5 Beste InMotion Hosting-alternatieven – Webhosting en domeinnaamregistratie

01.06.2020
Artikelen & meer ... '5 Beste InMotion Hosting-alternatieven – Webhosting en domeinnaamregistratie
0 11 мин.

best-inmotion-hosting-alternatieven


InMotion is een van de beste in de branche, daar bestaat geen twijfel over. Niet alleen omdat ze een stabiele en snelle service bieden, samen met een gratis klantenondersteuning, maar ze zijn echt een bedrijf dat alles doet in het belang van de klant. Eén ding is zeker, je krijgt zeker elke cent waard als je er mee tagt. U krijgt ook tal van gratis handige services, zoals SSD-opslag, back-ups, sitemigratie, applicaties en meer.

InMotion heeft meer dan 300.000 domeinen en om goede redenen. Hun servers presteren erg goed, met een laadtijd van gemiddeld 500 milliseconden en een gemiddelde uptime van 99,98% gedurende het hele jaar. Dat betekent dat elke website op hun server constant met hoge snelheid beschikbaar zal zijn. Zoals geadverteerd op hun website, is InMotion de leider op het gebied van klantenondersteuning en ze schieten die verklaring niet tekort. Het kost hun vertegenwoordigers niet meer dan 2-3 minuten om op een vraag in de livechat te reageren.

Ik merkte niet dat InMotion nergens tekort kwam in de kern van zijn service, daarom is het redelijk dat hun standaard gedeelde hostingplan $ 3,99 per maand kost. Er zijn veel goedkopere opties die vergelijkbare services van hoge kwaliteit bieden, die ik vandaag ga bekijken. Maar het is belangrijk om te vermelden dat geen van hen zo’n hoogwaardige service biedt als InMotion. Ze laten zelfs nieuwe gebruikers hun diensten proberen met een geld-terug-garantie van 90 dagen. Dit is een bewijs van hun vertrouwen in het feit dat je geen reden hebt om ze te verlaten.

Als je op zoek bent naar iets dat een paar dollar goedkoper is of als je gewoon wilt weten welke andere opties je hebt, zijn hier een paar alternatieven voor InMotion die ik zeker kan aanbevelen. Ik zal niet al hun services doornemen, alleen de meest populaire, zodat het makkelijker is om je hoofd te wikkelen over wat elk bedrijf te bieden heeft.

webhost
Promoprijs

hostgator beste ipage-alternatief$ 3,95 / maand
bluehost beste ipage-alternatief$ 3,95 / maand
ipage beste ipage-alternatief$ 1,99 / maand
a2hosting beste ipage-alternatief$ 3,92 / maand
godaddy beste ipage-alternatief$ 2,99 / maand

In het volgende zal ik u elk webhostingbedrijf in detail laten zien.

HostGator

Bezoek Host »

hostgator-best-inmotion-alternatiefHostGator is de Moby Dick van het webhostingbedrijf. Als je dit leest en van tijd tot tijd ook naar YouTube gaat, zie je precies waarom. Ze zijn ook een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld en hosten meer dan 9 miljoen domeinnamen. HostGator werkt ook samen met Linux en Cisco. Het is ook moeilijk om een ​​video tegen te komen waardoor je niet naar een HostGator-advertentie kijkt voordat deze begint. HostGator zet veel middelen in om zelf te adverteren en bestaat al meer dan 10 jaar. Ze praten niet alleen over hoogwaardige webhosting, ze leveren het ook. Sinds de introductie van hun clouddiensten is dit bedrijf een van mijn favorieten.

Mijn testresultaten op het Baby Cloud-plan:

 • Uptime: 99,99%
 • Pagina laadsnelheid: 520 ms

Dit is een uitstekend aanbod waaraan maar weinig andere bedrijven kunnen voldoen. Ik denk zelfs niet dat je zo’n krachtige service krijgt voor $ 3,95 per maand. Wat bijdraagt ​​aan de waarde is de klantenondersteuning van HostGator. Ze laten je niet langer dan 15 minuten wachten om te reageren en hun vertegenwoordigers zijn behoorlijk deskundig. Tot nu toe hebben ze ons vriendelijk gesproken en eventuele problemen doorgenomen.

Als het gaat om gratis dingen, schiet HostGator niet tekort. Ze bieden geweldige beveiligingstools, beschermen je tegen DDoS-aanvallen en bieden je een SSL-certificaat om websitetransacties te verwerken. En als u een reeds bestaande website ergens anders heeft, migreren ze deze gratis. Als klap op de vuurpijl is het cPanel van HostGator zeer gebruiksvriendelijk, dat zelfs je 5-jarige neefje na een tijdje weet hoe hij het moet gebruiken. Als u niet kunt beslissen welk plan u kiest, leg ik in mijn gedetailleerde gids elk HostGator-plan in het bijzonder uit.

De enige problemen met HostGator zijn de industriestandaard prijstricks, waarvoor u een abonnement van 2 jaar moet doen om hun geadverteerde prijzen te hebben. U mag ook handmatig een back-up van uw gegevens maken, maar u moet jaarlijks $ 15,95 extra betalen als u ‘echte’ back-ups wilt hebben.

BlueHost

Bezoek Host »

bluehost-best-inmotion-alternatiefBlueHost is een geweldige ster onder beginners, bloggers en WordPress-gebruikers in het algemeen. Het is enorm populair dankzij de lage prijzen en uitstekende ondersteuning voor WordPress. Dit is een goede reden voor WordPress.org om ze onder hun 3 hostingaanbevelingen te hebben. Ze doen het ook redelijk goed in de kernaspecten van een hostingservice, met een ijzersterke uptime en snelle laad van pagina’s. Hun klantenondersteuning laat echter veel te wensen over, omdat ze gemiddeld ongeveer 40 minuten nodig hebben om hun gebruikers een antwoord te geven.

BlueHost heeft zichzelf al behoorlijk goed gevestigd in de webhostingbranche en ze weten dat ze een uitstekende bestemming zijn voor veel beginners die er zijn. De eerste reden daarvoor is het feit dat zowat elke WordPress-gebruiker op de hoogte is van hen en hun sterke ondersteuning voor het systeem. De tweede reden is het feit dat hun eerste gedeelde hostingplan $ 2,95 / maand kost. Dit zijn de basisprincipes van hun meest populaire service:

Mijn testresultaten op het basisplan van BlueHost:

 • Uptime: 99,98%
 • Pagina laadsnelheid: 530 milliseconden

Gratis dingen: een domeinnaam, app-integraties, sitebouwer met slepen en neerzetten, goede beveiligingsopties.

Als het op WordPress aankomt, hebben maar weinig bedrijven hun systemen zo goed geoptimaliseerd. Daarom biedt BlueHost Managed WordPress Hosting aan. Hoewel het niet het meest goedkope type hosting is dat je kunt hebben, kost het met een prijskaartje tussen $ 19,99 / maand en $ 49,99 / maand veel van je schouders. U kunt er zeker van zijn dat een groep experts voor uw WordPress-site zorgt. Ze zorgen ervoor dat het constant up-to-date, veilig is en elk probleem dat zich kan voordoen, aankan. Het bedrijf neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw site en de prestaties ervan en u hoeft deze alleen maar te gebruiken.

Alles in aanmerking nemend, is BlueHost ongelooflijk goedkoop en biedt het een solide service, met een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel, waardoor het perfect is voor beginners. Ze hebben ook veel online bronnen waar u van kunt leren, maar u moet even wachten als u contact wilt opnemen met hun klantenondersteuning. Ze bieden ook geen gratis sitemigraties en vereisen een abonnement van 3 jaar om u de lage introductieprijzen te bieden. Het is niet gemaakt van snoep en regenbogen, maar BlueHost is een goede keuze als je een WordPress-site zo kosteneffectief mogelijk wilt runnen.

iPage

Bezoek Host »

ipage-best-inmotion-alternatiefiPage biedt een van de meest goedkope hostingservices. Daarmee bedoel ik dat ze bizar goedkoop zijn en hostingplannen aanbieden vanaf $ 1,99 per maand. Het bedrijf is eigendom van Endurance International Group en heeft ons vele andere hostingbedrijven gebracht, zoals BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster enzovoort. Ze zijn een enorm bedrijf dat gemengde gevoelens bij hun klanten over de hele wereld oproept. Maar biedt iPage nog iets goeds naast een echt goedkope service? Laten we kijken.

Hier zijn mijn testresultaten op het gedeelde essentiële plan:

 • Uptime: 99,96%
 • Laadsnelheid van pagina: 884 ms

Dit is niet de beste die er is, maar het is inderdaad bizar goedkoop. Ik had niet verwacht dat ze een goede klantenservice zouden hebben, maar iPage bewees dat ik ongelijk had. Ze bieden fatsoenlijke ondersteuning via e-mail, livechat en telefoon, en het duurt ongeveer 20 minuten om op onze vragen te reageren. Maar ze hebben in dit opzicht gemengde beoordelingen, dus u kunt ze het beste dubbel controleren voordat u zich bij hun service koopt. iPage veroorzaakte een beetje positiviteit bij mij toen ik zag dat ze de prijstricks niet gebruikten die andere bedrijven gebruiken. Hoewel ze belachelijk goedkoop zijn, geven ze je de lage introductieprijs met een abonnement van slechts 12 maanden. Niets beter dan een vooraf prijskaartje om je een merk te laten vertrouwen.

Naast deze fatsoenlijke service voor een fatsoenlijke prijs, krijg je ook verbeterde beveiligingsopties. iPage werkt samen met SiteLock, een cyberbeveiligingsbedrijf. Hun software helpt beveiligingsinbreuken te voorkomen en zal uw site regelmatig scannen op malware. Het zal ook schadelijke software verwijderen, afhankelijk van welk iPage-abonnement u gebruikt. Maar de beste beveiligingsmaatregel is het maken van regelmatige back-ups van uw site, die iPage elke dag voor u doet. De meeste bedrijven brengen extra kosten in rekening voor deze service, maar iPage biedt deze gratis aan.

iPage integreert ook en speelt goed met apps van derden, zoals PayPal, Google Apps en verschillende e-commerceplatforms. Ze bieden ook bonuscredits voor advertenties binnen Google AdWords, Yahoo! en Bing.

Hoewel dit allemaal redelijk goed klinkt, zit iPage ook vol met negatieve verrassingen, met als eerste dat er geen cPanel is. Elke hostingprovider heeft cPanel, maar iPage werkt liever met een minder bekende software genaamd vDeck. Het werkt, maar cPanel is nog steeds gebruiksvriendelijker dan vDeck. En als u met iPage veel geld kunt besparen, zullen ze uiteindelijk meer van u afnemen. U kunt zich abonneren op een zeer goedkope service, maar zodra uw menstruatie eindigt, kost het u ongeveer $ 8 per maand om uw plan te verlengen. Dat is een waanzinnige prijsstijging van 350%! Het blijkt dus dat iPage behoorlijk lastig is en dat je beter een ander alternatief kunt gebruiken.

A2Hosting

Bezoek Host »

a2hosting-best-inmotion-alternatiefA2Hosting is misschien niet zo populair als BlueHost of HostGator, maar ze bieden echt een goede hostingservice. Ze bieden een breed scala aan hostingplannen, zoals shared hosting op Linux- en Windows-platforms, beheerde en onbeheerde VPS-plannen, dedicated servers, reseller-hostingplannen, domeinregistratie en andere online oplossingen. Hun goedkoopste hostingplan is het gedeelde Lite Linux-abonnement, dat begint bij $ 3,92 per maand. Hiermee kunt u slechts één website hosten, dus ik raad aan om vanaf het begin voor het Swift-plan te gaan.

Ik heb wat onderzoek gedaan naar A2Hosting en vond vooral positieve recensies, maar ik wilde mezelf verzekeren. Dus ik heb wat tests uitgevoerd.

Mijn testresultaten op gedeeld Swift Plan (Linux):

 • Uptime: 99,97%
 • Laadsnelheid van pagina: 509ms

Zowel de uptime als de laadtijd van de pagina zijn uitstekend. Ze hebben ook een behoorlijke ondersteuning via e-mail en livechat. Telefonische ondersteuning is een obergame. Ik zou niet de moeite nemen om ze te bellen om hulp te krijgen. Het is gewoon niet de moeite waard om 20-25 minuten aan de telefoon te blijven en op iemand te wachten om te antwoorden. Voor meer complexe vragen, schrijf gewoon een e-mail.

Hun gedeelde plannen zijn turfy goed in termen van functies. Zoals eerder vermeld, zou ik het Lite-plan niet kiezen vanwege de beperking van het aantal websites. Elk gedeeld abonnement bevat onbeperkte RAID-10-opslag en onbeperkte overdracht. Gratis SSL-certificaat via Let’s Encrypt is ook een poort van elk hostingplan. CloudFlare gratis CDN is ook inbegrepen bij alle abonnementen.

Als u uw website wilt overzetten van InMotion naar A2Hosting, zullen zij uw website en cPanel-account gratis migreren.

De Anytime geld-terug-garantie is ook iets unieks bij dit bedrijf. Houd er rekening mee dat volledige terugbetaling alleen binnen 30 dagen na aanmelding plaatsvindt.

A2Hosting is een goede hostingprovider en een geweldig alternatief voor InMotion.

GoDaddy

Bezoek Host »

godaddy-best-inmotion-alternatiefGoDaddy is een van ‘s werelds beroemdste domeinregistreerders die Managed WordPress-hostingservices aanbiedt. Ze bieden snelle, veilige en volledig beheerde WordPress-hostingoplossingen die u veel werk en zweet besparen. U kunt hun eerste abonnement voor $ 1,00 per maand in handen krijgen. Ze geven je ook een gratis domein als je je aanmeldt voor hun jaarabonnement. Het is dus de moeite waard om ze op zijn minst te bekijken, hoewel ik een paar lelijke recensies heb gelezen waarin staat dat het bedrijf een paar jaar geleden veel beter was. Maar ik wilde het toch zelf zien.

Dit zijn mijn testresultaten op Economy Hosting Plan voor gedeelde hosting:

 • Uptime: 99,04%
 • Laadsnelheid van pagina: 500 ms

De uptime lijkt betrouwbaar genoeg, maar houd er rekening mee dat een uptime van 99,04% betekent dat uw website het hele jaar door minimaal twee uur uitvalt. Uw website wordt opgeslagen op gedeelde servers op Linux of Windows, afhankelijk van wat u kiest. Omdat, net als bij elk ander hostingbedrijf, op Windows gebaseerde servers duurder zijn.

Ze bieden ook VPS-hosting voor $ 29,99 per maand en een nog beter plan voor $ 129. Ze gaan ook een stap verder en bieden managed WordPress-hosting. U heeft ook een gratis websitebouwer die u kunt gebruiken om een ​​website te bouwen op basis van slepen en neerzetten. Hun klantenservice lijkt betrouwbaar genoeg, het duurt ongeveer 10 minuten om op een vraag te reageren.

Over het algemeen lijkt GoDaddy een extra stap te zetten om hun klanten tevreden te stellen en hen de best mogelijke webhostingservice te bieden.

Conclusie

Hoewel het naar mijn mening niet de moeite waard is om over te stappen van een al bestaand InMotion-account naar een ander, maar elk bedrijf is anders. Als je met iets anders moet gaan, is HostGator je eerste en BlueHost je tweede beste optie om mee te werken. Misschien is GoDaddy ook het proberen waard.

Ik hoop dat je ons artikel met plezier hebt gelezen en dat we je hebben geholpen vandaag iets nieuws te leren!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector