM 4 GB, lebar jalur 5 TB, 3 alamat IP, yang lain adalah pakej yang disempurnakan dengan CPU 4 x 2.5 GHZ , RAM 8 GB, lebar jalur 10 TB, 4 alamat IP sementara yang terakhir adalah yang premium dengan CPU 4 x 3.3 GHZ, 16 GB RAM, lebar jalur 15 TB dan 5 alamat IP.

Pengehosan awan adalah pakej permulaan, prestasi atau perniagaan, sementara pakej pertama hanya membenarkan 1 laman web, ia hanya mempunyai ruang penyimpanan 100 GB, 100 akaun e-mel dan penyimpanan e-mel 500 MB, dua lagi membenarkan laman web tanpa had, akaun tanpa had, simpanan e-mel tanpa had yang mempunyai RAM dan CPU dua atau tiga kali ganda dan nilai masa tawaran pemasaran. Penetapan sumber tempatan dan skala 1 klik tersedia untuk ketiga-tiga pakej tetapi yang kedua hanya mempunyai 1 SpamExperts sementara yang terakhir mempunyai 2 bersama dengan Dedicated IP, sijil SSL, privasi domain dan sandaran dan pemulihan laman web.

Khas untuk WordPress pengguna Bluehost menawarkan 4 pakej seperti blogger, profesional, perniagaan dan perusahaan yang mempunyai antara 100 juta hingga lawatan tanpa had sebulan, penyimpanan 30 GB 240 GB, sandaran 30 GB hingga 240 GB, RAM 2 GB 8 GB, laman 5 hingga 30 WP , 1 alamat IP, SSL Positif, Premium SiteLock atau Perusahaan dan SSL Wildcard Positif.

Cara Mendapatkan Domain .com dan Alamat E-mel Perniagaan Percuma

Semua harga pakej hosting dikurangkan sama ada pada bulan pertama atau jika anda membayar terlebih dahulu selama satu, dua atau tiga tahun, juga mempunyai nama domain percuma seperti www.contoh.com dan jika anda memilih pakej paling kuat, anda mempunyai alamat e-mel perniagaan percuma dengan akaun tanpa had dan storan tanpa had seperti [email protected]

Juga, pakej VPS dan yang berdedikasi mempunyai jaminan pengembalian wang dan sokongan 24/7, sangat fleksibel dan dapat digunakan untuk semua jenis pelanggan sementara pakej WordPress juga mempunyai jaminan pengembalian wang, sokongan 24/7 tetapi juga peningkatan cPanel, Tapak Kunci CDN dan, sekurang-kurangnya, SiteLock Pro sebagai keselamatan.

Dengan menggunakan perkhidmatan hosting web dari Bluehost, bukan sahaja anda mendapat akaun dan storan e-mel percuma atau tanpa had, tetapi anda mendapat nama domain .com percuma, tetapi anda dapat membangun SEO, multibahasa yang dioptimumkan, pelbagai bahasa dan mesra pengguna dengan menggunakan cPanel , skrip pemasangan automatik Softaculous, FTP dan editor kod sumber seperti WinSCP / Notepad ++, tetapi juga kemahiran pengaturcaraan anda sendiri atau hanya pencipta laman web yang ditawarkan oleh Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector