Kelebihan dan Kekurangan GoDaddy – Adakah GoDaddy Masih Pilihan yang Baik?

01.06.2020
Artikel & Lagi ... 'Kelebihan dan Kekurangan GoDaddy – Adakah GoDaddy Masih Pilihan yang Baik?
0 6 мин.

kebaikan dan keburukan godaddy


GoDaddy terkenal sebagai pendaftar domain, tetapi perkhidmatan web mereka merangkumi rangkaian perkhidmatan dalam talian yang lain termasuk hosting web, keselamatan web, pemasaran dalam talian, alat membina laman web DIY, dan hosting e-mel profesional. Sebagai pendaftar domain dan syarikat hosting web yang berpangkalan di AS, GoDaddy mempunyai lebih dari 71 juta nama domain di bawah pengurusannya dan 17 juta pelanggan yang mengagumkan di seluruh dunia.

Perkhidmatan hosting web yang ditawarkan oleh GoDaddy merangkumi kedua-dua rancangan hosting berasaskan Windows dan Linux melalui beberapa hosting bersama, hosting WordPress yang dikendalikan, pelayan peribadi maya, dan rancangan hosting khusus.

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar dengan mereka pada tahun 2018, ulasan GoDaddy kami akan memberi anda maklumat mengenai kebaikan dan keburukan GoDaddy.

Kajian GoDaddy

godaddy mengkaji kebaikan dan keburukan

Di GoDaddy, tidak ada kekurangan pakej hosting mulai dari rancangan hosting bersama yang berpatutan untuk laman web asas atau pemula hingga rancangan yang lebih maju untuk laman web berkuasa tinggi yang dikendalikan oleh pakar dan perniagaan.

GoDaddy menawarkan nama domain percuma dengan semua rancangan tahunan, jaminan 99,99% masa aktif, sokongan 24/7, dan jaminan wang dikembalikan 30 hari.

Terus baca ulasan GoDaddy kami untuk membiasakan diri dengan rancangan hosting, ciri hosting, dan sokongan pelanggan yang ditawarkan oleh GoDaddy.

Rancangan Hosting GoDaddy

Rancangan hosting bersama di GoDaddy hadir sama ada dengan OS Linux atau Windows OS. Harga untuk kedua-dua jenis rancangan hosting bersama bermula pada $ 2,99 / bulan jika anda mendaftar selama 3 tahun.

Rancangan hosting bersama merangkumi lebar jalur yang tidak dimeterai, sandaran pangkalan data & pulihkan, cPanel, nama domain percuma dengan rancangan tahunan, peningkatan sumber 1 klik, pemasangan 1 klik, pemantauan keselamatan 24/7 dan perlindungan DDoS, dan beberapa rancangan mempunyai hosting domain tanpa had dengan ruang cakera tanpa had.

godaddy berkongsi kebaikan dan keburukan rancangan hosting

Sekiranya laman web anda mempunyai komponen eCommerce atau anda hanya mencari rancangan peringkat lebih tinggi dengan sumber daya khusus, GoDaddy’s Pelan hosting perniagaan tawarkan prestasi peringkat pelayan dengan harga yang berpatutan. Pelan ini dioptimumkan untuk laman web eCommerce dan trafik tinggi.

Harga untuk hosting Perniagaan bermula pada $ 19,99 / bulan yang menawarkan memori 1 hingga 4 GB, penyimpanan 60 GB hingga 240 GB, hingga 2 CPU, lebar jalur yang tidak dimeterai, hosting domain dan pangkalan data tanpa had, sijil SSL percuma selama 1 tahun, dan Microsoft Office 365 percuma e-mel perniagaan.

hosting perniagaan godaddy merancang kebaikan dan keburukan

Sekiranya anda mencari Hosting WordPress, GoDaddy telah melindungi anda. Anda boleh memilih dari 7 rancangan hosting WordPress, empat daripadanya dirancang untuk memenuhi keperluan profesional. Pelan WordPress biasa bermula dari harga serendah $ 3,99 / bulan, sementara rancangan WordPress Pro bermula dari $ 14,99 / bulan.

Pelan WordPress biasa mempunyai laman web dan seret pra-binaan & jatuhkan editor halaman, tema dan templat percuma, sandaran harian percuma & Pulihkan 1 klik, domain percuma dengan rancangan tahunan, pengurusan WordPress percuma (kemas kini perisian teras dan kemas kini keselamatan), imbasan dan penyingkiran perisian hasad, sokongan 24/7, dan janji uptime 99.9%.

Ciri hosting WordPress Pro SSL dipasang di setiap laman web, cache gambar statik CDN, sandaran atas permintaan, laman pementasan, lapisan cache berbilang, akses sFTP / SSH untuk WP-CLI dan Git, dan banyak lagi.

godaddy wordpress hosting kebaikan dan keburukan

Pelan VPS dengan Linux bermula pada $ 17,99 / bulan, sementara rancangan VPS berasaskan Windows bermula pada $ 27,99 / bulan. Semua rancangan merangkumi akses root penuh, lebar jalur yang tidak dimeterai, IP khusus percuma, sijil SSL 1 tahun percuma, sandaran cPanel / Plesk, fail dan DB, peningkatan tanpa peruntukan, dan tiga tahap pengurusan: diuruskan sendiri, diurus, dan diuruskan sepenuhnya.

godaddy vps hosting kebaikan dan keburukan

Pelayan khusus dengan Linux bermula pada $ 69.99 / bulan, sementara pakej khusus Windows bermula pada $ 99.99 / bulan. Di sini juga, terdapat tiga tahap pengurusan pelayan yang boleh anda pilih (pelayan kendiri, terurus sepenuhnya, dan terurus). Lebar jalur tidak terkawal, cPanel / Plesk, sijil SSL 1 tahun percuma, dan IP khusus percuma juga ditawarkan dengan rancangan ini.

Perkhidmatan web GoDaddy yang lain merangkumi alat keselamatan laman web yang mengimbas, memantau, dan membuang perisian hasad, yang menawarkan masa tindak balas yang pendek, penghapusan malware tanpa had, percepatan prestasi CDN, dan pencegahan perisian hasad WAF. Selain menawarkan keselamatan web, GoDaddy juga berusaha memenuhi keperluan pemasaran laman web, perniagaan, dan individu eCommerce.

kebaikan dan keburukan pelayan berdedikasi godaddy

Sokongan Pelanggan GoDaddy

godaddy menyokong kebaikan dan keburukan

GoDaddy mempunyai dua saluran sokongan – sokongan telefon dan sembang langsung – tersedia bagi mereka yang memerlukan bantuan dengan masalah yang berkaitan dengan akaun hosting mereka. Walaupun sokongan telefon tersedia 24/7, sembang langsung hanya tersedia pada waktu bekerja.

Pemula boleh melihat halaman Sokongan GoDaddy yang memberikan panduan langkah demi langkah mengenai cara memulakan rancangan hosting anda dan beberapa artikel dan panduan berguna lain.

Forum Komuniti Sokongan GoDaddy juga tersedia dengan sumbangan daripada staf pakar dan pelanggan GoDaddy yang lain.

Kelebihan & Kekurangan GoDaddy

Sekiranya tawaran hosting GoDaddy kelihatan menarik bagi anda, anda tidak sendirian. GoDaddy disukai oleh berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia untuk rancangan hosting yang dirancang dengan baik dan perkhidmatan yang dipercayai. Sekiranya anda berfikir untuk membawa perniagaan anda ke GoDaddy pada tahun 2018, baca Kelebihan kami & Gambaran keseluruhan mengenai GoDaddy untuk melihat apakah ada sesuatu yang harus anda perhatikan sebelum anda mengambil langkah untuk bergabung dengan GoDaddy.

Kelebihan – Mengapa Memilih GoDaddy?

Ini adalah sebab utama mengapa GoDaddy boleh menjadi pilihan terbaik pada tahun 2018:

 • Nama domain percuma ditawarkan dengan rancangan tahunan;
 • Pilihan rancangan hosting berasaskan Linux dan Windows yang baik;
 • panel kawalan cPanel / Plesk;
 • Ciri keselamatan yang baik (sijil SSL percuma, sandaran percuma, pemantauan keselamatan 24/7, imbasan dan penyingkiran perisian hasad, dll.);
 • Jaminan masa upah 99.9%;
 • Pakej Pro Pro yang direka untuk pemaju, pereka, dan pakar industri lain;
 • Sokongan telefon 24/7;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • IP khusus percuma;
 • Penskalaan sumber 1 klik;
 • Sandaran 1-klik & memulihkan.

Kekurangan – Apa Yang Buruk Tentang GoDaddy?

GoDaddy mempunyai banyak rancangan untuk pelbagai jenis hosting dan menawarkan beberapa ciri hebat dengan rancangan mereka, tetapi mereka mungkin ketinggalan dalam beberapa aspek, seperti:

 • Dengan beberapa rancangan, anda perlu mendaftar selama 3 tahun untuk mendapat keuntungan dari harga diskaun yang diiklankan;
 • Sokongan sembang langsung terhad (hanya tersedia pada hari bekerja semasa waktu bekerja);
 • Beberapa kelebihan semasa pembayaran.

Dapatkan DISKAUN hingga 87% untuk hosting web GoDaddy. Gunakan tawaran promosi kami!

Kesimpulan mengenai GoDaddy

Sekiranya anda mencari rakan hosting jangka panjang pada tahun 2018, GoDaddy adalah pilihan tepat untuk dipertimbangkan. Pakej hosting mereka memberi respons kepada segmen pelanggan yang sangat bervariasi dari pemula hingga ahli berpengalaman.

Dengan kehadiran industri selama dua dekad, GoDaddy adalah salah satu nama yang paling dikenali dalam pendaftaran domain dan hosting web, dan ia telah memperoleh ilmu menawarkan perkhidmatan hosting web yang memenuhi keperluan dan anggaran individu dan perniagaan yang mencari web hosting pada tahun 2018.

GoDaddy bukan apa yang anda cari? Anda mungkin mempertimbangkan untuk memilih beberapa alternatif GoDaddy terbaik yang kami cadangkan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector