10 Domain Suggestion Tools voor het vinden van de beste domeinnaam

01.06.2020
Artikelen & meer ... '10 Domain Suggestion Tools voor het vinden van de beste domeinnaam
0 10 мин.

beste tools voor het voorstellen van domeinnamen


Meestal gebruiken mensen hun eigen creativiteit en verlangens om een ​​domeinnaam te maken die bij hun website past, maar vaak realiseren ze zich niet dat ze met ongebruikelijke domeinnamen komen die niet de beste keuze zijn en ze weten ook niet dat er veel tools voor domeinsuggestie voor het vinden van de beste domeinnaam met extra functies.

De beste tools voor domeinsuggestie om de beste domeinnaam te vinden, afhankelijk van uw online activiteit, maar ook om u te helpen bij het creëren van een nieuw merk zijn:

lean-domein-zoekenLean Domain Search suggestietool voor webdomeinnamen helpt u bij het vinden van het juiste domein voor uw website met behulp van een zoekmachine waarin u een woord kunt invoeren dat uw domeinnaam moet bevatten. Er zijn ook meer dan 30 populairste suggesties beschikbaar en als uw suggestie populair wordt, vindt u deze in de lijst. Nadat u het woord heeft geschreven, kunt u de resultaten sorteren op populariteit, lengte of alfabetisch, maar ook op termfilters zoals domeinen die beginnen met de zoekterm, eindigen op de zoekterm of alle resultaten.

De engine toont u het aantal beschikbare domeinen met het woord dat u hebt ingevoerd met duizenden suggesties, dus voor de term “huis” krijgt u 733 resultaten, alle domeinen hebben de extensie .com. De resultaten zijn ingedeeld naar kleuren: groen, wat betekent dat ze beschikbaar zijn voor registratie, rood dat al is geregistreerd en geel zijn de favorieten.

U kunt een domein als favoriet markeren en u kunt de beschikbaarheid onmiddellijk controleren met de beschikbaarheidscontrole-tool van de website. Rechtsonder op de resultatenpagina vindt u ook statistieken met betrekking tot uw term, dus in dit geval is ‘huis’ het 51e meest populaire onderwerp op internet op basis van het aantal domeinen, gevolgd door ‘goud’ op 52 en ‘advertentie’ op 50.

Met deze suggestietool kunt u de lijst naar het klembord kopiëren en ook uw eigen zoekgeschiedenis bekijken. U kunt zelfs andere getuigenissen over deze tools lezen op de testimonials-pagina van SEOMOZ, TNW enzovoort.

Nameboy

naam-jongenJe kunt gebruiken Nameboy voor het vinden van de juiste domeinnaam voor uw website met behulp van primaire zoekwoorden zoals een stadsnaam en secundaire zoekwoorden zoals een beschrijvend woord. Beide trefwoorden worden toegevoegd in afzonderlijke velden en de secundaire is optioneel, terwijl je voor de eerste de optie hebt om koppeltekens en rijm te gebruiken als je wilt.

Op de resultatenpagina krijg je een melding dat alleen letters, cijfers en koppeltekens zijn toegestaan ​​in domeinnamen en je krijgt ook een legende, dus voor de rode resultaten weet je dat het domein is bezet, maar je kunt nog steeds een aanbieding of een teruggave doen bestellen, voor de witte resultaten moet u de beschikbaarheid controleren, voor blauwe moet u ze registreren bij namemedia.com en de groene zijn beschikbaar, u hoeft alleen het vakje aan te vinken en op deze namen te klikken om ze voor slechts $ 15 te kopen. De domeinen hebben verschillende extensies zoals .com, .net, .org en .info.

U kunt de knop Nieuwe zoekopdracht gebruiken voor een nieuwe zoekopdracht en u kunt zelfs het geselecteerde domein registreren vanuit de tool om een ​​account aan te maken en deze toe te voegen aan uw domeinkar.

U kunt ook domeinen verlengen via het hoofdmenu van de website op het domein Vernieuwen, waar u wordt gestuurd om de verlengingsbelasting te betalen.

Er zijn ook enkele bètatools beschikbaar, zoals Radiotest, die op geluid gelijkende woorden en zinsdelen vindt, en Gen die Engels klinkende nieuwe woorden genereert.

Naam Mesh

naam-meshNaam Mesh tool heeft een regenboog ontwerp met verschillende kleuren en advies zoals groen waar je kunt lezen over het controleren van beschikbaarheid voor de meest voorkomende tlds, lichtgroen om alternatieven te checken, oranje voor het controleren van beschikbaarheid voor de nieuwe gtlds, rood waar je wat SEO advies kunt checken, roze waar u wordt geadviseerd om korte domeinnamen te maken, violet zegt u om leuke en creatieve technieken voor de domeinnamen te gebruiken, donkerblauw en lichtblauw gaan zowel over populaire domeinen als populaire achtervoegsels.

Boven deze apparaten en legendakleuren kunt u verschillende getuigenissen vinden van andere gebruikers die website-eigenaren, webprogrammeurs, webontwerpers, websitebeheerders enzovoort zijn.

Deze tool maakt ook gebruik van een zoekmachine waarmee u uw suggestieve trefwoord of groep van zoekwoorden zoals muziekvideo’s kunt invoeren, laat het zo zijn, enzovoort, er zijn meer dan 6 miljoen woorden en meer dan 20 generatoren.

Je krijgt ook een tip waarin je leest hoe de zoekopdracht het beste werkt, zoals het gebruik van 2 of 3 domeinsleutelwoorden gescheiden door spatie.

Op de resultatenpagina ziet u de instellingen voor opnieuw instellen als u verschillende opties instelt, zoals de extensies: .com, .io, .co en .net; registrar naam bedrijven: GoDaddy, BlueHost, United Domains, iwantmyname, 1and1, Domain.com, NameCheap of 123-reg.co.uk. U kunt ook een geregistreerd domein verbergen, de maximale lengte instellen of zelfs een domein als favoriet markeren.

Deze tool heeft een extra functie voor opstartnamen die de beste namen voor uw type bedrijf genereren.

Naam Tumbler

Met deze tools u kunt een trefwoord gebruiken en combineren met bijvoeglijke naamwoorden, basiswoorden, dieren, gebouwen, plaatsen, zelfstandige naamwoorden, zakelijke werkwoorden, gemeenschappelijke objecten, woorden die eindigen op verschillende achtervoegsels zoals –er, ers, ess, full, ing, ism, ist , minder, of, ors, ous, samengestelde woorden, computertermen, landen, landcodes, financiële termen, studiegebieden, voedselgerelateerd, grote Amerikaanse steden, achternamen, nationaliteiten, zelfstandige naamwoorden, sport, games, afkortingen van staten, staten, top Engelse woorden of werkwoorden. U kunt ook instellen dat de zoekopdracht begint of eindigt met het geschreven trefwoord, maar ook als u koppeltekens wilt gebruiken en als u op zoek bent naar specifieke extensies zoals .com, .asia, .ws, .net enzovoort.

Op de resultatenpagina ziet u verschillende suggestieve domeinen en u kunt ze plakken in uw klembord en vervolgens hun beschikbaarheid controleren met een registrar uit de lijst zoals Uniregistry, Domain.com, Dotster.com, MyDomain.com of Register.com.

Deze tool biedt geen basisopties zoals het instellen van een domein als favoriet of het controleren van de beschikbaarheid zonder naar een registerwebsite te gaan.

Onmogelijkheid

onmogelijkheidOnmogelijkheid heeft een responsive webdesign website waar u domeinnamen kunt controleren op een vergelijkbare manier als Name Tumbler door aan het einde of aan het begin van uw trefwoorden 4, 5 of 6 letters bijvoeglijke naamwoorden, zelfstandige naamwoorden of werkwoorden toe te voegen, zelfs als u ze echt wilt mixen.

Er is een opmerkingenpagina waar u uw eigen feedback over deze tool kunt schrijven en er is ook een sectie met veelgestelde vragen.

Op de resultatenpagina krijg je een foutmelding als je niet alleen letters en cijfers hebt ingevoerd, dus spatie, streepjes en andere speciale symbolen zijn niet toegestaan. Je kunt elk domein zien als het beschikbaar is en je hebt zelfs links voor GoDaddy en NameCheap om het gewenste domein te registreren.

Deze tool biedt slechts ongeveer 20 resultaten en het bevat fouten, dus als u geen woord hebt ingevoerd, kunt u een foutmelding krijgen, maar u moet ook de pagina vernieuwen om te kunnen werken, dezelfde problemen doen zich voor als u een aantal cijfers of een groep schrijft woorden gescheiden door een spatie of andere symbolen.

Naam station

naamstationNaam station is een tool waarmee u geweldige domeinen kunt vinden met behulp van trefwoorden en met onmiddellijke beschikbaarheidscontrole. U kunt ofwel de standaardzoekopdracht gebruiken waarbij u enkel trefwoorden invoert of u kunt de geavanceerde zoekactie gebruiken die u 2 lijsten ter beschikking stelt, waar u populaire voorvoegsels, top 1000-trefwoorden enzovoort kunt kiezen, maar ook de extensie als u wilt verkorten namen, koppeltekens, talen enzovoort. In dit geval moet u een account aanmaken of inloggen met Facebook en u kunt ook een naamwedstrijd starten voor een openbare domeinnaam.

Met een account heb je toegang tot een geavanceerd dashboard met domeinen, naamwedstrijden die $ 35 kosten, zoekwoorden en mensentabbladen tot je beschikking. Er zijn echter 2 accountplannen, een eenvoudige gratis proefversie waarbij u dagelijks 10 domeinen kunt opzoeken met elke naamgenerator en 20 domeinen per pagina en de pro eenmalige betaling die $ 24 kost voor 60 dagen en functies heeft zoals onbeperkt zoeken naar domeinen , 200 domeinen per pagina, combineer meer dan 200 woordenlijsten, zoekwoordsuggesties, 18 naamgeneratoren.

Voor elk beschikbaar domein heb je een link om het te registreren bij GoDaddy en andere interessante opties.

Naam kraam

naam-kraamBij NameStall, u kunt een andere populaire tool vinden voor het vinden van de beste domeinnaam met een zoekmachine waar u een trefwoord kunt schrijven, een combinatie van 3 of 4 letters kunt selecteren, woordenboekwoorden kunt gebruiken enzovoort. U kunt de extensie kiezen: .com, .net, .org of .info, gebruik koppeltekens, cijfers, twee of drie woorden of bekijk merknamen.

Op de resultatenpagina ziet u of domeinen worden ingenomen of gratis zijn voor alle vier de extensies, maar ook voor andere domeingerelateerde details.

U kunt deze tool gebruiken voor Whois-zoekopdrachten, maar ook voor geavanceerd zoeken naar domeinnamen als u een account aanmaakt dat maandelijks abonneert voor $ 10 of jaarlijks voor $ 100.

Domain Puzzler

domein-puzzelspelMet Domain Puzzler  u kunt een geavanceerde zoekopdracht zien met verschillende extensies zoals .com, .net, .org, .se, .nu, .dk, .es, .uk.net, .eu, .me, .biz, .mobi,. info, .tv, .uk, .uk.com enzovoort. Je hebt een ondersteuningschat voor het geval je het nodig hebt en je kunt kiezen voor eenvoudig zoeken of geavanceerd zoeken waarbij je de geselecteerde domeinnamen combineert met andere woorden, magisch zoeken waarbij geselecteerde domeinnamen worden gecombineerd met populaire woorden of zoeken op paginarang.

Bij elk type zoekopdracht kunt u komma’s en spaties gebruiken om de woorden te scheiden en uw geselecteerde domeinen worden met elkaar vergeleken.

Op de resultatenpagina ziet u slechts 10 domeinen met de beschikbare of niet-beschikbare status en Google Page Rank. Je kunt de beschikbare kopen met de winkelwagen of je kunt ze favoriet maken en ze delen door een e-mail naar jezelf of een persoon te sturen.

Dot-o-mator

dotomatorMet Dot-o-mator, u kunt tips voor domeinnaamgeving vinden of een app voor iPhone gebruiken, of een online versie voor Web 2.0 Name Generator. U kunt begin en einde combineren met woorden, eenvoudige kleuren, mooie kleuren, games, tech, kleine, web 2.0 woordenlijsten voor het begingedeelte of gewassen, huizen, boten, auto’s enzovoort voor eindlijsten die ze combineren in één domein. U kunt meerdere woorden tegelijkertijd gebruiken om meerdere resultaten te krijgen.

In het geval dat u uw woorden gebruikt, kunt u slechts een paar resultaten zien en om ze te zien, moet u een aparte pagina van de tool invoeren waar u aanvullende informatie over het domein krijgt. Op de resultatenpagina heb je de status als beschikbaar of ingenomen en een kladblok waar je je domeinnamenlijst kunt schrijven.

Wordoid

wordoidMet Wordoid u kunt woorden van hoge, gemiddelde of lage kwaliteit maken in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits, beginnend, met of eindigend met een woord dat u schrijft en met een lengte van 5 tot 15 tekens.

De tool biedt u resultaten met .com- en .net-extensies die u kunt favoriet maken en vastzetten, maar u moet zich aanmelden met uw Facebook- of Google-account en u kunt ze ook kopen met de specifieke knoppen.

Welke tool is jouw favoriet?

Waarschijnlijk zijn er nog meer domeinsuggestie-tools die het vermelden waard zijn, maar ik kies ervoor om de top te presenteren die ik het leukst vind. Van deze tools gebruik ik uiteraard maar één of twee, maar het is altijd goed om alternatieven te hebben.

Welke suggestie-tool voor domeinnamen is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector