5 beste eHost-alternatieven

best-ehost-alternatieven


eHost was een webhostingprovider; het was actief tussen 1996 en 2017. Het werd stopgezet na een herlancering en alle bestaande klanten werden verspreid over verschillende bedrijven.

Als u op zoek bent naar de beste eHost-alternatieven, blijf gewoon lezen, want we zullen er 5 in dit artikel bespreken. Omdat de meeste bloggers en site-eigenaren op zoek zijn naar de beste waarde die wordt aangeboden, zullen we ons concentreren op Shared Hosting-services op instapniveau en alleen de meest geavanceerde noemen, zoals Reseller Hosting, VPS Hosting of Dedicated Server Hosting.

1. InMotion Hosting

inmotion-hosting-best-ehost-alternatief

InMotion, eigendom van de werknemer, bestaat sinds 2001 en beheert momenteel meer dan 300.000 domeinnamen. Het biedt Business Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Server Hosting.

Waarom raden we InMotion aan:

 • gratis domeinnaam + SSL
 • onbeperkte opslag en bandbreedte voor gedeelde hostingpakketten
 • cPanel
 • 7/24 klantenondersteuning
 • 90 dagen geld-terug-garantie
 • het goedkoopste aanbod is beschikbaar vanaf $ 6,39 / maand

Zakelijke hosting en WordPress-hosting

De instaphostingservice van InMotion heet Business Hosting en biedt u de bovengenoemde onbeperkte opslag en bandbreedte, plus een gratis domeinnaam in alle 3 pakketten:

 1. Lancering: Dit pakket is geschikt voor maximaal 2 websites, geeft u een website builder en advertentietegoed. Het begint bij $ 6,39 / maand.
 2. Kracht: Het middelste pakket kan de thuisbasis zijn van maximaal 6 websites en biedt 2 keer meer serverbronnen dan het eerste. Het bevat ook een grotere set marketingtools voor de startprijs van $ 8,49 / maand.
 3. Pro: Met het Pro-pakket kunt u een onbeperkt aantal websites toevoegen en wordt geleverd met 4 keer meer bronnen en ondersteuning op professioneel niveau. Het begint bij $ 14,71 / maand.

De WordPress-gerelateerde hosting is speciaal bedoeld voor klanten die WordPress willen gebruiken. Het aanbod is gebaseerd op shared hosting, maar er zijn maar weinig WP-gerelateerde services, zoals vooraf geïnstalleerde WordPress-software, gratis thema’s en automatische back-ups, optionele automatische updates zijn ook toegevoegd. Er zit meer kracht achter de onderstaande 6 pakketten en het bandbreedtegebruik is ook onbeperkt:

 1. WP-1000S: Het kleinste pakket is voor een enkele site met maximaal 20.000 maandelijkse bezoekers. Het wordt geleverd met 40 GB opslagruimte voor de startprijs van $ 7,26 / maand.
 2. WP-2000S: Dit hostingpakket kan 2 websites bedienen met in totaal maximaal 50.000 maandelijkse bezoekers. 80 GB opslagruimte is ook inbegrepen, evenals een gratis Jetpack Personal-licentie ($ 39 / jaarwaarde). De aanbieding begint bij $ 11,38 / maand.
 3. WP-3000S: Dit pakket is weer een beetje groter en is bestemd voor maximaal 3 sites met in totaal 125.000 maandelijkse bezoekers. Er is een opslag van 120 GB inbegrepen, plus de bovengenoemde Jetpack Personal-licentie. Startprijs: $ 11,38 / maand.
 4. WP-4000S: Het vierde pakket kan tot 6 websites bedienen met tot 300.000 totale maandelijkse bezoekers. Er werden meer activa aan dit aanbod toegevoegd, waaronder 160 GB opslag, een gratis speciaal IP-adres en een Jetpack Professional-licentie, ter waarde van $ 299 / jaar. Het pakket begint bij $ 31,10 / maand.
 5. WP-5000S: Dit pakket kan de thuisbasis zijn van maximaal 10 websites met in totaal 600.000 maandelijkse bezoekers. Het bevat dezelfde bronnen als het 4e pakket, maar de opslag is vergroot tot 200 GB. De startprijs is $ 62,24 / maand
 6. WP-6000S: Het grootste WordPress-hostingpakket kan tot 20 websites bedienen met tot wel 1.200.000 totale maandelijkse bezoekers en heeft ook dezelfde voordelen als de vorige 2 pakketten. Een beetje groter, 240 GB opslagruimte werd aan deze aanbieding toegevoegd en is beschikbaar vanaf $ 119,28 / maand.

Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Server Hosting

De Hosting van wederverkopers van InMotion wordt aangedreven door 3 shared hosting en 3 VPS hostingpakketten. De kleinste begint bij $ 15,39 / maand en biedt 80 GB ruimte, 800 GB bandbreedte, een gratis speciaal IP-adres en onbeperkte cPanel-instanties voor uw klanten.

VPS-pakketten zijn beschikbaar in zowel onbeheerde als beheerde versies. Het kleinste pakket bevat 4 GB RAM, 75 GB SSD-opslag en 4 TB aan bandbreedte. De onbeheerde versie begint bij $ 21,04 / maand en geeft je 3 extra gratis IP-adressen, terwijl de beheerde versie beschikbaar is vanaf $ 29,19 / maand.

Dedicated Server Hosting pakketten zijn nog robuuster, de kleinste is beschikbaar vanaf $ 105,69 / maand. Het biedt u een 3,4 GHz 4C / 4T CPU, 8 GB RAM, 500 GB SSD of 1 TB klassieke opslag, 6 TB bandbreedte, 2 uur beheer en 5 gratis IP-adressen.

2. HostGator

hostgator-best-ehost-alternatief

HostGator werd in 2002 opgericht in een slaapzaal en is sindsdien een stabiel lid van de hostingindustrie. Tegenwoordig wordt het beheerd door de Endurance International Group. Het bedrijf biedt Web Hosting, Cloud Hosting, WordPress Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Server Hosting-pakketten.

Waarom raden we HostGator aan:

 • onbeperkt gebruik van bandbreedte
 • gratis SSL-certificering
 • 7/24 ondersteuning
 • 45 dagen geld-terug-garantie
 • de goedkoopste aanbieding is beschikbaar vanaf $ 2,75 / maand

Webhosting, cloudhosting en WordPress-hosting

HostGator heeft vrij eenvoudige Web Hosting-abonnementen gemaakt, een starter, een onbeperkte en nog een met extra’s:

 1. Hatchling Plan: Dit pakket is voor een enkele website en begint bij $ 2,75 / maand.
 2. Baby Plan: Dit pakket kan de thuisbasis zijn van een onbeperkt aantal websites en is beschikbaar vanaf $ 3,95 / maand.
 3. Bedrijfsplan: Het grootste pakket geeft een gratis upgrade naar Positieve SSL-certificering, een gratis dedicated IP-adres en een SEO-pakket ter waarde van $ 50 / jaar. Deze aanbieding is beschikbaar vanaf $ 5,95 / maand.

Volgens HostGator is het Cloud Hosting pakketten zijn 2 keer sneller door betere caching en servers. Er zijn ook 3 pakketten in deze aanbieding:

 1. Hatchling Cloud: het wordt geleverd met 2 GB RAM, 2 CPU-kernen en u kunt er één website aan toevoegen. Het pakket begint bij $ 4,95 / maand.
 2. Baby Cloud: u kunt een onbeperkt aantal websites aan dit pakket toevoegen en u krijgt 4 GB geheugen en 4 CPU-cores voor de startprijs van $ 7,95 / maand.
 3. Business Cloud: Dit pakket is ook voor een onbeperkt aantal websites, maar geeft je meer kracht. 6 GB RAM, 6 CPU-cores, een gratis upgrade naar Positive SSL, een gratis dedicated IP-adres en het SEO-pakket zijn ook inbegrepen voor de startprijs van $ 9,95 / maand.

De WordPress-hosting pakketten zijn nog steeds sneller dan de klassieke shared hosting, en als u al een WP-site heeft, brengen de HostGator-professionals deze gratis naar uw nieuwe opslag. Er zijn 3 pakketten beschikbaar:

 1. Startersplan: Het is geschikt voor 1 site tot 100.000 bezoeken per maand en wordt geleverd met 1 GB back-upruimte voor de startprijs van $ 5,95 / maand.
 2. Standaard plan: De middelen zijn verdubbeld in dit pakket; het was aangewezen om tot 2 sites te serveren tot 200.000 totale maandelijkse bezoekers. Het geeft u 2 GB back-upopslag en begint bij $ 7,95 / maand.
 3. Bedrijfsplan: U kunt tot 3 sites toevoegen aan dit pakket en tot 500.000 maandelijkse bezoekers bedienen. De back-upopslag is 3 GB groot en de startprijs is $ 9,95 / maand in deze aanbieding.

Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Server Hosting

De Hosting van wederverkopers pakketten zijn beschikbaar in 3 versies en ze bieden u allemaal een gratis SSL en u kunt ook een onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen. Het goedkoopste pakket, Aluminium, begint bij $ 19,95 / maand en biedt u 60 GB opslagruimte met een bandbreedte van 600 GB.

De VPS-hosting de prijzen zijn ook duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. U kunt uw eigen virtuele serverstuk krijgen vanaf $ 29,95 / maand. Voor dit bedrag kun je het kleinste VPS-pakket kopen, genaamd Snappy 2000, en profiteer je van 2 GB RAM, 2 CPU-cores, 120 GB opslag en 1,5 TB aan bandbreedte.

HostGator’s Dedicated Server Hosting service wordt ook geleverd met 3 pakketten, waarbij de kleinste Value Server heet en beschikbaar is vanaf $ 119 / maand. Het biedt een Intel Xeon D-processor met 4 cores en 8 threads, 8 GB RAM, 1 TB opslag en onbeperkt bandbreedtegebruik. U kunt Linux of Windows kiezen voor uw serverbesturingssysteem.

3. SiteGround

siteground-best-ehost-alternatief

SiteGround werd in 2004 opgericht door enkele Bulgaarse studenten en sindsdien is het bedrijf een van de grootste spelers in de webhosting-industrie geworden. Tegenwoordig bedient het meer dan 1.700.000 domeinnamen.

Het bedrijf heeft een veelzijdig productassortiment, waaronder Web Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting en Dedicated Server Hosting. Er zijn ook weinig WordPress- en WooCommerce-gerelateerde pakketten, we zullen ze behandelen samen met Web Hosting-pakketten.

Waarom raden we SiteGround aan:

 • eenvoudige CMS-installatie
 • gratis SSL
 • onbeperkt gebruik van bandbreedte in gedeelde hostingplannen
 • 24/7 ondersteuning
 • 30-dagen geld terug garantie
 • de goedkoopste aanbieding is beschikbaar vanaf $ 3,95 / maand

Webhosting, WordPress-hosting, WooCommerce-hosting

De instapmodel shared hosting wordt genoemd Web hosting op SiteGround en dezelfde service wordt gebruikt door WordPress en WooCommerce Hosting. De laatste bieden dezelfde bronnen en hebben dezelfde prijzen, dus we zullen alle 3 de services samen bekijken.

Er zijn 3 Web Hosting (WordPress Hosting, WooCommerce Hosting) pakketten:

 1. Opstarten: dit pakket is bestemd voor een enkele website met maximaal 10.000 maandelijkse bezoekers. Het wordt geleverd met 10 GB ruimte en enkele extra’s, waaronder gratis dagelijkse back-ups en cPanel. Het begint bij $ 3,95 / maand.
 2. GrowBig: dit pakket kan al meer dan één website accepteren, tot 25.000 totale maandelijkse bezoekers. Een opslag van 20 GB, gratis herstel vanaf back-ups, prioriteitsondersteuning en de uitgebreide cache zijn ook inbegrepen. Het pakket is verkrijgbaar vanaf $ 5,95 / maand.
 3. GoGeek: u kunt een grotere opslag krijgen in deze aanbieding, 30 GB en u kunt tot 100.000 totale maandelijkse bezoekers bedienen met uw sites. Het pakket bevat weinig geek-services, zoals koortsaccounts op een server, GIT-repo of WordPress of Joomla-staging. Het begint bij $ 11,95 / maand.

Cloud Hosting, Reseller Hosting, Enterprise Hosting, Dedicated Server Hosting

Cloud Hosting wordt aangedreven door volledig beheerde servers en door SiteGround toegevoegde SSD-opslageenheden, dagelijkse back-ups en een gratis netwerk voor het leveren van inhoud. Er zijn 4 pakketten in deze aanbieding, de goedkoopste begint bij $ 80 / maand. Het biedt 2 CPU-cores, 4 GB RAM, 40 GB opslag en 5 TB bandbreedtegebruik.

Enterprise Hosting is gemaakt voor Enterprise-klanten en heeft geen pakketten. Door voor deze dienst te kiezen, wordt een accountmanager aan u toegewezen. Hij of zij zal u helpen het bedrijf uw exacte behoeften te vertellen en er zal een hostingoplossing worden aangeboden om deze op te lossen. Dit is de meest flexibele manier om een ​​perfecte opslagoplossing te hebben.

Dedicated Server Hosting wordt bediend door 3 verschillende datalocaties. SiteGround heeft ook datacenters in de VS, Europa en Azië. De prijzen zijn verschillend; de gegevensservers in de VS en Europa zijn aanzienlijk goedkoper dan de Aziatische, dus we zullen de eerste behandelen.

Het goedkoopste Dedicated Server Hosting-pakket heet Entry Server en is verkrijgbaar voor de prijs van $ 269 / maand. Het biedt u een Intel Xeon X3-processor met 4 cores en 8 threads, 16 GB RAM, 480 GB SSD-opslag en 10 TB bandbreedte.

4. A2Hosting

a2hosting-best-ehost-alternatief

A2Hosting is een onafhankelijk werkend webhostingbedrijf sinds 2001 met datacenters over de hele wereld, in de VS, Europa en Azië. Het biedt Shared Hosting, VPS Hosting, Reseller Hosting en Dedicated Server Hosting.

Waarom raden we A2Hosting aan:

 • onbeperkte opslag en bandbreedte in gedeelde hostingplannen
 • Windows- en Linux-hosting – Plesk / cPanel
 • 24/7 ondersteuning
 • altijd geld-terug-garantie
 • de goedkoopste aanbieding is beschikbaar vanaf $ 3,92 / maand

Shared Hosting en Reseller Hosting

Zowel Shared als Reseller Hosting is beschikbaar in Linux- en Windows-versies. De middelen zijn achter hen hetzelfde, alleen de aan het besturingssysteem gerelateerde middelen zijn verschillend. Linux-pakketten worden bijvoorbeeld geleverd met cPanel terwijl Windows-pakketten worden geleverd met Plesk. Er zijn 3 Shared Hosting-pakketten:

 1. Lite: Dit pakket is geschikt voor een enkele site met maximaal 5 databases. Het begint bij $ 3,92 / maand (Linux) en $ 4,90 / maand (Windows).
 2. Snel: U kunt voor deze opslag een onbeperkt aantal websites toevoegen en u kunt ook 2 keer meer serverbronnen krijgen. De startprijs is $ 4,90 / maand (Linux) en $ 5,88 / maand (Windows).
 3. Turbo: Dit pakket bevat dezelfde middelen als Swift, maar heeft ook het A2 Site Accelerator-pakket. Het bevat server- en cache-oplossingen, zodat uw site tot 20 keer sneller kan zijn. Het begint bij $ 9,31 / maand (Linux) en $ 10,78 / maand (Windows).

Hosting van wederverkopers kreeg 4 pakketten; de kleinste biedt u 30 GB opslag, 400 GB overdracht, 40 gebruikersaccounts en WHM-configuratiescherm. Het begint bij $ 13,19 / maand in Linux en $ 14,51 / maand in Windows-versie.

VPS Hosting en Dedicated Server Hosting

De Linux VPS service is beschikbaar in verschillende versies. Het kleinste onbeheerde pakket biedt root-toegang, 20 GB opslag, 2 TB-overdracht, 512 MB RAM en 1 CPU-kern voor de startprijs van $ 5 / maand. Het managed Linux-pakket is krachtiger, de kleinste wordt geleverd met 75 GB opslag, 2 TB overdracht, 4 GB RAM en 4 vCPU’s voor zijn startprijs van $ 32,99 / maand.

Windows VPS is alleen beschikbaar in beheerde versie en het kleinste pakket begint bij $ 36,29 / maand. Het bevat 6 GB RAM, 100 GB opslag, 3 TB overdracht, 6 vCPU’s en Plesk.

De Dedicated Server Hosting is ook veelzijdig, er is een zogenaamde Semi-Dedicated Server aanbieding vanaf $ 9,31 / maand maar het is geen echte server. Het eerste echte Dedicated Server-pakket biedt u 2 × 500 GB opslagruimte, 10 TB overdracht, 8 GB RAM en 2 CPU-cores. Het begint bij $ 99,59 / maand in onbeheerde versie en $ 141,09 / maand in de beheerde versie. De laatste kan ook worden gekocht met de optionele root-toegang.

5. Hostinger

hostinger-best-ehost-alternatief

Hostinger is een ander in de VS gevestigd bedrijf in de webhosting-industrie en staat bekend om zijn superlage prijzen. De goedkoopste aanbieding is beschikbaar vanaf $ 0,80 / maand; daarom is het geen wonder dat het bedrijf meer dan 29 miljoen gebruikers heeft.

Waarom raden we Hostinger aan:

 • 24/7 ondersteuning
 • 30-dagen geld terug garantie
 • de goedkoopste aanbieding is beschikbaar vanaf $ 0,80 / maand

Webhosting en cloudhosting

Hostinger’s Web Hosting-pakketten zijn vrij eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Er zijn er 3:

 1. Single Shared Hosting: Het pakket is geschikt voor één website en u kunt er één e-mailaccount aan toewijzen. Het bandbreedtegebruik van 100 GB is ook inbegrepen voor de startprijs van $ 0,80 / maand.
 2. Premium Shared Hosting: Het middelste pakket kan een onbeperkt aantal websites bedienen en u kunt ook een onbeperkt aantal e-mailaccounts krijgen. 2 keer meer serverbronnen en wekelijkse back-ups zijn ook inbegrepen. Het begint bij $ 3,49 / maand.
 3. Zakelijke gedeelde hosting: Het grootste pakket heeft alle voordelen als Premium en ook een gratis SSL-certificering, dagelijkse back-ups en 4 keer meer bronnen zijn toegevoegd. Het begint bij $ 7,95 / maand.

Er zijn er 3 robuuster Cloud Hosting pakketten in de productlijn; ze geven u meer kracht dan eenvoudigere Web Hosting-pakketten. Het kleinste Cloud Hosting-abonnement heet Cloud Startup en begint bij $ 15,90 / maand. Het biedt een speciaal IP-adres, 40 GB opslag, 2 TB bandbreedte, 3 GB RAM en 2 CPU-cores.

VPS-hosting

Omdat Hostinger geen dedicated servers aanbiedt, is het meest geavanceerde hostingtype het VPS-hosting. Er zijn 6 VPS-pakketten waaruit je kunt kiezen, de zwakste begint bij $ 4,99 / maand.

Het biedt u 1 GB geheugen, 2,4 GHz CPU, 20 GB opslag en 1 TB bandbreedte.

Conclusie

Je hebt het einde van dit artikel bereikt. We hebben de beste eHost-alternatieven besproken en ons gericht op de meest geschikte hosttypen voor bloggers en website-eigenaren. U kunt nu uw favoriete provider en het beste pakket kiezen, met een goede en betrouwbare host voor de lange termijn.

Aarzel niet om een ​​langere periode aan te schaffen, jaar- of halfjaarabonnementen hebben vaak gebruiksvriendelijkere prijzen. Zodra uw opslag klaar is, kunt u zich concentreren op uw blog of bedrijf!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map