12+ beste Gmail-alternatieven voor persoonlijk en zakelijk gebruik

01.06.2020
Artikelen & meer ... '12+ beste Gmail-alternatieven voor persoonlijk en zakelijk gebruik
0 12 мин.

beste gmail-alternatieven persoonlijke zaken


E-mails spelen een grote rol in ons werk. Ze transformeerden en ontwikkelden communicatie over lange afstand tot iets dat binnen enkele seconden kon worden gedaan. Tegenwoordig kan de hoeveelheid informatie die we via onze e-mails verzenden en ontvangen overweldigend zijn.

Als er te veel gegevens zijn om mee om te gaan, dan heb je een aantal goede tools nodig om je te helpen en je werk efficiënter te maken. E-mailklanten blijven ernaar streven hun gebruikers de beste ervaring te bieden en beter te zijn dan hun concurrenten. Hierdoor zijn er veel e-mailclients beschikbaar.

Gmail bestaat al geruime tijd en is sindsdien een van de meest gebruikte e-mailservices. Het heeft veel updates gekregen sinds de release en uiteindelijk werd de interface eenvoudiger en gebruiksvriendelijker, wat een aantal veranderingen met zich meebracht. Veel mensen vinden het geweldig en natuurlijk zijn er mensen die er niet tegen kunnen.

Er zijn veel gebruikers die zouden klagen dat deze nieuwe interface niet gebruiksvriendelijk is en dat de opstelknop zo bugs en soms lastig is. Als je meer dan één Gmail-account hebt, kun je er maar één bekijken (op één tabblad).

Gmail biedt ook geen enkele manier om accounts te importeren van andere e-mailservices die je eerder gebruikte. Maar het meest problematische is dat Google al uw e-mailberichten scant. Google doet dit zodat adverteerders de gebruikers beter kunnen targeten en advertenties kunnen tonen die voor hen relevanter zijn.

Dit kan als compleet worden beschouwd respectloosheid en inbreuk op de privacy.

Lezen: moet u Gmail voor bedrijven gebruiken?

Deze redenen zijn meer dan genoeg om Gmail te verlaten en iets nieuws en iets beters uit te proberen.

In dit artikel helpen we je de e-mailservice te vinden die het beste bij je past.

Mail.com

Bezoek Site »

Mail.com is een gratis e-mailservice waarmee u kunt kiezen uit meer dan 200 domeinen. Je kunt elk domein kiezen, afhankelijk van je beroep (@ content-writer.com), hobby’s (@ carlover.com) en sport (@ footballplayer.com).

Mail.com biedt ook onbeperkte e-mailopslag, een antivirusscan, spamfilters, een e-mailverzamelaar, mobiele service, agenda-integratie en bijlagen van 50 MB. Het heeft ook een Mail Collector-functie waarmee u berichten kunt ontvangen en verzenden naar al uw externe e-maildiensten binnen uw Mail.com-account. Het ondersteunt Gmail, Yahoo en Hotmail.

Outlook.com

Bezoek Site »

De beste e-mailservice voor elke hardcore Microsoft-gebruiker. Het brengt ook een aantal geweldige Office Web Applications en SkyDrive met zich mee. Je kunt al je e-mails importeren vanuit Windows Mail, Windows Live mail of Outlook Express. Je kunt het ook gebruiken om e-mails van andere e-mailaccounts te verzenden en te ontvangen.

Outlook heeft een diepe sociale integratie waarmee u uw Facebook-contacten kunt importeren voor gemakkelijke toegang en om met hen te chatten via de berichtenfunctie. U kunt al uw Facebook-statussen, foto’s of video’s openen en publiceren en ook de updates van uw vrienden bekijken.

Opslagruimte is in principe onbeperkt en wordt automatisch groter wanneer u die nodig heeft.

Inbox.com

Bezoek Site »

Inbox.com is een geweldige e-mailclient met veel functies die 5 GB opslagruimte biedt voor e-mail- en bijlagegroottes van 50 MB. Het heeft ook een fotomodule waarmee u gemakkelijk al uw foto’s kunt opslaan, delen en ordenen.

Onder de vele functies is er een geïntegreerde Organizer die u kan helpen bij het verhogen van uw productiviteit en het bevat ook een taakbeheerder, agenda en herinneringen. Om nog meer functionaliteit toe te voegen, kunt u de Notes-functie gebruiken om lijsten te maken, ideeën en taken op te nemen.

Inbox scant automatisch al uw berichten op spam, spyware en virussen, waardoor uw privacy altijd wordt beschermd. U kunt ook de Inbox.com-werkbalk installeren als u e-mailmeldingen op uw bureaublad wilt hebben.

Zimbra

Bezoek Site »

Zimbra is een populaire keuze, niet alleen omdat het een veelgevraagde interface met tabbladen heeft, maar ook omdat het je Facebook- en Twitter-accounts kan verwerken. De interface ziet er een beetje verouderd uit, maar heeft veel functionaliteit. De grote hoeveelheid functies die Zimbra biedt, vereist een geavanceerdere interface om ze goed te kunnen gebruiken. Het ondersteunt ook offline werk.

Yandex

Bezoek Site »

Yandex biedt een gratis @ yandex.com-adres en een simplistische interface die plezier geeft aan het bladeren door uw e-mails. Je krijgt 3 GB opslagruimte op je Yandex-schijf, die kan worden uitgebreid tot 7 GB door een paar eenvoudige dingen te doen, zoals het installeren van de Windows-applicatie, het uploaden van een paar bestanden en het verwijzen van een vriend naar de service. Yandex is het populairst in Rusland en heeft ook ondersteuning in 9 talen, waaronder Engels.

Yandex laat je ook al je e-mails importeren met POP of IMAP. Apps voor iOS en Android zijn ook beschikbaar om te downloaden.

Yahoo Mail

Bezoek Site »

Yahoo was ooit een vreselijke e-mailclient, maar het heeft een lange weg afgelegd in zijn ontwikkeling en is veel moderner geworden. Het is toegankelijk op uw computer of mobiele apparaat, vanuit vrijwel elke e-mailclient die POP ondersteunt.

Je opslag is onbeperkt en je kunt contacten importeren van Facebook, Outlook, Gmail en anderen. De bescherming tegen spam van Yahoo is enorm verbeterd en SSL-codering is ook beschikbaar, maar moet handmatig worden ingeschakeld.

Dankzij Yahoo Messenger kunt u ook chatten met vrienden terwijl u uw e-mail leest en u kunt ook sms-berichten verzenden en ontvangen.

GMX

Bezoek Site »

GMX is een geweldig alternatief voor Gmail. U kunt een gratis e-mailaccount krijgen dat zeer vergelijkbare functies biedt als Gmail, verwacht dat uw e-mailadres @ gmx.com of @ gmx.de domein zal gebruiken. Er is geen limiet aan het aantal e-mails dat u in uw account kunt opslaan, maar er is een limiet van 50 MB voor bijlagen. Als u grotere bestanden moet verzenden, kunt u hun FileStorage-functie gebruiken.

Inkomende e-mails naar uw GMX-accounts worden gescand op virussen en Trojaanse paarden en geavanceerde spamfilters worden toegepast om te voorkomen dat u ongewenste berichten ontvangt.

Facebook

Bezoek Site »

Wist je dat je Facebook kunt gebruiken om externe e-mails te verzenden en te ontvangen? We weten allemaal dat je met Facebook Messenger een bericht naar je vrienden of andere Facebook-gebruikers kunt sturen, maar het is ook mogelijk om e-mails te sturen naar externe e-mailadressen zoals Gmail, Yahoo of anderen.

Het verzenden van berichten naar externe e-mails werkt precies hetzelfde als het verzenden van privéberichten op Facebook, met het kleine verschil dat u het e-mailadres moet invoeren waarnaar u de e-mail wilt sturen en niet de naam van uw vriend. U kunt ook groepsberichten verzenden, gespreksgeschiedenis bekijken of spammassages markeren.

Zoho Mail

Bezoek Site »

Als u een e-mailadres nodig heeft dat werkt met uw eigen domein, dan bent u bij Zoho aan het juiste adres. Met de gratis versie kunt u één domein hosten en tot 5 e-mailadressen creëren met 5 GB ruimte voor elk account. Voor het hosten van meerdere domeinen moet u upgraden naar hun betaalde service, die begint bij $ 2 / maand en veel meer functies biedt dan de gratis versie.

De e-mailservice van Zoho ondersteunt zowel POP als IMAP. Het kan op elk apparaat worden gebruikt en ook op e-mailclients van derden. U kunt via POP ook e-mail ophalen van externe e-mailadressen naar uw Zoho Mail-accounts.

Husmail

Bezoek Site »

Husmail is een geweldige advertentievrije e-mailservice die 25 GB opslagruimte, e-mailversleuteling biedt en POP en IMAP ondersteunt. U kunt Husmail gebruiken via uw browser, het heeft apps voor een breed scala aan mobiele apparaten zoals Android, iOS en Blackberry, of u kunt het gebruiken via e-mailclients van derden.

Uw gratis e-mailaccount gebruikt het domein @ hushmail.com, maar als u een aangepast e-mailadres nodig heeft, moet u het plan upgraden.

Het enige nadeel van deze e-mailserviceprovider is dat u, om uw gratis e-mailaccount actief te houden, minimaal één keer per week moet inloggen, wat een gedoe kan zijn, vooral als u op vakantie gaat.

Tutanota

Bezoek Site »

Tutanota is een eenvoudige, veilige e-mailservice in Duitsland. Het biedt end-to-end-codering voor e-mail die wordt verzonden tussen Tutanota-e-mailaccounts.

Het gratis account biedt 1 GB e-mailopslag met @ tutanota.com e-mailaccount. Met het premium abonnement dat € 1 per maand kost, kunt u uw eigen domein toevoegen en maximaal vijf e-mailaccounts hebben. Aanpassing van uw inbox is ook toegestaan ​​met het betaalde abonnement. Als u meer opslagruimte nodig heeft voor grotere bestanden, kunt u extra ruimte tot 1 TB aanschaffen.

AOL Mail

Bezoek Site »

AOL is een van de oudste en waarschijnlijk meest populaire gratis e-mailserviceproviders en een alternatief voor Gmail. Met AOL kunt u een gratis e-mailaccount hebben met onbeperkte e-mailopslag en de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere e-maildomeinen (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Met AOL worden berichten versleuteld en gescand op virussen en spam. Met hun berichten-app kun je snel berichten naar je vrienden sturen.

De bestandsgrootte van 25 MB op de bijlage kan een nadeel zijn als u grotere bestanden moet verzenden.

iCloud Mail

Bezoek Site »

De iCloud Mail-service is bekend bij iOS- en Mac-gebruikers. Je kunt deze service gebruiken als je een Apple ID hebt en je hebt toegang tot je e-mail via de applicatie vanaf je iPhone of iPad. U kunt ook toegang krijgen tot uw iCloud-e-mail vanaf een pc of Android-apparaat door een webbrowser te gebruiken en de icloud.com-url te openen.

De service biedt 5 GB e-mailopslag en bestanden van maximaal 20 MB mogen worden geüpload. Hiermee kunt u gegevens synchroniseren tussen verschillende Apple-apparaten. Deze e-mailservice biedt hoge beveiliging en privacy voor uw e-mails.

Over het algemeen is het een geweldig alternatief voor Gmail, maar er zijn ook enkele nadelen. Je kunt geen e-mailaccounts van andere klanten importeren en je kunt je e-mails niet in mappen ordenen.

Fastmail

Bezoek Site »

Fastmail biedt een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface met een minimalistisch ontwerp en een geweldige e-mailservice. Het bedrijf gebruikt geavanceerde antispamfilters om uw inbox spamvrij te houden en biedt vergelijkbare functies als Gmail. Met hun zoeksysteem kunt u snel de gewenste berichten vinden en snel door uw e-mails bladeren. U kunt belangrijke berichten vastzetten en deze verschijnen bovenaan uw inbox.

Je hebt toegang tot je e-mailaccount via een webbrowser of je kunt hun app gebruiken. Het synchroniseren of delen van agenda’s met andere apparaten zoals tablets, mobiel of pc of met andere accounts is ook mogelijk.

Hun e-mailapp is beschikbaar voor alle platforms en ondersteunt ook tweefactorauthenticatie.

Overzicht

Hiermee is naar onze mening de lijst met de beste e-mailclients afgesloten. Je kunt zien dat er veel plaatsen zijn waar je naartoe kunt migreren als je genoeg hebt van Gmail. Veel van deze clients bevatten tonnen functies en functionaliteit en dat is de reden waarom elk van hen door miljoenen gebruikers wordt ondersteund. Er zijn nog steeds veel klanten die we niet hebben behandeld, maar ik weet zeker dat een van deze perfect aan uw behoeften zal voldoen!

We hopen dat je de informatie hebt gevonden waarnaar je op zoek was en we hopen je weer te zien!

Bijwerken:

Handige e-mailclients

Hoewel er enige verwarring bestond tussen e-mailservices en e-mailclients, hebben we dit artikel bijgewerkt en gescheiden. Hieronder vindt u een verzameling e-mailclients die u kunt gebruiken met enkele van de bovengenoemde e-mailservices.

em Client

Bezoek Site »

De eenvoudige interface van em Client legt veel meer de nadruk op functionaliteit en gemakkelijke toegang dan een eindeloos aantal functies. U kunt een aantal e-mailaccounts toevoegen, maar de gratis versie is beperkt tot slechts 2. Een unieke functie is de Skype-integratie, waardoor u via uw client kunt chatten.

Het ondersteunt ook Exchange, iCloud, Gmail en Outlook.com. Functies zoals geïntegreerde agenda’s, aanraakbediening, contacten en snel zoeken maken het een echt krachtig hulpmiddel.

Inky

Bezoek Site »

Inky is het meest bekend om zijn intuïtieve ontwerp. Het is waarschijnlijk het mooiste Gmail-alternatief dat er is. Er zijn ook mobiele clients beschikbaar en u kunt al uw instellingen onderling synchroniseren via de cloud. Het opzetten en gebruiken van verschillende e-mailaccounts is een wandeling in het park en je hoeft er niet teveel aan te sleutelen.

TouchMail

Bezoek Site »

Een interessante e-mailclient die e-mails op een unieke maar toch eenvoudige manier presenteert. Elk van je e-mails wordt gemarkeerd als hun eigen titel en je hebt ze opgesplitst door contacten. Het ondersteunt ook meerdere accounts en ondersteunt elk filter dat je maar kunt bedenken. Het is gemaakt voor Windows 10-machines en -tablets, dus de interface is ontworpen voor touchscreens, in plaats van voor een muis en een toetsenbord. U kunt met de gratis versie twee accounts hebben.

Mailbird Lite

Bezoek Site »

Mailbird Lite is een veelzijdig communicatieplatform dat kan worden uitgebreid met verschillende apps. U kunt planning, bestandssynchronisatie, chatten en teamwerk toevoegen.

Nadat je Mailbird hebt gedownload, heb je 30 dagen toegang tot de pro-versie. Zodra de proefperiode voorbij is en u ervoor kiest om niet voor de pro te betalen, keert uw klant terug naar de gratis versie die zijn eigen beperkingen heeft.

Gratis gebruikers krijgen geen functies zoals snel lezen, voorbeelden van bijlagen, e-mail snoozen, maar deze client doet het nog steeds uitstekend. Het is geoptimaliseerd voor snelheid, ziet er geweldig uit en je kunt maximaal drie e-mailaccounts gebruiken.

Thunderbird

Bezoek Site »

De mensen die u de beroemde Firefox-webbrowser hebben gebracht, hebben Thunderbird een paar jaar geleden gemaakt en ze hebben het sindsdien gehandhaafd. Het is een standaard IMAP- en Pop-mailclient die u kunt instellen voor vrijwel elk e-mailadres dat u maar wilt, inclusief een Gmail-account.

Het is open source en gratis te gebruiken. Mensen zijn er dol op vanwege de eenvoud en functionaliteit die het biedt. U kunt ook vrij eenvoudig een Gmail-account instellen met Thunderbird door u aan te melden met uw Gmail-inloggegevens en Thunderbird in te stellen om IMAP te gebruiken.

Deze platformonafhankelijke e-mailclient is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS X.

Opera Mail

Bezoek Site »

Opera Mail wordt geleverd met de geliefde Opera-webbrowser en het is heel eenvoudig in te stellen bij vrijwel elke e-mailprovider. Het enige dat niet zo goed is aan Opera Mail, is dat het is geïntegreerd in de browse-ervaring.

Opera Mail kan in de Opera-webbrowser worden gebruikt en ondersteunt ook offline gebruik. Geweldige zoekmogelijkheden maken het gemakkelijk om alles op te zoeken en het bijlagengedeelte geeft u toegang tot al uw bijlagen op dezelfde plaats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector