Kebaikan dan Kekurangan InMotion Hosting – Adakah InMotion Hosting Masih Pilihan yang Baik?

pro dan kontra hosting inmotion


Semasa memilih host web untuk laman web anda, banyak faktor berperanan – reputasi dan kebolehpercayaan syarikat hosting web, jenis rancangan hosting yang tersedia, fitur hosting yang ditawarkan, waktu operasi yang dijamin, sokongan pelanggan, dan tentu saja harga. Mencari hos web pada tahun 2018 yang memeriksa semua keperluan hosting anda memerlukan sedikit penyelidikan, tetapi jika anda mencari rakan hosting jangka panjang, menjadi kaedah dalam pencarian anda akan terbukti bermanfaat dalam jangka masa panjang.

Sebagai profesional atau perniagaan yang mencari hosting web, anda pasti akan menemui rancangan hosting bersama perniagaan InMotion Hosting, bersama dengan rancangan hosting khusus dan VPS mereka. Sebenarnya, awal tahun ini, InMotion Hosting memperluas pakej hosting VPS dan WordPress mereka dengan rancangan baru, memberi anda lebih banyak pilihan dari segi hosting.

Ulasan kami mengenai InMotion Hosting melihat rancangan baru ini, dan membincangkan sama ada InMotion Hosting masih boleh menjadi pilihan yang baik untuk tahun 2018.

Kajian InMotion Hosting

tinjauan hosting inmotion

InMotion Hosting memasarkan dirinya sebagai penyedia hosting web yang melayani pelanggan peringkat kecil, sederhana, dan perusahaan serta profesional. Host web ini menawarkan semua-SSD, hosting yang mematuhi PCI di pusat data kategori A, dan menjanjikan 99,99% waktu operasi.

Rancangan hosting berkisar dari rancangan hosting bersama perniagaan hingga pelayan khusus kelas komersial. Semua rencana dikonfigurasi dengan mempertimbangkan kecepatan, keamanan, dan skalabilitas, yang menampilkan alat seperti pembaruan automatik untuk aplikasi web, perlindungan peretasan, firewall khusus, perlindungan DDoS, dan SSL percuma.

Mari kita perhatikan lebih dekat konfigurasi dan harga pakej hosting yang disusun oleh InMotion Hosting.

Sediakan Laman Web Anda dengan InMotion Hosting

Lihat laman web rasmi InMotion, pilih rancangan hosting dan mula membina laman web anda. Anda disokong dengan sokongan terbaik dan jaminan wang dikembalikan 90 hari.

Mula sekarang “

Pelan Hosting InMotion

Sebelum kita mengetahui perincian yang paling penting bagi setiap jenis hosting yang ditawarkan oleh InMotion, perlu diingat bahawa hos web ini menawarkan penghijrahan laman web percuma dengan semua rancangan, yang dapat berguna jika anda ingin beralih ke InMotion.

Dari segi harga, pakej hosting InMotion sedikit lebih tinggi daripada harga median untuk peringkat hosting ini, namun, teknologi terkini dan senarai ciri berguna yang ditawarkan dengan pakej ini menyumbang kenaikan harga yang sedikit lebih tinggi. Sebagai contoh, tidak seperti hos lain yang mungkin mengenakan bayaran untuk pemindahan laman web atau sandaran, InMotion menawarkannya secara percuma.

Hosting bersama perniagaan rancangan di InMotion berharga antara $ 5.95 / bulan dan $ 13.99 / bulan. Pelan ini merangkumi nama domain percuma, ruang cakera dan lebar jalur tanpa had, dan rangkaian pemasaran (alat pengurusan pelanggan, kredit iklan percuma, statistik pelawat, dll.) Dan alat keselamatan (SSL percuma, sandaran automatik, perlindungan peretasan, perlindungan DDoS, dan lain-lain.).

inmotion berkongsi perniagaan hosting kebaikan dan keburukan

Hosting WordPress adalah jenis hosting lain yang terdapat di InMotion dengan harga bermula dari $ 6,99 / bulan. Terdapat sebanyak enam rancangan hosting WordPress yang berbeza yang dapat anda pilih, masing-masing menawarkan nama domain percuma, lebar jalur tanpa had, storan SSD, pembangun laman web BoldGrid, WordPress yang diprapasang bersama dengan kemas kini automatik, sandaran percuma, integrasi WP-CLI , kredit iklan percuma, dan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari.

inmotion wordpress hosting kebaikan dan keburukan

Pelan VPS di InMotion tersedia dalam pilihan yang diuruskan dan dikendalikan sendiri, dengan harga masing-masing bermula dari $ 29,99 / bulan dan $ 19.99 / bulan.

Pelan VPS yang dikendalikan disertakan dengan pengurusan pelayan, kemas kini, dan tampalan percuma, dan cPanel & WHM termasuk. Pelan VPS yang dikendalikan sendiri mempunyai akses root penuh dengan kunci SSH untuk kawalan dan fleksibiliti yang lebih banyak.

Tangkapan gambar secara langsung, sandaran percuma, dan perlindungan serangan DDoS ditawarkan dengan rancangan yang dikendalikan dan dikendalikan sendiri.

pro dan kontra inmotion vps

InMotion’s pelayan khusus kemas lebih banyak kuasa dan sumber daya, dan di sini juga, anda boleh memilih anda merancang dari enam konfigurasi yang berbeza, tiga daripadanya adalah pelayan khusus kelas komersial. Harga bermula dari serendah $ 99.99 / bulan.

Semua pelayan khusus mempunyai prestasi SSD, jaminan uptime rangkaian 100%, OS Linux, cPanel percuma & WHM, masa sysadmin 1-ke-1 percuma, dan pertahanan keselamatan pelbagai lapisan melalui Kemas kini Auto & Perlindungan Corero DDoS.

kebaikan dan keburukan pelayan khas inmotion

Pelan hosting penjual semula bermula pada $ 13,99 / bulan, dan tampilkan WHMCS, cPanel, eNom, IP khusus, Launch Assist, dan SSL percuma. Pengurusan pelayan percuma, jaminan pulangan wang 90 hari, dan sandaran percuma juga disertakan dengan rancangan ini.

reseller inmotion hosting kebaikan dan keburukan

Sokongan Pelanggan InMotion Hosting

tinjauan pusat sokongan gerakan

Mail, chat, dan sokongan telefon adalah cara untuk menghubungi sokongan pelanggan InMotion, yang ditawarkan 24/7. Host web ini bangga dengan menawarkan sokongan berasaskan AS yang berasaskan manusia.

Pusat Sokongan yang terdapat di laman web InMotion adalah sumber bantuan lain yang berharga bagi mereka yang ingin membiasakan diri dengan pelbagai panduan produk dan tutorial video.

Tidak dinafikan, InMotion berada di puncak permainan mereka dalam hal hosting, keselamatan, prestasi, dan teknologi hosting. Walaupun begitu, mari kita lihat apa aspek terbaik dan beberapa aspek pengehosan dengan InMotion pada tahun 2018:

Kelebihan & Kekurangan InMotion Hosting

Sebagai ringkasan perkara di atas, berikut adalah perbandingan kebaikan dan keburukan InMotion Hosting yang dapat membantu anda mendapatkan gambaran keseluruhan yang lebih baik mengenai kelebihan dan kekurangan menjadi pelanggan InMotion Hosting.

Kelebihan – Mengapa Memilih InMotion Hosting?

Terdapat banyak sebab mengapa InMotion mesti memasukkannya ke dalam senarai hos anda untuk dipertimbangkan pada tahun 2018 termasuk:

 • Prestasi SSD pada semua rancangan;
 • Nama domain percuma;
 • Pemindahan laman web percuma;
 • Sandaran percuma & gambar keadaan hidup;
 • Alat keselamatan percuma;
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari;
 • Sokongan di AS tersedia 24/7.

Kekurangan – Apa Yang Buruk Tentang InMotion Hosting?

Inilah titik-titik di mana InMotion mungkin tidak memenuhi jangkaan anda:

 • Tiada pilihan hosting Windows;
 • Tempoh komitmen yang panjang.

InMotion menawarkan hosting SSD berasaskan Linux secara eksklusif, jadi jika anda memerlukan hosting Windows, InMotion bukan untuk anda.

Fakta bahawa InMotion menawarkan hosting SSD yang mematuhi PCI bermaksud bahawa pakej hosting mereka lebih mahal daripada host yang menawarkan hosting tradisional. Walau bagaimanapun, jika kelajuan dan prestasi yang lebih baik penting bagi anda, dan anda tidak gemar mengira wang, InMotion boleh menjadi pilihan terbaik untuk tahun 2018.

Pemikiran Akhir mengenai InMotion Hosting

Oleh semua akaun, InMotion adalah hos web yang boleh dipercayai dengan rancangan hosting yang dikonfigurasi dengan baik untuk memenuhi keperluan pemilik laman web dan perniagaan yang mencari hosting yang mematuhi PCI yang berprestasi dan selamat. Namun, jika anda berhati-hati dengan jangka masa komitmen jangka panjang, anda mungkin tidak suka bahawa InMotion meminta anda mendaftar untuk jangka masa yang lebih lama untuk menikmati harga potongan atau barang-barang percuma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map