15 Beste gratis hostingwebsites

01.06.2020
Artikelen & meer ... '15 Beste gratis hostingwebsites
0 12 мин.

best-free-image-hosting-websites


Met websites voor beeldhosting kunt u foto’s online opslaan en profiteren van verschillende functies, zoals functionaliteit van sociale media, formaat wijzigen en organisatie van uw foto’s. Over het algemeen bieden ze links die u op uw website kunt insluiten of naar vrienden kunt sturen. Op die manier kunt u uw foto’s op uw website weergeven terwijl u de opslagruimte van de service gebruikt – niet uw website-hostingaccounts. Op de meeste platforms voor beeldhosting kunnen gebruikers hun inhoud sorteren.

U kunt mappen maken, tags toevoegen en uw afbeeldingen bewerken zonder uw website te hoeven verlaten. Dus, wat zijn de beste sites voor het hosten van afbeeldingen? U hoeft het zoekwerk niet te doen omdat wij dat voor u hebben gedaan. Hier zijn de 15 fotografie-hostingwebsites om te proberen.

0. SmugMug

smokkel-foto-hosting

SmugMug

SmugMug biedt veel functies die vergelijkbaar zijn met die van Flickr, doordat fotografen hun foto’s kunnen weergeven. Ook al is de website geen goede keuze voor mensen die hun foto’s op sociale media willen delen, je kunt je foto’s delen en die van andere gebruikers bekijken. Nadat je een SmugMug-account hebt aangemaakt, heb je je aanpasbare fotowebsite geopend. Met de fotowebsite heeft u een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen, naast de ingebouwde tools voor fotobewerking die u kunt gebruiken om de aangeboden ontwerpsjablonen te wijzigen. En omdat de site geen gratis account biedt, is het geschikt voor mensen die hun foto’s willen laten zien en verkopen. De prijs van pakketten varieert tussen $ 40 en $ 300 per jaar.

1. Google Foto’s

google-photos-free-image-hosting

Google Foto’s

Als u afbeeldingen en foto’s van hoge kwaliteit in een grotere hoeveelheid wilt uploaden, moet u kiezen voor Google Foto’s. Het fotohostingplatform biedt een automatische back-upfunctie, wat betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u een foto kwijtraakt. Ze stellen u ook in staat uw afbeeldingen te ordenen en te bewerken, zodat u ze kunt identificeren met visuele zoekopdrachten.

Terwijl u het platform blijft gebruiken, herkent het de gewoonten van uw foto’s en begint ze automatisch te sorteren om handmatig werk te verminderen. Als u het platform wilt gaan gebruiken, opent u photos.google.com of installeert u de Google Foto’s-app op uw apparaat. De app uploadt al je foto’s automatisch en synchroniseert ze met je Google-account. Het platform biedt onbeperkte opslagruimte voor foto’s. Je kunt PNG’s, GIF, JPG’s en video’s uploaden in 1080P.

2. Imgur

imgur-free-image-hosting

Imgur

Met Imgur kunnen gebruikers zoveel foto’s permanent opslaan als ze willen. U hoeft geen account aan te maken om ze op te slaan, maar als u bijschriften moet toevoegen, albums moet maken of uw foto’s moet uploaden via e-mailbijlagen, moet u dat doen. De website maakt directe links mogelijk en u krijgt een link voor elke afbeelding die u uploadt, zodat u deze in HTML’s kunt insluiten of op sociale media en forums kunt plaatsen.

Het uploadproces is eenvoudig: u hoeft alleen maar foto’s op de website te plakken, de URL in te voeren of deze op uw computer te selecteren. De toegestane bestandsindelingen zijn JPEG, JPG, TIF, PNG, GIF, APNG, BMP, XCF, PDF en Animated GIF TIFF. De grootte is beperkt tot 200 MB per afbeelding.

3. Dropbox

dropbox-gratis-afbeelding-foto-hosting

Dropbox

Met Dropbox kunnen gebruikers afbeeldingen in verschillende formaten uploaden en opslaan. Na het uploaden van uw afbeeldingen naar de gratis cloudopslag, krijgt u een deelbare link naar de individuele map en het bestand. De site biedt automatische back-ups, wat een voordeel is voor mensen die van plan zijn veel afbeeldingen tegelijk te uploaden.

Je kunt je foto’s na het uploaden niet wijzigen, het formaat wijzigen of bewerken. U kunt echter mappen en submappen maken als u uw foto’s op een betere manier wilt ordenen. Je krijgt 3 GB opslagruimte.

4. TinyPic

tinypic-free-image-hosting

Tinypic

TinyPic is een zusterwebsite van Photobucket, wat betekent dat je veel vergelijkbare functies zou moeten verwachten. De site vereist niet dat je een account aanmaakt om te beginnen met het uploaden van foto’s. Daarom kunt u uw foto’s sneller uploaden en delen. Om een ​​afbeelding te uploaden, hoeft u deze alleen maar te selecteren, tags toe te voegen en de juiste grootte in te stellen. De site geeft je de link die je nodig hebt om je foto te delen op de sociale media of via je website.

De optionele tags maken uw foto’s zichtbaar voor TinyPic-gebruikers die ernaar zoeken. Je bent beperkt tot PNG, JPG, BMP en GIF kleiner dan 100 MB. Je kunt ook een video van 5 minuten uploaden. Als een foto meer dan 1600 pixels breed en lang is, zal TinyPic de grootte automatisch aanpassen. Ze verwijderen afbeeldingen die mensen 90 dagen niet zien. Daarom is het geen goede keuze voor mensen die hun afbeeldingen permanent willen opslaan.

5. Use.com

gebruik-com-gratis-foto-hosting

Use.com

Een van de grote voordelen die Use biedt, is de mogelijkheid om 100 foto’s tegelijk te uploaden. Als u van plan bent grote hoeveelheden foto’s te uploaden, is de website daarom een ​​betere optie voor u. Nadat u een afbeeldingsbestand heeft geüpload, blijft het permanent op de website staan ​​en bent u niet beperkt tot de bestandsgrootte, opslag of bandbreedte. Bovendien hoeft u geen account aan te maken om het uploadproces te starten.

U profiteert van een foto-editor en resizer en krijgt de kans om uw afbeeldingen in albums te ordenen. U kunt uw afbeeldingen privé of openbaar maken. En omdat de website geen directe links naar websites biedt, moet u de afbeeldings-URL’s rechtstreeks kopiëren of social sharing-knoppen op uw website gebruiken om elke upload op uw sociale-mediasites te plaatsen. De site ondersteunt GIF-, BMP-, JPG-, TIF- en PNG-bestanden.

6. Flickr

flickr-gratis-fotografie-hosting

Flickr

Flickr is een van de beroemde websites voor het delen van afbeeldingen en foto’s. En hoewel het sinds Yahoo het heeft gekocht veel veranderingen heeft ondergaan, is het nog steeds een uitstekende keuze voor fotografen. Afgezien van de gratis hostingservices, biedt de website bewerkingshulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw foto’s in albums te ordenen. Flickr is een social media-website. Daarom kunt u uw foto’s met de hele gemeenschap delen.

Nadat u een account heeft aangemaakt, vindt u veel groepen met verschillende interesses en onderwerpen, variërend van zwart-witfotografie tot mode en natuur. U kunt de foto’s van andere gebruikers als favoriet markeren of uw opmerkingen achterlaten.

Voor privacy biedt de website u de kans om de privacyinstellingen te bewerken voordat u uw foto’s deelt. Bovendien kunt u uw e-mail, telefoon of een andere fototoepassing gebruiken om foto’s te uploaden. De aangeboden mobiele applicatie is gemakkelijker te gebruiken en stelt u in staat om een ​​back-up te maken van foto’s van Dropbox, computer of iPhoto.

7. 500px

500px-gratis-foto-hosting

500px

Als u een website voor fotohosting met sociale netwerkfuncties nodig heeft, is 500px een goede keuze. Of je nu een amateur of een professionele fotograaf bent, je kunt je werk delen, reageren op andere foto’s en je favoriete gebruikers volgen. U kunt het aantal gewenste foto’s uploaden, maar mensen gebruiken de website voornamelijk om hun werk te tonen. Nadat u uw profiel heeft aangemaakt, kunt u het gebruik van uw foto’s via de website verkopen. U kunt de foto’s echter niet rechtstreeks aan uw website koppelen of ze op sociale mediaplatforms delen. Ze staan ​​het uploaden van meer dan 20 foto’s per week niet toe – dat doe je na aankoop van het premium jaarlijkse lidmaatschap dat je $ 25 kost.

8. Pinterest

pinterest-image-hosting

Pinterest

Pinterest is eigenlijk een zoekmachine voor afbeeldingen. Er worden dagelijks miljoenen afbeeldingen geüpload naar Pinterest. Weinigen van ons zouden dit platform gebruiken om afbeeldingen te uploaden en op te slaan, maar het is een geweldig platform om uw afbeeldingen op te slaan. Als je een fotograaf bent en bezoekers naar je website wilt halen, is Pinterest een geweldig platform om je portfolio-foto’s te uploaden.

De maximale bestandsgrootte die u naar Pinterest kunt uploaden, is 10 MB en u mag alleen PNG- en JPEG-bestandstypen uploaden. Geanimeerde GIFS kunnen ook worden geüpload, maar dit werkt mogelijk niet zo goed. Je kunt ook video’s uploaden van maximaal 2 GB. De lengte van een video kan tussen 4 seconden en 30 minuten zijn. Alleen mp4 en mov zijn de ondersteunde videobestandstypen op Pinterest.

9. FreeImageHosting.net

gratis-afbeelding-hosting-net-website

FreeImageHosting.net

Free Image Hosting is een andere gratis website die u kunt gebruiken om uw afbeeldingen op te slaan en te delen. De website biedt veel functies die vergelijkbaar zijn met die van Imgur, maar biedt niet dezelfde trendy lay-out en het gemak van een hyperlink-verkorter. Als de vele advertenties op de website u niet storen, kunt u uw foto’s en afbeeldingen uploaden zonder dat u een account hoeft aan te maken.

Free Image Hosting biedt u een HTML-code die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot uw foto’s om te delen. De opslag van afbeeldingen is niet tijdelijk, wat betekent dat uw foto’s voor altijd op de website zullen blijven zolang u zich houdt aan hun servicevoorwaarden. Sommige mensen kiezen voor de site omdat ze het uploaden van geanimeerde GIF’s toestaan ​​- ze kunnen er vervormd uitzien.

10. PostImage

postimage-gratis-foto-hosting

PostImage

Met de gratis site voor fotohosting, PostImage, kunnen gebruikers hun foto’s permanent opslaan zonder een account aan te maken. Ze bieden ook een desktop-softwareversie. Met PostImage kunt u afbeeldingen uploaden die kleiner zijn dan 8 MB en u kunt zelfs hun URL gebruiken om te uploaden.

De ondersteunde bestandsindelingen zijn JPG, PDF, GIF, PSD, TIFF, BMP en PNG. Je krijgt de kans om een ​​galerij te maken en je afbeeldingen met vrienden te delen. Elk afzonderlijk bestand wordt geleverd met zijn unieke directe link en u kunt ze linken naar uw website of sociale mediasites. U kunt het formaat van de afbeeldingen onmiddellijk na het uploaden wijzigen.

11. ImageShack

imageshack-gratis-fotografie-hosting

ImageShack

ImageShack biedt een lay-out die erg lijkt op die van Pinterest – het benadrukt alleen de beste foto’s. Om te beginnen met het uploaden van uw foto’s, moet u een account aanmaken. Het gratis account wordt geleverd met veel handige functies. U kunt bijvoorbeeld al uw foto’s en afbeeldingen in albums reorganiseren. Op de site kunnen ook tags worden toegevoegd en afbeeldingen worden gevolgd. Met andere woorden, andere gebruikers zullen uw goede werk gemakkelijk ontdekken.

Als u wilt dat al uw afbeeldingen privé blijven of toegankelijk blijven voor een bepaald publiek, kunt u dat doen. Ze bieden een proefperiode van 30 dagen voor de premium-versie. Gedurende die periode profiteert u van vele functies zoals directe koppeling, onbeperkte ruimte, afbeeldingsstatistieken en watermerken. Met de aangeboden web- en mobiele applicaties kunt u uw foto’s uploaden en vervolgens gemakkelijk delen. De aangeboden tools zijn onder meer de ShackIt-app voor snellere upload en de Resize-app, waarmee u uw afbeeldingen eenvoudig kunt bijsnijden, vergroten of verkleinen en bewerken.

12. ImageVenue

imagevenu-gratis-foto-hosting

ImageVenue

U kunt uw JPEG-afbeeldingen uploaden op ImageVenue. Als uw afbeeldingen erg groot zijn, zal de website ze verkleinen en hun kwaliteit behouden nadat het uploadproces voorbij is. De site behoudt de kwaliteit van de afbeeldingen en de beeldverhouding tijdens het formaat wijzigen. Als u niet wilt dat het uw afbeeldingen verkleint, moet u ze beperken tot 3 MB.

Ze bieden de gebruikers een maximale opslagcapaciteit van 3 GB per maand. De beeldhostingservice is een goede keuze geweest voor gebruikers van berichtenborden en bloggers die foto’s in grote hoeveelheden moeten organiseren en uploaden en deze met andere gebruikers moeten delen.

13. Imgbox

imgbox-free-image-hosting

Imgbox

Naast het hosten van uw foto’s en afbeeldingen, zal Imgbox ook het deelproces vergemakkelijken. De website biedt onbeperkte opslagruimte, onbeperkte hosttijd en de mogelijkheid om elke afbeelding kleiner dan 10 MB te uploaden. Bovendien is de functie voor het uploader van afbeeldingen gemakkelijker te gebruiken en snel. Nadat je je afbeeldingen hebt geüpload, kun je ze delen via elke social media-website. Om uw afbeeldingen op uw website of blog in te sluiten, hoeft u alleen maar de directe links te gebruiken die de site voor elke foto biedt.

Bovendien heb je de mogelijkheid om andere Imgbox-gebruikers toe te staan ​​de afbeeldingen te lokaliseren en erop te reageren. Aan de andere kant zijn de opties voor het organiseren van uw foto’s op de site beperkt.

14. Facebook

facebook-afbeelding-hosting

Facebook

De meeste mensen zien Facebook niet als een gratis website voor het hosten van afbeeldingen. In werkelijkheid is het een van de grootste afbeeldingshosts die vandaag beschikbaar zijn en kunt u het aantal afbeeldingen en foto’s dat u gratis wilt uploaden. Bovendien biedt de sociale mediasite een breed scala aan functies om u te helpen bij het organiseren, taggen en categoriseren van al uw afbeeldingen. Als u de website hebt gebruikt, weet u mogelijk dat ze de organisatie van foto’s en afbeeldingen in galerijen en albums mogelijk maken.

Het proces van het later verplaatsen van foto’s kan tijdrovend zijn, maar de aangeboden bewerkingsfuncties zullen de reorganisatie gemakkelijker maken. Facebook biedt ook een functie voor gezichtsherkenning. Ze identificeren de mensen op uw foto’s en stellen hen onmiddellijk op de hoogte als het uploaden is voltooid. Als alternatief kunt u uw foto’s privé maken of ze delen op uw profiel of dat van uw vriend. Onthoud dat de site je foto’s automatisch zal verkleinen na het uploaden.

15. Photobucket

photobucket-gratis-beeld-hosting

Photobucket

Als u een gebruiksvriendelijke website nodig heeft die u kunt gebruiken om uw kwaliteitsfoto’s op te slaan, dan is Photobucket een goede keuze. Op de website kunnen gebruikers afgedrukte exemplaren van de foto’s kopen of maken in hun enorme bibliotheek. Na het uploaden van uw foto’s op de website, kunt u ze omzetten in woondecoratieartikelen, metalen prints, canvasposters, ingelijste prints of gewone prints. Mensen die voor de gratis accountoptie kiezen, profiteren elke maand van 10 GB aan bandbreedte en 2 GB aan opslagcapaciteit.

De website biedt echter een pro-accountfaciliteit voor mensen die een onbeperkt aantal afbeeldingen en foto’s willen organiseren, delen en opslaan. U kunt zoveel foto’s opslaan als u wilt en ze in hun originele formaat afdrukken. Als u geen geld wilt uitgeven, kunt u de mobiele applicatie downloaden, die 8 GB opslagruimte biedt. De website ondersteunt de bestandsindelingen BMP, GIF, JPEG, JPG en PNG.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector