Membina Kedai Dalam Talian Anda dengan Tema WordPress Kejiranan

tema wordpress kedai dalam talian kejiranan


Tema Kejiranan – Demo Langsung

Semua orang mencari tema hebat untuk laman web mereka yang bukan sahaja kelihatan hebat tetapi juga menawarkan banyak ciri berguna dan menarik dan ia boleh digunakan untuk pelbagai tujuan.

Pengenalan Tema Kejiranan

Tema WordPress pelbagai guna responsif terbaik adalah Kejiranan yang berharga $ 64 dan anda boleh menemuinya di ThemeForest. Tema ini dibuat oleh SwiftIdeas dan mereka menawarkan sokongan 6 bulan dan kemas kini akan datang.

Neighbourhood serasi dengan WordPress 4.4+, WooCommerce 2.4+ dan kemas kini terakhir yang diterima adalah pada 10 Disember 2015, kini versi 3 disiarkan secara langsung dengan pelbagai ciri seperti aset susun atur baris dan lajur di Pembangun Halaman, kapsyen, butang Wishlist ke produk luaran.

Tema ini sangat responsif, siap retina dan mempunyai penyesuaian warna tanpa had, ia juga menggunakan Swift Page Builder versi 2, pilihan Meta yang kuat, 2 plugin slaid: Revolution Slider yang bernilai $ 15 dan Swift Slider, Tipografi Superior.

Video berikut akan menunjukkan kepada anda bagaimana Swift Page Builder berfungsi:

Dapatkan Kejiranan – Dengan Hanya $ 64

Kejiranan dilengkapi dengan WooCommerce, mod katalog, fungsi zoom produk, WPML Terjemahan Sedia, dioptimumkan SEO dan kandungan demo.

Tujuan Tema WordPress Kejiranan

Tema Kedai Serbaguna Respons Neighborhood WordPress boleh digunakan untuk membuat laman web yang bagus, profesional dan cantik seperti laman web persembahan atau laman web eCommerce. Anda juga boleh menggunakan tema untuk domain yang berbeza seperti kedai barang kemas, kedai pakaian atau laman web persembahan perundingan.

Jenis Artikel Adat Kejiranan

Dengan bantuan tema ini, anda boleh menulis pelbagai jenis artikel tersuai seperti portfolio di mana anda boleh menambahkan portfolio baru atau kategori portfolio baru, testimoni, pelanggan, pekerjaan, Soalan Lazim, produk, dan pasukan. Semua jenis artikel tersuai membolehkan anda juga menulis kategori tertentu dan sebilangannya membolehkan anda menulis teg.

Untuk portfolio anda mempunyai ciri seperti gambar kecil, media terperinci, Meta portfolio dan latar belakang halaman, untuk testimoni, anda boleh memasukkan sebut harga sementara untuk pelanggan anda boleh memasukkan pautan pelanggan. Jenis artikel tersuai pekerjaan dan Soalan Lazim lebih mudah dan produk yang paling maju mempunyai kemungkinan untuk menambah pilihan Meta seperti keterangan pendek dan panjang, tajuk halaman, serbuk roti, latar belakang tajuk halaman, beberapa pilihan bar sisi. Anda juga boleh memeriksa sama ada produk anda maya dan / atau boleh dimuat turun bersama dengan harga biasa, harga jualan, Kod SKU, inventori, produk berkaitan, atribut, penghantaran dan sebagainya.

Pilihan Tema Kejiranan

Kejiranan mempunyai banyak pilihan, yang pertama adalah set umum di mana anda boleh mengaktifkan penyelenggaraan, pilih halaman mod penyelenggaraan tersuai, aktifkan dengan responsif, pilih susun atur halaman, pilih bayangan halaman, muat naik favicon tersuai, masukkan URL RSS Feed, tambahkan CSS tersuai, tambahkan Kod penjejakan, muat naik logo log masuk pentadbir dan aktifkan Front End Style Switcher.

Kumpulan pilihan kedua adalah prestasi yang hanya mempunyai pilihan untuk memilih sama ada untuk mengaktifkan atau tidak banyak skrip pra-diminimumkan, tanpa memerlukan plugin.

Kumpulan ketiga adalah pilihan latar di mana anda dapat menggunakan gambar latar, memuat naik gambar, mengatur ukuran latar, dan menetapkan semula gambar latar badan dan sebagainya.

Header mempunyai pilihan tersendiri sehingga anda dapat menampilkan header mudah alih pada landskap tablet dengan resolusi lebih kecil dari 1024 piksel, anda dapat mengaktifkan bar atas dan mengkonfigurasi bar atas bersama dengan teks carian, teks kiri, teks kanan, anda juga dapat mengaktifkan langganan , terjemahan, akaun, troli, senarai harapan.

Selain itu, anda boleh menambahkan kod borang langganan, memilih susun atur tajuk, logo, logo retina, lebar logo, penggantian ketinggian logo, pelapisan logo, aktifkan overhead header, opacity header, mini-header, logo hover fade effect, header shadow , jenis tajuk carian dan carian tajuk.

Footer mempunyai pilihan menarik seperti bahagian widget, pembahagi, susun atur, bahagian hak cipta, pembahagi hak cipta dan pergi ke butang atas.

Pilihan kotak cahaya berasingan dan anda boleh memilih navigasi kotak cahaya, lakaran kecil, kulit dan perkongsian sementara carian super dapat diaktifkan walaupun di telefon bimbit, bukan sahaja di komputer riba dan anda boleh menulis teks bidang 1, teks medan 2, penapis medan 1, label medan 1 dan seterusnya sehingga bidang 6 membuat carian super hebat sangat berguna pada carian produk dan sebagainya.

Pilihan bar promosi juga tersedia sehingga anda dapat mengaktifkannya dan menulis teks, pada masa yang sama skema warna juga tersedia dan membolehkan anda memilih skema warna yang ada, mengimport skema warna atau mengeksport skema warna bersama dengan pratonton. Di bawah pilihan skema warna adalah pilihan latar belakang aset yang digunakan untuk latar belakang alternatif seperti alt latar belakang warna 1, warna teks alt 1, gambar latar alt 1, ukuran latar alt 1 dan seterusnya sehingga alt 10.

Terdapat juga beberapa pilihan untuk pilihan arkib dan kategori seperti konfigurasi bar sisi di mana anda boleh memilih bar sisi kiri, bar sisi kanan, bar sisi umum, jenis paparan, tetapi juga jenis paparan arkib portfolio dan lajur arkib portfolio, dengan kata lain susun atur arkib dan halaman kategori dan widget.

Tema ini menawarkan pilihan fon seperti subset fon Google, fon badan, fon standard badan, fon tajuk, fon standard tajuk, fon menu, fon standard menu, fon menu Google, fon menu FontDeck dan Kod JS FontDeck. Di bawah bahagian ini terdapat pilihan ukuran fon di mana anda menetapkan piksel untuk badan, ketinggian garis badan, menu, h1, ketinggian garis h1, ketinggian garis h2, h2 dan seterusnya sehingga h6.

Pilihan testimoni membolehkan anda memilih halaman testimoni sementara pilihan pekerjaan membolehkan anda memilih halaman pekerjaan.

halaman kedai kejiranan

Pilihan WooCommerce hanyalah sebahagian daripada semua ciri WooCommerce yang terdapat di bahagian ini seperti peralihan overlay produk, jenis peralihan overlay produk, pembangun halaman pada halaman produk, mod katalog, keterangan produk di halaman kedai, mod tab keterangan produk, zoom gambar, bar sisi konfigurasi, pelbagai teks untuk akaun baru, bar bantuan, mod penjagaan pelanggan e-mel, modal maklumat penghantaran, modal pengembalian dan pertukaran, kaedah faq dan mod maklum balas.

Anda boleh mengaktifkan profil media sosial dengan menulis nama pengguna untuk twitter, menggiring bola, dan lain-lain atau URL profil untuk Facebook di bahagian pilihan profil sosial. Terdapat banyak rangkaian sosial dan anda boleh menggunakannya untuk meningkatkan populariti.

Bahagian terakhir adalah pilihan import dan eksport dari fail atau URL, juga jangan lupa butang simpan setelah anda memilih pilihan anda!

Ciri WooCommerce termasuk dalam Kejiranan

Pada ciri WooCommerce, anda dapat melihat pesanan setelah nama pesanan, tarikh, jumlah harga dan anda juga dapat mengubahnya menggunakan tindakan yang berbeza di mana anda dapat menetapkan status semasa memproses, menyelesaikan atau melihatnya.

Anda juga dapat melihat laporan setelah bertahun-tahun, bulan, tarikh, produk, kategori tetapi juga laporan mengenai pelanggan dan stok. Anda bahkan boleh memuat turun laporan dalam format CSV.

WooCommerce juga mempunyai tetapan yang lebih maju daripada pilihan tema WooCommerce seperti pilihan umum di mana anda dapati lokasi pangkalan, lokasi penjualan, alamat pelanggan lalai, notis kedai, pilihan mata wang; tetapan produk seperti ukuran, pendapat, halaman kedai dan produk, gambar produk, inventori dan produk yang boleh dimuat turun sekiranya berlaku.

Cukai juga merupakan bahagian lain dari WooCommerce supaya anda dapat menetapkan pilihan cukai, kadar cukai standard, kadar kadar pengurangan, kadar kadar sifar.

Bahagian pembayaran mempunyai pilihan proses checkout, halaman checkout, check out endpoint, gateway pembayaran, pilihan BACS, pilihan CEC, dan pilihan pembayaran semasa penghantaran, PayPal pilihan.

Semasa penghantaran, terdapat pilihan penghantaran bersama dengan pelbagai jenis penghantaran dan kos yang berbeza tetapi seterusnya anda dapati pilihan halaman akaun dan pilihan pendaftaran dan, pada akhirnya, anda mempunyai pemberitahuan e-mel, pilihan pengirim dan templat.

Untuk pengguna lanjutan, ada juga pilihan API di mana Anda dapat memperoleh API dan menggunakannya pada perisian luaran.

Pemalam yang disertakan dengan Kejiranan

Neighbourhood dilengkapi dengan plugin yang berbeza seperti YIT Plugins: Wishlist di mana anda boleh menetapkan warna dan tetapan umum lain seperti tajuk, halaman senarai keinginan, kedudukan, pengalihan ke kad, teks yang berbeza, slaid dan rangkaian sosial yang berbeza, Revolution Slider yang merupakan plugin premium yang boleh membuat pelbagai jenis gelangsar dan menambah banyak kesan seperti gelung, kemajuan, kedudukan, penampilan, navigasi, lakaran kecil, pemintal, paralaks, sentuhan mudah alih dan lain-lain dan Punch Font di mana anda boleh menambah fon baru.

Pada akhirnya, anda pasti dapat mengatakan bahawa Kejiranan adalah salah satu tema yang paling berguna baik untuk kedai dalam talian atau hanya laman web persembahan sederhana yang menggunakan banyak warna dan susun atur bergantung pada keinginan dan keperluan anda, menjadi dioptimumkan SEO dan mesra pengguna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map