Aan de slag met Magento eCommerce Software

aan de slag met magento e-commerce


Magento is een e-commerceplatform dat erg wordt gebruikt door verkopers, vooral grote bedrijven die veel producten hebben en veel gebruiksvriendelijke functies willen.

Met Magento kunt u een krachtige website maken met een inhoudbeheersysteem en verschillende thema’s gemaakt in PHP, HTML en CSS die via FTP kunnen worden geïnstalleerd. Magento biedt ook modules die het aantal functies uitbreiden en de installatie is hetzelfde als in de themacase.

Om Magento op je webserver te installeren, heb je Apache 2.2 of 2.4, PHP 5.6.x of 5.5.x en MySQL 5.6.x nodig.

U kunt uw eCommerce-bedrijf dat is gemaakt met Magento eenvoudig installeren en configureren in een aantal stappen:

 • een Magento webhosting krijgen
 • Magento installeren (pre- en postinstallaties)
 • producten uploaden en beheren
 • betaling en verzending integreren

Lees ook: Haal meer klanten naar uw online winkel

Een goede Magento-host vinden

Om alles goed te laten verlopen, heeft u eerst een goede webhost nodig die u de juiste vereisten (Apache, PHP en MySQL) voor Magento kan bieden. We hebben het onderzoek al gedaan, dus hier zijn de 3 beste hosting voor Magento eCommerce-winkel die we aanbevelen:

Bedrijf
Promoprijs

1beste magento hosting$ 4,19 / maand
2goedkope webhosting voor magento$ 3,95 / maand
3betrouwbare magento webhosting$ 4,86 ​​p.m.

Vervolgens moet u een hostingpakket van het gekozen bedrijf kiezen en een domeinnaam en een domeinextensie. Als u minimaal een jaar vooruit betaalt, heeft u grote kortingen, ook hebben sommige bedrijven speciale Magento-hostingpakketten waar u het CMS al hebt geïnstalleerd en kunt u naar de configuratiestap gaan.

Pre-installatie

Als u Magento wilt installeren, moet u eerst het type installatie kiezen dat u wenst. Te beginnen met de eenvoudige installatieconfiguratie waarbij u een server voor gedeelde hosting heeft waar u een hostingpakket van een bedrijf hebt gekocht tot een integrator / packager-installatie waar u volledige controle en toegang hebt tot de officiële Magento-server of zelfs een bijdragende installatie van een ontwikkelaar hebt waar u uw eigen hebt Magento ontwikkelingsservers.

Elk van deze soorten installatie heeft verschillende manieren om Magento te installeren en heeft verschillende niveaus van technische kennis en verschillende bronnen nodig.

Installatie

Voor eenvoudige en gedeelde installaties hoeft u alleen het Magento-archief te downloaden en de inhoud uit te pakken, daarna de bestanden via FTP naar de server te uploaden en de machtigingen op 770 in te stellen voor alle mappen en bestanden op 660.

Met behulp van uw kunt u gedeelde installaties maken CPanel gegeven door het hostingbedrijf en met behulp van Fantastico of Softaculous om Magento automatisch te installeren met een paar klikken en een formulier in te vullen met informatie zoals e-mail, gebruikersnaam en wachtwoord enzovoort.

Dingen worden een beetje ingewikkeld wanneer u Magento wilt installeren met Integrator / packager en bijdragende ontwikkelaar. Voor de eerste moet u een Composer-project maken, dan werkt u het bij en installeert u Magento met behulp van een installatiewizard of een opdrachtregel. Voor de tweede kloon je de Magento-repository en gebruik je Composer om afhankelijkheden bij te werken en Magento te installeren met behulp van een installatiewizard of een opdrachtregel in Linux.

Na installatie

Elke keer dat u een taak maakt, is het een goed idee om te controleren of u de taak correct hebt uitgevoerd. Dus ga na installatie naar de frontend om te zien of uw winkel online is en of er visuele of functionele bugs zijn. Daarna moet u ook de backend controleren, dus ga naar uw Magento-dashboard om te zien of u waarschuwingen of fouten op uw beheerpagina’s heeft.

Als u problemen heeft met de installatie aan de frontend, backend of beide, moet u de volledige installatie en de database verwijderen en een nieuwe schone installatie maken met een nieuwe database, een goede oplossing is om hulp te vragen aan het ondersteuningsteam van het hostingbedrijf.

Bovendien kunt u voorbeeldgegevens installeren om uw online winkel beter te kunnen bekijken en om een ​​sjabloonpagina voor uw producten te hebben.

Het is een heel goed idee om zelf te beginnen e-commerce zaken doen met Magento omdat de frontend veel handige functies heeft, zoals een gebruiksvriendelijk menu gemaakt van productcategorieën, een primair menu met statische pagina’s, miniaturen en galerijafbeeldingen voor elk product, diavoorstellingen, aanbevolen productwidget met de mogelijkheid om producten te filteren na categorie, nieuwsbrief, aanbevolen producten van de week, voettekstmenu’s gecategoriseerd op verschillende secties, SEO-vriendelijke productlinks, winkelwagen, vergelijkingsfunctie, verlanglijst, opmerkingen, recensies en tabbladen met technische details en het biedt ook de mogelijkheid om een ​​account aan te maken, om te zien uw garanties, facturen en bestelde producten.

De backend van Magento is gemakkelijk te gebruiken en heeft behoorlijk wat leuke features die je kunnen helpen om je online shop te starten zoals de volgende:

Producten toevoegen

producten toevoegen magento

Met Magento, u kunt producten toevoegen vanuit uw Dashboardcatalogus en Productmanager met de knop Product toevoegen. Hier moet u de Productattribuutset en het Producttype kiezen, maar ook andere opties waar u moet schrijven of kies de naam, SKU, gewicht, status, belastingklasse, prijs en zichtbaarheid. Andere aanvullende instellingen zijn optioneel, zoals de fabrikant, kleur, het product als nieuw instellen vanaf een datum en een andere datum, staffelprijzen, speciale prijs van een datum naar een andere en als het product beschikbaar is voor aankoop met Google Checkout.

Vergeet niet elke keer dat u een update uitvoert op te slaan en de beschrijving en de korte beschrijving te schrijven, hetzij met behulp van de HTML-editor of de WYSIWYG-editor.

Hier is een video-tutorial gemaakt door Young Cow Ltd, waarin wordt uitgelegd hoe u producten kunt toevoegen, categorieën en attributen kunt maken:

Afbeeldingen toevoegen aan uw producten

U kunt op een zeer eenvoudige manier verschillende afbeeldingen voor uw producten toevoegen met behulp van de Catalogus en de optie Producten beheren in het menu. U selecteert een product uit de lijst en klikt op de knop Afbeeldingen en vervolgens op Bladeren door bestanden om te selecteren welke afbeeldingen u wilt uploaden en klikt u op Opslaan.

Beheer productkenmerken

Als u meer attributen aan uw producten wilt hebben, hoeft u alleen op de knop Nieuw attribuut maken te klikken en deze te bewerken, daarna moet u deze opslaan en het product aan een gekozen categorie toewijzen.

Beheer producttags

Klanten kunnen een product taggen, maar je moet ze goedkeuren voordat je ze openbaar maakt, als je wilt kun je deze functie uitschakelen in je Dashboard.

U kunt een tag toevoegen, goedkeuren en zien als u dat wilt met behulp van de knop Uw tags toevoegen waar u de tag schrijft en u klikt op Tags toevoegen. Er verschijnt een meldingsbericht en u moet naar uw Magento-dashboard gaan bij Catalogus, Tags en Tags in behandeling om al uw tags in behandeling te zien en ze goed te keuren als u dat wilt.

Om een ​​tag goed te keuren, hoeft u er alleen maar op te klikken en de status van de tag te wijzigen in Goedgekeurd vanaf in behandeling en vervolgens in Tag opslaan.

Beheer gebruikerscommentaar

U kunt gebruikersopmerkingen van productpagina’s goedkeuren, verwijderen en bewerken en u kunt ook antwoorden en gebruikers feedback geven op hun beoordeling of meningen.

Betaalmethoden

magento betalingsgateways

Met Magento kunt u ook betaalmethoden zoals PayPal, Authorize.net, cheque of postwissel, creditcards zoals American Express, Master Card, Visa, Visa Electron enzovoort configureren via uw Dashboard bij Systeem, Configuratie, Verkoop en Betaalmethoden waar u kan betalingsmethoden inschakelen, uitschakelen of bewerken met opties zoals titel, bestelstatus, typen, beveiligingscode, 3d beveiligde kaartvalidatie, toegestane landen enzovoort.

Verzendmethoden

U kunt verzendmethoden voor uw producten en klanten autoriseren door naar Systeem-, Configuratie-, Verkoop- en Verzendmethoden te gaan en de verzendinstellingen in te stellen vanuit Verzendinstellingen waar u Oorsprong: land, regio, postcode, stad en straatadres schrijft en vervolgens een verzending kiest methode om te bewerken: vast tarief, tafel tarieven, gratis verzending, UPS, USPS, FedEx, DHL.

Statische pagina’s

Als u bijvoorbeeld statische pagina’s nodig heeft voor contact of over, kunt u er een maken in de CMS-sectie van Magento Dashboard en pagina’s beheren waar u een pagina kunt bewerken door erop te klikken en statische blokken te gebruiken om kop- of voettekstonderdelen te bewerken. Hier kunt u ook peilingen maken en andere handige dingen zoals tabellen.

Magento is het beste eCommerce-webplatform, gebruiksvriendelijk, intuïtief en met veel handige functies, één op de vier bedrijven kiest voor Magento en meer dan 1 miljoen bedrijven gebruiken het in 2015 en hebben het afgelopen jaar meer dan 5 miljoen downloads.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map