Perancangan Hosting yang Baik untuk Memulakan Laman Web Pertama Anda Hari Ini

01.06.2020
Artikel & Lagi ... 'Perancangan Hosting yang Baik untuk Memulakan Laman Web Pertama Anda Hari Ini
0 10 мин.

rancangan-hosting yang baik


Mempunyai sebilangan idea adalah yang membolehkan anda menang di World Wide Web. Walau bagaimanapun, ia tidak akan meletup jika tidak mempunyai asas yang diperlukan. Perkhidmatan hosting yang kurang memuaskan dapat merosakkan apa yang telah anda buat dengan mudah. Mungkin tidak cukup cepat atau mungkin anda mengalami waktu henti. Lebih-lebih lagi, ini lebih menjadi masalah sekiranya perkhidmatan hosting berfungsi dengan baik, tetapi anda bertemu dengan perkhidmatan sokongan pelanggan yang jelek. Oleh itu, adalah kepentingan terbaik anda untuk berusaha lebih jauh dan meneliti penyedia dan rancangan hosting yang berpotensi. Oleh kerana rancangan hosting anda adalah asas di mana anda membina laman web anda, wajar jika anda memilih yang terbaik.

Lebih-lebih lagi, jika anda seorang pemula yang lengkap, anda mungkin tidak mahu terlalu banyak perkara, anda juga tidak mahu terlalu mahal. Itulah sebabnya kami menyelami rancangan hosting yang terbaik untuk mereka yang baru bermula di dunia dalam talian.

Dalam artikel ini, anda akan mendapat beberapa rancangan hosting yang sangat baik untuk memulakan laman web pertama anda. Oleh itu, tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat!

BlueHost

Lawati Host »

bluehost-good-hosting-rancangan

BlueHost adalah salah satu penyedia hosting yang paling popular di kalangan pemula dan dengan alasan yang baik. Rancangan mereka sangat mantap, memberikan kelajuan pemuatan yang baik dan mendapat sokongan pelanggan yang baik. BlueHost mempunyai semua keperluan pengguna untuk menjalankan usaha dalam talian mereka dengan cara yang membantu mereka berjaya. Pada masa ini ia mempunyai lebih daripada 2 juta laman web di pelayan mereka. Tambahan pula, BlueHost adalah antara cadangan utama WordPress. Tidak hairanlah bahawa beribu-ribu blogger, pemilik perniagaan kecil dan orang kreatif datang ke BlueHost.

Baca ulasan BlueHost mendalam kami

BlueHost telah wujud sejak tahun 1996 dan mereka telah melayani perkhidmatan hosting web yang kuat untuk semua orang yang ingin memulakan usaha dalam talian. Syarikat ini bermula dengan hanya 2 orang pekerja tetapi sekarang ia telah berkembang menjadi 750 orang, yang dapat anda percayai untuk menyelesaikan pekerjaan tersebut. Mereka juga meningkatkan kelajuan dan kestabilan pelayan mereka selama 6 bulan terakhir, menjadikan BlueHost dapat bersaing dengan yang terbaik di pasaran.

Pelayan BlueHost mempunyai masa muat 1300 milisaat, tetapi kini 500 milisaat. Itu dua kali lebih cepat daripada purata industri 1200 milisaat, yang sangat mengagumkan. Juga, waktu operasi mereka lebih stabil berbanding sebelumnya, dengan waktu operasi 99,99% yang kukuh. Ini adalah dua faktor terpenting dalam hosting web dan BlueHost memilikinya.

BlueHost juga mendapat sokongan pelanggan tetapi ia bukan yang terbaik. Mereka biasanya mengambil masa sekitar 15 hingga 20 minit menurut banyak pengguna dan kami juga mempunyai pengalaman yang sama. Wakil sokongan pelanggan mengambil masa tepat 22 minit untuk menghubungi kami dan dia menjawab semua soalan kami dengan tepat, sehingga kami dapat meneruskannya dengan mudah. Oleh itu, mereka berkesan tetapi mungkin sangat sibuk dengan begitu banyak pengguna untuk dijaga.

Walaupun perkhidmatan BlueHost lebih baik, mereka menawarkannya dengan harga pengenalan yang sangat menarik. Anda boleh melanggan perkhidmatan BlueHost dengan hanya $ 3,95 sebulan. Hampir tidak ada penyedia hosting lain yang menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan harga yang rendah. Mereka benar-benar patut dicuba, walaupun hanya untuk tempoh jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pelan BlueHost dibuat lebih baik melalui pelbagai ciri keselamatan dan pemalam. Terdapat banyak bahaya yang tersembunyi di web dan anda memerlukan sesuatu seperti CloudFlare untuk menyekat serangan DDoS. Tambahan pula, hampir semua orang cuba memuat turun gambar dan menggunakannya untuk keuntungan mereka sendiri, dan anda boleh menghentikannya dengan beberapa klik. Lebih-lebih lagi, HotLink akan menyekat sebarang alamat IP yang mencurigakan dan bermasalah dan terus mengemas kini senarai hitam mereka untuk memastikan laman web anda selamat dari ancaman yang diketahui.

Pada akhirnya, BlueHost mempunyai perkhidmatan yang tidak dapat ditandingi oleh banyak syarikat. Mereka berada di bahagian atas senarai kami kerana sangat murah dan menawarkan perkhidmatan hosting berkualiti tinggi. Sekiranya anda berpendapat bahawa syarikat ini mungkin baik untuk keperluan anda, periksa BlueHost sekarang juga! Ia bebas risiko, dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Hosting InMotion

Lawati Host »

inmotion-hosting-good-hosting-rancangan

InMotion seperti seorang askar yang berdisiplin, bersedia melayani pelanggannya dengan semua yang dia ada. Sangat sedikit penyedia hosting yang berusaha keras untuk memastikan laman web anda berjalan dengan baik dan mereka berpuas hati sepenuhnya. Seperti yang sudah anda ketahui, beberapa penyedia hosting hanya ingin menjual rancangan mereka dan membuat anda tetap berjaga-jaga, selama mungkin. Syukurlah, InMotion adalah antara beberapa syarikat yang melakukan perkara yang berbeza.

Lihat semula InMotion Hosting kami

InMotion memberikan prestasi terbaik dalam sokongan pelanggan, yang telah memenangi banyak anugerah. Mereka mengiklankan diri mereka sebagai beberapa manusia paling ramah di planet ini dan mereka pasti berjaya membuktikannya kepada kita. Kami tidak memerlukan lebih dari satu minit untuk menghubungi mereka dan mendapatkan jawapan yang betul untuk soalan kami. Lebih-lebih lagi, mereka tidak kekurangan memberi kami maklumat yang lebih berguna yang dapat membantu kami menyiapkan laman web kami agar dapat berjalan dengan cekap. Oleh itu, kami memberikan sokongan kepada pelanggan InMotion, kerana mereka adalah orang yang anda ingin bincangkan ketika anda memulakan laman web.

InMotion tidak ketinggalan ketika kami melihat bagaimana fungsi seni bina pelayan mereka. Ia stabil dengan masa operasi 99.99% dan rata-rata menawarkan masa muat 660 milisaat. Semua ini menambah laman web yang akan berjalan dengan andal dan dengan kelajuan tinggi sepanjang tahun.

Semua ini bagus, tetapi syarikat ini menjadikan keadaan lebih baik dengan memperbaik perjanjian dengan perkhidmatan premium sebenar. Sebagai permulaan, anda akan mendapat sandaran automatik percuma, yang hampir setiap syarikat hosting meminta bayaran tambahan. Kedua, anda akan mempunyai plugin Sucuri WordPress premium, yang akan menjadi salah satu aksesori paling berharga untuk menjalankan laman web anda. Ia akan mengimbas laman web anda untuk sebarang risiko keselamatan dan segera menyingkirkannya. Ini mungkin seperti persembahan biasa dari setiap penyedia hosting lain, tetapi sebenarnya ini adalah plugin bernilai $ 150, jadi sangat bernilai untuk bekerja dengan.

InMotion Hosting menawarkan semua ini dengan harga $ 3.99 sebulan. Itu lebih banyak daripada yang diminta oleh kebanyakan penyedia hosting. Bahkan boleh dianggap mahal jika anda baru pemula, tetapi ia akan berbaloi. Kami belum melihat penyedia hosting lain berpegang pada pengalaman pelanggan yang berkualiti seperti yang dilakukan oleh InMotion.

Jadi mengapa tidak mencuba perkhidmatan mereka? Anda boleh habiskan semua dalam tempoh jaminan wang dikembalikan selama 90 hari!

Tapak Tapak

Lawati Host »

laman web-rancangan-hosting-baik

SiteGround telah menjadi popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya dengan jumlah tenaga yang dilaburkannya dalam pemasaran. Tetapi mereka mempunyai perkhidmatan hosting yang kuat untuk menyokongnya, lebih-lebih lagi, sangat sedikit syarikat yang dapat menandinginya. Ini sebenarnya disyorkan oleh pencipta tiga sistem pengurusan kandungan utama di luar sana. WordPress, Drupal dan Joomla !, semuanya mendorong pengguna mereka untuk melanggan SiteGround. Ini juga merupakan salah satu pilihan terbaik untuk orang yang baru memulakan usaha mereka di web.

Dapatkan tinjauan terperinci SiteGround kami

SiteGround telah wujud sejak tahun 2004, mewujudkan kediaman untuk lebih daripada 800,000 nama domain dan lebih banyak lagi pelanggan yang berpuas hati. Mereka mendapat kedudukan dengan menawarkan beberapa perkhidmatan hosting web yang benar-benar percuma. Sebagai permulaan, seni bina pelayan mereka sangat mantap dan bersedia untuk menghadapi tekanan yang serius. Dengan waktu operasi 99.97%, anda tidak akan mengalami jeda dalam kebolehaksesan laman web anda. Selanjutnya, kelajuan memuatkan laman web anda adalah 700 milisaat, jadi anda boleh yakin bahawa ia akan memberikan pengalaman pelanggan yang terbaik untuk semua penggunanya. Kami pasti bahawa SiteGround cukup pantas untuk terus menerus dengan yang terbaik.

Sokongan pelanggan mereka juga adalah yang terbaik. Kami merasa puas apabila mencubanya sendiri dan kami tidak menemui sebarang aduan di pelbagai forum. Mereka mengambil masa kira-kira 2 minit untuk menjawab panggilan pertama kami, dan kami segera mendapat jawapan yang jelas. Ejen yang kami berbual dengan hormat dan berpengetahuan. Dia menghormati masa kami dan memastikan bahawa masalah kami juga dapat diselesaikan dalam masa yang munasabah.

Dalam soal penetapan harga, tawaran SiteGround sangat kukuh. Mereka menawarkan harga bulanan $ 3.95. Dengan rancangan ini, anda akan mendapat 10 GB storan, dan lebar jalur berkelajuan tinggi yang mencukupi untuk 10,000 lawatan bulanan. Anda boleh mengakses pelayan mereka melalui cPanel dan pelbagai pelayan berharga. Ia juga merangkumi pemasangan eCommerce yang berguna, sekiranya anda ingin melancarkan kedai dalam talian. Oleh itu, anda akan mempunyai semua perisian yang anda perlukan untuknya.

SiteGround layak untuk kemasyhurannya dan kami dapat mengesyorkannya dengan sepenuh hati. Sekiranya anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut, lihat laman web rasmi mereka!

A2Hosting

Lawati Host »

a2hosting-baik-hosting-rancangan

A2Hosting bukanlah nama yang terlalu popular, tetapi ia menawarkan jenis kelajuan yang hampir tidak ditawarkan oleh penyedia hosting lain di bawah rancangan hosting bersama. Ini adalah tempat yang tepat untuk pemula yang ingin mengalahkan persaingan dengan kelajuan pemuatan yang tidak waras dan pengalaman pengguna yang luar biasa. A2Hosting mendakwa bahawa ia 20 kali lebih pantas daripada pertandingan. Mereka mungkin kelihatan seperti bermegah-megah, tetapi mereka benar-benar mempunyai sesuatu untuk ditunjukkan.

Baca ulasan A2Hosting kami di sini

A2Hosting membawa kelajuan 370 milisaat, yang sepantas kilat. Sebenarnya 4 kali lebih pantas daripada purata industri. Oleh itu, jika anda ingin mengalahkan persaingan dengan berlari lebih pantas daripada mereka, A2Hosting adalah pilihan yang tepat. Anda boleh menjalankan laman web secepat orang lain dengan perkhidmatan hosting khusus. Anda boleh mencipta beberapa pengalaman pengguna yang sangat menakjubkan dengan ini. Waktu operasi mereka sama kukuh dengan 99.98% sepanjang tahun.

Apabila kita mempertimbangkan sokongan pelanggan, A2Hosting mempunyai banyak perkara lagi. Sokongan pelanggan juga hebat. Ejen mereka nampaknya cukup dipercayai dan bekerja cukup keras untuk membuat usaha dalam talian anda. Kami memberi ejen sokongan pelanggan kepada kami tugas yang mudah dan ia dilakukan dalam masa satu jam, walaupun mereka mungkin sangat sibuk. Kami juga mendapat respon cepat 4 minit setelah pesanan pertama kami, jadi ini adalah pengalaman lima bintang melalui dan sepanjang. Mereka boleh dihubungi 24/7/365, yang bagus untuk sesiapa sahaja yang baru memulakan laman web pertama mereka.

Satu-satunya perkara yang mengecewakan kami adalah harga A2Hosting, tetapi tidak mengatakan bahawa itu tidak masuk akal. Kerana anda boleh mendapatkan perkhidmatan hosting yang mantap dan pantas dengan harga $ 3,92 sebulan. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menggunakan senjata dengan kelajuan penuh pelayan A2Hosting dengan harga $ 9.31 sebulan.

Sekiranya kepantasan dan kebolehpercayaan tinggi adalah yang anda cari, ada banyak yang dinanti-nantikan mengenai A2Hosting. Mereka adalah tempat permulaan yang baik bagi sesiapa sahaja yang hanya ingin melancarkan laman web pertama mereka. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat halaman rasmi A2Hosting.

HostGator

Lawati Host »

hostgator-baik-hosting-rancangan

Salah satu syarikat terbesar dalam perniagaan hosting adalah HostGator yang berpusat di Texas. Mereka telah berusaha keras di pasaran selama 15 tahun berturut-turut dan nampaknya mereka tidak akan pernah mundur. Anda tidak dapat benar-benar menemui video YouTube tanpa melihat iklan HostGator dan rentetan pengiklanan telah berlangsung selama 10 tahun terakhir.

Baca ulasan HostGator kami yang mendalam

HostGator kini mempunyai lebih dari 9 juta nama domain dan juga bekerjasama dengan Linux dan Cisco. Anda mungkin pernah mendengar tentang mereka. Mereka benar-benar gergasi dan raksasa kuat dan tidak henti-henti. Perkhidmatan mereka juga kuat, dengan masa operasi yang kuat dan kelajuan pemuatan yang luar biasa. Laman web anda akan berada dalam talian 99.99% sepanjang tahun dan akan membawa anda masa pemuatan 800 hingga 500 milisaat. Tetapi kami tidak mengesyorkan menggunakan hosting bersama di HostGator, kerana terdapat pilihan yang lebih baik.

Anda harus memilih perkhidmatan hosting awan, yang lebih pantas dan lebih dipercayai daripada yang lain. Senibina Cloud Hosting bergantung pada keseluruhan rangkaian komputer pelayan yang memberikan kelajuan dan waktu operasi yang lebih konsisten. Perkhidmatan hosting awan HostGator mempunyai masa operasi 100% dan kelajuan pemuatan 500 milisaat. Ini adalah salah satu rancangan hosting peringkat kemasukan teratas di pasaran sekarang, kerana harganya hanya $ 2.75 sebulan.

Tetapi HostGator bukanlah penyedia hosting yang hebat untuk pemula kerana mereka menyediakan perkhidmatan yang hebat, tetapi kerana mereka juga mesra pengguna. HostGator cPanel sangat mudah untuk digunakan dan ini membolehkan anda mengatur keseluruhan sistem pengurusan kandungan untuk cPanel. Ini juga membolehkan anda menyelesaikan tugas anda dalam masa yang singkat dengan sedikit tekanan.

Sekiranya anda mencari perkhidmatan yang benar-benar hebat yang akan membolehkan anda menangani semua aspek menjalankan laman web, ini adalah penyelesaian hosting untuk anda. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai hosting Cloud HostGator, lihat laman web rasmi mereka.

Kesimpulannya

Memulakan laman web pertama anda boleh menjadi lebih mudah jika anda membina asas yang betul. Lebih mudah dilakukan jika ciri pelayan mudah diakses. Jadi tunggu apa lagi? Mengapa tidak memilih dari pilihan terbaik di luar sana.

Saya harap anda seronok membaca artikel ini dan berharap kami dapat membantu anda mempelajari sesuatu yang baru!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector