Di mana anda boleh mendapatkan perkhidmatan migrasi laman web percuma?

perkhidmatan penghijrahan laman web percuma


Sebaiknya, jika anda berpuas hati dengan perkhidmatan host web anda, anda tidak semestinya berurusan dengan penghijrahan laman web. Sebaik-baiknya. Tetapi banyak keadaan boleh memaksa anda untuk memindahkan laman web anda ke host baru. Dan apabila itu berlaku, perkhidmatan penghijrahan laman web percuma adalah anugerah, terutama jika anda tidak mempunyai kemahiran teknikal untuk memindahkan laman web anda sendiri.

Biasanya, pemilik laman web memutuskan untuk berpindah ke host lain apabila mereka tidak lagi berpuas hati dengan perkhidmatan hosting yang mereka terima, sama ada kerana mereka mengalami masalah prestasi atau mereka tidak berpuas hati dengan sokongan pelanggan, atau laman web mereka melebihi rancangan hosting yang mereka gunakan , dan host mereka tidak ada pilihan peningkatan yang tersedia. Penghijrahan laman web percuma ke host yang lebih baik boleh menjadi penyelesaian yang mudah untuk masalah ini.

Tetapi di mana anda boleh mendapatkan perkhidmatan penghijrahan laman web percuma sekiranya perkara tidak disekat oleh hos web semasa anda? Artikel kami ada di sini untuk menunjukkan anda ke arah yang betul sekiranya anda, dengan alasan apa pun, perlu memindahkan tuan rumah.

Oleh itu, jika anda ingin memindahkan laman web anda ke hos baru, tetapi anda tidak mempunyai kemahiran teknikal untuk memindahkan laman web anda sendiri, periksa tiga syarikat hosting web ini yang menawarkan perkhidmatan penghijrahan laman web percuma:

Syarikat Hosting
Harga Promosi
Penghijrahan Percuma

1inmotion perkhidmatan migrasi laman web percuma terbaik$ 3.49 / bln
2pemindahan laman web percuma hostgator$ 3.95 / bln
3greengeeks migrasi laman web percuma$ 3.95 / bln

Hosting InMotion

Lawati Laman Web »

inmotion hosting penghijrahan laman web percuma

InMotion Hosting menawarkan rancangan hosting semua-SSD berasaskan Linux untuk individu, profesional IT, atau perniagaan melalui pelbagai peringkat hosting, mulai dari hosting bersama hingga pelayan khusus kelas komersil.

Pelan hosting di InMotion dibuat untuk memenuhi pelbagai keperluan hosting yang berpusat pada prestasi, pengurusan pelayan percuma, rangkaian alat keselamatan percuma (SSL percuma, firewall khusus, perlindungan peretasan, perlindungan DDoS), penyiapan mudah walaupun seretan dan jatuhkan pembina laman web, pemasang aplikasi 1-klik, nama domain percuma, sandaran data percuma, jaminan pulangan wang 90 hari, dan jaminan masa upah rangkaian 99,99%.

Di antara pelbagai ciri hosting luar biasa yang ditawarkan dengan setiap rancangan, InMotion Hosting juga menawarkan perkhidmatan migrasi laman web percuma yang direka untuk mereka yang ingin menukar hos web dan memindahkan laman web mereka ke InMotion Hosting.

InMotion menawarkan perkhidmatan pemindahan web tanpa henti percuma sehingga 3 pangkalan data dan / atau laman web. Untuk lebih daripada 3 item, InMotion mengenakan $ 10 / item, yang juga banyak.

Anda boleh menggunakan perkhidmatan pemindahan laman web percuma InMotion tanpa mengira rancangan hosting yang anda beli dan tanpa mengira tahap kemahiran anda.

Perkhidmatan penghijrahan laman web tanpa risau direka untuk memastikan bahawa laman web anda dipindahkan ke pelayan InMotion tanpa kehilangan data atau masalah waktu henti, jadi anda boleh mula menikmati perkhidmatan host baru anda secepat mungkin.

HostGator

Lawati Laman Web »

perkhidmatan migrasi laman web percuma hostgator

Syarikat hosting web lain yang menawarkan perkhidmatan pemindahan laman web percuma adalah HostGator. Syarikat hosting ini adalah salah satu host web yang paling popular untuk individu dan perniagaan kecil hingga sederhana, menawarkan pelbagai pilihan rancangan hosting dengan harga yang berpatutan.

Pelbagai pakej hosting mereka merangkumi rancangan berasaskan Windows dan Linux. Hosting bersama, hosting awan, hosting WordPress, VPS atau pelayan khusus semuanya dilambangkan melalui pelbagai rancangan yang mempunyai ciri seperti 99.9% uptime, sokongan pelanggan 24/7, jaminan pulangan wang 45 hari, skalabiliti mudah, panel kawalan cPanel atau Plesk, pemasangan satu klik, seret dan lepaskan alat pembina laman web, sandaran luar laman web mingguan, dll.

HostGator mempunyai perkhidmatan pemindahan laman web yang sangat baik yang ditawarkan secara percuma ke akaun baru dalam tempoh 30 hari dari pendaftaran atau ke akaun yang baru ditingkatkan (pemindahan antara pelayan). Sekiranya 30 hari berlalu sejak anda mendaftar untuk rancangan, anda masih boleh meminta sebut harga HostGator sekiranya anda ingin memindahkan laman web anda kepada mereka.

Laman web HostGator mempunyai halaman terperinci mengenai perkhidmatan pemindahan laman web mereka, yang menawarkan maklumat mendalam mengenai jumlah pemindahan yang Anda berhak, borang yang harus anda isi untuk meminta pemindahan laman web percuma, dan cara untuk menghubungi mereka sokongan pelanggan jika anda tidak pasti sama ada anda layak mendapat pemindahan percuma.

Jumlah pemindahan percuma yang ditawarkan bergantung pada jenis akaun hosting yang anda gunakan. Sebagai contoh, akaun hosting bersama memenuhi syarat untuk pemindahan laman tunggal, yang boleh menjadi pemindahan manual atau pemindahan cPanel ke cPanel. VPS dan akaun hosting khusus memenuhi syarat untuk pemindahan cPanel tanpa had dan sehingga 10 pemindahan manual untuk VPS, dan hingga 100 pemindahan manual dengan akaun khusus.

GreenGeeks

Lawati Laman Web »

pemindahan laman web percuma greengeeks

GreenGeeks adalah hos web mesra alam yang berupaya untuk mengurangkan kesan persekitaran mereka dengan beralih ke sumber tenaga yang boleh diperbaharui, memasukkan kembali ke grid tiga kali dari apa yang mereka makan.

Selain pendekatan mereka yang peka terhadap web hosting, GreenGeeks adalah hos web lengkap yang menawarkan hosting bersama, VPS, khusus, reseller, dan WordPress. Ciri hosting mereka termasuk integrasi CDN Cloudflare percuma, cakera keras SSD, teknologi cache dalaman yang disesuaikan, pengimbasan keselamatan masa nyata, analisis ancaman berkelompok dan pemantauan keselamatan, peningkatan sumber daya yang lancar, masa operasi 99.9%, dan jaminan pengembalian wang 30 hari.

Sekiranya anda ingin memindahkan laman web anda ke GreenGeeks, anda boleh mendaftar untuk sebarang rancangan mereka dan menikmati perkhidmatan pemindahan laman web mereka secara percuma. Cukup lengkapkan borang permintaan migrasi mereka, dan pasukan migrasi laman web pakar mereka akan menguruskan pemindahan laman web anda untuk anda.

Di laman web GreenGeeks, anda boleh mendapatkan butiran lengkap mengenai proses pemindahan laman web, serta senarai hos web yang GreenGeeks telah pindahkan laman web dari.

Sekiranya hos web semasa anda tidak lagi memenuhi jangkaan anda atau anda hanya ingin menghijau, GreenGeeks akan membantu anda secara percuma dalam proses menukar hos.

Kesimpulannya

Kadang kala, penyedia hosting web anda tidak lagi sesuai untuk anda, yang bermaksud sudah tiba masanya untuk mencari rumah baru untuk laman web anda. Namun, memindahkan laman web ke penyedia hosting web baru sering kali menjadi cabaran besar bagi kebanyakan pelanggan, terutama mereka yang tidak mempunyai kemahiran untuk melakukan peralihan ini sendiri.

Nasib baik, hos web ternama telah menemui cara untuk menambahkan pemindahan laman web ke senarai perkhidmatan percuma mereka dan membantu pelanggan beralih ke host yang lebih baik tanpa masalah. GreenGeeks, HostGator dan InMotion adalah antara hos web yang tidak mengenakan bayaran untuk pemindahan laman web dan dengan senang hati melaksanakan tugas ini untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map