Pilih Web Hosting Perniagaan Kecil Terbaik untuk Laman Web Anda

hosting web terbaik untuk perniagaan kecil


Semasa menjalankan perniagaan kecil, anda harus selalu berfikir di luar kotak dan menggunakan segala cara yang mungkin untuk mempromosikan produk perkhidmatan anda. Untuk mewujudkan kehadiran dalam talian untuk perniagaan anda tidak cukup menggunakan platform media sosial, anda sebenarnya memerlukan laman web juga. Tidak perlu memikirkan laman web yang besar, tetapi laman web yang kecil dan sederhana akan berjaya.

Hosting Perniagaan Kecil Terbaik

Cari penyedia hosting mana yang kami sarankan untuk hosting laman web perniagaan kecil.

Perincian … »

Awal tahun ini, saya telah menulis artikel mengenai pentingnya memiliki laman web jika anda adalah perniagaan kecil. Saya juga telah menjelaskan mengapa perniagaan kecil harus mengelakkan penggunaan hosting percuma. Hari ini saya akan membantu anda memilih web hosting terbaik untuk perniagaan kecil anda dan akan memberi anda beberapa petua mengenai cara membuat laman web tanpa perlu menyewa pereka web.

Laman web boleh membawa banyak faedah untuk perniagaan apa pun. Di sini kita tidak benar-benar membincangkan berapa banyak tetapi jenis faedah apa. Melalui laman web anda dapat menjangkau pelanggan yang berada di luar kawasan kerja anda yang sudah terkenal. Walaupun untuk calon pelanggan ini, laman web akan menjadi kesan pertama mengenai perniagaan anda, ada baiknya memiliki laman web yang tepat.

Manfaat lain dari menjalankan dan mengurus laman web adalah keberkesanan kos. Dalam jangka masa panjang, ia jauh lebih murah daripada iklan bercetak dan dapat memberi anda lebih banyak kawalan terhadap iklan tersebut. Sebagai contoh, anda tidak dapat mengesan berapa banyak orang yang anda jangkau dengan iklan bercetak, sementara dengan iklan dalam talian semuanya dapat dilacak dan dapat dioptimumkan untuk memberikan anda kadar penukaran tertinggi.

Bagaimana Laman Web Perniagaan Kecil Berfungsi?

Apabila anda memilih hosting laman web perniagaan kecil, pertama anda perlu memahami bagaimana laman web berfungsi, bagaimana nama domain, laman web dan akaun hosting dihubungkan. Anda juga perlu mengetahui ciri apa yang diperlukan oleh laman web perniagaan sehingga anda dapat memilih syarikat hosting yang sesuai.

Mendapatkan nama domain yang baik adalah langkah pertama. Domain yang anda daftarkan, mungkin akan menjadi seperti nama perniagaan anda.com atau mungkin domain kata kunci yang mengandungi nama produk atau perkhidmatan anda, misalnya jika perniagaan anda menjual alat tukang kayu, domain kata kunci yang baik adalah carpentertools.com atau domain tersedia yang serupa.

Langkah seterusnya adalah menentukan bagaimana anda akan membina laman web. Anda boleh menyewa syarikat reka bentuk dan pembangunan web untuk membuat laman web untuk anda, tetapi ingat bahawa ini akan sangat mahal. Sekiranya anda tidak mampu membayar ribuan dolar untuk laman web, pilihan lain adalah membuatnya sendiri. Tetapi anda tidak tahu apa-apa mengenai pengaturcaraan dan pembinaan laman web; anda hanya mempunyai pengalaman dengan pertukangan. Ini tidak menjadi masalah, jika anda mempunyai kesediaan dan masa anda boleh menggunakan pembangun laman web atau anda boleh menggunakan WordPress untuk membina laman web. Menggunakan alat untuk membuat laman web adalah mudah, tidak memerlukan pengaturcaraan atau pengetahuan IT yang maju, hanya sedikit kreativiti. Lihat panduan kami mengenai cara membuat laman web mudah menggunakan WordPress.

membina laman web perniagaan kecil dengan wordpress

Setelah anda mengetahui platform apa yang akan anda gunakan untuk membuat laman web perniagaan kecil anda, inilah masanya untuk mendapatkan rancangan hosting web terbaik. Sukar untuk mengesahkan hosting perniagaan kecil yang terbaik, kerana setiap syarikat berbeza dan mempunyai kelebihan dan kekurangannya sendiri. Oleh itu, anda harus memilih rancangan hosting yang sesuai dengan keperluan dan anggaran anda.

Setelah akaun hosting anda diaktifkan, anda kemudian dapat mengalihkan nama domain anda ke akaun hosting anda dan memasang WordPress juga. Tetapi tunggu, beberapa syarikat hosting menawarkan nama domain atau pemindahan domain percuma, jadi anda mungkin ingin mempertimbangkannya juga, ketika memilih rancangan hosting perniagaan.

Memilih Host Web Perniagaan Kecil yang Boleh dipercayai

Dengan penyedia hosting web yang menawarkan domain percuma dan akhirnya diskaun, anda dapat menjimatkan sejumlah wang. Anda juga boleh melangkau proses menukar pelayan nama domain anda untuk mengalihkannya ke akaun hosting.

Kemungkinan besar anda juga memerlukan sekurang-kurangnya satu alamat e-mel. Pilih penyedia hosting yang membolehkan anda membuat banyak akaun e-mel perniagaan seperti [email protected]

Sekiranya anda memilih untuk membina laman web anda dengan WordPress, anda harus mempertimbangkan host web yang menawarkan alat pemasangan satu klik, yang akan membantu anda memasang WordPress dengan cepat. Alat ini akan memuat naik fail, membuat dan mengisi pangkalan data secara automatik tanpa memerlukan interaksi pengguna.

Sokongan pelanggan adalah suatu keharusan dalam industri hosting, terutama jika Anda baru dalam membangun laman web. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau masalah dengan akaun hosting anda, semestinya selalu ada seseorang yang dapat membantu anda. Ini adalah ketika sokongan 24/7 sangat berguna.

Akhir sekali, kosnya juga penting. Anda tidak seharusnya membayar banyak wang untuk hosting web anda. Memilih hos perniagaan bajet tidak selalu merupakan idea terbaik, tetapi jika anda memilih rancangan hosting yang boleh dipercayai dan murah, anda masih dapat menjimatkan wang dan mempunyai prestasi yang diperlukan untuk menjalankan laman web anda dengan betul..

Penyedia Hosting Perniagaan Kecil yang Disyorkan:

Syarikat
Harga Dari

1Hosting web perniagaan kecil murah iPage terbaik$ 2.75 / bln
2hosting laman web perniagaan kecil terbaik bluehost untuk WordPress$ 3.95 / bln
3inmotion penyedia hositng perniagaan kecil terbaik$ 4.19 / bln

Mengapa Pilih iPage untuk Laman Web Perniagaan Kecil?

Sekiranya anda mencari penyelesaian hosting yang murah dan kaya dengan ciri untuk laman web perniagaan kecil anda, iPage adalah pilihan yang baik. Dengan iPage, anda akan dapat mengatur laman web anda dengan pantas, walaupun anda bukan orang yang teknikal. Anda boleh memilih untuk membina laman web anda dengan pembina laman web yang tersedia dari panel kawalan atau anda boleh memasang WordPress hanya dengan beberapa klik. Pelan hosting Essential merangkumi domain percuma dan seberapa banyak akaun e-mel yang anda mahukan, serta kredit pemasaran percuma, yang boleh anda belanjakan di Google Adwords atau Bing. Terdapat juga faedah lain, sila lihat tinjauan iPage kami yang lengkap untuk maklumat lebih lanjut.

Mengapa Memilih BlueHost untuk Laman Web Perniagaan Kecil?

BlueHost adalah salah satu pilihan utama untuk laman web perniagaan kecil yang dibina dengan WordPress. Mempunyai pelbagai rancangan hosting, dengan BlueHost anda dapat membuat dan mengembangkan laman web perniagaan anda. Anda boleh menaik taraf atau menurunkan rancangan hosting semasa anda dengan mudah. Rancangan Plus mereka adalah yang paling popular, kerana ini memungkinkan hosting hingga 10 laman web perniagaan kecil dan termasuk juga nama domain percuma. Untuk rekod uptime dan tinjauan BlueHost terperinci kami, sila periksa halaman yang dipautkan.

Mengapa Pilih InMotion untuk Laman Web Perniagaan?

InMotion adalah penyedia hosting perniagaan kecil teratas yang harus anda pertimbangkan. InMotion mengkhususkan diri dalam layanan hosting perniagaan kecil, menawarkan berbagai rancangan untuk menyesuaikan berbagai jenis usaha kecil. Power adalah rancangan hosting perniagaan kecil mereka yang paling popular, yang membenarkan hosting hingga 6 laman web, menawarkan nama domain percuma dan banyak kredit pemasaran untuk mengiklankan laman web anda. Semua pakej hosting perniagaan kecil dilengkapi dengan SSD, yang menjadikan laman web anda 20 kali lebih pantas. InMotion sangat bagus untuk memulakan dan mengembangkan kedai dalam talian dan juga menganjurkan laman web WordPress. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai InMotion Hosting, sila baca ulasan terperinci kami.

Sekiranya anda mencari beberapa perkhidmatan hosting lain, saya sangat menyarankan untuk melihat ulasan hosting web kami untuk lebih banyak pilihan. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cara membina laman web anda dengan WordPress atau alat lain, atau akhirnya bagaimana untuk mula mengembangkan laman web dari awal, sila lihat bahagian blog dan panduan. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau cadangan, jangan ragu untuk memberikan komen di bawah. Semoga tutorial ini dapat membantu sebilangan anda, dan pada akhirnya anda dapat memilih perkhidmatan hosting perniagaan yang anda perlukan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map