10+ beste kerk WordPress-thema’s

beste kerk wordpress-thema's


In het tijdperk van smartphones, tablets, draadloos internet en andere nieuwe en interessante technologieën, zouden zelfs kerken of gemeenschappen die in de buurt van een religie of een kerk zijn opgericht, een website moeten hebben die de leden van de specifieke gemeenschap helpt om vaker te chatten, om snel evenementen te organiseren en gemakkelijk en om verschillende kerkgerelateerde zaken te beheren.

Voor nieuwe internetgebruikers of voor degenen die niet weten hoe ze moeten coderen, is de beste oplossing voor een kerkgerelateerde website een premium WordPress Church Theme dat je kunt kopen bij Themeforest.

Lees ook: Een website bouwen met WordPress.

Er zijn minstens 10 goed gemaakte WordPress-thema’s voor kerken die je alles kunnen bieden wat je nodig hebt. Deze thema’s worden hieronder in een complexe review gepresenteerd.

Grace – Minimal Church Theme voor WordPress

Grace is een trending kerk en religie WordPress-thema dat door honderden mensen wordt gebruikt omdat het veel nuttige functies heeft, zoals minimaal ontwerp, schone typografie, perfecte SEO-compatibiliteit en geweldige sociale betrokkenheid en het kost $ 49.

genade wordpress kerkthema

Demo / downloaden

Met behulp van de geavanceerde demo kunt u met één klik een exacte kopie van het voorbeeld van de marktpagina van het thema installeren en u moet weten dat Grace een mobiel apparaat is geoptimaliseerd met gescrolde secties, veegeffecten, mobielvriendelijke schuifregelaars, Revolution- en Swiper-plug-ins die volledig zijn inbegrepen responsieve lay-out.

Het thema is compatibel met IE 10, IE 11, Firefox, Safari en Opera en werkt geweldig met WordPress 3.8 + en heeft ook de Visual Composer-plug-in geïntegreerd met verschillende tools zoals shortcodes, vertaaltools met PO-composer.

Andere kenmerken van het thema zijn onder meer unieke instellingen, override-systeem, aangepast paneel met thema-opties, compatibel met WPML-plug-in, media-inhoudbeheerder, gratis ondersteuning, gratis updates, uitgebreide documentatie, boxed paginalay-outs, brede paginalay-outs, koptekststijlen, multifunctioneel gebruikerspaneel , zwevende effecten, Retina HD-optie, gebruikersmenu, hoofdmenu, schuifregelaar hoofdmenu, CSS3 en jQuery animatie-effecten, evenementenkalender, aangepaste widgets voor verschillende sociale media of voor berichten en afbeeldingen, Ajax-zoekfunctie en pictogramweergave.

ChurcHope – Responsive WordPress Theme for Churches

ChurcHope is het best verkochte thema in de kerkcategorie met meer dan 7500 verkopen, 2000 opmerkingen en een gemiddelde kopersbeoordeling van 4,54 op basis van 779 beoordelingen en het is compatibel met IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera en Chrome kostte ook $ 49.

churchope wordpress thema

Demo / downloaden

Dit thema heeft exclusieve functies, zoals een evenementensysteem, preken en onbeperkte kleuren, samen met algemene functies zoals installatie met één klik, klaar voor vertaling, responsief en nog veel meer. Het heeft ook verschillende aangepaste plug-ins, zoals een verzameling organisatoren: aftellen van evenementen, aankomende evenementen, kalenderpagina, kalenderwidget, locatieplanning en tijdschema; een verzameling sociale tools: pictogrammen, knoppen, getuigenissen en Twitter-widget; tariefplannen, nieuwsbrief en meer dan 500 lettertypepictogrammen.

U kunt dit thema gebruiken om uw kerk online presentatie te maken, om uw geloofsovertuiging populairder te maken of zelfs om een ​​website te maken waar mensen iets nuttigs en gerelateerds aan religie kunnen leren.

Hoop – Feature-rijk kerkthema WordPress

Dit thema heeft een heel mooie naam, geïnspireerd door religieuze mensen en biedt je 6 maanden ondersteuning van de ontwikkelaar en de kwaliteit wordt gecontroleerd door Envato en ondersteunt toekomstige updates.

Het kost $ 49 en bevat 4 belangrijke en belangrijke plug-ins, zoals Mega Menu, Visual Composer, Business Hours Pro en Revolution Slider, geschikt voor kerken, bedrijven en non-profitorganisaties.

hoopt christelijk kerkthema wordpress

Demo / downloaden

Het thema is speciaal gemaakt om compatibel te zijn met iPad, iPhone, Android en Windows smartphones en tafels, zowel staand als liggend.

Hopes is volledig compatibel met kerkthema-inhoud: preek, evenement, persoon en locatie, taxonomieën en de evenementenkalender die wordt gebruikt voor evenementenbeheer en kalenderweergave.

Andere functies zijn geavanceerde thema-opties, meer dan 500 lettertypen, shortcodes-generator, onbeperkte kleuren, WPML-vertaling, schuifregelaars, header-stijlen, zijbalken, sub-header-opties, plakbalk en achtergronden enzovoort.

Hopes is compatibel met de nieuwste browsers zoals IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome en Edge, maar ook met oude versies zoals IE 9 en IE 10 en je kunt WPML, WooCommerce 2.3 +, Events Calendar Pro 3.6+, Visual gebruiken Composer 4.7.4 + en WordPress 3.6 + ermee.

Credo – Retina-klaar WordPress Church Theme

Credo is een nieuw WordPress-thema van de kerk, gemaakt op 26 november 2015, dat $ 49 kost en waarmee je eenvoudig evenementen kunt organiseren met behulp van afteltools, kalender en aankomende evenementen; via sociale integratie posten op sociale media, gebruik de preekoptie met het preekvideo-, audio- en fotoarchief; maak donaties met call-to-action functie, vertaal het thema met WPML, maak dia’s met Revolution Slider besparing in het proces $ 14 en stel uw pagina samen met Visual Composer bespaar $ 34.

credo premium kerkthema wordpress

Demo / downloaden

Het thema heeft veel originele en unieke functies zoals personeelsprofiel, laadsnelheid geoptimaliseerd, Fontawesome-integratie, parallax, video- en beeldachtergronden, schone code, demogegevens, kindvriendelijk thema, W3C geldige broncode, correct opgemaakt en becommentarieerd in het geval van persoonlijke aanpassing en het is getest in IE 9+, Firefox, Chrome, Opera, Safari en op iOS, Android en Blackberry, Credo is ook compatibel met Bootstrap 3+.

Kerk – Online bediening WordPress-thema

Een leuk WordPress-thema voor online bediening is de kerk die $ 44 kost als een van de goedkoopste kerkthema’s van ThemeForest en met meer dan 900 kopers die het thema beoordeelden met 4,43.

kerk wordpress online bedieningsthema

Demo / downloaden

Het is zelfs compatibel met oude versies van Internet Explorer zoals IE 6, IE 7 of IE 8 en de meeste kopers zijn zeer tevreden over dit thema.

Kerk heeft 5 kleuropties, accordeonwidgets, sociale pictogrammen en het richt zich op bezoekers, het heeft jQuery-verbetering en een eenvoudig beheerderspaneel.

Andere belangrijke functies zijn thema-opties die beschikbaar zijn via WP Theme Customizer, WP featured image, WP menu, aanbevolen items op de voorpagina, nieuws- en evenementensectie samen met pastors blog op de startpagina, speciale banner voor nieuwe inhoud, tooltips, sociale bladwijzers en veel meer!

Missie – eCommerce Church Theme

Missie is een krachtig WordPress-thema voor crowdfunding en e-commerce voor kerken dat een beetje duur is en $ 64 kost, maar compatibel is met de meeste webbrowsers en met WooCommerce 2+ met een responsieve lay-out met 2 kolommen en met meer dan 500 kopers.

missie e-commerce kerkthema wordpress

Demo / downloaden

De ontwikkelaars van het thema bieden gratis toekomstige updates, 6 maanden ondersteuning met de optie voor uitgebreide ondersteuning tot 12 maanden als je $ 19,20 betaalt, Twitter-updates, 50 helpvideo’s en documentatie met veelgestelde vragen.

Mission gebruikt WordPress, WooCommerce, HTML 5, de nieuwste versies van PHP, CSS en JS en het heeft een ontstekingsdek samen met miljoenen kleurencombinaties, responsief ontwerp, podcasting, Google Maps-integratie, talloze aangepaste widgets en handelsopties.

De ontwikkelaars stellen u het wijzigingslogboek ter beschikking om alle updates te zien die ze in Mission hebben aangebracht, zodat u kunt zien dat momenteel versie 1.0.1 beschikbaar is.

Church Suite – WooCommerce Theme voor WordPress

Church Suite biedt u een verzameling exclusieve tools zoals Events Manager met roosters, lijsten, agenda, aankomende evenementen, een enkele evenementenpagina en zelfs een cover; Advanced Sermons Manager met 4 verschillende soorten lay-outs, Oorzaken en Donaties Manager met raster- en lijstlay-outs.

kerk suite woocommerce thema

Demo / downloaden

Het thema kost $ 59 en het heeft meer dan 600 verkopen die compatibel zijn met WooCommerce, bbPress en de meeste webbrowsers.

Het is volledig aanpasbaar, snel, slim, gebruiksvriendelijk, ultra responsief, klaar voor retina, demo-installatie met 1 klik en gebruikt de Visual Composer-plug-in die meer dan 100 elementen bevat en waarmee u megamenu’s kunt maken, SEO kunt optimaliseren, perfecte codes kunt schrijven en CSS verkleinen.

Het thema ondersteunt RTL en is klaar voor WPML met vertalingen voorbereid samen met meer dan 700 pictogrammen van twee typen: Typekit en Google. Church Suite heeft blog- en tijdschriftfuncties samen met MailChimp en WooCommerce-compatibiliteit.

WP-Church

WP-Church kost $ 49 en in tegenstelling tot andere WordPress-thema’s van de kerk heeft het onbeperkte teampagina’s, een unieke evenementenkalender, een audiospeler en een intelligent schrifttool.

wp kerk geloof gemeenschap thema wordpress

Demo / downloaden

Het is een van de meest populaire thema’s met bijna 2500 verkopen en 1000 opmerkingen, maar is alleen compatibel met IE 7, IE 8 en Safari.

Andere handige functies en opties van dit thema zijn het beheerpaneel, aanpasbare diavoorstelling, Google Maps street view en routebeschrijving, tekstzoeker, aangepaste galerij, postgalerij, 6 aangepaste kleuren, 8 aangepaste widgets, nieuwsbrief, klantenservice enzovoort.

Bethlehem – Flexibel responsief kerkthema

Een van de beste WordPress-thema’s van de kerk die $ 59 kost en een intuïtief, flexibel en responsief ontwerp heeft, is Bethlehem. Dit team is gemaakt voor kerken, moskeeën, non-profitorganisaties, gebedsgroepen en liefdadigheidsinstellingen enzovoort, daarnaast heb je toegang tot drie demoversies om te zien welke lay-out het beste bij je past.

bethlehem flexibel wordpress kerkthema

Demo / downloaden

Je bespaart meer dan $ 61 omdat Bethlehem meerdere plug-ins heeft opgenomen zoals Slider Revolution, Visual Composer, maar ook 15 PSD-bestanden.

U kunt het thema aanpassen met behulp van algemeen, koptekst, huis, navigatie, voettekst, winkel, donaties, evenementen, preken, ministeries, verhalen, blog, styling, typografie, sociale media, aangepaste code en import / export-opties en u kunt inhoud beheren met het speciale menu gecategoriseerd in donaties, bedieningen, preken, statische inhoud en verhalen.

Daarnaast heb je 8 koptekststijlen en andere interessante tools zoals tijdbesparende tools, evenementenmanagers, integratie met WooCommerce, GiveWP, Our Team, Mega Menu, Testimontials en andere plug-ins.

Ultimate Church – met 3 verschillende voorpagina’s

Het laatste, maar niet de slechtste, WordPress-thema van de kerk is Ultimate Church met nieuwe en speciale functies zoals ThemeWaves-paginabuilder, laagschuifregelaar, evenementposttype, galerijposttype, preekposttype en uitgebreide thema-opties en het kost slechts $ 49.

ultieme kerk wordpress thema

Demo / downloaden

Ultimate Church wordt geleverd met 3 verschillende unieke ontwerpen op de voorpagina met een raster van 1420 pixels, samen met een schone, georganiseerde, bewerkbare en pixel-perfecte functies.

Je kunt dit thema echt gebruiken om je kerkgerelateerde dingen een boost te geven, door je gemeenschap, donaties en aantal evenementen te vergroten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map