Ulasan WooZone WooCoommerce Amazon Affiliate WordPress Plugin

01.06.2020
Artikel & Lagi ... 'Ulasan WooZone WooCoommerce Amazon Affiliate WordPress Plugin
0 5 мин.

kajian woozone


Pemasaran afiliasi adalah salah satu cara yang paling menguntungkan untuk menjana wang dalam talian. Terdapat beribu-ribu rangkaian gabungan, di mana anda boleh menjual produk lain, tetapi Amazon adalah yang paling popular dengan alasan yang jelas. Ini adalah kedai dalam talian terbesar di dunia dengan berjuta-juta produk yang berbeza. Itulah sebabnya mengapa banyak orang ingin menjualnya melalui laman web WordPress mereka. Untuk melakukan ini, seseorang mesti menggunakan pemalam yang betul.

Membuat senarai produk amazon dan memasukkannya ke laman web anda, memerlukan banyak kerja dan perhatian, tetapi syukurlah kami mempunyai beberapa pemalam Amazon Affiliate yang sangat baik untuk membantu kami.

Plugin Amazon Affiliate menarik keseluruhan produk dari Amazon. Mereka mengekstrak gambar, harga dan keterangan produk, menjadikan tugas anda lebih mudah. Anda akan menjimatkan banyak masa dan akan dapat memberi tumpuan lebih kepada peningkatan pendapatan anda.

Hari ini, kami mengkaji plugin Amazon Affiliate yang baru dan popular, yang dipanggil WooZone. Pada masa ini ia adalah salah satu plugin terbaik yang digandingkan dengan WooCommerce dan ini menjadikan peserta Amazon Associates menjalani kehidupan dengan lebih mudah.

Pratonton & Muat turun

WooZone WooCommerce Gabungan Amazon

WooZone adalah pemalam Amazon Affiliate yang lengkap, yang menangani setiap perincian yang berkaitan dengan mempamerkan produk afiliasi. Harganya $ 42 untuk satu laman web, yang cukup berpatutan, memandangkan harga rata-rata plugin dan perkhidmatan luar biasa yang dilakukannya. Tetapi apa saja perkara yang memberi anda nilai wang anda?

Dengan memasangkan plugin ini dengan laman WordPress WooCommerce anda, anda boleh membuat kedai baru dari awal. WooZone akan menarik produk dari Amazon dan memamerkannya di laman web anda. Ia akan menggunakan pautan afiliasi anda, jadi jika ada yang membeli produk, komisen akan masuk ke akaun anda.

papan pemuka plugin woozone amazon

Anda boleh menggunakannya tanpa kekacauan dan disatukan dengan lancar dengan sistem anda. WooZone sepenuhnya serasi dengan tema WooCommerce atau WordPress. Anda juga boleh menerbitkan produk anda sendiri di samping produk Amazon Affiliate, tanpa ada yang memperhatikan perbezaannya.

Yang harus anda lakukan adalah menyediakan kata kunci, sebagai kriteria untuk mencari, tetapkan jumlah halaman yang ingin anda import dan mulailah prosesnya! Semudah itu, meluangkan masa bekerja. Anda juga boleh menjadikan proses ini automatik dan WooZone menarik produk secara berkala.

Setelah itu, anda akan mempunyai semua gambar, maklumat, ulasan dan keterangan mengenai mana-mana produk yang telah ditarik masuk. Anda boleh memilih berapa banyak gambar yang ingin anda import untuk setiap produk. Anda juga dapat memutar kandungan yang anda tarik dengan ciri pemintal kandungan.

pemintal kandungan keterangan produk amazon

Ciri baru mengesahkan apakah produk tertentu tersedia di setiap lokasi amazon, yang boleh menjadi sangat berguna. Pelanggan anda pasti mengetahui sama ada produk ada atau tidak.

Anda akan mempunyai kedai dalam talian anda sendiri yang kelihatan seperti laman eCommerce yang betul, tetapi pembeli akan menuju ke halaman Amazon Affiliate produk semasa check out.

Tetapi WooCommerce tidak hanya menarik produk dan menyerahkan yang lain kepada anda. Ia menangani setiap butiran yang berkaitan dengan mereka.

Beli WooZone dengan harga $ 42 sahaja!

Ciri-ciri Plugin WooZone

 • Kuki 90 Hari – Dengan ciri ini, produk yang dilayari pengguna ke Amazon, akan ditambahkan ke troli dan juga akan menambah kuki 90 hari. Kuki sekutu Amazon biasa hanya bertahan 24 jam.
 • Di Troli Tapak – Pengguna boleh menambahkan beberapa produk ke dalam keranjang belanja di laman web anda dan kemudian melakukan proses pembayaran melalui sistem Amazon.
 • Pencengkam ASIN – Anda boleh Dapatkan ratusan ASIN, dari Amazon dan mengimportnya melalui fail CSV.
 • Analitis – Anda sentiasa dapat memantau jumlah penjualan anda dan berapa banyak penukaran yang anda lakukan. Modul ini dinamakan WooZone Report, yang dirancang khusus untuk menjaga semua produk yang anda import dan dari amazon. Ia juga dapat menghantar laporan kepada anda melalui e-mel, yang sangat keren!
 • Modul Carian Lanjutan dan Import Pukal – Cukup berikan kata kunci. Cari produk dan masukkannya ke laman web anda. Anda juga boleh mengimport semua kategori dan subkategori induk.
 • Adalah pilihan untuk memaparkan produk jualan silang.
 • Modul Penyegerakan – Anda tidak perlu sentiasa memeriksa harga dan stok produk. Anda boleh memperbaharui URL, keterangan, tajuk dan harga secara automatik sepanjang masa!
 • Import Auto – Anda boleh mengimport produk secara automatik, hanya dengan memberikan kata kunci dan jumlah halaman yang ingin anda paparkan.
 • Import tidak siuman – Modul ini memberikan banyak kawalan terhadap proses import. Ini membolehkan anda mengimport 50 sekaligus dalam carian umum dan 100 produk mengikut carian kategori / subkategori.,
 • Modul Statistik Produk – Anda dapat melihat statistik setiap produk anda dan melihat berapa banyak klik yang mereka dapat dan berapa orang yang menambahkannya ke troli mereka. Anda juga dapat mengesan berapa banyak orang yang diarahkan ke amazon. Dengan cara ini, anda dapat mengetahui produk mana yang lebih popular.
 • Penyasaran Geo – Dengan penargetan GEO, anda boleh mengalihkan pengguna terus ke Amazon, tidak kira dari mana asalnya.
 • Ketersediaan Penghantaran – Pengguna akan mengetahui, sama ada produk pilihan mereka tersedia untuk dihantar ke lokasi mereka atau tidak. Mereka juga akan tahu sama ada percuma atau tidak.
 • SEO Dalam Halaman Cemerlang – Semua produk yang anda import mesti diindeks oleh mesin pencari. Syukurlah, WooZone mengambil semua data dari halaman produk dan mengoptimumkannya di laman web anda dengan memasukkannya ke dalam kerangka kerja Pasukan AA tersuai.

WooZone juga telah membuat banyak perubahan baru dan berguna juga. Pencarian lanjutan yang kami sebutkan menjadikan hidup lebih mudah, tetapi ada juga yang lain. Pengguna kini boleh memilih dari pelbagai variasi produk, seperti saiz, warna, harga, reka bentuk dan banyak lagi.

Anda juga boleh menggunakan Amazon cupone dan memberikan beberapa potongan harga yang dikehendaki kepada pengguna anda.

Mengakhiri

Di sana anda memilikinya! Salah satu plugin Amazon Affiliate terbaik untuk WordPress, yang akan menjadikan laman web anda menjadi mesin menjana keuntungan. Tidak setiap plugin begitu mantap dan penuh dengan ciri, itulah sebabnya kami sangat menyukainya.

WooZone adalah plugin yang mantap yang dapat menyelesaikan tugas dengan sesederhana dan seefisien mungkin. Oleh itu, jika anda ingin menjana sejumlah wang dengan pemasaran gabungan, WooZone adalah tempat yang bagus untuk memulakan perniagaan dalam talian anda!

Dapatkan Plugin Ini Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector